Kizlar bugun birseler yapmaya calisdim diet adina ama tam olmadi yinede bugunden itibaren yaziyim menumu
11:00simit
Yumurta
Donates-salat
13:00boyoz
15:00zero cola
17:00soda
Seftali
19:00 yesil fasulye
Makarna
Ekmek
Salata
Ayran
soz yarin tam uyucam menuye....
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
yaaa ben arkadaşlarımı istiyorum bunlar da kimler ???
SELAMUN ALEYKÜM KIZLAARR
nasılsınız bakalım
ben bugün tembellik ediyorum. temizliğim bitti . önceki akşam gelinlerden birisi kandillik geldi. sahura kaldılar. sabahıda pazar olunca gitmediler.onlar uyurken ben muffak dolaplarını hallettim. gelinde kalkınca sen çocuğa bak ben kalan işleri yaparım dedi.çocuğu beylere postalayıp,ikimiz birden başladık. kalan camları sildi,dolap içlerini yerleştirdik. temizliği bitirdik. biz açık alanda yapılan bir iftar programına davetliydik. onlarıda götürdük. dönüşte özdilek e uğradık. eşime birşeyler alırken gelinede ayakkabı aldık. çok sevindi.bu ayakkabıları görmüş alamamıştım dedi. ordan çıktık çocuğu oynata oynata gelirken birden benim kafamda bir şimşek çaktı.( dolapları temizlerken bir kavanozun dibinde birazcık kuru fasulye kalmış onu haşlayayım hem kavanoz boşalsın hem piyaz yaparım demiştim.ocağa koymuştum. ikindiden önceydi)biz çıkarken fsulyenin altını kapatmışmıydık dedim. gelin ben kapatmadım dedi. bende kapatmadım dedim. hemen yıldırım gibi eve geldik. havayı koklaya koklaya eve girdimocak yanıyordu tencerenin suyu bitmiş fasulye helva gibi pişmiş ama yanmamış. hâlâ şaşkınım. bir avuç fasulye az suyla koymuştum . 5 -6 saatten fazla ocakta kalmış yanmamış Allah korumuş yangın çıkmıştır diyerek gelmiştim eve. hiçte öyle hata yapmazdım. nasıl oldu unuttum bilmiyorum.
nursena kuzu daha iyileşememiş. bayramda iyi olurlar inşallah.
asuu benimde yemeğim yok bugün. dizleride çok kötü. akşam uzun süre sandalyede oturduğumdanmıdır bilmiyorum. robot gibi zor hareket ettiriyorum.akşam sahura ekmek almamışız birazcık pide vardı. eşimi kaldırmak istemedim gece vakti sokağa çıkmasın dedim. poğça yaptım. yumşacık iyi oldu ama ayaklarımdan hiç rahat değildim.sofrayı hazırlayıncaya kadar ağlıycaktım sanki. eşimde beni biraz erken kaldırsaydın fırına giderdim neden uğraştın dedi ama biraz daha uyusun dedim işte.
uuuh destan yazmışım ben
Dafi ablam Allah korumuş gerçekten bende takıntılıyım her şeye bakarım özellikle sabah evden çıkıyorum eşim evden çıkmadan arayıp onada baktırıyorum ütüye vs...
herkese merhaba...dün akşam misafir bu akşamda dışarda yedik daha doğrusu eşimin çocukluk arkadaşı iftara davet etti ama dışarda yani...anam millet ne düşünüyor karısını...sonra bizim eve geldik küçük çocukları var kızcağız peşinden koşmaktan helak oldu. çay içtik filan...
gündüz erken geldim 3 saat uyudum iftara kadar..şimdi gözler faltaşı herif uyudu bende siz bakıyım dedim...
nasılsınız bakıyım??
Hoşgeldin canım, yalnızız bu gece :)
ne güzel dışarda vakit geçirmişsiniz, iyi oluyor ramazanda yemek derdi olmayınca.
hoş bulduk canım..evet iyi oldu ben dün kapattım yemek sezonunu haftaya kadar..yarında arefede yemeğe gidicez beleşçiyiz... bayramda zaten yokuz inşallah...
ilk gün çalışıcam demiştimya gerek yok dedi müdürüm gitmicem şimdilik...
sen nasılsın? Esram ın saçını bende merak ettim:)