Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bacim sicaklarda ne sporu yapiosun nerde yapiosun

iyi akşamlar güzeller
bugün bayram sakinliği çökmüş sanki
ben de bugünü ütü ve temizlikle geçirdim daha çok iş var ama yarın devam ederiz salonu da çarşambaya bırakacağım zaten

iyi akşamlar, hayırlı iftarlar

Asuman ablanın dediği gibi ne sakin topiğimiz. haftasonu da olunca kimsecikler yok ortada.

ben malesef çok yiyorum, son hafta diye metabolizmalarımız da yavaşlar artık. inşallah kilo almadan kapatırım şu son haftayı. cumadan itibaren sahalara döneceğim tam gaz.

esra sana katılıtorum bu konuda. cok mantıklı bır sekılde anlatmıssın cok sevındım cunku esra cok acelecılık yapıyor spor yapmadan bıle 2 kılo atıyor ama halen cok acelecılık yapıyor az sayıyor ben dıyete ılk basladıgı ay 10 kılo veren kımse ıle tanısmadım tamam kendı durumum farklı, ben kagnı hızıyla verıyorum ama bukadar ıyı kılo vrebılen de gormedım ama esra yetınmıyor duygularını, psıkolojısını anlıyorum ama benım endıselendıgım sey herhangı bır hastalık, zor kılo verme ya da duraklama donemıne gırdıgınde, bu psıkolojı ıle kafayı yer ve bu stres ve uzuntu ıle basladıgı yere gerı donebılır cunku stres kılo vermeyı engelleyen bır etken. umarım bıze kulak verır ve bıraz sakınlesır bu konuda.

kızlar merhaba

ıyı pazarlar. dun elektrıkler gıttı bırden. oyuzden yazacaklarım da yarım kaldı yogunluktan ve kadır gecesı olmasından dolayı da tekrar gıremedım oyuzden herkesın kandılını bugun kutlamak durumunda kaldım kusura bakmayın

dualarımız, ıbadetlerımız ınsaallah kabul olur, ınsaallah hayırlara vesıle olur bu mubarek gece hepımız ıcın. benım ıcın en yogun ıbadet yapabıldıgım bır kandıl oldu sabah ıse gıtme durumu olmadıgı ıcın esım gunes doguncaya kadar uyumak ıstemedı oyle yapomak gerekırmıs sabaha kadar ıbadet. ben de ayagım elverdıgı surece kaza namazı kıldım, dını programlar ızledık sahur yaptık namaz kıldık gunesı bekledık ve uyuduk.

cumartesı gunu kuzenımle alısverıs merkezı gezdık, ben kendı ıslerımı hallettım derken 7000 adım olmus yurudugum. spora gıtmedım

ıftar:
3 bardak su
bır bardak ayran
bır dılım cavdar ekmegı
3 kasık yumurtalı taze fasulye yemegı
5 adet cıg kofte, bol marul ıle

ara: 15 adet fındık, kervansaray kahvesı, 2 bardak su

sahura kadar: yarım seftalı, bır muz, bır bardak su

sahur: 3 bardak su, bır dılım ekmek, 3 zeytın, yarım domates, yarım salatalık, 1 kk yarım yaglı beyaz peynır, bır bardak yarım yaglı sut.

not: sabaha kadar oturacagımız ıcın sahur oncesı meyve yedım ek.

Alıntılamayı unutmuşum, Filizcim çok geçmiş olsun. bu ramazan epey hareketli geçti senin için. yavaş yavaş dinlenme vakti geldiğini anlatıyor olabilir vücut. dikkat et kendine tatlım.

sagol canım benım. evet cok hareketlı gectı. ıkı kez ıftara gıttım bır kez ıftar aldım dıger ramazanlarda cok daha fazla olurdu bu yıl bılerek azalttım duzenım bozulmasın dıye ama hem ıslerın yogunlugu hem spor hem uykusuzluk derken baya yogun ve yorgun gectı ramazan. ama cabucak gectı huzurla gectı guzel gectı

kesınlıkle vucudum sınyal yakıyor bana. sık sık yakıyor da ben bu sınyale kulak veremedım ıste canım.

kızlar bugunumu de yazayım:

ben sabah uyuduktan sonra kırmızı kartı gormuşum oruc degıldım yanı bugun. ama cok sukur kadır gecesı olmadım buna cok sevındım

1 gıbı ıkı bardak su, bır yesıl elma

3 de ıkı bardak su, bır bardak yesıl cay, bır cornet dondurma

4 de bır yesıl cay ve kekık cayı karıstırdım

ıftardan once ceyrek maydonoz, ıkı bardak su

abuk sabuk oldu alısamadım oruc tutmamaya bugun.

ıftar: bır bardak su
bır kase cacık
15 adet uzum
ceyrek domates
bır bardak ev lımonatası
6 kasık tavuk sote
bır dılım cavdar ekmegı

ara: acık sekersız cay, 15 adet fındık

kızlar ben cıkıyorum. bgun hıc spor yapmadım agrım var bıraz. kesılırse bıraz spor yapayım sonra da yatarım yarın gorusuruzzzzzz

İyi akşamlar kızlar.kayınvalidedeydik biraz önce geldik iftarda çok kaçırmamaya çalıştım.Esranında dediği gibi bayramdan sonra sahalardayız.bi filme takıldım bitsin yatıcam.yarın malum iş var.kocamann öptüm hepinizi

Aynen katılıyorumm sahalardayızzz sonrasında GOOOLLL GOOOOLLL ....

