Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

telden bakanı varr gizli gizli okuyup kaçanı var yani takip edilmek güzel bişey:)))

telden bakanlar okey ama nedir bu takip merakı tamam bizim topiğin muhabbeti on numarada bu takip ne yahu gelin katılınn sizde :KK9::KK9:

Merhaba herkese,
Öğleden sonra aniden çıkmak zorunda kaldım. Geçmişe baktım şimdi biraz.

Dafi abla verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş gerçekten. Ben de kettle konusunda endişelenirim hep.

Esracım sana bayıldım, her renk çok yakışmış. Kahkül kestirmişsin, sıhhatler olsun. Hangi foton yeni anlayamadım, yazsana altına yorum olarak :KK66:

tşk ederim yeşilli fotoğrafım esram yeni olanı :KK1: o kadar çok renk olunca tabi insan yenisini bulamaz haklısınn :KK1::KK1::KK1:

günaydınnnn güzellerrr

uyuyan hatunlar benim yerimede 1 saatçik uyurmusunuz:KK23::KK23:

esrammm00 bende sa. boyuycam kuzum fikirlerine ihtiyacım var:KK50::KK50:

bayburttada yapılıyo kete
baya zevksizmişsin sen ya

sen kımsın ? ne alaka yorum yapmıssın anlamadım ama kayserıde yapılan kete ıcın yorum yaptım ben. kaldı kı sevmek zorunda da degılım evet tadı cok kotu, kum gıbı kavrulmus un tadı gelıyor ınsanın agzına sadece yerken. herkesın damak tadı farklıdır sevmıyorum sanane. boyle bır yorum yapacak bır samımıyetımız de yok senı tanımıyorum bıle zaten.

sabah sabah sınırlerım tepeme cıktı ya manyak mı nedır

Klima fln acik herhalde ben bayginlik geciriorum sicakdan

benım ıftar oncesı spora gıdıyorum enaz 1 saat spor. salonda klıma yok havasız ve sıcak bır yer. kosu bandı camın onunde duruyor ınsanın yuzune gozune fena sıcak gelıyor spordan sonra sıcakta bır saat eve yuruyorum

ınsan ısteyınce herseye sabredebılıyor bunu soylemek ıcın bunları anlattım umarım sızı de gaza getırır bu konuda.

ben 3. fotodakini beğenmiştim kuaförüm keselim deyince. ama 3. fotodaki fön ister hep, bi de uzatırken sıkıntı. o yüzden 1. fotodaki daha güzel bence.

bır ve uc ben de bayıldım kesınlıkle. turbanda kakul cok sıkıntı oluyor yoksa kesınlıkle bu tarz bır kakul yaptırırdım sac sac dedınız bana da delılık geldı :KK1: kızıl rengım bıraz aktı ben de bayramdan sonra yenıden boyatayım en ıyısı:KK1:

Veeeeeeee kahkül kestirdim inşallah iyi etmişimdir güzel oldu yaaa şimdi kalkıp temizlik yapıcam saçlarımla ilgili albüm yaptım fikir edenebilirsiniz :KK34:

Bugünüm çok güzel geçti günler sonra resmen aslında böyle geçmeyecekti ama Filizim bütün gün benimle ilgilendi msjlar attı resmen bakış açım değişti mutlu neşeli bi kız oldum çıktım benim kafayla gitseydim yine kavga etmiştim kesin :26:

Motive oldum canımcımın sayesinde kendisine burdan kocaman :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: gönderiyorum

Bugün işyerinde aylardır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum.Çok gereksiz bir konu üzerine kavga etmiştik sonra küs kaldık.İnat ettik 5 ay konuşmadık.Bugün konuştuk bu beni mutlu etti.Çünkü çok severdim onu.İşyerindeki herkes erkek ben tek bayan olunca çok da anlamıyolar beni.Neyse bu da geçti şükür

