- 24 Mart 2012
- 17.165
- 3.529
- 41
No Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 84,7 Aynı 84,2 -0,5 84,2 Aynı 2 ayşe_c52 114,3 -1 113,1 -1,2 ? 3 nevzamansız 99 +1,3 98 -1 98 Aynı 4 YENA 96,5 Aynı 96,5 Aynı İzinli 5 Ceco34 İzinli İzinli İzinli İzinli 0 6 efeeeem 88,4 -1,1 88,1 -0,3 İzinli 7 nothingg 94,1 -0,9 92 -2,1 93,1 +1,1 8 NURGU66 91,5 -0,9 91,5 Aynı 91,5 Aynı 9 dafi İzinli 89,5 89,6 +0,1 10 elizabeth_bath 90,2 Aynı 90,8 +0,6 90,2 -0,6 11 asuhan 96,8 +0,6 95,3 -1,5 95,2 -0,1 12 burcu8181 98,6 ? 100,5 13 Meyra 98,8 -0,6 98,5 -0,3 98,4 -0,1 14 Nursena 86,5 -0,5 86 -0,5 85,9 -0,1 15 1.73 109 -1,5 109 Aynı 108,8 -0,2 16 Clutch 82,1 -0,9 82,1 Aynı 82,1 Aynı 17 Nilceeeee 100,3 -2,3 100,3 Aynı 99,6 -0,7 18 esrammm00 99,8 -1 98 -1,8 97 -1 19 egedeniz 86 -1 ? ? 20 pomogranate 100,1 -0,2 99,2 -0,9 98,9 -0,3 21 gulma 91,8 -1,2 91,5 -0,3 91,2 -0,3 22 mehtabb 93 Aynı 93,1 +0,1 İzinli 23 karye 81,6 Aynı 81,1 -0,5 81,4 +0,3
Selam arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir...
Ben kötüydüm gerçekten. ölüm acısını yeniden yaşamak hissetmek çook çook üzdü beni...
Ama geçti,çok şükür iyiyim...
evimdeyim artık..Gidip geldim günlerce..Çocuklar olunca evi de ihmal edemiyosun...
Başsağlığı dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim..Çok zarifsiniz hepiniz...
asu ve esra sizi de çok öpüyorum..Özellikle arayıp iyi dilekler de bulunmanız beni çok mutlu ettii..
bir de yasemin'in araması beni çok duygulandırdı..ne güzel insanlarsınız hepiniz çok şanslı hissettim kendimi..
+90 grubu benim için hakikaten çok özel..OĞlum 1, kızım 11 yaşındayken tesadüfen üye oldum..
yaklaşık 4,5 yıldır burdayım, burda olacağım da .çünkü evim gibi burası...
Bu aralar..hatta uzun bir aradır pek istekli değilim gelip yazma konusun da ...
Şu aralar beslenmeyle,kiloyla ilgili hiç bir şey duymak veya ilgilenmek istemiyorum..bir süre ''bu kısa olabilir uzun olabilir'' düzenli gelmeyebilirim...beni merak etmeyin ve bana kızmayın noolur..çok ihtiyacım var çünkü özgürlüğe bana iyi gelecektir düşüncesindeyim...
ben arıyorum o 85 i sen 80 ol 85 i bana gönderben geldim sabahtan beri mayışık vaziyette oturuyorum bi namaza kalktım başından pc nin 1 hafta aara verince zor geldi oruç
allahım bu saate kadar bozulmadı inşallahta akşama kadar devam eder
dafi tatilde almayan varmıki halbuki normalden fazla hareket ediyoruz ama genede alıyoruz işte açık havada çok yiyoruz ondan sanırım bende ankarada kalabalıkla çok yiceğimden eminimm çok seviyorum kalabalık sofraları yılda anca 20 gün öle kalabalık oluyoruz ondada yiyorum valla
neyse inşallah kurbana kadar az sıkalımda en azından 80 olalım artık yaaa sıkıldım ben 85 lerden lasly yapmam lazım oldu artık miğdem acayip saldı spor lazım şekle girmesi lazım vücudumun
ben arıyorum o 85 i sen 80 ol 85 i bana gönder
evet canım 107 kiloyla ameliyata girdim. belki öncesinde daha fazlaydım tartılmamıştım. 1 yıl dizimdeki yırtıkların acısını çektim. biraz verdiğimi hissediyordum ama tartılmamıştım. ameliyata girerken tartıldım 107 kiloydum.
