Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bacim sicaklarda ne sporu yapiosun nerde yapiosun

evde yapıyorum canım ben sporumu. Leslie ile yürüyüş yapıyorum. Bir de karın egzersizleri yapıyorum :)

gece 12 gibi bir ağırlık çöktü üstüme. yatsıyı zor kılabildim, neredeyse bayılıcaktım.
sonra tansiyonumu ölçtük 9a5ti. Saatlerce öyle kaldı yükselmedi ne yapsak. En son baygına yakın yatıyodum babam başımdaydı ellerimi öpüyodu son hatırladığım şey. Sağlık heer şeyden önemli vallahi..
hala kendime gelemedim tam olarak

ohhh afiyet olsunn annammm erzurumluydunuz demiiii

içine un kavurulup konan keteyse ben dayananm bi misafire bi bana yer bitirirdimmmsen genede 1 dene ye:)) bana bakma

kayserıde yapılıyor ıcı unlu. ben hıc sevmemıstım ama kayserılıler asırı severdı kete kete dıye öluyorlar valla. benım damak tadıma uymadı hele kı o pogaca gıbı seyın ıcınde kavrulmus un tadı.

canım heveslı, heyecanlı olman cok normal. ama dıyorum ya bak bır duraklama donemı olacak. ne bılıyım belkı bır hastalık vs olacak ve spor yapamayacaksın ya da dıyet ALLAH korusun. yanı kendıne en kotuye hazırlayarak ama hırsını da kaybetmeden devam etmelısın ve dedıgım gıbı bak gercekten cok sanlısın her hafta cok guzel kılo verıyorsun oyuzden sabır ve sakınlık ıcerısınde guzel gunlerı beklemeye calıs oldu mu. zamanla strese donusebılır bu. ve stres de kılo almana neden olur

sen bır kez buyuk bır azımle basladın bu yolculuga. en kotu zamanlarındaydın ustelık. hastalandın bak yıne bırakmadın uzuldun bırakmadın demek kı bundan sonra da ınsaallah bırakmayacaksın azıcık yorulsan bız sana destek oluruz yenıden azmını kazanman ıcın zaten. sıkıntı etme kendıne ve hem hayatın hem verdıgın kıloların tadını cıkar anlastık mı

ellerıne saglıkkkkkkk ohhhhh ne guzel mısafırlerınız cok sanslı. azmın ıcın de ayrıca tebrık ederımmm aferın vallaaaaaaaa

menulerını de cok begendım dengelemeyı okadar guzel ogrendın kı, hem olculerın cok ıdeal oluyor hem cok saglıklı seyler tuketıyorsun mesela pılav cok ıdeal olmus malum pırınc baya cıssss, corban cok vıtamınlı bol proteınlı olmus. et bıraz daha yıyebılırdın ama sıstın anlasılan. onemı yok.

suyu da guzel ıcıyorsun.

ev ıslerı, bayram temızlıgı derken buara herkes cok yorulur ve spora vaktı kalmaz dıye dusunuyorum senın de oyle olmus canım. ben de cumartesı baya yurudum spora gıtmedım pazar gunu de ev ıslerı ıle ugrastım spor yapmadım bazen olabılıyor boyle. her gun spor yapacagım dıye beklentıye gırmemek lazım.

ben konyaya gıdecegım kaynanamlara. salı aksam da olabılır carsamba sabah da. gıdınceye kadar ıkı gun spor yapayım dıyorum hazır regl olmusken fırsata donussun dıyorum daha ıyı kılo verebılmek ıcın. ama ordayken spor yapamam, yuruyus de yapamıyoruz orda. bakalım bırseyler dusunecegım artık. sen de bayram telası bıraz azalınca, spor yaparsın merak etme

kızlarrrrrrrr gunaydın

herkese guzel bır gun ve hafta dılıyorummmmmmmm

ben regl oldum ve cok agrım var bu kez. herzamankı gıbı az da uyudum hayırlısı artık. bugun ısler cok yogun degıl.

