Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh çok sevindim çalışmayacak olmana :)

ben de iyiyim, öyle tembellik her zamanki

ben de merak ediyorum valla, görünmedi de gece. benim istediğim saç rengini soracaktım bi de :))

bende sevindim ne yalan söyleyim...kimsecikler yok bu gece...herkes bayram hazırlığında sanırım.kuzenler samsundalar şimdi beni nasıl özendiriyorlar face den taciz ediyorlar...

saç rengi bence sana kızılımsı tonlar iyi gider...beyaz tene yakışır pamuğum...

biz de toplanamayacağız bu bayram, üzüldüm biraz. insan arıyor bayramda kalabalığı. inşallah tatile gidersiniz de biraz dinlenebilirsin.

benim de eylül başı babam gelecek birkaç günlüğüne. ardından da eşimin izni onaylanırsa tatile gidecekmişiz bi yerlere. iyi olur herhalde kıştan önce.

sağol canım, azcık renk gelsin diyorum. bakalım inşallah becerebilirim :)

İnşallah hakkımızda hayırlısı planda yapmaya korkuyor insan hep bişey çıkacakmış gibi..

doğru değişiklik iyidir..benim pırıltılar baya açıldı.saçım baya sarımsı oldu..bekliyorum az uzasın karamel yada çiko kahveye boyatıcam...

çiko kahve çok yakışır sana

çiko kahve, insanın canı madlen çikolatalı kahve istiyor

enemm kuzum işyerinden bayram çikolatasını aldım bugün hediyemi..dolapta öylece mazlum bir şekilde duruyorlarken sen neden benim aklıma sokuyorsun ki...

yok yok sakın ha :)

bayramda içersin ödül bi kere :))

bizim de çifter çifter geliyor eşime çikolatalar. bi bağlı olduğu şirket bi turkcell. annemlere sattım ikisini de. kardeşime de lokum gelmiş bi kutu. kuzen uğradı, o da verilen çikolatayı anneme bıraktı. off çok tehlikeli annemler yani. bence kaldırmalılar bu adeti :))

yok yok merak etme canım eskisi gibi çikolata sevgim yok...önceden olsa çantamda gezerdim zaten o zamanlardan yerleşti kilolar...

sormaya bende kv ye satıyorum her bayramda...dolaba gittim sadece meyve aldım geldim uslu çocuk oldum...

İyi geceler kuzular ben de buralardayım
Bugün günüm yine hareketliydi yeğenler olunca malum hep aynı tatlı telaş oluyor
Akşam da teravih çay faslı ancak geldim
Uykum var ama uyumam yine sahurdan sonra uyku tutmaz diye korkuyorum
Yarın eşim iftarda olmayacak biz de kızlarla gündüz hacı Bayram Veli hazretlerini ziyaret edeceğiz sonra da biraz Bayram alışverişi yaparız akşam eve döneriz iftara son teravihi kaçırmak istemiyorum

Efferim pıtırcığıma :))

biz de eşimle pazara gittik, sebze meyve aldık bi sürü. bu hafta inşallah pür dikkat gideceğim cumadan sonra bakalım.

eşim sazının tellerini değiştiriyor, arada ona yardıma gidiyorum. ses gelmezse benden merak etmeyin

ben de dün sabaha karşı çok zor uyudum. o yüzden direniyorum uykuya şu an ablacım.

ne güzel yine tatlı telaşlar başında :)

benim atağım haftaya pazartesiye kaldı inşallah...kaçırmadım ama bu sırada aynıyım hep...

kolay gelsin sizede...öptüm

Bugün de bulaşık makinem bozuldu
Bir süredir sinyal veriyordu zaten de sinir bozucu olan içinden kirli bulaşıkları boşaltıp elde yıkamak oldu neysecanımız sağolsun da yıkarım
Akşam bulaşığını yıkamıştım ama tencereler var boşaltıp yıkanacak gidip onlarla hemhal olayım azcık :)))
Yarın fiyat verecek tamirci fazla derse atıp yenisini alırım bu ilk arıza değil çünkü

geçmiş olsun Asuman abla, elimiz ayağımız oluyor bulaşık makinası.

