Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende dünden kalma biber dolma var
kızlara şimdi şehriye çorba yaptımm adama ne yapsam bilemedim
olmadı bimde konserve barbunya var 1 tabak oluyo onu alıvereyimm yarın çıkcaz diye bişeyde almadım eve

oohh afiyet olsun

bende karışık kızartmamı yapsam ne :44:
bugün hiç ayakta duramıyorum. kolay yemek olsun

uydurayım bir yemek. kalkıp bir parça et çözdüreyim. doğrayıp baharatlayıp tencerenin ortasına kapatayım. pişince suyu çıkar nasılsa etrafına pirinç koyup kısık ateşte pişiririm. hem yemek hem pilav olur. şimdi o geldi aklıma :KK1: içine birazda sebze koysammı acaba :44:

kızlar merhaba kusura kalmayın ben gelemiyorum ya..
bayram sonuna kadarda gelemem herhalde..
gündüz mesai akşam üzeri anneme uğruyorum bahçe falan suluyorum akşam iftar telaşı ardından teravi gecede kanım çok düşmüş hastaneye uğrayıp kan ilacı taktırıyorum .eve gel sahur yap namaz derken az biraz uyuyup mesai ben sanırım pek gelemeyeceğim..kilo bildirimine uğrarım sanırım

ay benim program değişti.
tam eti çözdürdüm.soğan, sarımsak, baharat koyup mıncıkladım. tencereye kapattım. suyunu verecektim telefon çaldı. eşim aramış. ''akşama çorbayı birazcık fazla yap yeğenler iftara gelecek, yemek yapma ben balık aldım '' dedi. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.ama sevinsem iyi olur. hem yemekliğim geliyor. hem iftarda misafirim olucak. kp. nin kafası pek çocuk şamatası götürmüyor ama o çocuklarda bizim. ne yapalım yani :KK1: etimde terbiyeye yatmış olur :KK1: sadece uğraştım birazcık. az daha ağırdan alsam iyi olucakmış :KK1:

Son düzenleme:
Kizlar bugun birseler yapmaya calisdim diet adina ama tam olmadi yinede bugunden itibaren yaziyim menumu
11:00simit
Yumurta
Donates-salat
13:00boyoz
15:00zero cola
17:00soda
Seftali
19:00 yesil fasulye
Makarna
Ekmek
Salata
Ayran

soz yarin tam uyucam menuye....

Veeeeeeee kahkül kestirdim inşallah iyi etmişimdir güzel oldu yaaa şimdi kalkıp temizlik yapıcam saçlarımla ilgili albüm yaptım fikir edenebilirsiniz :KK34:

Bugünüm çok güzel geçti günler sonra resmen aslında böyle geçmeyecekti ama Filizim bütün gün benimle ilgilendi msjlar attı resmen bakış açım değişti mutlu neşeli bi kız oldum çıktım benim kafayla gitseydim yine kavga etmiştim kesin :26:

Motive oldum canımcımın sayesinde kendisine burdan kocaman :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: gönderiyorum

Bugün işyerinde aylardır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum.Çok gereksiz bir konu üzerine kavga etmiştik sonra küs kaldık.İnat ettik 5 ay konuşmadık.Bugün konuştuk bu beni mutlu etti.Çünkü çok severdim onu.İşyerindeki herkes erkek ben tek bayan olunca çok da anlamıyolar beni.Neyse bu da geçti şükür

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bunlar bana kızlar güzel geçen günüme :KK34:

Kizlar bugun birseler yapmaya calisdim diet adina ama tam olmadi yinede bugunden itibaren yaziyim menumu
11:00simit
Yumurta
Donates-salat
13:00boyoz
15:00zero cola
17:00soda
Seftali
19:00 yesil fasulye
Makarna
Ekmek
Salata
Ayran

soz yarin tam uyucam menuye....

