Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım bakarım

Selamlar,

sağol Nursenacım, sen nasılsın?

kızlar toparladı mı? yolculuk ne zaman hayırlısıyla?

bende siz gibi mayışık kediler gibi dolanıyom anam biri gelse ev felaket bitaraf kalk gidelim diyo bi taraf b..k yeme otur diyo:)))

öle yanii

kızlar ehh küçük iyide büyük hala hasta karnı falanda ağrıyooomuş sıcak su koyduk karnınada

benim bahanem hazır, kocam evde uyuyor :)))

Kızlarr bu arada saçımla ilgili bir değişiklik de ben istiyorum kahkül yaptırsam mı acep kısa kahküller böyle bana yakırşır mı ?

Sağol esram bizde seni öpüyoruz oğluşumla aynen öle bayram sonrası bide düğün var bakalım hayırlısı inşallah hepimizin bayramı güzel geçer canım
Nursena ablacım tekrar geçmiş olsun inşallah biran önce toparlanır kızcen

Kızlarr bu arada saçımla ilgili bir değişiklik de ben istiyorum kahkül yaptırsam mı acep kısa kahküller böyle bana yakırşır mı ?

fotolara baktım da bence yakışır, alnın dar değil, önde de yeterli saç var. ama istersen yan kahkül kestir. ortadan olunca fönle uğraşmak sıkıntı oluyor.

fotolara baktım da bence yakışır, alnın dar değil, önde de yeterli saç var. ama istersen yan kahkül kestir. ortadan olunca fönle uğraşmak sıkıntı oluyor.
böyle bişeyler mesela ne diyorsunuz ?

Eklentiler

• $kahkul-sac-6.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 56
  • $kahkul-modelleri-6.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 51
ben 3. fotodakini beğenmiştim kuaförüm keselim deyince. ama 3. fotodaki fön ister hep, bi de uzatırken sıkıntı. o yüzden 1. fotodaki daha güzel bence.

acaba gözümün önüne gelmesin sinir olurum ben öyle spreylerim gerçi ama üff kafam karıştım beaaa

SELAMUN ALEYKÜM KIZLAARR
nasılsınız bakalım
ben bugün tembellik ediyorum. temizliğim bitti . önceki akşam gelinlerden birisi kandillik geldi. sahura kaldılar. sabahıda pazar olunca gitmediler.onlar uyurken ben muffak dolaplarını hallettim. gelinde kalkınca sen çocuğa bak ben kalan işleri yaparım dedi.çocuğu beylere postalayıp,ikimiz birden başladık. kalan camları sildi,dolap içlerini yerleştirdik. temizliği bitirdik. biz açık alanda yapılan bir iftar programına davetliydik. onlarıda götürdük. dönüşte özdilek e uğradık. eşime birşeyler alırken gelinede ayakkabı aldık. çok sevindi.bu ayakkabıları görmüş alamamıştım dedi. ordan çıktık çocuğu oynata oynata gelirken birden benim kafamda bir şimşek çaktı.( dolapları temizlerken bir kavanozun dibinde birazcık kuru fasulye kalmış onu haşlayayım hem kavanoz boşalsın hem piyaz yaparım demiştim.ocağa koymuştum. ikindiden önceydi)biz çıkarken fsulyenin altını kapatmışmıydık dedim. gelin ben kapatmadım dedi. bende kapatmadım dedim. hemen yıldırım gibi eve geldik. havayı koklaya koklaya eve girdim ocak yanıyordu tencerenin suyu bitmiş fasulye helva gibi pişmiş ama yanmamış. hâlâ şaşkınım. bir avuç fasulye az suyla koymuştum . 5 -6 saatten fazla ocakta kalmış yanmamış Allah korumuş yangın çıkmıştır diyerek gelmiştim eve. hiçte öyle hata yapmazdım. nasıl oldu unuttum bilmiyorum.

