Kızlar herkese merhaba...başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.ben de 8 haftalık hamileyim.boyum uzun neyseki ama kilom 93 benim de.kaldıki daha fazlaydım, rejim yaptım 88e düştüm.sonra aldım bir kısmını.92 ile hamile kaldım ve henüz 1 kilo aldım o da şişliklerden.yoksa birşey canım istemiyor.hafif de olsa tüm gün süren bulantım var.sadece haşlanmış patates vs yiyebiliyorum.tatlı ağzıma sürmüyorum.neyse...ben çok tanınmış,başarılı prof.lardan birine gidiyorum ankarada.ilk kontrolümde yani geçen hafta içim rahat gittim açıkcası çünkü bana tavsiye eden arkadaşım doktorun kiloya hiç takmadığını söylemişti.aynısı da oldu.doktorum kilomum k'sından bahsetmedi. hep moral verici konuştu.hatta ben açtım konuyu (takıntılıyım ya bu konuda:)).ben daha önce kilo verdim ama birazını aldım hamile kaldım dedim.bravo dedi,niye aldın vs. demedi.hiçççç takma dedi.normalii 17 kilo falandır zaten dedi.yani 12 den fazla almıcaksın bile demedi.ben 1 kilo aldım dedim üzgün üzgün.tabii alacaksın şişlik onlar dedi.üstünde bile durmadı.6 öğün ye, 3 ara 3 ana dedi.dedim zaten alışkınım ben rejimlerden dolayı 6 öğüne.harika o zaman dedi ve konuyu kapattı.yani diyeceğim şu...ben süper takıntı yapıyordum bu durumu.ama bu kadar iyi ve deneyimli bir doktor bile böyle dediyse hiç takmayın arkadaşlar.tabii ucunu da kaçırmayın ama dert etmeyin.ne zayıflar var başlarına gelmedik kalmıyor.moralimiz yüksek olsun.stres daha çok tansiyon yapıyor inanın.kiloyu sorun eden, takip etmem hamileliğini diyen doktoru ben asla iyi bir doktor olarak görmüyorum.doktorluğa aykırı bir laf.ne demek bakamam yaaaa!!!hamile kalmışım, bakmak zorundasın.onlar kendilerine güvenmiyor da ondan korkutuyorlar.asla stres olacağınız doktora gitmeyin.yoksa kabusa döner kontrolleriniz.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz eminim.moralinizi bozmayın sakın!perşembe kontrolüm var.kalp atışını duyacağım işallah.selamlar herkese...