Merhaba canım ;

Öncelikle menünü yazmakla iyi etmişsin ben bişeyler söylemek isterim.Menünde ekmek makarna simit boyoz cola görüyorum.Eğer diyete başlıcaksan bunları hayatından çıkarman lazım.Gerçekten asıl kiloyu bunlar aldırıyor zaten.Yani illa yiyeceksen kilo verdiğin zaman ödül olarak az biraz yersin.Ekmek tüketiceksin tabiki ama beyaz ekmek değil ve günde 2 dilim tüketmeye çalış.Ayran ve meyve tüketimin çok güzel doğrusu.Yoğurt diyette yiyebileceğin en güzel şeyleriin başında geliyor.Ben sadece fikrimi söyledim umarım yarın dikkat edersin.Zamanla düzelicektir menülerin :KK34::KK34:

Birde bol su iç günde 2,5 veya 3 litre su tüket mutlaka .İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vericeğiz sen yeter ki iste :KK34::KK34::KK34::KK34:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

yaaa ben arkadaşlarımı istiyorum bunlar da kimler ???

yemeğimizi yedikk çok şükürr son günleri abartmayarak geçirmeye çalışıyorum miğde açısından madam küçüldü öle kalır inşallah diye
akşam 1 kase tel şehriye çorba 1dlm ekmek 2 biber dolma 1 kepçe vişne hoşafı

benim az yemeğimde bu:)))

çamaşır var atayım valiizim hazır sayılır ayakkabı terlik işi hep canımı sıkar spor var terlik var ayakkabı var bayramlık var denizlik var hangisini koyacamı şaşırdım normal insanlar gibi bayram yapıp eve dönsekya ordan oraya oardan oraya dolanıp durcaz gibi

Merhaba herkese,
Öğleden sonra aniden çıkmak zorunda kaldım. Geçmişe baktım şimdi biraz.

Dafi abla verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş gerçekten. Ben de kettle konusunda endişelenirim hep.

Esracım sana bayıldım, her renk çok yakışmış. Kahkül kestirmişsin, sıhhatler olsun. Hangi foton yeni anlayamadım, yazsana altına yorum olarak :KK66:

selamm kızlar spor sonrası duş meyve karışımlı yoğurt ve topiğimiz ohhh deymeyin keyfime.nursena cepten okuyan kaçakları biride benim :))))

ilk listemi paylaşıyorum sizinle :KK3:

8:00 kahvaltı: 1 porsiyon kellogs + 120 ml yarımyağlı süt

12:00 spor: 40dk 6 km hız ile yürüyüş (300 cal) + 10 dk bisiklet (50 cal) + 3 set yanlar / bacaklar / kollar çalışma

14:00 öğlen: 2 ince dilim pizza + light kola ( haftanın bir günü öğlenleri canım ne isterse onu yiyorum ödül günümdeydim bugünde )

20:30 akşam: mantar çorbası + kavun (iftar malum akşam geç yiyor annemler, e masaya da oturmamak olmuyor. )

sıvı tüketimi: 2 lt den fazla su içtim + 1 fincan şekersiz türk kahvesi

ps: 1 aydır meyveler harici tatlı yada şeker tüketimi yapmıyorum, çok faydasını gördüm. açıkçası pekte aramıyorum.

yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum.

herkese güzel geceler :21:

SELAMUN ALEYKÜM KIZLAARR
nasılsınız bakalım :KK23:
ben bugün tembellik ediyorum. temizliğim bitti . önceki akşam gelinlerden birisi kandillik geldi. sahura kaldılar. sabahıda pazar olunca gitmediler.onlar uyurken ben muffak dolaplarını hallettim. gelinde kalkınca sen çocuğa bak ben kalan işleri yaparım dedi.çocuğu beylere postalayıp,ikimiz birden başladık. kalan camları sildi,dolap içlerini yerleştirdik. temizliği bitirdik. biz açık alanda yapılan bir iftar programına davetliydik. onlarıda götürdük. dönüşte özdilek e uğradık. eşime birşeyler alırken gelinede ayakkabı aldık. çok sevindi.bu ayakkabıları görmüş alamamıştım dedi. ordan çıktık çocuğu oynata oynata gelirken birden benim kafamda bir şimşek çaktı.( dolapları temizlerken bir kavanozun dibinde birazcık kuru fasulye kalmış onu haşlayayım hem kavanoz boşalsın hem piyaz yaparım demiştim.ocağa koymuştum. ikindiden önceydi)biz çıkarken fsulyenin altını kapatmışmıydık dedim. gelin ben kapatmadım dedi. bende kapatmadım dedim. hemen yıldırım gibi eve geldik. havayı koklaya koklaya eve girdim :KK1: ocak yanıyordu :KK53: tencerenin suyu bitmiş :KK53: fasulye helva gibi pişmiş :KK56: ama yanmamış. hâlâ şaşkınım. bir avuç fasulye az suyla koymuştum . 5 -6 saatten fazla ocakta kalmış yanmamış :KK1: Allah korumuş yangın çıkmıştır diyerek gelmiştim eve. hiçte öyle hata yapmazdım. nasıl oldu unuttum bilmiyorum.

