Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn güzellerrr

uyuyan hatunlar benim yerimede 1 saatçik uyurmusunuz

esrammm00 bende sa. boyuycam kuzum fikirlerine ihtiyacım var

ablacım topiğin en uyuyanlarından biri olarak bugün ben bile az uyudum

hemsosun ıste yaaaaaaaa agzına saglık meyracıgım. sankı herkes herseyı begenmek zorundaymıs gıbı sacma sapan zevksızsın dıye yorum yapmıs anlamadımmmm ay mesajına cok sevındımmmmmm bakkkkkk

o an birden hemşo hislerim ayaklanıverdi hemşom:))))
2.esranın dediği gibide çokta takılmayalım bencede canım benim.
koccaman öpüyorum hemşomu:)))

güle güle git gel inşaallah canımcım......
Allaha emanet olun.....
öptüm

bende kaçıyım artık.....
işler beni bekler......

eşim bugün erken gelcek gibi işten, eğer erken gelirse ve gönlünü yapabilirsem yemeği ona yıkmaya çalışcam:)
oruç olunca hiç yanaşmıyo da yemek yapmaya......
aşçılığı olduğundan yıkabiliyom ara sıra ona yemeği.....
mutfağı birbirine katsada yinede yıkıyorum yemeği ona bazen
ben ev işini yaparken o da yemeği yapsaaaa.......

asuman ablacım makinen ne oldu merak ettim, inşaallah olmuştur bugün tamirci ile........

görüşürüz millet

Filizcim sabah yazmayı unutmuşum, sana da iyi yolculuklar, iyi bayramlar. Sağlıcakla gidin gelin inşallah hepiniz.

Gökçe irem hoşgeldin, seni merak ettik. Umarım daha iyisidir şimdi, her şey daha güzel olur psikolog desteğiyle artık. Bayramdan sonra dön aramıza da gitsin fazlalıklar :)

selam millet:)))

yine ben
neyse siz gelincede ben giderim:))))

iftarı yaptık, eşim camiye gitti yeni, bende 1bardak daha çay içip sofrayı kaldırcam artık.
üffff uykum var benim

birde kızlar eğer bi mani olmazsa ve unutmazsam:)
bayramda eşimle fotomuzu çekmeyi ve onu sizinle paylaşmayı düşünüyorum:)
bakalım artık......

aman üfff kaç gündür burda da kimse yok
bende gidiyimde görün dermişim:))))

neyse haydı bende kaçar, öptüm herkesleri, görüşürüz

iyi yolculuklar Nursenacım, kazasız belasız gidin gelin inşallah.

izinli yazacam seni, ona göre az ye
listeden çıkarsan daha çok yersin gibi geliyor
İNŞALLAH ÇOK KORKUYORUM ZATEN KİLO ALAMKTAN 85 ÜZERİ ÇIKTIMMI PİSKOLOJİM BOZULUYO
Merhaba kizlar..ben isten ciktim eve dogru yol aliyorum.pardesu almistim onun alt kismi kesilecekti onu alicam..indirimlere goz atarim.maksat vakit gecsin.

Filiz Nursena hayirli yolculuklar.

teşekküreedeim sana iyi bayramalr

sabhatan beri dur durak bilmeyen enerjimle evi sil süpür kızları yıka çarşıy a git su faturası yatır iftar hazırla yolluk kurabiye puaça yap duş aldım en son 1 şişe suyla attım kendimi buraya eşimi bekliyorumm traş olup gelcek valizleri yerleştirirp vıınnnn yapmayı planlıyoruz allah sağ sağlim gitmek nasip etsin inşallah bu yollar beni öldüürüyo valla

Yorumlar icin thnx ama ben bu laflarin ustune bugunki menumu yazamiycam cok fena seyler yedim bugun ultrasonda karacigerimde buyume ve yaglanma baslangici teshisi kondu yrnda kan tahlillerim cikcak o ultrason kagidini gorunce moralim bozuldu bozuluncada yedim( ben adam olmam... Yrnda ymkli misafirim var sicak bi yandan bi turlu toparliyamadim kndime bi gelsem havuza gitcem hergun yuzmeye ...

selamun aleyküm kızlaarr
bugün oldukca yoğun bir gündü. tam 4 tepsi tatlı yaptım. işlerimi hallettim. eşyalarımı topladım. kısmetse sabah köye gidicem.
yola çıkanlara hayırlı yolculuklar diliyorum.
birdaha girme fırsatım olmaz belki
şimdiden bayramınız mübarek olsun. hayırlı bayramlar

haklısın canım yaaaaa her konuda oyle sadece bu mevzu degıl kı. damak tadı denen bırsey var. canım sıkıldı ıste oyle bırden.

