- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
hayırlı sahurlar güzeller.Yenam ve Asum da demişler Allah seneyede aynı maneviyatı yaşamayı nasip etsin.Ezan okundu.kocaman öptüm.uyuyan kraliçeler
bacim sicaklarda ne sporu yapiosun nerde yapiosun
ohhh afiyet olsunn annammm erzurumluydunuz demiiii
içine un kavurulup konan keteyse ben dayananm bi misafire bi bana yer bitirirdimmmsen genede 1 dene ye:)) bana bakma
kayserıde yapılıyor ıcı unlu. ben hıc sevmemıstım ama kayserılıler asırı severdı kete kete dıye öluyorlar valla. benım damak tadıma uymadı hele kı o pogaca gıbı seyın ıcınde kavrulmus un tadı.
Filizim haklısın kilom çok olduğu için bana böyle geliyor yani sanki bişey olucak ve ben diyeti bırakıp hayatıma hep şişko biri olarak devam edecekmişim gibi geliyor halbuki ben kendimi çok hazırladım zayıflığa artık incelmek istiyorum ilk defa bu kada kararlyım ondan bu acelem halbuki sabır benim tek ilacım size kulak vermez olurmuyum siz olmasanız ben asla yapamazdım tamam artık daha sakin olucam ve daha sabırlı
Kzılar annem yine bi kete börek baklava işine girişti.Öyle canım çektiki anlatamam çok büyük bir azimle tutabildim kendimi.Ama bayramda bir kete yerim ödül olsun.Sabah 1 de başlayıp akşam 7 de bitirdik haliylen temizliğe vakit kalmadı artık işten gelip de yapıcam.Saçlarımı boyadım kumral olan saçlarım artık bakır kahve belki yarın foto koyarım fikrinizi almış olurum.
Sahur
bir haşlama yumurta
iki dilim kepek ekmek
iki çatal süzme peynir
bir çay k bal
bir bardak yarım yağlı süt
İftar
bir kase alaca çorba ( içinde yeşil mercimek ve buğday vardı )
salata
bir kaşık ucuyla pilav
iki çatal tavuk eti
bir litre su
iki kayısı
ara
4 kayısı
Su yatana kadar iki buçuk lt olur.Bunun bir litesini alkali içtim spora vaktim kalmadı üff çok kötü oldu bu aralar sporum bayramdan sonra söz toparlıcam
Esram bencede listeyi yapalım sen bu hafta beni yine izinli yaz istersen ama haftaya burdayım Allahın izniylegeçmişler olsun canım, şükür atlatmışsın :)
sevindim en çok beni beğenmene
denerim ilk fırsatta, ramazan çıksın dener foto eklerim. kokulara fazla hassasiyet gösteriyorum ben açken, kozmetikler midemi bulandırıyor. ramazandan sonra dener fotoğraflarım
--------
biz de annemlerle dışarı çıkıcaz iftara. akşamda annemde olur dua ederiz sanırım. benden haberler böyle :)
bu arada haftaya izinlimiz çok olacak, ramazan ertesi de kilo veremeyebiliriz. o yüzden olanlarla listemizi yaparız diye düşünüyorum. ama bi hafta yapmayalım derseniz önerilerinize de açığım. fırsat buldukça konuşuruz artık.
Canım her neye canın sıkıldıysa umarım geçmiştirKızlar günaydın hayırlı hafta sonları olsun inşallah
Dün akşam sinirlerim bozan bir olay oldu.İnsanoğlu gerçekten çok tuhaf.Çok gerildik.Rabbim yukarda ama ona havale ettim.
En çok da kadir gecesinde yaşandığı için üzüldü Allah affetsin bizi.
Bugün annem kete yapacakmış gündüz ona yardım edip akşam iftardan sonra temizlik yapıcam.Çalışınca böyle oluyor hiç bişeye vakit kalmıyor.Bir de bugün saçlarımı boyucam acaba oruçken boyasam bir mahsuru var mıdır?Bilemedim şimdi.
Böyle yani kızlar yazarım ben yine.
Sende hoşgeldin o zaman aramızaAranıza yeni katıldım. Bir aydır bende dikkatli besleniyor ve spor yapıyorum, fakat düşündüm ki grup halinde hareket etmek daha çok motive edecek beni.
Hep beraber güzel sonuçlar almak dileğiyle
ps: şu imza şeysini nereye yapıştıracağım Ümmet-i Muhammed aşkına yardım edin.
evde yapıyorum canım ben sporumu. Leslie ile yürüyüş yapıyorum. Bir de karın egzersizleri yapıyorum :)
gece 12 gibi bir ağırlık çöktü üstüme. yatsıyı zor kılabildim, neredeyse bayılıcaktım.
sonra tansiyonumu ölçtük 9a5ti. Saatlerce öyle kaldı yükselmedi ne yapsak. En son baygına yakın yatıyodum babam başımdaydı ellerimi öpüyodu son hatırladığım şey. Sağlık heer şeyden önemli vallahi..
