90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

arkadaşlar bende ikili tarama testi güzel çıktı..doktor gayet güzel dedi. Allaha şükür.bakalım 3 lüyü yapcakmı..bide cinsiyet hala öğrenemedik yaa. 16 haftalığım..siz ne zaman öğrenmiştiniz kızlar???

üçlü testimin sonuçlarını aldım kızlar herşey gayet normal. inşaallah tüm anne adayları sağlıcakla alır bebeklerini kucağınaa.s.

:nazar:

arkadaşlar bende ikili tarama testi güzel çıktı..doktor gayet güzel dedi. Allaha şükür.bakalım 3 lüyü yapcakmı..bide cinsiyet hala öğrenemedik yaa. 16 haftalığım..siz ne zaman öğrenmiştiniz kızlar???

:nazar:

İkinizin testlerininde iyi çıkmasına çok sevindim kızlar maaşallah bebişlerinize

kilo durumlarınız nasıl bayanlar ..bende kilolu ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım en çok korkum da nedense hamileyken kıyafet bulamamak şimdi zor buluyorum..ama lcw hamile kıyafetleri çıkarmış hamile olmamama rağmen çok sevindim yaa..lcw nın bedenleri büyük oluyo hamile kıyafetleride büyük olıur heralde..bende pko varmış bi dahaki adetimin 3.günü doktora randevum var bakalım neler olacak birbirimize duayı eksik etmeyelim...

kilo durumlarınız nasıl bayanlar ..bende kilolu ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım en çok korkum da nedense hamileyken kıyafet bulamamak şimdi zor buluyorum..ama lcw hamile kıyafetleri çıkarmış hamile olmamama rağmen çok sevindim yaa..lcw nın bedenleri büyük oluyo hamile kıyafetleride büyük olıur heralde..bende pko varmış bi dahaki adetimin 3.günü doktora randevum var bakalım neler olacak birbirimize duayı eksik etmeyelim...

Ben 95 ile hamile kaldım haftaya 6. ayımı bitiricem 103 kiloyum yani 8 kilo aldım. Kıyafet son derdin olsun canım Allah sağlıklı hamilelik ve bebiş versin. Korkulacak bişey yok heryerde büyük beden hamile kıyafetleri var.Daha önce arkadaşlarda alışveriş yaptıkları yerleri yazmışlardı.

canım bende 88.5 kiloyla hamile kaldım 18 haftalık gebeyim ve şu anda 87 kiloyum hala normal kıyafetlerimi giyiyorum aslına bakarsan bende senin gibi kıyafet bulamam endişesi yaşıyorum :CüvCüv: bu hafta sonu lwc ye bakacağım inş. kıyafetlerin bedenlerini burdan yazarım :)
pko luyum demişsin bendede pko vardı, 4 aylık bir tedavi sürecim oldu ama eşimde de sorun olduğu için hamileleik haberini ancak 2,5 yılın sonunda alabilidim
inş. en kısa sürede seninde güzel haberlerini duyarıza.s.

canım bende 88.5 kiloyla hamile kaldım 18 haftalık gebeyim ve şu anda 87 kiloyum hala normal kıyafetlerimi giyiyorum aslına bakarsan bende senin gibi kıyafet bulamam endişesi yaşıyorum :CüvCüv: bu hafta sonu lwc ye bakacağım inş. kıyafetlerin bedenlerini burdan yazarım :)
pko luyum demişsin bendede pko vardı, 4 aylık bir tedavi sürecim oldu ama eşimde de sorun olduğu için hamileleik haberini ancak 2,5 yılın sonunda alabilidim
inş. en kısa sürede seninde güzel haberlerini duyarıza.s.

teşekkür ederim cnm inş...allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş...

