günaydınnnn güzellerrr
uyuyan hatunlar benim yerimede 1 saatçik uyurmusunuz
esrammm00 bende sa. boyuycam kuzum fikirlerine ihtiyacım var
hemsosun ıste yaaaaaaaaagzına saglık meyracıgım. sankı herkes herseyı begenmek zorundaymıs gıbı sacma sapan zevksızsın dıye yorum yapmıs anlamadımmmm ay mesajına cok sevındımmmmmm bakkkkkk
slm kızlarr valiz hazır evi silip süpürcemm temizleyelimde gidelim evimizi akşamda iftar sonrası arabayı yerleştirip çıkıcaz 12 gibi inşallah herkezin bayramını kutluyorum hayırı bayramlar diliorumm tabisi az kalorili benii izinli yazarsanız yada listeden çıkarabilirsinizde izin 22 gün çünkii meşkul etmeyeyim hakkınız helal edin fırsat blursam girerim inşallah
Meyracım iyi yolculuklar, çok güzel geçer inşallah bayramınız. Listeye bu şekilde eklerim canım seni.
İNŞALLAH ÇOK KORKUYORUM ZATEN KİLO ALAMKTAN 85 ÜZERİ ÇIKTIMMI PİSKOLOJİM BOZULUYOiyi yolculuklar Nursenacım, kazasız belasız gidin gelin inşallah.
izinli yazacam seni, ona göre az ye
listeden çıkarsan daha çok yersin gibi geliyor
Merhaba kizlar..ben isten ciktim eve dogru yol aliyorum.pardesu almistim onun alt kismi kesilecekti onu alicam..indirimlere goz atarim.maksat vakit gecsin.
Filiz Nursena hayirli yolculuklar.
Yorumlar icin thnx ama ben bu laflarin ustune bugunki menumu yazamiycam cok fena seyler yedim bugun ultrasonda karacigerimde buyume ve yaglanma baslangici teshisi kondu yrnda kan tahlillerim cikcak o ultrason kagidini gorunce moralim bozuldu bozuluncada yedimMerhaba canım ;
Öncelikle menünü yazmakla iyi etmişsin ben bişeyler söylemek isterim.Menünde ekmek makarna simit boyoz cola görüyorum.Eğer diyete başlıcaksan bunları hayatından çıkarman lazım.Gerçekten asıl kiloyu bunlar aldırıyor zaten.Yani illa yiyeceksen kilo verdiğin zaman ödül olarak az biraz yersin.Ekmek tüketiceksin tabiki ama beyaz ekmek değil ve günde 2 dilim tüketmeye çalış.Ayran ve meyve tüketimin çok güzel doğrusu.Yoğurt diyette yiyebileceğin en güzel şeyleriin başında geliyor.Ben sadece fikrimi söyledim umarım yarın dikkat edersin.Zamanla düzelicektir menülerin
Birde bol su iç günde 2,5 veya 3 litre su tüket mutlaka .İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vericeğiz sen yeter ki iste
aleyküm selam tabii ne demek nacizane yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Filizim herkesin damak tadı aynı olmuyor maalesef bizim evdeki herkes keteye aşıkken ben sevmiyorum peynirlisini yaptırıp öyle yiyebiliyorum herkes sevecek diye bi durum yok canım yorum yapma bile sallaa yaaaaaaa
Merhaba kizlar..ben isten ciktim eve dogru yol aliyorum.pardesu almistim onun alt kismi kesilecekti onu alicam..indirimlere goz atarim.maksat vakit gecsin.
Filiz Nursena hayirli yolculuklar.
Günaydınlar,
herkese güzel bir gün diliyorum. artık iyice bayram ıssızlaşması yaşarız. ben de bugün annemleri çağırdım, yarın da dışarda olacağız sanırım.
eşim sahurdan sonra uyumadı baya, ben de uykumu alamadım o olmayınca. inşallah öğleden sonra biraz uyurum da kendime gelirim.
Filizcim izinli yazarım canım, sıkılma sen. oralarda tartılmak olmaz zaten. bu arada çizelgen 98i gösteriyor, çok mutlu oldum. harikasın canım, inşallah tam gaz devam bayram sonu da.
abuk subuk şeyler yazanları da takma kafaya. onlar ondan besleniyor, sen sinir oldukça mutlu oluyorlar. var öyle tipler malesef, tanımasa birilerinin can sıkıntısından beslenen...