Ben de çok yiyorum valla iyice açıldı boğaz kilo da aldım yine ama ben de sahalardayım inşallah tam gaz
Aynen katılıyorumm sahalardayızzz sonrasında GOOOLLL GOOOOLLL ....

Evet goool goooool ben de istiyorum

Filizim haklısın kilom çok olduğu için bana böyle geliyor yani sanki bişey olucak ve ben diyeti bırakıp hayatıma hep şişko biri olarak devam edecekmişim gibi geliyor halbuki ben kendimi çok hazırladım zayıflığa artık incelmek istiyorum ilk defa bu kada kararlyım ondan bu acelem halbuki sabır benim tek ilacım size kulak vermez olurmuyum siz olmasanız ben asla yapamazdım tamam artık daha sakin olucam ve daha sabırlı

Kzılar annem yine bi kete börek baklava işine girişti.Öyle canım çektiki anlatamam çok büyük bir azimle tutabildim kendimi.Ama bayramda bir kete yerim ödül olsun .Sabah 1 de başlayıp akşam 7 de bitirdik haliylen temizliğe vakit kalmadı artık işten gelip de yapıcam.Saçlarımı boyadım kumral olan saçlarım artık bakır kahve belki yarın foto koyarım fikrinizi almış olurum.

Sahur
bir haşlama yumurta
iki dilim kepek ekmek
iki çatal süzme peynir
bir çay k bal
bir bardak yarım yağlı süt

İftar
bir kase alaca çorba ( içinde yeşil mercimek ve buğday vardı )
salata
bir kaşık ucuyla pilav
iki çatal tavuk eti
bir litre su
iki kayısı

ara
4 kayısı

Su yatana kadar iki buçuk lt olur.Bunun bir litesini alkali içtim spora vaktim kalmadı üff çok kötü oldu bu aralar sporum bayramdan sonra söz toparlıcam

ohhh afiyet olsunn annammm erzurumluydunuz demiiii

içine un kavurulup konan keteyse ben dayananm bi misafire bi bana yer bitirirdimmmsen genede 1 dene ye:)) bana bakma

bi bakayım dedim size çok sıcak vardı bugün bi ara çatlıcaktım nerseyse halada öle 25 derece şuanada nemle birlikte mahfoldumm allahım hayırlıısıyla orucumuzu bitirmek nasip eyle sin

az yürüdük istardan sonra büyük kız hala yemek yiyemiyo hasta antibiyotik etki yeni göstermeye başladı bugün pipetle tarhana çorba içti şükür yarım kase

küçüğü uyuturken 1 saat kestirdim şimdi uyusam uyanamam az oyalanayım buralarda çayımı koyayım bari

Aranıza yeni katıldım. Bir aydır bende dikkatli besleniyor ve spor yapıyorum, fakat düşündüm ki grup halinde hareket etmek daha çok motive edecek beni.

Hep beraber güzel sonuçlar almak dileğiyle

ps: şu imza şeysini nereye yapıştıracağım Ümmet-i Muhammed aşkına yardım edin.

Hayırlı sahurlar arkadaşlar...

Son iki sahurumuz kaldı,bu seneyi de bitirdik...
Şimdilik 2 gün borçlandım yarın ve sonrası bir gelişme olmazsa şayet
Geçen yıl da ramazanı nonstop tutmuştum Bu yıl da henüz bir belirti yok..
Diğer aylarda problem yapardım sürekli neden gecikti yinemi gecikti diye strese girerdim şimdi çok rahatım valla

----

Hoşgeldin aramıza...
buyrun imza şeysi..Alttaki link yardımcı olacaktır size...

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Hayırlı sahurlar ezan okunuyor şu anda
Bu akşam bakamadım hiç bi bakınayım dedim
Yenam son 2 sahur 3 oruç kaldı içim buruk valla inşallah seneye de erişiriz sağlıkla hep beraber
Ne güzel hiç bozmadın sen orucu benim 9 günüm var bayramdan sonra hemen başlayım birazını olsun tutayım istiyorum nasipse
Herkese iyi uykular

hayırlı sahurlar,

çok azalttık orucumuzu, inşallah hakkıyla tutarız kalanları. ben bayram için özel hiçbir şey yapmıyorum, ne temizlik ne ikram. sanırım haftasonu kampa gideceğiz zaten. burada yaşayan kuzenlerden biri eşinin memlektine düğüne gidecekmiş. diğeri de kimseye haber vermeden nikah kıymış sevdiğiyle, şimdi aileleri dolanıyorlar :) bi arkadaşım vardı, o da memlekete gidecekmiş. bana başka da kimse gelmez zaten :)

Esracım saçların benimkinden koyu muydu? ben de biraz renk vermek istiyorum bakır ya da karamelli ama koyu kalır diye çekiniyorum. ayriyeten açıcı kullanmak da istemiyorum. sende nasıl oldu boya? topiğimizin kokoşu olarak bana bi yol göster

Canım inşallah seneye de kavuşuruz ramazana sağlıkla, hep beraber

ben de dk hapını bırakınca 33 günde oldum bu ay. bu da demektir ki bikaç kilo vermeye başlamazsam hemen, artacak bu aralar. inşallah sağlıkla çözüm bulacağız bunlara. Allah hastalık vermesin de inşallah.

Son düzenleme:
hayırlı sahurlar güzeller.Yenam ve Asum da demişler Allah seneyede aynı maneviyatı yaşamayı nasip etsin.Ezan okundu.kocaman öptüm.uyuyan kraliçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…