İyi pazarlar herkese :)
Babam geldi bugün çok şükür. Nasıl özlemişim 4 5 günün içinde. Ağladım ağladım rahatladım
İki gündür sporum çok iyi. Kilo verişim de maşallah iyi gidiyor. Haftaya baya güzel bir sonuç bekliyorum :13:
Dün giremedim ama her biriniz dualarımdaydınız.
İnşallah kabul olur dualarımız..
kuzum hevesini kırmak istemiyorum ama 90-80 bandında haftada en fazla 1,5 kg, 80 altında ise en fazla 1 kg kaybı tolere edebiliyormuş vücut. kas kaybı, kana toksik madde karışımı, saç dökülmesi falan bi sürü olumsuz etkisi oluyor. yani sandığımız kadar güzel bi şey değil hızlı kilo vermek.
sen gayet iyi gidiyorsun, yıl sonuna 21-22 hafta var bu da hakkıyla yaparsan 20 kgdan fazla kilo kaybı demek. keşke haftada 1 kg verebilecek kadar istikrarlı olsak hepimiz.
Alıntılamayı unutmuşum, Filizcim çok geçmiş olsun. bu ramazan epey hareketli geçti senin için. yavaş yavaş dinlenme vakti geldiğini anlatıyor olabilir vücut. dikkat et kendine tatlım.
İyi akşamlar kızlar.kayınvalidedeydik biraz önce geldik iftarda çok kaçırmamaya çalıştım.Esranında dediği gibi bayramdan sonra sahalardayız.bi filme takıldım bitsin yatıcam.yarın malum iş var.kocamann öptüm hepinizi
Ben de çok yiyorum valla iyice açıldı boğaz kilo da aldım yine ama ben de sahalardayım inşallah tam gaziyi akşamlar, hayırlı iftarlar
Asuman ablanın dediği gibi ne sakin topiğimiz. haftasonu da olunca kimsecikler yok ortada.
ben malesef çok yiyorum, son hafta diye metabolizmalarımız da yavaşlar artık. inşallah kilo almadan kapatırım şu son haftayı. cumadan itibaren sahalara döneceğim tam gaz.
Aynen katılıyorumm sahalardayızzz sonrasında GOOOLLL GOOOOLLL ....
esra sana katılıtorum bu konuda. cok mantıklı bır sekılde anlatmıssın cok sevındım cunku esra cok acelecılık yapıyor spor yapmadan bıle 2 kılo atıyor ama halen cok acelecılık yapıyor az sayıyor ben dıyete ılk basladıgı ay 10 kılo veren kımse ıle tanısmadım tamam kendı durumum farklı, ben kagnı hızıyla verıyorum ama bukadar ıyı kılo vrebılen de gormedım ama esra yetınmıyor duygularını, psıkolojısını anlıyorum ama benım endıselendıgım sey herhangı bır hastalık, zor kılo verme ya da duraklama donemıne gırdıgınde, bu psıkolojı ıle kafayı yer ve bu stres ve uzuntu ıle basladıgı yere gerı donebılır cunku stres kılo vermeyı engelleyen bır etken. umarım bıze kulak verır ve bıraz sakınlesır bu konuda.
Kzılar annem yine bi kete börek baklava işine girişti.Öyle canım çektiki anlatamam çok büyük bir azimle tutabildim kendimi.Ama bayramda bir kete yerim ödül olsun.Sabah 1 de başlayıp akşam 7 de bitirdik haliylen temizliğe vakit kalmadı artık işten gelip de yapıcam.Saçlarımı boyadım kumral olan saçlarım artık bakır kahve belki yarın foto koyarım fikrinizi almış olurum.
Sahur
bir haşlama yumurta
iki dilim kepek ekmek
iki çatal süzme peynir
bir çay k bal
bir bardak yarım yağlı süt
İftar
bir kase alaca çorba ( içinde yeşil mercimek ve buğday vardı )
salata
bir kaşık ucuyla pilav
iki çatal tavuk eti
bir litre su
iki kayısı
ara
4 kayısı
Su yatana kadar iki buçuk lt olur.Bunun bir litesini alkali içtim spora vaktim kalmadı üff çok kötü oldu bu aralar sporum bayramdan sonra söz toparlıcam
Aranıza yeni katıldım. Bir aydır bende dikkatli besleniyor ve spor yapıyorum, fakat düşündüm ki grup halinde hareket etmek daha çok motive edecek beni.
Hep beraber güzel sonuçlar almak dileğiyle
ps: şu imza şeysini nereye yapıştıracağım Ümmet-i Muhammed aşkına yardım edin.
Kzılar annem yine bi kete börek baklava işine girişti.Öyle canım çektiki anlatamam çok büyük bir azimle tutabildim kendimi.Ama bayramda bir kete yerim ödül olsun.Sabah 1 de başlayıp akşam 7 de bitirdik haliylen temizliğe vakit kalmadı artık işten gelip de yapıcam.Saçlarımı boyadım kumral olan saçlarım artık bakır kahve belki yarın foto koyarım fikrinizi almış olurum.
Sahur
bir haşlama yumurta
iki dilim kepek ekmek
iki çatal süzme peynir
bir çay k bal
bir bardak yarım yağlı süt
İftar
bir kase alaca çorba ( içinde yeşil mercimek ve buğday vardı )
salata
bir kaşık ucuyla pilav
iki çatal tavuk eti
bir litre su
iki kayısı
ara
4 kayısı
Su yatana kadar iki buçuk lt olur.Bunun bir litesini alkali içtim spora vaktim kalmadı üff çok kötü oldu bu aralar sporum bayramdan sonra söz toparlıcam
Hayırlı sahurlar arkadaşlar...
Son iki sahurumuz kaldı,bu seneyi de bitirdik...
Şimdilik 2 gün borçlandım yarın ve sonrası bir gelişme olmazsa şayet
Geçen yıl da ramazanı nonstop tutmuştumBu yıl da henüz bir belirti yok..
Diğer aylarda problem yapardım sürekli neden gecikti yinemi gecikti diye strese girerdim şimdi çok rahatım valla
----
Hoşgeldin aramıza...
buyrun imza şeysi..Alttaki link yardımcı olacaktır size...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html