Filizcim sabah yazmayı unutmuşum, sana da iyi yolculuklar, iyi bayramlar. Sağlıcakla gidin gelin inşallah hepiniz.
Gökçe irem hoşgeldin, seni merak ettik. Umarım daha iyisidir şimdi, her şey daha güzel olur psikolog desteğiyle artık. Bayramdan sonra dön aramıza da gitsin fazlalıklar :)
Yorumlar icin thnx ama ben bu laflarin ustune bugunki menumu yazamiycam cok fena seyler yedim bugun ultrasonda karacigerimde buyume ve yaglanma baslangici teshisi kondu yrnda kan tahlillerim cikcak o ultrason kagidini gorunce moralim bozuldu bozuluncada yedim( ben adam olmam... Yrnda ymkli misafirim var sicak bi yandan bi turlu toparliyamadim kndime bi gelsem havuza gitcem hergun yuzmeye ...
selamun aleyküm kızlaarr
bugün oldukca yoğun bir gündü. tam 4 tepsi tatlı yaptım. işlerimi hallettim. eşyalarımı topladım. kısmetse sabah köye gidicem.
yola çıkanlara hayırlı yolculuklar diliyorum.
birdaha girme fırsatım olmaz belki
şimdiden bayramınız mübarek olsun. hayırlı bayramlar
Kızlar günaydın hayırlı hafta sonları olsun inşallah
Dün akşam sinirlerim bozan bir olay oldu.İnsanoğlu gerçekten çok tuhaf.Çok gerildik.Rabbim yukarda ama ona havale ettim.
En çok da kadir gecesinde yaşandığı için üzüldü Allah affetsin bizi.
Bugün annem kete yapacakmış gündüz ona yardım edip akşam iftardan sonra temizlik yapıcam.Çalışınca böyle oluyor hiç bişeye vakit kalmıyor.Bir de bugün saçlarımı boyucam acaba oruçken boyasam bir mahsuru var mıdır?Bilemedim şimdi.
Böyle yani kızlar yazarım ben yine.
Hayırlı sahurlar ezan okunuyor şu anda
Bu akşam bakamadım hiç bi bakınayım dedim
Yenam son 2 sahur 3 oruç kaldı içim buruk valla inşallah seneye de erişiriz sağlıkla hep beraber
Ne güzel hiç bozmadın sen orucu benim 9 günüm varbayramdan sonra hemen başlayım birazını olsun tutayım istiyorum nasipse
Herkese iyi uykular
kızlar herkese gunaydınnnnnnn
bugun son mesaı cogumuz ıcın ve yarın tatıl baslıyor ınsaallah hepımız ıcın. ben bır ıkı gun daha dınlemeyecegım cunku sabah 6 gıbı gıbı otobuse bınecegımız ıcın az uyuyacagım yıne. eeeeee arefe gunu ve bayram derken yıne az uyurum ama bakalım. dınlenmem lazım allahtan kaynanam cok ıyı bırıdır erken yat gec kalk hayatta laf soz olmaz hatta uyutur calısıyorsunuz yoruluyorsunuz uyuyun sız der.
esracıgım sormussun ızınlı yazayım mı dıye. evet canım yaz lutfen. cunku ben pazar donecegım kaynanamlarda tartı yok tartılamam. sapıtıp tartıyı yanımda goturmeyı dusundumcunku her gun tartılmazsam eksıklık olur bende ama valızde kırılır dıye vazgectım bu fıkırden
ben aksam gırebılır mıyım bılmıyorum. dus, valız hazırlıgım olacak ıftardan sonra. oyuzden sımdıden herkesın bayramını kutluyorum ınsaallah sag salım gıder gelırız yolculuklardan. ınsaallah sevdıklerımızle bırlıkle huzurlu mutlu bır bayramımız olur nıce bayramlara daha kavusmak nasıp olsun ınsaallah
pazartesı gorusuruz en gec ıhtımal ıle. ozamana kadar kendınıze ıyı bakın ALLAHa emanet olun