Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de sizlerle aynı fikirdeyim. liste olursa kendimizi frenleriz biraz daha.

şimdiden iyi tatiller, gitmeden bildirim yaparsınız zaten. gerisi hiç problem değil sonraki hafta cuma da dönseniz

doğru söylüyorsun Esracım sabır sabır sabırrr bana yani herşey hemencecik olsun istiyorum inşallah çok güzel k,lolar veririz kışa 80 yaza 65 diyorum zorlu süreç inşallah böyle devam edebilirim keşke sizler gibi olabilsemmm

cnm ellerıne saglık aksaklık ıcın ozur dılerım ama malum cenaze gelen gıden kusuruma bakmayın umarım bundan snra hersey bnm ıcın eskısı gıbı olur...

bu sözü tuttum:)))
az yaparım narin yaparım, gerisinide yarın yaparım:))))
eşime bu sözü birgün yapıştırıcam:)

bazı şeyler genetik oluyo ya, belki seninkide öyledir tatlım.
sık yıkamakta çabuk uzamaya neden oluyodu galiba.....

teşekkürler köpük tarifi için:)))
denicem mutlaka....

oh oh güle güle kullanasın ablacım aldıklarını, güle güle ikram edesin veresin inşaallah ablacım.....
bayramda sana gelmekte vardı yani inan:))))
en basitinden kafadan şalım tamamdır:)))))
ikramkar ablam benim.........

bayrama diye bişeyler alcam bende, gerekli bu bayram.
yarın pazar olunca eşimle gitcez bakalım bi mani olmazsa.....
sonunda dikdörtgen eşarba ikna ettim eşimi bu akşam:))))
bi eşarp alıcam, birde etek yada üst alırım.
belki hoşuma giden bişey olursa eltimede bi eşarp almak istiyorum hediyelik.
senden iyi olmasın eltim çok iyidir, bigün incinmedik birbirimizden hiç.
bakalım, yarın ola hayır ola.....
öptüm ablam

merhaba kızlar bugün hatim yaptık şükur mukabele bitti cok güzel di hatim kilom 91.2 spor yok hoşçakalin

Allah kabul etsin inşaallah canım.
banada nasip etsin hayırlısı ile birgün inşaallah en az 1kez daha hatim inmeyi yada mukabeleyi......

tebrikler millet:)

he he bende 3. olmuşum:))))

HAFTANIN 1.si _________ - 1 kg. ________ esrammm00

HAFTANIN 2.si _________ - 0,7 kg. _______________ Nilceeee :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,6 kg. __________ elizabeth_bath

tebrikler kızlar

sen mutlu ol yeter........

özgürlük sana iyi gelir bencede.......
ve bence asıl sen bizim için çok çok daha özelsin......
öpüyorum ablamı

sağol canım bayram kutlaman içinde.....
eh o zaman seninde yeni geçmiş bayramın kutlu olsuuun:)
inşaallah hayırlısı ile gider gelirsiniz evinize.......

bizde arifeden gidicez kvlere işte...
kvlerin dün bizdeki iftar ve sahuruda güzel geçti şükür ayrıca:)
bayram sonu eve döneriz bizde.

bende seni kocaman öpüyorum, Allaha emanet olasın sende.......

ecmain inşaallah canım......

rabbim kabul etsin inşaallah.

selam ahali....

ama tabi kandil münasebetiyle kimse yok şuan:)
gelen hemen kayboluyo farkındayım:))

şimdi bende kaybolcam tekrardan dualarıma inşaallah.....

elizcim, esracım; listeler için çok teşekkürler, ellerinize yüreklerinize sağlık olsun inşaallah......
öpüyorum ikinizide

cnm ellerıne saglık aksaklık ıcın ozur dılerım ama malum cenaze gelen gıden kusuruma bakmayın umarım bundan snra hersey bnm ıcın eskısı gıbı olur...

önemli değil canım, ben de listeyi geçen hafta devraldım zaten. tekrardan başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin kayınpederine.

Hayırlı sahurlarr hepimize.Asum ve Nevin görünüyosunuz kocaman öptüm sizleri gözlerim kapanıyor ama ezana sayılı dk kaldı

günayydınnnn kızların karnını doyurdumm uykum var ama uyutmuyolarki cadılarr

bugün yavaştan tatil hazırlıklarına başlayayım valiz leri indireyim kendime bakım yapmam lazım kaş bıyık aldı başını gidiyoo
yemeğimde yok biber doldurmayı düşünüyorumm ne yapcanı şaşırıyo insan çokta yapınca kalıyo yenmiyoda
şimdilik kaçayım

Kızlar günaydın hayırlı hafta sonları olsun inşallah

Dün akşam sinirlerim bozan bir olay oldu.İnsanoğlu gerçekten çok tuhaf.Çok gerildik.Rabbim yukarda ama ona havale ettim.

En çok da kadir gecesinde yaşandığı için üzüldü Allah affetsin bizi.

Bugün annem kete yapacakmış gündüz ona yardım edip akşam iftardan sonra temizlik yapıcam.Çalışınca böyle oluyor hiç bişeye vakit kalmıyor.Bir de bugün saçlarımı boyucam acaba oruçken boyasam bir mahsuru var mıdır?Bilemedim şimdi.

Böyle yani kızlar yazarım ben yine.

Hemşerim ikimiz varız sadece:)
Ben de sütçü bekliyorum işe güce başlamadım daha yemeğim var gerçi de hafiften temizlik yapmak lazım

Hemşerim ikimiz varız sadece:)
Ben de sütçü bekliyorum işe güce başlamadım daha yemeğim var gerçi de hafiften temizlik yapmak lazım
aynı kuzum bende temizlik yapıyorum otura kalka.sabah 9 da kalktım mutfağı toparladım. 1 makine çamasır astım.2 makine daha var yıkancak.akşamda kayınvalide gelmiş oraya gidicez

Merhabalar kızlar geçmişe baktım biraz ara ara gelip okudum cevap yazama meyra ve dafi cok sağolun kızlar uzun zamandır hatim yapamadım dün gecede kendim bitirdin şükur burcu ve yena tekrar başınız sağolsun bayram hazırlıkları başladı hoşçaka0in

kızlar herkese merhaba. ..Uzun zamandır ugrayamadim...biraz rahatsizlandim ama şimdi çok şükür iyiyim ve bir aydır burda yoktum....aslinda ara ara girip baktım sizlere neler yaptınız diye.....yeni yeni arkadaşlar gelmiş. ...hosgelmisler......bende devam etmeye calistim diyetime....kilo almadım en azından hatta 8li rakamları gördüm çok şükür. ...bu aralar aksatmasaydim daha fazla verirdim ama gelen giden çok oldu bu aralar o yüzden dikkat edemedim.ama inşallah bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım bakalim....neyse başınızı sisirmeyeyim daha fazla kendinize iyi bakın Allaha emanet olun. ....

İyi pazarlar herkese :)
Babam geldi bugün çok şükür. Nasıl özlemişim 4 5 günün içinde. Ağladım ağladım rahatladım
İki gündür sporum çok iyi. Kilo verişim de maşallah iyi gidiyor. Haftaya baya güzel bir sonuç bekliyorum :13:
Dün giremedim ama her biriniz dualarımdaydınız.
İnşallah kabul olur dualarımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…