90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

Ayrıca doktor konusunda da dikkatli ol senin moralini bozucak doktora değil seni iyi edecek doktora ihtiyacın var o yüzden seçimini yaparken dikkat et içine sinmeyenide değiştir.

merhaba herkese...

bu yazdıklarınız bana moral verdi arkadaşlar bende maalesef 90 kiloya yakınım hamile değilim ama hamile kalmak için uğraşıyorum doktorlar moralimi çok bozuyorlar tansiyonum fırlarmış falan valla hep kiloluydum çok denedim vermeyi ama olmuyor versemde tekrar geri aldım kilo bizde ırsi durum böyle diye benim bebeğim olmasınmı? hem kilolu olupta sağlıklı doğum yapan bir sürü kadın var. beni motive edin ne olurrrrrr arkadaşlar norale ihtiyacım var

canım sıkma canını..ben de 90 a yakınım..daha önce iki kez hamile kaldım..tansiyon sorunum falan da olmadı üstelik..ben her iki bebeğimi de 4.aya gelince kaybettim ama kiloyla ilgisi yoktıu bunun..tahlillerde kan pıhtılaşması olduğu ve rahimde şekil bozukluğu olduğu anlaşıldı..şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum..umarım güzel haberlerimizi buradan en kısa zamanda paylaşırız..

merhaba herkese...

canım sıkma canını..ben de 90 a yakınım..daha önce iki kez hamile kaldım..tansiyon sorunum falan da olmadı üstelik..ben her iki bebeğimi de 4.aya gelince kaybettim ama kiloyla ilgisi yoktıu bunun..tahlillerde kan pıhtılaşması olduğu ve rahimde şekil bozukluğu olduğu anlaşıldı..şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum..umarım güzel haberlerimizi buradan en kısa zamanda paylaşırız..

çok sağolun canlarım allah hepinizden razı olsun inşallah bu forumdaki herkes her ne istiyorsa rabbimden bütün duaları dilekleri kabul olsun inşallah bende hamile kaldım fakat 6 ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim doktor sende bir sorun yok dedi bebek gelişmiyordu sanırım çok zor bişey seni çok iyi anlıyorum iki yavrunu kaybetmişsin rabbim tez zamanda yeni bebekler nasip etsin sağlıklı bir şekilde canım ümidimizi kaybetmeyelim yeter.

selam kızlar ,
bugün nihayet gittim doktora ilk defa 7+3 hamileyim.
üç tüp kan verdim,idrar verdim testler yapıldı normal çıktı hepsii.
ama ne baktılar o testlerde soramadım telaşeden..
bilen varsa yazarmı lütfen,ne baktılar o testlerde?

ha bide doktorun ilk lafı 'kilon var senin niye öyle ' oldu..sanki ben bilmiyorum bunu.sinir ediyolr insanı yaa.

selam kızlar ,

ha bide doktorun ilk lafı 'kilon var senin niye öyle ' oldu..sanki ben bilmiyorum bunu.sinir ediyolr insanı yaa.

Canım o testler tam kan sayımı tam idrar sayımı ve toksoplazma testleri. Toksoplazma iki tane yapılıyor biri daha önce geçirip geçirmediğini söylüyor biride şu anda geçirip geçirmediğini söylüyor. Tam kan ve idrardada işte herhangi bi iltahap falan varmı vücütta kansızlık varmı demir ne dürümda insilün ne dürümda böbrekler iyi çalışıyomu falan gibi şeylere bakılıyor. Birde TSH istemiş olabilir doktorun ben daha önce yaptırdığım için istememişti benden. Ondada troitlerinde bi problem olup olmadığına bakılmış oluyor. Benim bildiklerim bunlar.

Kızlar ben bugün kontrole gittim. Bebiş çok iyiymiş maaşallah vede kızmış :) Ama doktorum kesin değil dedi çünkü benim minnoşum bacaklarını tam olarak açmadı uyuyodu bide kuşum uyandırmak zorunda kaldı doktor.ıki hafta sonra tekrar gidicez konrole orda kesinleşir herhalde

teşekkürler canım..merak etmiştim baya iyi oldu..
1 ay sonra gel dedi..
senin hamileliğin nasıl gidiyor?
benim göğüsler çok acıyor,bide midem kalkıyo bazen ama daha hiç kusmadım(afedersin).arada başım dönüyor hafif..o kadar.
bugün ultrasonda kese de göründü mutlu oldum,hep dış gebelik falan olucak diye korkuyordum.
7+3 hamileyim ama kese 5 haftalık görünüyo dedi..

merhabalaaaar....

selam kızlar ,

gözün aydın canım.çok sevindim.allah kucağına da almayı nasib etsin..
kilo konusuna gelince de ..aaa ordan öyle mi görünüyor kilo falan yok deseydinlülülülülülü

Kızlar ben bugün kontrole gittim. Bebiş çok iyiymiş maaşallah vede kızmış :) Ama doktorum kesin değil dedi çünkü benim minnoşum bacaklarını tam olarak açmadı uyuyodu bide kuşum uyandırmak zorunda kaldı doktor.İki hafta sonra tekrar gidicez konrole orda kesinleşir herhalde

oh oh...Keyfi yerinde tabi uyur orda..:emir_bebek:

merhabalaaaar....

gözün aydın canım.çok sevindim.allah kucağına da almayı nasib etsin..
kilo konusuna gelince de ..aaa ordan öyle mi görünüyor kilo falan yok deseydinlülülülülülü

teşekkürler canım..hakketti aslında ama bakalım.zaten burda (bolu da) düzgün doktor yokki hepsi hakkında bişiler diyolar..seçmekte zorlandım.ama canımı sıkarsa bırakırım..

teşekkürler canım..merak etmiştim baya iyi oldu..
1 ay sonra gel dedi..
senin hamileliğin nasıl gidiyor?
benim göğüsler çok acıyor,bide midem kalkıyo bazen ama daha hiç kusmadım(afedersin).arada başım dönüyor hafif..o kadar.
bugün ultrasonda kese de göründü mutlu oldum,hep dış gebelik falan olucak diye korkuyordum.
7+3 hamileyim ama kese 5 haftalık görünüyo dedi..