Merhaba kizlar..ben isten ciktim eve dogru yol aliyorum.pardesu almistim onun alt kismi kesilecekti onu alicam..indirimlere goz atarim.maksat vakit gecsin.

Filiz Nursena hayirli yolculuklar.

nevın tsk ederım sen evde mısın bılmıyorum ama yolculuk varsa sana da ıyı yolculuklar ıyı bayramlarrrrrrrrr

canım tsk ederım aslında bu hafta hıc durasım yok yanı bıldırım yapmayacak sekılde ama mecburıyet. yoksa regl haftası nasıl etkılıyor gormek ıstıyordum ama -- ler gıosterdı bıraz kendını. 98.5 cıktım bugunnnnnnn. bayrama gıtmeden cızelgemı guncelleyım gıdeyım keyıfle. bayram donusu kendımle ılgılı bır rapor yazacagım zaten, ramazanda resmen 4.5 kılo vermısım okadar saskınım kı.

tamam canım takmam merak etme. regl ve yolculuk stresı bıraz gergın yaptı sanırım sabah sabah sınırlendırdı o msj benı.

tsk ederım canım sana da guzel bır bayram olsun ınsaallah kocaman opuyorum senııııııııııı

ıyı geceler kızlar. makınada camasır varken bır gıreyım dedım hızlıca. sabah 6 da kalkacagım yıne. 7 bucukta otobusumuz var cunku. baya telaslı bır gun gecırdım ıs cok olmasa da yogundu ardından kuafore gıttım kas ıcın, terzıye ugradım derken spora vakıt kalmadı ama 7.500 adım yapmısım sırf bu kosusturmacada. eve de zaten 40 dk yuruyerek dondum.

tartıldım ve cok keyıflendım 300 gram daha gıtmıs cızelgemı de guncelleyım keyıfle bayrama gıdıyorum yanı.

menumu de yazayım buarada:

regl oldugum ıcın oruc degıldım

aksama kadar yarım sıse su ve bır domates dısında bır sey fırsat olmadı

ıftar oncesı ıkı bardak su
bır bardak ev lımonatası

ıftar:
bır bardak ayran
3 kasık etsız turlu
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır kase mercımek corbası
5-6 kasık salata

ara ogun olarak: 3 yemek kasıgı kadar dondurma

sımdı ıkı bardak su ıcıp yatacagım. sahura kalkacagım esımle yerım ama oruc tutamam henuz.

herkese tekrardan hayırlı yolculuklar dılıyorummmmm bayramınızı da kutluyorum canı gonuldennnnnn

Burcucum inşallah diyetle üstesinden gelirsin onun. annemi karaciğer hastalıkları bölümünde takip ettirdiğimizden bir sürü karaciğer büyümesi olan hasta görüyorum. diyet yapıyor çoğu. inşallah senin de tahlilerin temiz çıkar da diyetle sağlığına kavuşursun. sıkma canını, yarın yeniden başla eskisinden daha motive olarak. geçmiş olsun canım.

Dafi abla sana da hayırlı bayramlar

giderayak döktürmüşsün yine, ellerine sağlık :)

hayırlı sahurlar güzeller son sahurumuzuda yaptık Allah seneyede aynı manevi duyguları yaşamayı nasip etsin.Nursenam Filizcim iyi yolculuklar sizlere

canım benim hayırdır ya..

Son düzenleme:

bemnimde 8 gün hemen başlamak lazım zaten acaba şevval orucu ve bu kazalar aynı tutulabiliyormu yada ayrı ayrı tutmak lazım yani şevval tutunca kazlarda ödenmiş olurmu

Son düzenleme:

iyi yolculuklar mutlu bayramlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…