90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

herşeyin çözümü var pembe patik hiç üzülme!bir sürü yöntemle hamile kalıyor millet.benim daha geçen bir arkadaşım hamile kaldı kısa bir tedaviyle ve yılda 1 kez adet oluyordu kız düşün artık!bırak düzensizliği...

oyyy cnmm benimm öle herşeyin sırası var rabbim daha bize uygun görmuyo heralde sende sorunsuz bebeğini kucağına al inşşşş:CüvCüv:

oyyy cnmm benimm öle herşeyin sırası var rabbim daha bize uygun görmuyo heralde sende sorunsuz bebeğini kucağına al inşşşş:CüvCüv:

kesinlikle en takıntı yapmadığın ayda oluyor gör bak:) ben inanmıyordum takma sakın diyenlere, çok doğruymuş:) en önemlisi hayırlısı!en hayırlı ne zaman olacaksa herkes için o zaman olsun:)

kesinlikle en takıntı yapmadığın ayda oluyor gör bak:) ben inanmıyordum takma sakın diyenlere, çok doğruymuş:) en önemlisi hayırlısı!en hayırlı ne zaman olacaksa herkes için o zaman olsun:)

hoşgeldin arkadaşım..bende 7+1 haftalık oldum aynıyız galiba..keşke bende ankarada yaşasaydım yaaa.benim doktor gider gitmez kilon var dedi,sinirimi bozdu..bolu dayım ben burdada zaten çok çok iyi bi kadın doğumcu olduğunu sanmam..

senin yazını okuyunca ankarayamı gitsem dedim valla..burdan 1.5 saate gidiyoruz normaldede kışın zor olur..:)

canım çok güzel şeyler yazmışsın mahsuru yoksa drunun adını hangi hastanede oldunu almak isterimmmm tokatın bi ilçesindeyiz ankarada ailem ve eşimin ailesi evimde doğurmak istiyorum ama malesef dr yok burda sıkıntı yani ankaraya giderim gitmesine doğuma ama kayınvalide yanında doğurmak hiç istemiyomm ne bilem en azından ilk hafta kalabilsem iyi olur ama malesef ata erkil bi aile imkansız anama göndermezler en azından izne gittimmi kontrole gitmek isterim haftaya ankaraya gidicez dr arıyodum bende

bolu gene yakın gidebilirsin ya zaten ilk 3 ayı atlattıktan sonra her ay gidilmiyo kendini iyi hissediyosan bence en mantıklısı ankara en zından büyük şehir bende kayınvalideme gitmekte olsa sağlığım için ankaraya gitsemmi diye düşünüyommmmm offf karmaşık duygular içindeyim

Hoşbulduk öncelikle:)ben 7+6'yım.çok yakınız evet:) ben doktorumun çok iyi olduğunu sözüne rahatça güvenin diye söyledim arkadaşlar.yani böyle iyi tanınmış bir doktor bile takmıyorsa takılacak büyük bir durum yok anlamında söyledim.yoksa ben eminim her yerde pek çok iyi doktor vardır kiloya takmayan.kış günü ankaraya gelmen çok zor.sadece araştır biraz daha.hiç olmazsa sinirini çok bozmayan iyi bir doktor mutlaka vardır.ben çok duydum böyle kiloya takmayan doktorlar.bence egrçekten başarılı iyi bir doktor takmamalıyada her kontrolde başına kakmamalı.iyi bir prof. bulacağına eminim arkadaşım.

fizzy tünaydın cnm nasılsınn bebiş nasıll prof ların ücretleride biraz yüksek oluyo dimiii

fizzy tünaydın cnm nasılsınn bebiş nasıll prof ların ücretleride biraz yüksek oluyo dimiii

merhaba pembe patik.iyiyiz çok şükür.profların ücretleri yüksek evet 200 tl.doğumu da anlaşmalı olduğu özel hastanede yaptırınca epey fazlaya geliyor.

ee... arkadaşlar, topic'imiz gerilerde kalmış.. ben bakamadım kaç gündür.. başka bir derdim var, onun üzerine yoğunlaştım. panik atak şikayetim olduğunu yazmıştım, artık dayanılamayacak düzeye geldi, ve mecburen ilaca başladım. ama aklımın bir köşesinde bebeğim için de endişeleniyorum.. n'olur benim için dua edin... daha doğrusu bebeğim için..

merhaba hayırlı cumalar herkese..

kıslar benim adetim 2 gün geçti..test yaptım bu sabah negatif çıktı sonuç..ya adetim gecikti ya test yanlıştı..2 gün bekleyip hastalanmazsam tekrar yapıcam hayırlısı..

benimde 2 gün geçti çıkmadı 5 gün geçince çıktıııı hadi hayırlısııı

hadi bakalım hayırlısı, Allah gönlüne göre versin canım..

cnmmm inşşş hamilesindirrr biraz beklee ondan sonra yaparsınnn hadi bakalımm hamiş olduğunun müjdesiini verirsin bize:CüvCüv:

Hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah tatlım. allah kalbine göre versin

kızlar hiç sesiniz çıkmıyooo...yoksa sizde benim gibi çok mu uyuyorsunuz.ben akşamları nasıl uyuyorum yaa..eşimde çok uykucu bir insandı zaten sorun olmuyor,beraber uyuyoruz :)

kızlar iyi akşamlar bende 85 kiloyla hamile kaldım şuan 20 haftalık hamileyim 86 kiloyum tansiyon çıktı bende gebelik tansiyonu tuz sıfır yiyemiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar merhaba iyiki sizleri gördüm burada...çok kilom var 98 kiloyum 2. kez anne olmak istiyorum veremiyorumda şu lanet kilomu bekleyemiyorumda bu ay bıraktık korunmayı...gerçi bu kiloyla kalabilirmiyim bilmiyorum...sizlerin yazılarını okuyunca gerçi biraz daha rahatladım...ne olur bana yardım edin canım çok sıkkın allah hepimizin yardımdısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…