Canım benim iyi gidiyor maaşallah hiç bulantı kusma problemim olamadı sadece çok uykucu oldum o da yavaş yavaş normale dönmeye başladı.Umarım seninde böyle sorunsuz ilerler hamişliğin.Bu arada bak yolun başındasın doktor içine sinmediyse değiştirebilirsin. Aklına takılan bişey varsa herzaman yardımcı olurum elimden geldiğince haberin olsun

durucum bu arada 5 haftalık görünüyo kelimesine çok takılma belki geç döllenme falandır zaten bu durum ilerleyen haftalarda önem taşımaya başlıyor sakın takma kafana

Canım benim iyi gidiyor maaşallah hiç bulantı kusma problemim olamadı sadece çok uykucu oldum o da yavaş yavaş normale dönmeye başladı.Umarım seninde böyle sorunsuz ilerler hamişliğin.Bu arada bak yolun başındasın doktor içine sinmediyse değiştirebilirsin. Aklına takılan bişey varsa herzaman yardımcı olurum elimden geldiğince haberin olsun

çok teşekkür ederim canım..bir kere daha gideyim bu doktora 1 ay sonra..çünkü hiçbirini tanımıyorum sonuçta..hayırlısı olsun artık.

kafama takılan şey sağlık ocağı kayıt yaptı geçen gün,11.haftada 2 li tarama testi yaptırcaksın unutma dedi..ancak doktor bugün 1 ay sonra gel dedi..bende heyecandan bunuda sormayı unuttum tabi..bi ara gidip sorayım değilmi?

çok teşekkür ederim canım..bir kere daha gideyim bu doktora 1 ay sonra..çünkü hiçbirini tanımıyorum sonuçta..hayırlısı olsun artık.

kafama takılan şey sağlık ocağı kayıt yaptı geçen gün,11.haftada 2 li tarama testi yaptırcaksın unutma dedi..ancak doktor bugün 1 ay sonra gel dedi..bende heyecandan bunuda sormayı unuttum tabi..bi ara gidip sorayım değilmi?

Sorabilirsin tabi ama 7+3 sen zaten ikili testin bir ay sonra yapılması gerekiyor. O yüzden nasılsa olsa gideceksin diye söylememiş olabilir. Zaten ikili test 11 ile 14 arası yapılıyor. Bebişin baş popo olçümü 5 cm yi geçmesini bekliyorlar haberin olsun. Bu arada eşim geldi ben çıkıyorum. Eve gidince fırsat bulabilirsem gelirim yine öptüm seni şimdilik.

mrh ben yeni uye oldum cok merak ediyorum ben 90 kiloyum ama gostermiyorum boyum uzun yani demek istedigim kiloku olunca hamile kalmam imkansiz mi simdi diyetdeyim zayifliyorum cvp yazin lutfen

canım topiğin ilk mesajını okumadın mı ben 95 kilo hamile kaldım daha yolun başında sayılırım ama maaşallah şimdilik bi sorunumda yok. Bu arada hamile kalmak içinde uğraşmadım korunmayı temmuzda bıraktık ilk denememiz ağustostu olmadı ama ikinci ayda tuttu. Yanlış anlamayın bunları kimseye nispet olsun diye yazmıyorum ama kilo insanların hepsinde sorun olacak diye bişey yok demeye çalışıyorum. Yoksa kim istemez zayıf ve sağlıklı olmayı yada hamileyken leblebi yutmuş solucan gibi görünmeyi :)

Kızlar ben bugün kontrole gittim. Bebiş çok iyiymiş maaşallah vede kızmış :) Ama doktorum kesin değil dedi çünkü benim minnoşum bacaklarını tam olarak açmadı uyuyodu bide kuşum uyandırmak zorunda kaldı doktor.İki hafta sonra tekrar gidicez konrole orda kesinleşir herhalde

canım hadi gözün aydın, inşallah devamında da böyle güzel, sağlıklı haberler verirsin bize.. benim kız da önce göstermemişti, doktor bayağı uğraşmıştı.. o da göstersin ama di mi.. annesi ona göre ciciler alacak. Ben başladım artık, hamileliğin sonuna doğru ne olur ne olmaz, iyice kilo alırım, ayaklarım şişer, yürüyemem diye.. herşeyi düşünmek gerek :)

bu arada leblebi yutmuş solucan iyi olmuş :roflol:

canım hadi gözün aydın, inşallah devamında da böyle güzel, sağlıklı haberler verirsin bize.. benim kız da önce göstermemişti, doktor bayağı uğraşmıştı.. o da göstersin ama di mi.. annesi ona göre ciciler alacak. Ben başladım artık, hamileliğin sonuna doğru ne olur ne olmaz, iyice kilo alırım, ayaklarım şişer, yürüyemem diye.. herşeyi düşünmek gerek :)

bu arada leblebi yutmuş solucan iyi olmuş :roflol:

sağol şekerim inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günlerde gelir. Sen isme karar verdinmi biz çok çabuk davrandık ayşa naz koymaya karar verdik eşimle tabi kesin kız olursa :) Bende ocak sonunda başlıcam alışverişe 20. haftayı falan doldurayım öyle

selam...çok güldüm yaaa..zynpmrtkaydirigubbakcemileleblebi yutmuş solucan..iyimiş..:icecream:

X