90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

O zaman canlandıralım kızlar topiğimizi:)Hepimiz sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişlerimizi hiç merak etmeyin.Köylerde kadınlar zayıf kilolu dinlemeden ne şartlarda doğumlar yapıyor.Bu kadar özen gösteriyoruz hepimiz,kontrollere gidiyoruz.Hep olumlu düşünelim.
Herkese sevgiler...

merhaba kızlar bende kilolu anne adayıyım, 88.5 kilo ile hamile kalmıştım ama bulantılar yüzünden hiç kilo almadım şu anda 16. haftadayım ve 87 kiloyum size bir sorum olacak hamile geceliği yada pijama takımı alanınız varmı? ben araştırıyorum ama kilo fazla olunca gönlüme göre bişey bulamadım :KK43:

merhaba kızlar bende kilolu anne adayıyım, 88.5 kilo ile hamile kalmıştım ama bulantılar yüzünden hiç kilo almadım şu anda 16. haftadayım ve 87 kiloyum size bir sorum olacak hamile geceliği yada pijama takımı alanınız varmı? ben araştırıyorum ama kilo fazla olunca gönlüme göre bişey bulamadım :KK43:

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende 22. haftamdayım bol bi geceleğim vardı onu giyiyorum birde C&A dan hamile eşofman altı almıştım. Çok rahat hemde ince bişey onuda yatarken giymeye başladım.

arkadaşlar sizleri çok sevdim 90 kiloyum adetim gecikti gerçi hep yapıyo bunu ilaçla adet görüp tüp bebek tedavisi olmaya burdaki yazılar beni ikna etti alkisalkisalkis geerçi ben 3 kere aşılama yaptırdım hepsi tutu ama düşükle sonuçlandı her tedavide 8 kilo felan veriyorum bana dua edinde bende hamiş kalayım ayrıca buraya yazan yazmıyan tüm arkadaşlara hayırlı bebişledr versin bende kiloluyum nasıl olcak demiştim ayol biz tontişlerde hamiş kalıyomuşdelikafaduldendelikafadulden tontişlerim canı bişiler çeken varsa bursadayım walla gönderirim:sm_cool::sm_cool:

arkadaşlar sizleri çok sevdim 90 kiloyum adetim gecikti gerçi hep yapıyo bunu ilaçla adet görüp tüp bebek tedavisi olmaya burdaki yazılar beni ikna etti alkisalkisalkis geerçi ben 3 kere aşılama yaptırdım hepsi tutu ama düşükle sonuçlandı her tedavide 8 kilo felan veriyorum bana dua edinde bende hamiş kalayım ayrıca buraya yazan yazmıyan tüm arkadaşlara hayırlı bebişledr versin bende kiloluyum nasıl olcak demiştim ayol biz tontişlerde hamiş kalıyomuşdelikafaduldendelikafadulden tontişlerim canı bişiler çeken varsa bursadayım walla gönderirim:sm_cool::sm_cool:

Canım allah kalbine göre versin hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tabiki tontişlerde hamile kalıyor ve doğuruyor aksi halde amerika nufusu azalırdı. Ordaki kadınların çoğu obez sonuçta:)

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende 22. haftamdayım bol bi geceleğim vardı onu giyiyorum birde C&A dan hamile eşofman altı almıştım. Çok rahat hemde ince bişey onuda yatarken giymeye başladım.

yanıtın için sağol canım bende en kısa zamanda c&a ya gideyim :eek::eek:

canım yazdıklarını okuyunca 4 ay önceki halim geldi aklıma bende 2,5 senen bebiş iç.in bekledim birçok tedavi denedim veee sonunda rabbim nasip etti inanıyorumki sende en kısa sürede bize buradan müjdeli haberi vereceksina.s.

insallah bu sefer bebegin yari yolda birakmaz seni güzel haberler verirsin bizede
nezaman yapacan tüp bebegi ???
bence fazla uzatma gerci yasin kac bilmiyorum ama
gec olmasin bebek konusu ertelemege deymez canim kilolu zayif fark etmiyor
gecenki yazimdada yazdigim gibi
nice zayiflar var bi 20 kilo aliyorlar hamilelikte bizi geciyorlar
ayrica ayni zorluklari yasiyoruz kiklolu oldugumuz icin farkli bisey yasamiyoruz cok sükür

bence biraz netten arastir canim
inan insan kendine uyugun biseyler buluyo
biraz tuzlu ama oda tuzu biberi olasun artik:lepi:

Kızlar kilolular çok kilo almıyor hamilelikte diyorlardı da inanmıyordum.gerçekten de fazla alınmıyor.ben bugün 16.haftama girdim hala almadım gram bile.merak etmeyin yani.normalde, hafif kalınlaştı sadece.sizin nasıl olmuştu?
son sorummm:)bizlere göre hamile kıyafeti aldığımız mağazalar hangileri?daracık pantolonlar yapıp beline lastik koyuyorlar sinir oluyorum.lcw'nin ürünleri iyiymiş diyorlar ama bakmadım daha.