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bunlar bana kızlar güzel geçen günüme :KK34:

ben cok yogun oluyorum malum bır de esım cok tıtız bır adam ve benım mudurum konumunda. bunlarıne etkısı ıle aklımda olsa bıle fırsat bulamıyorum yoksa sana sureklı destek olmak ıstıyorum mutlu olduysan ne mutlu bana ozaman. umudun hep olsun esra gelecekten ve kendınden. hersey harıka olacak bak dedıydı dersın benım cesmı ıcın totemım tuttu sana sure veremıyorum ıcımden bır sure gecmıyor ama yenıden evleneceksın ve cok cok mutlu olacaksın bu kez. kılocuk degıl her konuya egılecegız beraber sen merak etme. uzun uzun konusuruz

aynı yol hazırlıkları bende de mevcut........
kolay gelsin.

geçmiş olsun canım......
sende kendine iyi bak, Allaha emanet ol.....
sevgiler:KK54::KK54:

ayyyy canım benim kıyamam yaaaa, ağlama:KK43:

tansiyonunda çok düşmüş bi ara; çok geçmiş olsun canım......

öptüm:KK54::KK54::KK54:

yeni saç rengini güle güle kullan canım:)
çok yakışmış bence yeni rengin gördüm.....

o zaman bende zevksizim; keteyi erzurumlu komşumuzdan yedim ama pek beğenmedim yani.......
hiç bana göre değil kete.
bu zevksizlik değil damak farkı bence.......

geçmiş olsun canım benim......

öpüyorum koccaman:KK54::KK54::KK54:

ablacım çok geçmiş olsun yaaaa......
verilmiş sadakanız varmışmı diyim, almış olduğunuz duanız varmışmı diyim bilemedim gerçekten.....
rabbim korumuş ama.....
öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

hemsosun ıste yaaaaaaaa:KK16: agzına saglık meyracıgım. sankı herkes herseyı begenmek zorundaymıs gıbı sacma sapan zevksızsın dıye yorum yapmıs anlamadımmmm ay mesajına cok sevındımmmmmm bakkkkkk:KK16:

kızlar herkese gunaydınnnnnnn

bugun son mesaı cogumuz ıcın ve yarın tatıl baslıyor ınsaallah hepımız ıcın. ben bır ıkı gun daha dınlemeyecegım cunku sabah 6 gıbı gıbı otobuse bınecegımız ıcın az uyuyacagım yıne. eeeeee arefe gunu ve bayram derken yıne az uyurum ama bakalım. dınlenmem lazım allahtan kaynanam cok ıyı bırıdır erken yat gec kalk hayatta laf soz olmaz hatta uyutur calısıyorsunuz yoruluyorsunuz uyuyun sız der.

esracıgım sormussun ızınlı yazayım mı dıye. evet canım yaz lutfen. cunku ben pazar donecegım kaynanamlarda tartı yok tartılamam. sapıtıp tartıyı yanımda goturmeyı dusundum :KK1: cunku her gun tartılmazsam eksıklık olur bende:KK1: ama valızde kırılır dıye vazgectım bu fıkırden :KK1:

ben aksam gırebılır mıyım bılmıyorum. dus, valız hazırlıgım olacak ıftardan sonra. oyuzden sımdıden herkesın bayramını kutluyorum ınsaallah sag salım gıder gelırız yolculuklardan. ınsaallah sevdıklerımızle bırlıkle huzurlu mutlu bır bayramımız olur nıce bayramlara daha kavusmak nasıp olsun ınsaallah

pazartesı gorusuruz en gec ıhtımal ıle. ozamana kadar kendınıze ıyı bakın ALLAHa emanet olun

dunumu de yazayım cıkmadan:

regl oldugum ıcın sahur yapmamıstım malum.

sabah ıkı bardak su ıctım.

ısyerıne bıraz yıyecek getırdım ve aksama kadar

500 ml su, yarım seftalı, bır muz, yarım tost ( cavdar ve yagsız ), ıkı parca cıleklı yogurtlu mılka yemıs oldum.

ıs cıkısı spora gıttım

yarım saat yapabıldım ancak terzıye ve ıftara yetısmem gerektıgı ıcın.