şubatta ameliyat oldum, martta diyete başladım.dört beş ayda 86 küsurlara geldim.dizim problemli olduğu için hiç spor yapmadım.sonra (hedefim 85 ti.)hedefime yaklaşınca korumaya geçtim.1 yıla yakın bir süre korudum sayılır.yaz dönemi dikkat etmedim 89 lara çıktım. kışa kadar böyle idare edeyim. kısmetse kışın hedefim 80 . burdan ayrıldığımda almaya başlıyorum. yazlıkta internet yok ne zaman yazlığa gitsem kilo almış olarak dönüyorum. yani senin anlıyacağın beni istediğim yerde tutan burda olmam.
ha şunuda ekleyeyim bana rahatlıkla abla diyebilirsinhatta teyze bile diyebilirsin yaşım 48 kasımda 49 olucak .bu yaşta bu kadar oluyor işte
slm kızlar öncelikle Mübarek Kadir Gecemiz kutlu olsun..
yarın yolcuyuz oyuzden bayram sonrasına kadr yokum canlarım
şimdiden herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun..
dünde bugun de geçmişe pek bakamadım ama kilo ve sporda ikinci olmusum onu gördüm ve sevindim
inşallah bayramda artılanıp gelmemeliz ve clutch ellerinize sağlık kızlar
meyramm tatlı kuzum kv ler gelcekti umarım güzel geçmiştir eminim sen güzel yemeklerinle şenlendirmişsindir günü
öpüyorum seni cnm benim kendine çok iyi bak Allaha emanet cnm
hepinizi kocamaan kocaman öpüyorumbayram dönüşü görüşmek dileğiyle
Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.
Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.
bunu okudum kızlar bir fikri olan var mı yada uygulayan ?
Merhabalar herkese,
sabah geç yatmıştım. eşim de evde olunca rahat rahat uyumuşum bu saate kadar :)
orucu uykuya tutturduk ama akşam inşallah telafi ederim. Allah kabul ederse Yenamın da dediği gibi hepiniz dualarımda olacaksınız.
ablacım ben senden bi süre sonra gelmiştim sanırım topiğe. daha doğrusu ben ev taşıyınca sen gelmiş, o arada baya kilo vermiştin :) o yüzden başlangıcını bu kadar detaylı bilmiyordum. gerçekten harikasın. bu kadar oluyor ne demek, sen hepimizi cebinden çıkarırsın. idolümsün :))
Nilaycım yolunuz açık olsun, kazasız belasız güzel vakit geçirerek dönün inşallah. fazla kilo almamaya çalış bi de
tatlım karbonat kullanılan diyet alkali diyet, aratabilirsin gugılda. vücudu bazik şeylerle beslemeyi esas alıyor. yapıp kilo verenler var, mantıklı da geliyor. ama ben sadece alkali değeri yüksek su içme kısmını uyguluyorum. o da piyasada 2 suda söz konusu. bi de limon sıkarsan su bazik oluyor, onu da yapıyorum arada. onun dışında suya karbonat katanlar var, eczaneden ph damlaları alıp katanlar var ama ben pek uygulanabilir bulmuyorum bu kısmı. bol yeşillik yersen de vücutta baz değer yükselirmiş ama çok sağlıklı şeylere asidik dedikleri için ben yapamıyorum malesef.
Kuzum iyi yolculuklar sana güle güle git gel inşallah hayırlısıylaslm kızlar öncelikle Mübarek Kadir Gecemiz kutlu olsun..
dünde bugun de geçmişe pek bakamadım ama kilo ve sporda ikinci olmusum onu gördüm ve sevindim
meyramm tatlı kuzum kv ler gelcekti umarım güzel geçmiştir eminim sen güzel yemeklerinle şenlendirmişsindir günü
Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.
Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.
bunu okudum kızlar bir fikri olan var mı yada uygulayan ?
Bende denemek istiyorum esracım faydasını görürsem ne ala ama artık bayramdan sonra başlarım yeni düzeni oturturken bana yardımcı olur herhalde ben zayıflamayı çok istiyorum biraz sabırsızım sadece rakamda büyük olunca ağır ağır ilerlemek durumunda kalıyorsun sen de çok güzel kilolar vermişsin inşallah beşleri görürsün
çok kararsızım. uykum geldi ama bilemedim şimdi. 2 saat uyusam sersem gibi oluyorum. uyumasam hiç dayanamam. en iyisi biraz kestirmek sanırım.
selam ahali.....
:)))
yorgun savaşçı geldi, bugün öğlen misafirlerini uğurlayarak.....
iftardı, çaydı, meyveydi, sahurdu, bulaşıktı derken çok yoruldum o ayrıda, birde uykusuzlukla uğraştım beyaaa......
psikolojik işte uyuyamam, çok uyumak istediğim zamanlarda bazen böyle olur asla uyuyamam bi damla......
inanın dün 2,5saatlik uykuyla durdum, bugünde 4saatlik bi uykum var........
kafasından zoru var kafamın bazen:)
uykuya ihtiyacı olupta uyuyamamak çok deli edici bişey yaaaa.......
uyusam hem dinlenecemde, ama uyuyamayınca iyice yoruluyorum, iyice geriliyorum.....
neyse atlattım vesselam misafirleri çok şükür güzelce.
eşimin babane ve dedesi çok memnun oldular gelip kaldıkları için ayrıca......
daha onlar gitti gideli eve hiç elimi atamadım, biraz kendime vakit ayırdım, az komşuma geçtim bu vakit oldu.....
şimdi biraz eve el atıcam ev dağıldı acayip.....
yemeğim var ama şükür esranın misali:))))
geçmişi okudum ama alıntılara şimdi cevap yazamicam, bi ara yazarım yine.....
haydi ben kaçar artık......
herkeslere iyi iftarlar......
ahhhh o uykuyu bana sor esracım yaaa
neyse sağlık olsun ne diyim banada.......
birde bugün en çok seni beğendim ben haaa geçmişi okurken:)))))
bu arada köpük bende alıcam, saçımı kestircem, sonrada 2.esranın dediği gibi fönlicem:))))
köpüğü daha önce hiç denemedim.....
sen deneyince birde senin köpüklü kıvrık halinimi görsek acaba:)))))
yoooook başkaaaa desene sende:)))))
slm kızlar öncelikle Mübarek Kadir Gecemiz kutlu olsun..
geçmişler olsun canım, şükür atlatmışsın :)
sevindim en çok beni beğenmene
denerim ilk fırsatta, ramazan çıksın dener foto eklerim. kokulara fazla hassasiyet gösteriyorum ben açken, kozmetikler midemi bulandırıyor. ramazandan sonra dener fotoğraflarım
--------
biz de annemlerle dışarı çıkıcaz iftara. akşamda annemde olur dua ederiz sanırım. benden haberler böyle :)
bu arada haftaya izinlimiz çok olacak, ramazan ertesi de kilo veremeyebiliriz. o yüzden olanlarla listemizi yaparız diye düşünüyorum. ama bi hafta yapmayalım derseniz önerilerinize de açığım. fırsat buldukça konuşuruz artık.
geçmişler olsun canım, şükür atlatmışsın :)
sevindim en çok beni beğenmene
denerim ilk fırsatta, ramazan çıksın dener foto eklerim. kokulara fazla hassasiyet gösteriyorum ben açken, kozmetikler midemi bulandırıyor. ramazandan sonra dener fotoğraflarım
--------
biz de annemlerle dışarı çıkıcaz iftara. akşamda annemde olur dua ederiz sanırım. benden haberler böyle :)
bu arada haftaya izinlimiz çok olacak, ramazan ertesi de kilo veremeyebiliriz. o yüzden olanlarla listemizi yaparız diye düşünüyorum. ama bi hafta yapmayalım derseniz önerilerinize de açığım. fırsat buldukça konuşuruz artık.