sağol şekerim inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günlerde gelir. Sen isme karar verdinmi biz çok çabuk davrandık ayşa naz koymaya karar verdik eşimle tabi kesin kız olursa :) Bende ocak sonunda başlıcam alışverişe 20. haftayı falan doldurayım öyle
selam kızlar..
bende yeni geldim eve işten. bugünüde atlattık bebişim ve ben..
ben hamilelikten önce sigara içiyordum,gebeliği öğrenir öğrenmez kestim sigarayı 1 aydır içmiyorum neredeyse..ama benim metabolizma berbat beni bitiriyor..sigara tuvalet işine yardımcı oluyordu,şimdi zorlanıyorum.cafeplus içiyorum hergün ama o da işe yaramıyo ama faydalı diye içiyorum.
metabolizmayı hızlandırmak için hamilelikte neler yapılabilir?
mrh ben yeni uye oldum cok merak ediyorum ben 90 kiloyum ama gostermiyorum boyum uzun yani demek istedigim kiloku olunca hamile kalmam imkansiz mi simdi diyetdeyim zayifliyorum cvp yazin lutfen
Şekerim bende Ankaradayım ve ev hanımıyım. 75-80 arası kilom vermeye çalışıyorum fakat birde ya hamileysem zararı olmasın düşüncesi içimi yiyip bitiriyor her ay.
Bakalım ne olacak. Hayırlısıyla hamile kalırsam doğumdan sonra diyetisyene gidip öyle zayıflamayı düşünüyorum.
Günaydın kızlarrrrr.
Ben bir yada iki kilo daha aldım sanırım son bikaçgündür iştahım aldı başını gidiyor. Biraz firenlemem lazım off offf
Günaydın kızlarrrrr.
Ben bir yada iki kilo daha aldım sanırım son bikaçgündür iştahım aldı başını gidiyor. Biraz firenlemem lazım off offf
günaydııın.iyi haftalar..aynı sorun bende de var yaa...hep diyet ve spor yapmaya çalışıyordum.şimdi ya hamileysem diye hiç birşey yapmıyorum..zaten 2 tene düşük yaşadım onun korkusu var..iyice saldım kendimi..ve bu durumda yine kilo aldım..nolucak böyle bilmem..ben bu gidişle hamile kalana kadar 100 ü bulucamkaydirigubbakcemile3
ay cnm benim ne güzel anlatmışsn ii moral oldunn bende senin durumundayım bebek istiyorum ama kilom varr bi doktora gittim kilo vermeden kesinlikle oılmaz dedi 2 yıl ara verdim ondan sonra düşünmedim yaz sonu tekrar başladım oda vermelisin dedi ama veremıyorum şimdide tedavideyım yumurtlama gerçekleşsin diye ilaç alıyorum bakalım sonuç alabilcemmi sizi böle okuyunca rahatlıyorummmKızlar herkese merhaba...başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.ben de 8 haftalık hamileyim.boyum uzun neyseki ama kilom 93 benim de.kaldıki daha fazlaydım, rejim yaptım 88e düştüm.sonra aldım bir kısmını.92 ile hamile kaldım ve henüz 1 kilo aldım o da şişliklerden.yoksa birşey canım istemiyor.hafif de olsa tüm gün süren bulantım var.sadece haşlanmış patates vs yiyebiliyorum.tatlı ağzıma sürmüyorum.neyse...ben çok tanınmış,başarılı prof.lardan birine gidiyorum ankarada.ilk kontrolümde yani geçen hafta içim rahat gittim açıkcası çünkü bana tavsiye eden arkadaşım doktorun kiloya hiç takmadığını söylemişti.aynısı da oldu.doktorum kilomum k'sından bahsetmedi. hep moral verici konuştu.hatta ben açtım konuyu (takıntılıyım ya bu konuda:)).ben daha önce kilo verdim ama birazını aldım hamile kaldım dedim.bravo dedi,niye aldın vs. demedi.hiçççç takma dedi.normalii 17 kilo falandır zaten dedi.yani 12 den fazla almıcaksın bile demedi.ben 1 kilo aldım dedim üzgün üzgün.tabii alacaksın şişlik onlar dedi.üstünde bile durmadı.6 öğün ye, 3 ara 3 ana dedi.dedim zaten alışkınım ben rejimlerden dolayı 6 öğüne.harika o zaman dedi ve konuyu kapattı.yani diyeceğim şu...ben süper takıntı yapıyordum bu durumu.ama bu kadar iyi ve deneyimli bir doktor bile böyle dediyse hiç takmayın arkadaşlar.tabii ucunu da kaçırmayın ama dert etmeyin.ne zayıflar var başlarına gelmedik kalmıyor.moralimiz yüksek olsun.stres daha çok tansiyon yapıyor inanın.kiloyu sorun eden, takip etmem hamileliğini diyen doktoru ben asla iyi bir doktor olarak görmüyorum.doktorluğa aykırı bir laf.ne demek bakamam yaaaa!!!hamile kalmışım, bakmak zorundasın.onlar kendilerine güvenmiyor da ondan korkutuyorlar.asla stres olacağınız doktora gitmeyin.yoksa kabusa döner kontrolleriniz.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz eminim.moralinizi bozmayın sakın!perşembe kontrolüm var.kalp atışını duyacağım işallah.selamlar herkese...
ay cnm benim ne güzel anlatmışsn ii moral oldunn bende senin durumundayım bebek istiyorum ama kilom varr bi doktora gittim kilo vermeden kesinlikle oılmaz dedi 2 yıl ara verdim ondan sonra düşünmedim yaz sonu tekrar başladım oda vermelisin dedi ama veremıyorum şimdide tedavideyım yumurtlama gerçekleşsin diye ilaç alıyorum bakalım sonuç alabilcemmi sizi böle okuyunca rahatlıyorummm
Fizzy hoşgeldin aramıza canım bebeşin hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyoruz kontrolden sonra yaz mutlaka.
Kızlar benim diş ağrım var maalesef bu yüzden çok fazla yazamıyorum bu ara ama takipteyim haberiniz olsun.
Bir örnek daha vereyim pembe patik.ben böyle kilomu takarken teyzem aradı birgün.kızdı bana.kendisi benden epey kısadır.ve kilosu nerdeyse benim şimdiki kiloma yakınken hamile kalmış.ilk gittiği doktor kızmış.hem yaşın ileri hem kilon çok ne cesaret hamile kaldın demiş (teyzem 39 yaşında hamile kalmıştı).yazık nasıl ağlamış teyzem çıkıca,morali bozulmuş.arkadaşları moral vermiş.hemen değiştir diye.yeni doktoru da çok moral vermiş.son ayda herkes 3 kg alırken teyzem azimle son ayda 1 kilo almış.doktoru tebrik etmiş.toplamda 13 kg ile tamamlamış ve doğumdan sonra eski kilosunun altına düşmüş! önemli bir sağlık sorununuz yoksa ertelemeyin.dikkat edince daha az alınıyor.zayıf kişiler bilmiyor diyet yapmayı alıyorlar 30 kg.en önemlisi doğru doktoru bulmak arkadaşlarama ben de uğraşmıştım kilo vermek için.12 kg verdim.4ünü geri aldım hamile kaldım.hem de kolay oldu.kilolular hamile kalamaz diye de birşey yok yani!!!!