20 dk bısıklet ( 6,5 dk ara vermeden kostum bu ılk kez oldu :KK1: )
5 dk bısıklet
5 dk twist

40 dk eve tempolu yuruyus

eve varınca 3 bardak su, bır bardak ev lımonatası

ıftar:
1 bardak su
1 bardak ayran
avuc kadar pıde
ıkı kase mercımek corbası ( kac gundur corba ıcmıyordum corba aşerdım resmen sankı )
4 kasık salata ( bol maydonozlu )
4 catal kavun
4 kasık etsız turlu yemegı ( bol maydonoz koymustum ıcıne bılerek )

ara: 15 adet fındık, acık sekersız cay

uc bardak su yatmadan.

bugun de henuz bırsey yemedım ıcmedım yanıma meyve getırdım bıraz. aslında adam akıllı menu yapmak ıstıyorum ama ısyerımızde yemek yemek okadar sıkıntı oluyor kı boyle durumlarda. metabolızmam calıssın dıye ancak bukadarını yapabılıyorum

eger aksam gırme fırsatım olursa bugunumu de yazarım. ama bayram boyu zaten tek tek not alacagım gelınce toplu sekılde yazarım benım bayram klasıgımdır :KK1:

aksam ıs cıkısı yıne spora gıdecegım terzıye yıne ugramam lazım. bır elbısem var gunlerdır onunla ugrasıyoruz kenarını buzdurup duruyor adam. kac kea duzelttırdım son bır duzeltmeye ıhtıyacı var bır de pantolonumu da alayım fermuar ıcın bırakmıstım

yedıklerıme dıkkat edıyorum spor da yapıyorum ama regl haftasını ıyı degerlendırme olayının tartıya yansımasını henuz goremedım belkı de bıtınce kendını gosterecektır bılmıyorum kılom cetveldekı kılom ıle aynı. bakalım bayram sonuna nasıl olacak:KK34:

günaydınnnn güzellerrr

uyuyan hatunlar benim yerimede 1 saatçik uyurmusunuz:KK23::KK23:

esrammm00 bende sa. boyuycam kuzum fikirlerine ihtiyacım var:KK50::KK50:

aleyküm selam tabii ne demek nacizane yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :KK34:

sen kımsın ? ne alaka yorum yapmıssın anlamadım ama kayserıde yapılan kete ıcın yorum yaptım ben. kaldı kı sevmek zorunda da degılım evet tadı cok kotu, kum gıbı kavrulmus un tadı gelıyor ınsanın agzına sadece yerken. herkesın damak tadı farklıdır sevmıyorum sanane. boyle bır yorum yapacak bır samımıyetımız de yok senı tanımıyorum bıle zaten.

sabah sabah sınırlerım tepeme cıktı ya manyak mı nedır

Filizim herkesin damak tadı aynı olmuyor maalesef bizim evdeki herkes keteye aşıkken ben sevmiyorum peynirlisini yaptırıp öyle yiyebiliyorum herkes sevecek diye bi durum yok canım yorum yapma bile sallaa yaaaaaaa :KK37::KK37::KK37:

aynı yol hazırlıkları bende de mevcut........
kolay gelsin.

geçmiş olsun canım......
sende kendine iyi bak, Allaha emanet ol.....
sevgiler:KK54::KK54:

ayyyy canım benim kıyamam yaaaa, ağlama:KK43:

tansiyonunda çok düşmüş bi ara; çok geçmiş olsun canım......

öptüm:KK54::KK54::KK54:

yeni saç rengini güle güle kullan canım:)
çok yakışmış bence yeni rengin gördüm.....

o zaman bende zevksizim; keteyi erzurumlu komşumuzdan yedim ama pek beğenmedim yani.......
hiç bana göre değil kete.
bu zevksizlik değil damak farkı bence.......

geçmiş olsun canım benim......

