sorma meyra bende sıcaktan iiş yapasım gelmiyooo büyük kız ilaçların etkisiyle uyudu küçükte tv izliyoo
bende ezanı bekledim annem cuma sela zamanı temizlik yapılmaz derr seladan önce bitiricekmişim nerde ama öyle hamarat hatun:))
anneme diyom aman gurbette kaynana yok kayınbabayok akşama kadar az yaparım narin yaparım gerisinide yarın yapparım:)))))))))))
bu sözü tuttum:)))
az yaparım narin yaparım, gerisinide yarın yaparım:))))
eşime bu sözü birgün yapıştırıcam:)
kızlar saç modelini bende çok seviyorum ama saçlarım kat kat kesili benim olmuyo o model önlerin az uzun olması lazımm bende uzatıyorum ama çok zor uzuyo nedense saçım
okadarda düzenli kuvvetli yiyorum halbuki:))))))
bazı şeyler genetik oluyo ya, belki seninkide öyledir tatlım.
sık yıkamakta çabuk uzamaya neden oluyodu galiba.....
Canım şöyle yapıyosun aslında saçın yapısına bağlı dalgalıysa zaten çok güzel oluyor ama benimki gibi düz de biraz uğraşıyorsun dalgalıysa ıslak saçına sür elinle şekir ver kurusun
Ama düzse ıslak saçına sürdükten sonra tutamlara ayırarak fön makinesinden yardım al o büyük başlık varya hani adına hatırlamadım onunla kurut gayet güzel oluyor
teşekkürler köpük tarifi için:)))
denicem mutlaka....
selamun aleyküm kızlar
yoruldum öldüm bittim geldim.çarşı işini hallettim.bayram alışverişini azalttım market işleri kaldı. kp.e bayramlık aldım. kızlara şal örtü aldım. yeni gelinlere bayramda köyde giyerler diye şalvar aldım.kız çocuklarına çeşit çeşit tokalar, erkek çocuklara bilyeler, ortaya karışlık balonlar aldımşekerimi, kahvemi aldım. birde damla sakızlı kahve aldım.daha ıvır zıvır ne varsa hallettim.akşamada yeğenler gelecek daha hiç yemeğim yok.sadece bamya ayıklayıp gitmiştim içinede biraz kuşbaşı çıkartmıştım.yarım tencere yeşil mercimek var bakalım birşeyler ilave edicez artık. biraz uzandım acayip uykum geldi biraz kestirsem uyur kalırmıyım acaba :44:
oh oh güle güle kullanasın ablacım aldıklarını, güle güle ikram edesin veresin inşaallah ablacım.....
bayramda sana gelmekte vardı yani inan:))))
en basitinden kafadan şalım tamamdır:)))))
ikramkar ablam benim.........
bayrama diye bişeyler alcam bende, gerekli bu bayram.
yarın pazar olunca eşimle gitcez bakalım bi mani olmazsa.....
sonunda dikdörtgen eşarba ikna ettim eşimi bu akşam:))))
bi eşarp alıcam, birde etek yada üst alırım.
belki hoşuma giden bişey olursa eltimede bi eşarp almak istiyorum hediyelik.
senden iyi olmasın eltim çok iyidir, bigün incinmedik birbirimizden hiç.
bakalım, yarın ola hayır ola.....
öptüm ablam
merhaba kızlar bugün hatim yaptık şükur mukabele bitti cok güzel di hatim kilom 91.2 spor yok hoşçakalin
Allah kabul etsin inşaallah canım.
banada nasip etsin hayırlısı ile birgün inşaallah en az 1kez daha hatim inmeyi yada mukabeleyi......
pomogranate | 340 dk :119::119: |
Nilceeeee | 210 dk |
meyra__ | 200 dk |
nothinggg | 180 dk |
elizabeth_bath | 130 dk |
dafi | 120 dk |
esrammmm00 | 100 dk |
Haftanın spor birincisi ........ Pomogranate
Haftanın spor ikincisi ......... Nilceeee
Haftanın spor üçüncüsü...... meyra__ :124::124:
tebrikler millet:)
he he bende 3. olmuşum:))))
HAFTANIN 1.si _________ - 1 kg. ________ esrammm00
HAFTANIN 2.si _________ - 0,7 kg. _______________ Nilceeee :81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,6 kg. __________ elizabeth_bath
tebrikler kızlar
Selam arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir...
Ben kötüydüm gerçekten. ölüm acısını yeniden yaşamak hissetmek çook çook üzdü beni...
Ama geçti,çok şükür iyiyim...
evimdeyim artık..Gidip geldim günlerce..Çocuklar olunca evi de ihmal edemiyosun...
Başsağlığı dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim..Çok zarifsiniz hepiniz...
asu ve esra sizi de çok öpüyorum..Özellikle arayıp iyi dilekler de bulunmanız beni çok mutlu ettii..
bir de yasemin'in araması beni çok duygulandırdı..ne güzel insanlarsınız hepiniz çok şanslı hissettim kendimi..
+90 grubu benim için hakikaten çok özel..OĞlum 1, kızım 11 yaşındayken tesadüfen üye oldum..
yaklaşık 4,5 yıldır burdayım, burda olacağım da .çünkü evim gibi burası...
Bu aralar..hatta uzun bir aradır pek istekli değilim gelip yazma konusun da ...
Şu aralar beslenmeyle,kiloyla ilgili hiç bir şey duymak veya ilgilenmek istemiyorum..bir süre ''bu kısa olabilir uzun olabilir'' düzenli gelmeyebilirim...beni merak etmeyin ve bana kızmayın noolur..çok ihtiyacım var çünkü özgürlüğe bana iyi gelecektir düşüncesindeyim...
sen mutlu ol yeter........
özgürlük sana iyi gelir bencede.......
ve bence asıl sen bizim için çok çok daha özelsin......
öpüyorum ablamı
slm kızlar öncelikle Mübarek Kadir Gecemiz kutlu olsun..
yarın yolcuyuz oyuzden bayram sonrasına kadr yokum canlarım
şimdiden herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun..
dünde bugun de geçmişe pek bakamadım ama kilo ve sporda ikinci olmusum onu gördüm ve sevindim
inşallah bayramda artılanıp gelmem
eliz ve clutch ellerinize sağlık kızlar
meyramm tatlı kuzum kv ler gelcekti umarım güzel geçmiştir eminim sen güzel yemeklerinle şenlendirmişsindir günü
öpüyorum seni cnm benim kendine çok iyi bak Allaha emanet cnm
hepinizi kocamaan kocaman öpüyorum
bayram dönüşü görüşmek dileğiyle
sağol canım bayram kutlaman içinde.....
eh o zaman seninde yeni geçmiş bayramın kutlu olsuuun:)
inşaallah hayırlısı ile gider gelirsiniz evinize.......
bizde arifeden gidicez kvlere işte...
kvlerin dün bizdeki iftar ve sahuruda güzel geçti şükür ayrıca:)
bayram sonu eve döneriz bizde.
bende seni kocaman öpüyorum, Allaha emanet olasın sende.......