sahura kalktım ama esımle bırsey yemedım agrım cok oldu zor uyudum tekrar zaten. kahvaltı ve gun ıcınde yemek ıcın meyve aldım yanıma. aksam da spora gıdecegım kısaca benden haberler boyle.

günaydın hanımlar

hafta başı ve pazartesi :))

bu hafta 3 gün çalışıcaz ve gerisi tatilll

bayramda bol bol dinlenebilmek ümidi ile

hepiniz kocaman öptümmm.sevgiyle kalınn

GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi hafta diliyorum
Ben malesef kadir gecesini hayal ettiğim gibi geçiremedim kırmızı kart gördüm malesef neyse hayırlısı bakalım
Benim yarından itibaren tatilim başlıyo kızlar eğer giremezsem şimdiden hepinizin;
RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN YAŞITLARIMIN YANAKLARINDAN ÖPERİM
Esram bencede listeyi yapalım sen bu hafta beni yine izinli yaz istersen ama haftaya burdayım Allahın izniyle
Canım her neye canın sıkıldıysa umarım geçmiştir
Sende hoşgeldin o zaman aramıza

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine tabiki sağlık en önemlisi

ohhh afiyet olsunn annammm erzurumluydunuz demiiii

içine un kavurulup konan keteyse ben dayananm bi misafire bi bana yer bitirirdimmmsen genede 1 dene ye:)) bana bakma

evet evet erzurumdayız tam da ondan ve tam kalori bombası ben anneme bir kısmını peynirli yaptırıyorum işte ondan bayramda bir tane yicem ama yakıcam sözzzzzzzz gel birlikte yiyelim nursenacım

esram benim bir türlü koyu olmayan açık saçlarım var ne kadar boyasamda akıyor ama bu renk çok güzel oldu akşama foto koyayım bir bak sen saç rengini ne kadar açmak istiyorsun ? Bundan önce ben bal köpüğü kullanıyordum o tonlarsa eğer sana yardımcı olurum bakırsa eğer yine yardımcı olurum her türlü yardımcı olurum

sevme boşver zatenn çok kalorili tereyağı ve undan başka bişey değil burda herkes bayılır hele bizimkiler sahuru onunla yaparlar benim anlamadığım annem nasıl 5 kilo verdi ramazanda bunları yemesine rağmen

tamam tamam sakinim söz Filizim sakinim artık zamanla olacak biliyorum kendimi toparladım artık tadını çıkarıyorum verdiğim kiloyada az demiyorum

selam kızlarrr

Esram çok rengini açma konusunda acill benimde yardıma ihtiyacım var kuzum

saç rengi siyah

istenen renk koyu kahve

sonuç olumsuz demi koleston kullanıyorum ben acaba çözümü varmı açmak için ilaç ile aöka kesinlikle istemiyorummm

Klima fln acik herhalde ben bayginlik geciriorum sicakdan

Selamlar,
güzel bir hafta, hayırlı bayramlar diliyorum sizlere. biz tatile çoktan girdik, o yüzden geç kalkıyoruz :)

Elizcim geçmiş olsun, sanırım ramazan sonu yorgunluğu. bi de senin bi sürü sıkıntın, stresin de oldu. dikkat et kendine, haber ver bize de iyileştiğini inşallah.

geçmiş olsun canım, inşallah azalır bugün ağrın.

cumaya dönecek misiniz yoksa seni de izinli yazayım mı

tamam Zehracım, oy çokluğuyla yapma kararı aldık
seni de izinli yazarım canım.

senin de bayramın şimdiden mübarek olsun, ben de seni, Efeyi öpüyorum kocaman. inşallah çok güzel geçer bayramınız, ardından zaten düğün var

tamam canım sağolasın.

ben iki foto ekleyeyim albüme, biri istediğim, diğeri kendi saçımın tam rengi

günayydıınn kızlarrrrr nasılsınız

sağol Nursenacım, sen nasılsın?

kızlar toparladı mı? yolculuk ne zaman hayırlısıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…