telden bakanı varr gizli gizli okuyup kaçanı var yani takip edilmek güzel bişey:)))
Merhaba herkese,
Öğleden sonra aniden çıkmak zorunda kaldım. Geçmişe baktım şimdi biraz.
Dafi abla verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş gerçekten. Ben de kettle konusunda endişelenirim hep.
Esracım sana bayıldım, her renk çok yakışmış. Kahkül kestirmişsin, sıhhatler olsun. Hangi foton yeni anlayamadım, yazsana altına yorum olarak
bayburttada yapılıyo kete
baya zevksizmişsin sen ya
Klima fln acik herhalde ben bayginlik geciriorum sicakdan
ben 3. fotodakini beğenmiştim kuaförüm keselim deyince. ama 3. fotodaki fön ister hep, bi de uzatırken sıkıntı. o yüzden 1. fotodaki daha güzel bence.
Veeeeeeee kahkül kestirdim inşallah iyi etmişimdir güzel oldu yaaa şimdi kalkıp temizlik yapıcam saçlarımla ilgili albüm yaptım fikir edenebilirsiniz
Bugünüm çok güzel geçti günler sonra resmen aslında böyle geçmeyecekti ama Filizim bütün gün benimle ilgilendi msjlar attı resmen bakış açım değişti mutlu neşeli bi kız oldum çıktım benim kafayla gitseydim yine kavga etmiştim kesin :26:
Motive oldum canımcımın sayesinde kendisine burdan kocamangönderiyorum
Bugün işyerinde aylardır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum.Çok gereksiz bir konu üzerine kavga etmiştik sonra küs kaldık.İnat ettik 5 ay konuşmadık.Bugün konuştuk bu beni mutlu etti.Çünkü çok severdim onu.İşyerindeki herkes erkek ben tek bayan olunca çok da anlamıyolar beni.Neyse bu da geçti şükür
bunlar bana kızlar güzel geçen günüme
aynı yol hazırlıkları bende de mevcut........
kolay gelsin.
geçmiş olsun canım......
sende kendine iyi bak, Allaha emanet ol.....
sevgiler
ayyyy canım benim kıyamam yaaaa, ağlama
tansiyonunda çok düşmüş bi ara; çok geçmiş olsun canım......
öptüm
yeni saç rengini güle güle kullan canım:)
çok yakışmış bence yeni rengin gördüm.....
o zaman bende zevksizim; keteyi erzurumlu komşumuzdan yedim ama pek beğenmedim yani.......
hiç bana göre değil kete.
bu zevksizlik değil damak farkı bence.......
geçmiş olsun canım benim......
öpüyorum koccaman
ablacım çok geçmiş olsun yaaaa......
verilmiş sadakanız varmışmı diyim, almış olduğunuz duanız varmışmı diyim bilemedim gerçekten.....
rabbim korumuş ama.....
öpüyorum
günaydınnnn güzellerrr
uyuyan hatunlar benim yerimede 1 saatçik uyurmusunuz
esrammm00 bende sa. boyuycam kuzum fikirlerine ihtiyacım var
sen kımsın ? ne alaka yorum yapmıssın anlamadım ama kayserıde yapılan kete ıcın yorum yaptım ben. kaldı kı sevmek zorunda da degılım evet tadı cok kotu, kum gıbı kavrulmus un tadı gelıyor ınsanın agzına sadece yerken. herkesın damak tadı farklıdır sevmıyorum sanane. boyle bır yorum yapacak bır samımıyetımız de yok senı tanımıyorum bıle zaten.
sabah sabah sınırlerım tepeme cıktı ya manyak mı nedır
aynı yol hazırlıkları bende de mevcut........
kolay gelsin.
geçmiş olsun canım......
sende kendine iyi bak, Allaha emanet ol.....
sevgiler
ayyyy canım benim kıyamam yaaaa, ağlama
tansiyonunda çok düşmüş bi ara; çok geçmiş olsun canım......
öptüm
yeni saç rengini güle güle kullan canım:)
çok yakışmış bence yeni rengin gördüm.....
o zaman bende zevksizim; keteyi erzurumlu komşumuzdan yedim ama pek beğenmedim yani.......
hiç bana göre değil kete.
bu zevksizlik değil damak farkı bence.......
geçmiş olsun canım benim......
öpüyorum koccaman
ablacım çok geçmiş olsun yaaaa......
verilmiş sadakanız varmışmı diyim, almış olduğunuz duanız varmışmı diyim bilemedim gerçekten.....
rabbim korumuş ama.....
öpüyorum
kızlar herkese gunaydınnnnnnn
bugun son mesaı cogumuz ıcın ve yarın tatıl baslıyor ınsaallah hepımız ıcın. ben bır ıkı gun daha dınlemeyecegım cunku sabah 6 gıbı gıbı otobuse bınecegımız ıcın az uyuyacagım yıne. eeeeee arefe gunu ve bayram derken yıne az uyurum ama bakalım. dınlenmem lazım allahtan kaynanam cok ıyı bırıdır erken yat gec kalk hayatta laf soz olmaz hatta uyutur calısıyorsunuz yoruluyorsunuz uyuyun sız der.
esracıgım sormussun ızınlı yazayım mı dıye. evet canım yaz lutfen. cunku ben pazar donecegım kaynanamlarda tartı yok tartılamam. sapıtıp tartıyı yanımda goturmeyı dusundumcunku her gun tartılmazsam eksıklık olur bende ama valızde kırılır dıye vazgectım bu fıkırden
ben aksam gırebılır mıyım bılmıyorum. dus, valız hazırlıgım olacak ıftardan sonra. oyuzden sımdıden herkesın bayramını kutluyorum ınsaallah sag salım gıder gelırız yolculuklardan. ınsaallah sevdıklerımızle bırlıkle huzurlu mutlu bır bayramımız olur nıce bayramlara daha kavusmak nasıp olsun ınsaallah
pazartesı gorusuruz en gec ıhtımal ıle. ozamana kadar kendınıze ıyı bakın ALLAHa emanet olun
slm kızlarr valiz hazır evi silip süpürcemm temizleyelimde gidelim evimizi akşamda iftar sonrası arabayı yerleştirip çıkıcaz 12 gibi inşallah herkezin bayramını kutluyorum hayırı bayramlar diliorumm tabisi az kalorili benii izinli yazarsanız yada listeden çıkarabilirsinizde izin 22 gün çünkii meşkul etmeyeyim hakkınız helal edin fırsat blursam girerim inşallah