hala kendime gelemedim tam olarak
ohhh afiyet olsunn annammm erzurumluydunuz demiiii
içine un kavurulup konan keteyse ben dayananm bi misafire bi bana yer bitirirdimmmsen genede 1 dene ye:)) bana bakma
hayırlı sahurlar,
çok azalttık orucumuzu, inşallah hakkıyla tutarız kalanları. ben bayram için özel hiçbir şey yapmıyorum, ne temizlik ne ikram. sanırım haftasonu kampa gideceğiz zaten. burada yaşayan kuzenlerden biri eşinin memlektine düğüne gidecekmiş. diğeri de kimseye haber vermeden nikah kıymış sevdiğiyle, şimdi aileleri dolanıyorlar :) bi arkadaşım vardı, o da memlekete gidecekmiş. bana başka da kimse gelmez zaten :)
Esracım saçların benimkinden koyu muydu? ben de biraz renk vermek istiyorum bakır ya da karamelli ama koyu kalır diye çekiniyorum. ayriyeten açıcı kullanmak da istemiyorum. sende nasıl oldu boya? topiğimizin kokoşu olarak bana bi yol göster
Canım inşallah seneye de kavuşuruz ramazana sağlıkla, hep beraber
ben de dk hapını bırakınca 33 günde oldum bu ay. bu da demektir ki bikaç kilo vermeye başlamazsam hemen, artacak bu aralar. inşallah sağlıkla çözüm bulacağız bunlara. Allah hastalık vermesin de inşallah.
kayserıde yapılıyor ıcı unlu. ben hıc sevmemıstım ama kayserılıler asırı severdı kete kete dıye öluyorlar valla. benım damak tadıma uymadı hele kı o pogaca gıbı seyın ıcınde kavrulmus un tadı.
canım heveslı, heyecanlı olman cok normal. ama dıyorum ya bak bır duraklama donemı olacak. ne bılıyım belkı bır hastalık vs olacak ve spor yapamayacaksın ya da dıyet ALLAH korusun. yanı kendıne en kotuye hazırlayarak ama hırsını da kaybetmeden devam etmelısın ve dedıgım gıbı bak gercekten cok sanlısın her hafta cok guzel kılo verıyorsun oyuzden sabır ve sakınlık ıcerısınde guzel gunlerı beklemeye calıs oldu mu. zamanla strese donusebılır bu. ve stres de kılo almana neden olur
sen bır kez buyuk bır azımle basladın bu yolculuga. en kotu zamanlarındaydın ustelık. hastalandın bak yıne bırakmadın uzuldun bırakmadın demek kı bundan sonra da ınsaallah bırakmayacaksın azıcık yorulsan bız sana destek oluruz yenıden azmını kazanman ıcın zaten. sıkıntı etme kendıne ve hem hayatın hem verdıgın kıloların tadını cıkar anlastık mı
Klima fln acik herhalde ben bayginlik geciriorum sicakdanevde yapıyorum canım ben sporumu. Leslie ile yürüyüş yapıyorum. Bir de karın egzersizleri yapıyorum :)
gece 12 gibi bir ağırlık çöktü üstüme. yatsıyı zor kılabildim, neredeyse bayılıcaktım.
sonra tansiyonumu ölçtük 9a5ti. Saatlerce öyle kaldı yükselmedi ne yapsak. En son baygına yakın yatıyodum babam başımdaydı ellerimi öpüyodu son hatırladığım şey. Sağlık heer şeyden önemli vallahi..
evde yapıyorum canım ben sporumu. Leslie ile yürüyüş yapıyorum. Bir de karın egzersizleri yapıyorum :)
kızlarrrrrrrr gunaydın
herkese guzel bır gun ve hafta dılıyorummmmmmmm
ben regl oldum ve cok agrım var bu kez. herzamankı gıbı az da uyudum hayırlısı artık. bugun ısler cok yogun degıl.
sahura kalktım ama esımle bırsey yemedım agrım cok oldu zor uyudum tekrar zaten. kahvaltı ve gun ıcınde yemek ıcın meyve aldım yanıma. aksam da spora gıdecegım kısaca benden haberler boyle.
GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi hafta diliyorum
Ben malesef kadir gecesini hayal ettiğim gibi geçiremedim kırmızı kart gördüm malesef neyse hayırlısı bakalım
Benim yarından itibaren tatilim başlıyo kızlar eğer giremezsem şimdiden hepinizin;
RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN YAŞITLARIMIN YANAKLARINDAN ÖPERİM
Esram bencede listeyi yapalım sen bu hafta beni yine izinli yaz istersen ama haftaya burdayım Allahın izniyle
esram benim bir türlü koyu olmayan açık saçlarım var ne kadar boyasamda akıyor ama bu renk çok güzel oldu akşama foto koyayım bir bak sen saç rengini ne kadar açmak istiyorsun ? Bundan önce ben bal köpüğü kullanıyordum o tonlarsa eğer sana yardımcı olurum bakırsa eğer yine yardımcı olurum her türlü yardımcı olurum
günayydıınn kızlarrrrr nasılsınız
Hayırlı haftalar güzeller
Uyanalı 1.5 saat oldu ama ben daha açılamadım işler güçler beni bekler bugün yemeğim de yok