selamlar kızlar!! evde yapılması gereken ne kadar iş varmış, herşeyi görür oldum.. kaç gündür de ilk kez pc nin başına oturdum.. yavaş yavaş bebeğimin kıyafetlerini yıkamam dolabına kaldırmam lazım :) ama önümüzdeki hafta başlıcam sanırım.. bir de hastane çantasını hazırlıcam ama hala kendime istediğim gibi pijama bulamadım, arıyorum bakalım.. :) bu arada artık kızımın hareketlerini dışardan da görebiliyoruz.. böyle olacağını hiç bilmiyordum, habire karnım oynuyor :) böyle tümsekler çukurlar falan :)) ben alıştım her an yaşadığım için ama akşamları eşim görünce şaşkın şaşkın bakakalıyor, ilk gördüğünde şok olmuştu o da zamanla alışır herhalde :)) çok eğlenceli ya.. sizler de ilerleyen haftalarda göreceksiniz.. çok komik geliyor bana..:emir_bebek:

resescim maaşallah kızına şimdi nekadar güzel geçiyordur günlerin bende evde olmayı çok istiyorum ama maalesef 37. haftaya kadar dayanmaya çalışıcam. ıznimin büyük kısmı bebişli zamanlara kalsın diye. Canım senin tahmini doğum yapacağın gün bellimi doktor bir yorum yaptımı yoksa daha erkenmi merak ettim. Bide hangi hastanede doğurucaktın ben hala hastaneya karar vermedim de doktorumda acele etme daha çok erken diyor

kızlar bende kıloluyum su an dortay bıttı 92 kıloyum henuz hıc almadım daha dogrusu once 88 e dustum gerı cıkdım ben dıger bebeklerımıde kılolu normal dogurdum bırınde 95 dıgerınde 110 kıloydum doguma gıderken ustelık bende dogustan kalca cıkıklıgı var ama bır sorun olmadı cok sukur su an da uclu test sonucu beklıyorum bakalım ne cıkacak ıkılıde bırı rısk yok dıgerı 1500 de bır cıkdı sızınkıler nasıl...

kızlar bende kıloluyum su an dortay bıttı 92 kıloyum henuz hıc almadım daha dogrusu once 88 e dustum gerı cıkdım ben dıger bebeklerımıde kılolu normal dogurdum bırınde 95 dıgerınde 110 kıloydum doguma gıderken ustelık bende dogustan kalca cıkıklıgı var ama bır sorun olmadı cok sukur su an da uclu test sonucu beklıyorum bakalım ne cıkacak ıkılıde bırı rısk yok dıgerı 1500 de bır cıkdı sızınkıler nasıl...

Bu üçüncü sanırım valla moral oldu bana seni görmek böyle kilolu olupta normal doğuranları duyunca çok mutlu oluyorum maaiallah arkadaşım sana ve bebeğine:nazar:. Bebeklerinin kilosu nasıldı benim kızım biraz önden gidiyor da bu nedenle normal doğuramayabilirmişim gibi geliyor korkuyorum. Benimde 5. ayım bitmek üzere ben sadece ikili test yaptırmıştım sonuç 24 binde birdi yanılmıyorsam 3 lü test istemedi doktorum sonra ayrıntılı baktı. İkilide bir sorun çıkmayınca üçlüde başka rakamlar çıkıp kafamı karıştırmasın diye yuaptırmadı doktorum.Ayrıntılı usg ye daha çok önem veriyor. Sende takma sonucu kafana bunlar olasılık testi

resescim maaşallah kızına şimdi nekadar güzel geçiyordur günlerin bende evde olmayı çok istiyorum ama maalesef 37. haftaya kadar dayanmaya çalışıcam. İznimin büyük kısmı bebişli zamanlara kalsın diye. Canım senin tahmini doğum yapacağın gün bellimi doktor bir yorum yaptımı yoksa daha erkenmi merak ettim. Bide hangi hastanede doğurucaktın ben hala hastaneya karar vermedim de doktorumda acele etme daha çok erken diyor