nursena kuzu daha iyileşememiş. bayramda iyi olurlar inşallah.
asuu benimde yemeğim yok bugün. dizleride çok kötü. akşam uzun süre sandalyede oturduğumdanmıdır bilmiyorum. robot gibi zor hareket ettiriyorum.akşam sahura ekmek almamışız birazcık pide vardı. eşimi kaldırmak istemedim gece vakti sokağa çıkmasın dedim. poğça yaptım. yumşacık iyi oldu ama ayaklarımdan hiç rahat değildim.sofrayı hazırlayıncaya kadar ağlıycaktım sanki. eşimde beni biraz erken kaldırsaydın fırına giderdim neden uğraştın dedi ama biraz daha uyusun dedim işte.
uuuh destan yazmışım ben

Dafi ablam Allah korumuş gerçekten bende takıntılıyım her şeye bakarım özellikle sabah evden çıkıyorum eşim evden çıkmadan arayıp onada baktırıyorum ütüye vs...

herkese merhaba...dün akşam misafir bu akşamda dışarda yedik daha doğrusu eşimin çocukluk arkadaşı iftara davet etti ama dışarda yani...anam millet ne düşünüyor karısını...sonra bizim eve geldik küçük çocukları var kızcağız peşinden koşmaktan helak oldu. çay içtik filan...

gündüz erken geldim 3 saat uyudum iftara kadar..şimdi gözler faltaşı herif uyudu bende siz bakıyım dedim...

nasılsınız bakıyım??

Dafi ablam Allah korumuş gerçekten bende takıntılıyım her şeye bakarım özellikle sabah evden çıkıyorum eşim evden çıkmadan arayıp onada baktırıyorum ütüye vs...

herkese merhaba...dün akşam misafir bu akşamda dışarda yedik daha doğrusu eşimin çocukluk arkadaşı iftara davet etti ama dışarda yani...anam millet ne düşünüyor karısını...sonra bizim eve geldik küçük çocukları var kızcağız peşinden koşmaktan helak oldu. çay içtik filan...

gündüz erken geldim 3 saat uyudum iftara kadar..şimdi gözler faltaşı herif uyudu bende siz bakıyım dedim...

nasılsınız bakıyım??

Hoşgeldin canım, yalnızız bu gece :)

ne güzel dışarda vakit geçirmişsiniz, iyi oluyor ramazanda yemek derdi olmayınca.

Hoşgeldin canım, yalnızız bu gece :)

ne güzel dışarda vakit geçirmişsiniz, iyi oluyor ramazanda yemek derdi olmayınca.

hoş bulduk canım..evet iyi oldu ben dün kapattım yemek sezonunu haftaya kadar..yarında arefede yemeğe gidicez beleşçiyiz... bayramda zaten yokuz inşallah...

ilk gün çalışıcam demiştimya gerek yok dedi müdürüm gitmicem şimdilik...

sen nasılsın? Esram ın saçını bende merak ettim:)

hoş bulduk canım..evet iyi oldu ben dün kapattım yemek sezonunu haftaya kadar..yarında arefede yemeğe gidicez beleşçiyiz... bayramda zaten yokuz inşallah...

ilk gün çalışıcam demiştimya gerek yok dedi müdürüm gitmicem şimdilik...

sen nasılsın? Esram ın saçını bende merak ettim:)

oh çok sevindim çalışmayacak olmana :)

ben de iyiyim, öyle tembellik her zamanki :KK1:

ben de merak ediyorum valla, görünmedi de gece. benim istediğim saç rengini soracaktım bi de :))

X