öpüyorum koccaman:KK54::KK54::KK54:

ablacım çok geçmiş olsun yaaaa......
verilmiş sadakanız varmışmı diyim, almış olduğunuz duanız varmışmı diyim bilemedim gerçekten.....
rabbim korumuş ama.....
öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

tşk ederim meyracım beğenmene çok sevindim

kete konusunda haklısın canım tamamen damak farklılığı bu sadece kete için değil herşey için geçerli sende sallaaa yaaaa :KK37::KK37::KK37:

Günaydınlar,

herkese güzel bir gün diliyorum. artık iyice bayram ıssızlaşması yaşarız. ben de bugün annemleri çağırdım, yarın da dışarda olacağız sanırım.

eşim sahurdan sonra uyumadı baya, ben de uykumu alamadım o olmayınca. inşallah öğleden sonra biraz uyurum da kendime gelirim.

kızlar herkese gunaydınnnnnnn

bugun son mesaı cogumuz ıcın ve yarın tatıl baslıyor ınsaallah hepımız ıcın. ben bır ıkı gun daha dınlemeyecegım cunku sabah 6 gıbı gıbı otobuse bınecegımız ıcın az uyuyacagım yıne. eeeeee arefe gunu ve bayram derken yıne az uyurum ama bakalım. dınlenmem lazım allahtan kaynanam cok ıyı bırıdır erken yat gec kalk hayatta laf soz olmaz hatta uyutur calısıyorsunuz yoruluyorsunuz uyuyun sız der.

esracıgım sormussun ızınlı yazayım mı dıye. evet canım yaz lutfen. cunku ben pazar donecegım kaynanamlarda tartı yok tartılamam. sapıtıp tartıyı yanımda goturmeyı dusundum :KK1: cunku her gun tartılmazsam eksıklık olur bende:KK1: ama valızde kırılır dıye vazgectım bu fıkırden :KK1:

ben aksam gırebılır mıyım bılmıyorum. dus, valız hazırlıgım olacak ıftardan sonra. oyuzden sımdıden herkesın bayramını kutluyorum ınsaallah sag salım gıder gelırız yolculuklardan. ınsaallah sevdıklerımızle bırlıkle huzurlu mutlu bır bayramımız olur nıce bayramlara daha kavusmak nasıp olsun ınsaallah

pazartesı gorusuruz en gec ıhtımal ıle. ozamana kadar kendınıze ıyı bakın ALLAHa emanet olun

Filizcim izinli yazarım canım, sıkılma sen. oralarda tartılmak olmaz zaten. bu arada çizelgen 98i gösteriyor, çok mutlu oldum. harikasın canım, inşallah tam gaz devam bayram sonu da.

abuk subuk şeyler yazanları da takma kafaya. onlar ondan besleniyor, sen sinir oldukça mutlu oluyorlar. var öyle tipler malesef, tanımasa birilerinin can sıkıntısından beslenen...

günaydın arkadaşlar..inş iyisinizdir...şimdiden herkesin bayramını kutlarım..Allah tatlılıkla nice bayramları göstersin hepimize...

yatılı misafirim olduğu için yine yazmak sorun benim için...bayrama eşimin memleketine gideceğiz ...bu hafta kilo bildirimini ne zaman yapacağız haberim yok geçmişi okuyamadım...

kendinize çok iyi bakın...

hayırlı bayramlar:)

slm kızlarr valiz hazır evi silip süpürcemm temizleyelimde gidelim evimizi akşamda iftar sonrası arabayı yerleştirip çıkıcaz 12 gibi inşallah herkezin bayramını kutluyorum hayırı bayramlar diliorumm tabisi az kalorili benii izinli yazarsanız yada listeden çıkarabilirsinizde izin 22 gün çünkii meşkul etmeyeyim hakkınız helal edin fırsat blursam girerim inşallah

slm kızlarr valiz hazır evi silip süpürcemm temizleyelimde gidelim evimizi akşamda iftar sonrası arabayı yerleştirip çıkıcaz 12 gibi inşallah herkezin bayramını kutluyorum hayırı bayramlar diliorumm tabisi az kalorili benii izinli yazarsanız yada listeden çıkarabilirsinizde izin 22 gün çünkii meşkul etmeyeyim hakkınız helal edin fırsat blursam girerim inşallah

iyi yolculuklar Nursenacım, kazasız belasız gidin gelin inşallah.

izinli yazacam seni, ona göre az ye :KK53:
listeden çıkarsan daha çok yersin gibi geliyor :KK9:

Merhaba kizlar..ben isten ciktim eve dogru yol aliyorum.pardesu almistim onun alt kismi kesilecekti onu alicam..indirimlere goz atarim.maksat vakit gecsin.