Kızlar kilolular çok kilo almıyor hamilelikte diyorlardı da inanmıyordum.gerçekten de fazla alınmıyor.ben bugün 16.haftama girdim hala almadım gram bile.merak etmeyin yani.normalde, hafif kalınlaştı sadece.sizin nasıl olmuştu?
son sorummm:)bizlere göre hamile kıyafeti aldığımız mağazalar hangileri?daracık pantolonlar yapıp beline lastik koyuyorlar sinir oluyorum.lcw'nin ürünleri iyiymiş diyorlar ama bakmadım daha.

Canım ben hamile kotumu C&A dan aldım üstlerimi LCW den birde Dorothy-perkins da büyük beden hamile reyonu var. Ayrıca Evanstan büyük beden bir gömlek aldım acayip bol onunlada rahat ediyorum illa hamile kıyafeti olmasına gerekyok büyük beden satan mağazalardan bol kıyafetlerde alabilirsin

Ben de C&A'dan iş yerinde giyme için bir kumaş pantolon aldım, evans'tan ve dorothy perkins'ten ben de kot ve yine kumaş pantolon aldım.. beli rahat olduğu sürece illa hamile kıyafeti olması gerekmiyor. 29. haftamın içindeyim normalde giydiğim kazaklarımı giymeye devam ediyorum ama hastanede giymek için pijama/gecelik işini halledemedim. C&A'da daha önce dikkatimi çekmişti benim de ama bu hafta baktım hepsi kışlık, polar kumaşlar var.. nisan'da doğum yapıcam, ordakiler kalın geldi bana.. sezaryen istediğim için pijamanın beli yüksek olmalı.. daha önce peacocks diye bi mağaza vardı, orda güzel pijama takımları vardı hem de her beden bulunuyordu ama 1 ay kadar oldu Türkiye'den çekilmişler.. keşke alsaydım daha önce.. bi de o allı güllü pijamalardan istemiyorum, spor ve modern görünümlü olsun istiyorum ama büyük beden bulmak zor olacak galiba.. hastane için pijama/gecelik alabileceğim bir yer biliyorsanız süper olur.. ya da C&A'da bahr sezonunu beklicem ne zaman gelirse :)

evet falza kilo almiyorlarmis
kendimden biliyorum
9 kilo verdim 2 kilo geri aaldim ve 30. haftamizdayiz

nihayet 20li haftalar bitti ve 30lu haftalar başladı.. 30. haftamıza girdik bugün :)) çok mutluyum.. haftasonu da kızımızı görücez Allah'ın izniyle :)) 3 hafta sonra da doğum iznine ayrılıcam... bu da ayrı bi güzellik :)) bugün hava da güzel, güneşli... içim kıpır kıpır.. bebişim de kıpır kıpır... kızlar, Allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. kilolara rağmen hamilelik dönemimiz sağlıkla devam etsin inşallah... a.s.

bende hamileliğimde kilo alanlardanım 5 kilo aldım 20 haftaya yeni girdimmm çok sanırım:KK43:(
bu arada 93 kilo oldummmmm

bende hamileliğimde kilo alanlardanım 5 kilo aldım 20 haftaya yeni girdimmm çok sanırım:KK43:(
bu arada 93 kilo oldummmmm

Çok moral bozulacak bir kilo değil 20 haftada 5 kilo.rejim yapacak halimiz yok ya:) bundan sonrasında biraz daha dikkatli olursun hepsi bu:icecream:

nihayet 20li haftalar bitti ve 30lu haftalar başladı.. 30. haftamıza girdik bugün :)) çok mutluyum.. haftasonu da kızımızı görücez Allah'ın izniyle :)) 3 hafta sonra da doğum iznine ayrılıcam... bu da ayrı bi güzellik :)) bugün hava da güzel, güneşli... içim kıpır kıpır.. bebişim de kıpır kıpır... kızlar, Allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. kilolara rağmen hamilelik dönemimiz sağlıkla devam etsin inşallah... a.s.

ne güzel ne güzel:) az kalmış artık bebişini kucağına almaya!darısı başımıza işallahhhhh opuyorumnanaktan
Ben daha 20 haftalara girmeyi bekliyorum.Ona bile daha koca 4 haftam var.Daha 16. haftamıza yeni girdik.Cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum...
Neyse sağlıkla geçsin haftalar en önemlisi o :Saruboceq:

selam kızlar..bende 15. haftama girdim..cinsiyetini ay sonunda öğrenicem,çok mersk ediyorum..bende kilo alanlardanım bu arada ama dikkat etmedim.bu zamana kadar hep dikkat ettim,hamileyken bari biraz rahat ediyim dedim..

bende ilginç bişi oldu.ilk 3 ay hiç mide bulantısı yaşamadım,ama şimdi iki haftadır midem bulanıyor hatta 3 kez kustum.sonradan bööle bişi olması ilginç geldi bana..

ya ne güsel..ben 5-6 kilo aldım yaw:KK43::-)oklava:

X