nursena kuzu daha iyileşememiş. bayramda iyi olurlar inşallah.
asuu benimde yemeğim yok bugün. dizleride çok kötü. akşam uzun süre sandalyede oturduğumdanmıdır bilmiyorum. robot gibi zor hareket ettiriyorum.akşam sahura ekmek almamışız birazcık pide vardı. eşimi kaldırmak istemedim gece vakti sokağa çıkmasın dedim. poğça yaptım. yumşacık iyi oldu ama ayaklarımdan hiç rahat değildim.sofrayı hazırlayıncaya kadar ağlıycaktım sanki. eşimde beni biraz erken kaldırsaydın fırına giderdim neden uğraştın dedi ama biraz daha uyusun dedim işte.
uuuh destan yazmışım ben

allah korumuş dafii bizimde ütü öyle olmuştu yiğenim bize gelmişti 3 yaşlarında onlara gittik çay falan içtik 4 ssaat kadar sonra eve geldik hafif bi koku var ama dedim dışardan geliyo heralde evde halıfleks onun üzerine koymuş kıpkırmızı ütünün yeri ama yanmamış baya bi süre kilim attık üzerine ütü şeklinin
bende evden çıkarken döner döner bakarım ocağa eşim kafayı yedin diye kızar pipirikliyim işte
çok yorgunsun ondan kafan dalmıştır bide misafirle bir çıkınca evden
geçmiş olsun

sen var ya hiç canının kıymetini bilmiyonnn helak ettin oruç oruç kendinii köy var daha ordada koşturucan az dinlen dicemde baklava açarsın diye korkuyomm o bacakla:)

yok yok baklava açmam eşim ev baklavasını hiç sevmez ben baklava açsam o gider hazır alır gelir eskiden çocukların dikişleri oluyordu bayram sabahına kadar dikiş dikerdim baklavamı ya ablam ya eltim yapardı. eşimde gider hazır alır gelirdi sonra dedim git hazır al.bir daha yapmadım.istesem açarım herhalde ama hiç denemedim. baklavayı eşim hazır alıcak. bende hazır yufkadan sütlü nuriye ve kadayıf sarma yapıcam. yedeğede kemalpaşa peynir tatlısı koydum. hani yetmezse diye

sizide Allah korumuş nursena. bende evden çıkarken birşey unuttum gibi geldi hep. tv. pc kapattınızmı dedim durdum ama dönüp bakacak zamanım olmadı.

selam canlarım......

bayram telaşı işler kaynıyo benim evdeee.....
biran önce işlere dalıp halletmem lazım benim......

dün eşimle bayram için alışverişe gittik geldik, sonra zaten kandil münasebeti ve yoğun misafir yorgunluğumla baya uykusuz kaldığım içinde uykuyla ve eşimle geçirdim vaktimi dün hep.....
evde bi ip kaldırmadım dün nerdeyse.....
dolayısıyla işlerde birikmiş oldu dündeeen.....
dün sadece üst alcaktım, bu sefer fiyatlar uygunuma geldi:))) etekte aldım:)
eşarp aldım dikdörtgen ama kadın yakmaz dedi, dün bi örtüyüm dedim deneme amaçlı 30dk duramadım içinde yandım, bi ara o değişcek malesef, 2iş oldu bana
birde yakmaz diyo yaaaa.......
eltimede bi eşarp beğendim aldım.
böyle işte......

geçmişi okudum ama şuan yazamicam hiç cevap, bi ara gelir yazarım yine canlarım....

aaaa bu arada dün için annemler gelcek demiştim, onlarda fikir değiştirdiler, bayramın 2.günü yola çıkcaklar.....
daha iyi oldu hem benim hem annemler için böyle bencede, çünkü daha çok vakit geçirebilicez böylece birlikte inşaallah annemlerle.

haydi ben kaçar artık, hepinizi öperim
görüşürüz

iyi akşamlar güzeller
bugün bayram sakinliği çökmüş sanki
ben de bugünü ütü ve temizlikle geçirdim daha çok iş var ama yarın devam ederiz salonu da çarşambaya bırakacağım zaten

bi o kadar işde bende var:)))
kolay gelsin ablacıııım......

Hayırlı haftalar güzeller
Uyanalı 1.5 saat oldu ama ben daha açılamadım işler güçler beni bekler bugün yemeğim de yok

al bendende o kadar.......
bugün aynen senin gibiyim bende asuman ablacım, ben bugün uyanmak ne bilemedim bi türlü,
çok zor kalktım yataktan yaaa
spatula sağolsun dermişim:)))))

asuuu akşama ne yaptın tyo ver bana

Canım kardeşimgili çağırdım akşama enişte nohut yemeği istemiş kardeşim haşlanmış onu getirdi yanına bulgur pilavı mercimek çorba. Bir de patlıcan kebabı yaptım fırına attım Çiğden koydum herşeyini bakalım nasıl olacak tatlı olarak da tabii güllaç yaptım Ramazan'ın son güllacı olur artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…