Filiz Nursena hayirli yolculuklar.

kizlarrrr. nasilsiniz gelmiyeli???

Geçmis cooook birikmis.... o yuzden okuyamiycagim...

Neden girmedigimi size ozetliyeyim...

Pek vaktim olmadi kiz krese gitmeyince evde olunca, onunla ilgilen falan filan, ondan sonra malum ramazan ayinda iftara misafirlige git, misafir agirla derken boyle oldu...

Bende kilo durumu vahim... bu sabah tartildim 96,9kg olmusum... ki 97bucugu gecmisimdirde, 1haftadir biraz dikkat ediyorum...

Psikologa basladim ya orda konustuklarim, beni uzen seyleri konustugumuz icin iyilesmem icin tabikide, beni coook uzdu ve aksamlari kendimi abur cubur yemeye verdim diyebilirim...
ha su 1haftadir biraz daha iyiyim... psikologun etkisini gormeye basladim artik. Insallah bundan sonra hep eksileri gorurum...

Neyse ben sizleri cooook ozledim :)
Hepiciginizi opuyorum kocamannn

selam ahali:)

yorgunum, uykusuzum ve işim çok:)))))

işlerden yeni mola verdimde size bir bakayım dedim canlarım.....
1fasıl çamaşır atmam gerekliydi, onu attım, şimdi bitti onu astım sonra bide evi bi silip süpürcem, sonra yemek işte:KK53::KK53:
kuşların kafesinin temizlenme yenilenme zamanı geldi onlara bakcam bi arada, bööööyle işte:):KK53::KK53::KK53:
çamaşırı asarken ikindin olmasına rağmen yandım yandım balkonda, çok sıcak dışarısı........:KK25::KK25:
daha ütülerede elimi değmedim hiç:KK25::KK25::KK25:

ben bugünden tartıldım esracım, yarın yola ikindin falan çıkcaz heralde ama yarına kalırsa kesin sorun olur diye bugünden hallediyim dedim.
sonuca sevindim:)
koruma mümkün olmuş, bu hafta aynıyım çok şükür:):nazar::nazar::nazar:
yeşil çaya tekrar başladım, bu başarımın çoğu yeşil çaya ait gerçekten.
bayramda da telaşın arasında da olsa içmeye gayret etcem yeşil çayımı, çünkü; asıl bayramda lazım bana hızlı metabolizma......
bakalım telaştan vakit bulabilirsem tabiki o daaaaa:KK53::KK53::KK53::KK37:
hayırlısı diyelim.....

yarın nete yarım yamalak girebilirim oyüzden ben şimdiden herkesle bayramlaşmak istedim kızlar.
yarından sonra bayram sonuna kadar ben yokum artık.
herkesin ramazan bayramı mübarek olsun, hep birlikte daha nice hayırlı bayramlara inşaallah diyorum....
herkese hayırlı bayramlar ve herkesi tek tek öpüyorum sevgiyle canlarım.........
:KK54::KK54::KK54:

-----------------------------------------------

kilo bildirimi:
bu hafta: 98.4kg

spor bildirimi:
300dk ispor.....

şimdiden esracım, elizcim; ellerinize yüreklerinize sağlık canlarım, çok teşekkürler.....
ikinizide öpüyorum yürekten:KK54::KK54::KK54::KK54:

------------------------------------

Son düzenleme:
$08825258-a19f-4688-b446-cf20e75146ab.jpg
........................

X