üçlü testimin sonuçlarını aldım kızlar herşey gayet normal. inşaallah tüm anne adayları sağlıcakla alır bebeklerini kucağınaa.s.
üçlü testimin sonuçlarını aldım kızlar herşey gayet normal. inşaallah tüm anne adayları sağlıcakla alır bebeklerini kucağınaa.s.
arkadaşlar bende ikili tarama testi güzel çıktı..doktor gayet güzel dedi. Allaha şükür.bakalım 3 lüyü yapcakmı..bide cinsiyet hala öğrenemedik yaa. 16 haftalığım..siz ne zaman öğrenmiştiniz kızlar???
kilo durumlarınız nasıl bayanlar ..bende kilolu ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım en çok korkum da nedense hamileyken kıyafet bulamamak şimdi zor buluyorum..ama lcw hamile kıyafetleri çıkarmış hamile olmamama rağmen çok sevindim yaa..lcw nın bedenleri büyük oluyo hamile kıyafetleride büyük olıur heralde..bende pko varmış bi dahaki adetimin 3.günü doktora randevum var bakalım neler olacak birbirimize duayı eksik etmeyelim...
kilo durumlarınız nasıl bayanlar ..bende kilolu ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım en çok korkum da nedense hamileyken kıyafet bulamamak şimdi zor buluyorum..ama lcw hamile kıyafetleri çıkarmış hamile olmamama rağmen çok sevindim yaa..lcw nın bedenleri büyük oluyo hamile kıyafetleride büyük olıur heralde..bende pko varmış bi dahaki adetimin 3.günü doktora randevum var bakalım neler olacak birbirimize duayı eksik etmeyelim...
canım bende 88.5 kiloyla hamile kaldım 18 haftalık gebeyim ve şu anda 87 kiloyum hala normal kıyafetlerimi giyiyorum aslına bakarsan bende senin gibi kıyafet bulamam endişesi yaşıyorum :CüvCüv: bu hafta sonu lwc ye bakacağım inş. kıyafetlerin bedenlerini burdan yazarım :)
pko luyum demişsin bendede pko vardı, 4 aylık bir tedavi sürecim oldu ama eşimde de sorun olduğu için hamileleik haberini ancak 2,5 yılın sonunda alabilidim
inş. en kısa sürede seninde güzel haberlerini duyarıza.s.
kızlar bende kıloluyum su an dortay bıttı 92 kıloyum henuz hıc almadım daha dogrusu once 88 e dustum gerı cıkdım ben dıger bebeklerımıde kılolu normal dogurdum bırınde 95 dıgerınde 110 kıloydum doguma gıderken ustelık bende dogustan kalca cıkıklıgı var ama bır sorun olmadı cok sukur su an da uclu test sonucu beklıyorum bakalım ne cıkacak ıkılıde bırı rısk yok dıgerı 1500 de bır cıkdı sızınkıler nasıl...
resescim maaşallah kızına şimdi nekadar güzel geçiyordur günlerin bende evde olmayı çok istiyorum ama maalesef 37. haftaya kadar dayanmaya çalışıcam. İznimin büyük kısmı bebişli zamanlara kalsın diye. Canım senin tahmini doğum yapacağın gün bellimi doktor bir yorum yaptımı yoksa daha erkenmi merak ettim. Bide hangi hastanede doğurucaktın ben hala hastaneya karar vermedim de doktorumda acele etme daha çok erken diyor
Bu üçüncü sanırım valla moral oldu bana seni görmek böyle kilolu olupta normal doğuranları duyunca çok mutlu oluyorum maaiallah arkadaşım sana ve bebeğine. Bebeklerinin kilosu nasıldı benim kızım biraz önden gidiyor da bu nedenle normal doğuramayabilirmişim gibi geliyor korkuyorum. Benimde 5. ayım bitmek üzere ben sadece ikili test yaptırmıştım sonuç 24 binde birdi yanılmıyorsam 3 lü test istemedi doktorum sonra ayrıntılı baktı. İkilide bir sorun çıkmayınca üçlüde başka rakamlar çıkıp kafamı karıştırmasın diye yuaptırmadı doktorum.Ayrıntılı usg ye daha çok önem veriyor. Sende takma sonucu kafana bunlar olasılık testi
kızlar 16+4 hamileyim yarın doktora idiyorum cinsiyet öğrenmek üzere, inş. öğrenebilirim.çok merak ediyorum..
bu arada ben de cinsiyetini öğrendim bebeğimin...
erkekmiş :)
Hadi bakalım bizede haber ver gelince merak ederiz
oğluşun hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
slm kızlar ya ben 95 olmuşum canım sıkıldı sabah sabah allah bi iştah vermiş hamiilelikte bile tam gaz yemeye devam keşke aş rsem off off ne olacek benim sonum bilmem
sizler kaç kilo aldınız 88 ile hamile kaldım ben