kolay gelsin sana, ben de takılayım öyle

selam.....
kısada olsa size bi bakıyım dedim, gitcem biraz mutfağa gircem şimdi.....
son anda sıkışmalardan sıkıldım iyice 1aydır
oyüzden 1ineği parçalayıp öyle yemeği planlıyorum artık:))))
1günde değilde 1senede yicem artık:)))

birde bakıyorumda çikolata sözleri uçuşuyor ortalarda....
bende muzdariiiiibim bu konuda......
eşim zaten bi şekerli şeyleri yeme hastası olarak, bayrama diye fıstıklı lokum ve fıstıklı çikolata almış gelmiş dün.....
bayramda evde değiliz ama dikkat!
dünden beri yiyorum valla, bugün kahvaltıda ekmek yerine lokum yedim
neyse en azından hem ekmek hem lokum yemedim ama gerçekten
ben lokumu pek sevmeme rağmen bayıldım bu lokuma söylemesi ayıp canlarım.....
gelde yeme yani......
neyse elimden geleni yapcam yememek ve az yemek için bayram sonuna kadar, buna rağmen olanlardan pek sorumlu sayılmam galiba artık...... napayım.....

bu arada ramazan gidiyo bende hüzünlüyüm gerçekten......
ahhhh ahh ya şehri ramazan..........

görüşürüz kızlar.

oohh afiyet olsun

bende karışık kızartmamı yapsam ne :44:
bugün hiç ayakta duramıyorum. kolay yemek olsun

kolay yemekmi:))))
benim için kızartma eziyet yemek ablacım:))))
bana nedense tamamıyla çok zor geliyo kızartma yapmak....

bi sebze yemeği ve pilav yapmak beni daha az yoruyo.....
aslında kızartmayı çok severim ama çok zoruma gittiğinden arada bir yapıyorum.

geçmiş olsun canım......

geçmiş olsun ablacım, inşaallah uygun bi fiyata hallolur yarın
her halükarda da sağlık olsun ama dediğin gibi......

benim evde en değer verdiğim makinem bulaşık makinem:))))
mesela çamaşır makinesi o kadar sorun değil, bozulursa eşim meeeecbur yaptırcak yada alcak:)))))
ama bulaşık olursa kem küm edebilir, yada sonuçsuz kemkümle beni gerebilir:))))
birde kendim aldım onu evlenirken, ondanda gözüm gibi bakıyom ne alakaysa gerçekten öyle ama......
ha kapıda kendi aldığım arabam ha bulaşık makinem farksız ikiside aynı benim için.....

aynı yol hazırlıkları bende de mevcut........
kolay gelsin.

geçmiş olsun canım......
sende kendine iyi bak, Allaha emanet ol.....
sevgiler

ayyyy canım benim kıyamam yaaaa, ağlama

tansiyonunda çok düşmüş bi ara; çok geçmiş olsun canım......

öptüm

yeni saç rengini güle güle kullan canım:)
çok yakışmış bence yeni rengin gördüm.....

bayburttada yapılıyo kete
baya zevksizmişsin sen ya

o zaman bende zevksizim; keteyi erzurumlu komşumuzdan yedim ama pek beğenmedim yani.......
hiç bana göre değil kete.
bu zevksizlik değil damak farkı bence.......

geçmiş olsun canım benim......

öpüyorum koccaman

ablacım çok geçmiş olsun yaaaa......
verilmiş sadakanız varmışmı diyim, almış olduğunuz duanız varmışmı diyim bilemedim gerçekten.....
rabbim korumuş ama.....
öpüyorum

selam
en son ben yazmışımda ona güldüm:)))))

çok uykum vaaaar......
sahuru yaptık......
bulaşık makinesini boşalttım, tekrar doldurdum, sonra sahur sofrasını hazırladım.
pardesümü makineye attım, yeni bitti yıkaması, onu ascam, sahur sofrasınıda kaldırıp bulaşık makinesini basıp yatcam inşaallah sonra......

çarşamba yolcuyuz artık, ve daha çoook yapmam gereken işim var benim
neyse

size komik foto, alın:)))))

hadi ben kaçar artık şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…