canım ben başından beri göztepe medical park'a gidiyorum, doğumu da orada yapıcam inşallah, doktorumdan çok memnunum çünkü.. benim tahmini doğum tarihim 20-25 nisan arası diyor doktorum ama normal doğum için bu yani bebişin 40. haftası o zaman doluyor ama benim bebeğim de seninki gibi biraz önden gidiyor SAT'a göre ve doktor iri bebek olabilir demişti.. o nedenle sezaryen de olabilir henüz bunları konuşmadık tam olarak sonlara gelelim de gerçek kilosu vs. ortaya çıkar artık ama ben korkuyorum normal doğumdan.. ben kendim iri bebek olmamama rağmen (ki 3150 gr doğmuşum) annem çok zorlanmış ve beni vakumla çekmişler.. ben hep bu hikayeyle büyüdüm eyvahedigeldismile kayınvalidem de eşimi doğururken kendini camdan atmak istemiş (eşim de 4 kilo üzeri doğmuş) ve kayınvalidem aynı hastanede hemşire olmasına rağmen çok kötü bir tecrübe olduğunu anlattı bana kaç kere.. yani herkesin doğum hikayesi farklıdır ben de yaşamadan bilemeyeceğim belki çok rahat olacak ama korkuyorum ya ıkınamazsam yeterli bebek sıkışırsa.. offf.. o kadar sıkıntıyı çekmeden temiz bi searyen mi olsam.. ama dediğim gibi daha doğum şeklini doktorumla konuşmadık, bakalım o ne diyecek? beni ikna etme olasılığı çok yüksek çünkü ona çok güveniyorum ben bilmiyorumkismile

Bu üçüncü sanırım valla moral oldu bana seni görmek böyle kilolu olupta normal doğuranları duyunca çok mutlu oluyorum maaiallah arkadaşım sana ve bebeğine:nazar:. Bebeklerinin kilosu nasıldı benim kızım biraz önden gidiyor da bu nedenle normal doğuramayabilirmişim gibi geliyor korkuyorum. Benimde 5. ayım bitmek üzere ben sadece ikili test yaptırmıştım sonuç 24 binde birdi yanılmıyorsam 3 lü test istemedi doktorum sonra ayrıntılı baktı. İkilide bir sorun çıkmayınca üçlüde başka rakamlar çıkıp kafamı karıştırmasın diye yuaptırmadı doktorum.Ayrıntılı usg ye daha çok önem veriyor. Sende takma sonucu kafana bunlar olasılık testi

arkadasım evet bu ucuncu olacak ınsallah ıkı kızım var ve buyuk ıhtımal erkek beklıyoruz ben hep uc cocuk ıstemıstım ınsallah buda yeter evet ben ılk kızımda 72 hamıle kaldım 95 dogum yaptım bebek 38 haftalıktı suyum geldı ama sancı gelmeyınce sunı sancı ıle 3100 gr dogdu bebegım ıkıncıde 82 yada 85 le kaldım doguma 110 kg gıttım bebek ultrasonda 4 kg uzerı olabılır dedıler ustelık 42 haftamızda bıttı suyumda bıttı karnımda ama ılkı normal dıye yapabılır dedıler ve gene sunı sancıyla oldu bebegım 3450gr dı yanı catın musaıtse merak etme yaparsın normal dogum cok zevklı daha dogrusu zor ama dogum bıter bıtmez bebek cıkar cıkmaz hersey ama hersey bıtıyor kucagında mınıcık hedıyen ve hafıflemıs bır beden le cok hos bır duygu yasıyorsun ınsallah buda normal olur dua edın sevgılerzemuszemus

kızlar 16+4 hamileyim yarın doktora idiyorum cinsiyet öğrenmek üzere, inş. öğrenebilirim.çok merak ediyorum..

kızlar 16+4 hamileyim yarın doktora idiyorum cinsiyet öğrenmek üzere, inş. öğrenebilirim.çok merak ediyorum..

Hadi bakalım bizede haber ver gelince merak ederiz

bu arada ben de cinsiyetini öğrendim bebeğimin...
erkekmiş :)

oğluşun hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :nazar:

slm kızlar ya ben 95 olmuşum canım sıkıldı sabah sabah allah bi iştah vermiş hamiilelikte bile tam gaz yemeye devam keşke aş rsem off off ne olacek benim sonum bilmem
sizler kaç kilo aldınız 88 ile hamile kaldım ben

slm kızlar ya ben 95 olmuşum canım sıkıldı sabah sabah allah bi iştah vermiş hamiilelikte bile tam gaz yemeye devam keşke aş rsem off off ne olacek benim sonum bilmem
sizler kaç kilo aldınız 88 ile hamile kaldım ben

kaç haftalık hamilesin cnm..ben hamile değilim ama 92 kiloyum ve 2 aydır bebek istiyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım

X