Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar...

öncelikle listeler için Esra ve Eliz ellerinize sağlık..hakkınızı helal ediniz...

Yenacım kızının dişlerine maşallah çektiği eziyete değmiş
bu arada eşinin işi ile ilgili sınıktınız da hallolmuştur inşallah...

Dafi abla ben senin yazdıklarını okuyunca sürekli daha bir bilinçleniyorum Allah razı olsun senden...ne cömertsin...

Elizcim
ablanın bebişi sağlıkla kucağına almasını diliyorum...Yüzük mevzusuna gelince...çok sevindim kendimi hatırladım ilk yüzüğümü aldığımda üni. 2. sınıftaydım...evet demedim çünkü bana göre hayatta hiç bişey kesin değildir...ama şimdi parmağımda o yüzük...şunuda evlenince anladım ki...önce mantığına uysun sonra su akıp yatağını bulur zaten aşkta gelir...hakkınızda hayırlısı olsun...

dün akşam yine gerilmiş mi buralar...kimse kimseyi üzmesin lütfen 3-5 kilo için değmez yahu...daha öncede yaşadık bunları öyle ya da böyle kalpler kırıldı da noldu hala izleri var...

burada yazışıyoruz malesef canlı canlı değil mimik yok jestler yok o yüzden yanlış anlaşılabiliyor ifadeler...

benim düşüncem şu ki kendi adıma burda öyle çok aşırı hırslı insanlar yok...burayı tüm hayatına yaymış, benimsemiş, sadece kilo verme amacı ile buraya gelmeyen paylaşımlarını günlük ödeviymiş gibi paylaşmayan insanlar var...gerçekten çok samimi insanlar var...yani bu kurallara aykırımı bilmiyorum...kimse kilosundan memnun değil ama bunu anlatmaın yoluda bazı şeyleri dikte etmek olmamalı...yargılamanın anlamı da yok...özeleştiri herkes yapmalı ama kimse silah zoru ile zaten burda tutulamaz...en başta zaten katı kural yok burda...

Esoşum sanki sen Filize durumu izah edeyim derken topun ağzınamı geldin kuzum...

Nursena hele senin yazdığına üzüldüm kovmak ne demek sensiz bir +90 topiği düşünemiyorum...
ben herkesi çok seviyorum...kilo veremeyenlerin biride benim ama bu tamamen benim hatam Asuman ablanın güllaç değil...Yenanın krepi değil...kendi iradesizliğim..ama kilo veriyorum diyede kimseyi yargılamaya hakkım yokki...sadece teşvik edilmeli rencide değil...kimse de zorla +90 topiğinde tutulmuyor ki...herkes özgür...

herkesi öptüm ben...

çok geçmiş olsun

ay canım ne güzel allahım her isteyene nasip etsin..
nolur benim içn de dua et çok istiyorum
bu sene görevli başvurmuştum ama olmadı .
benim hemşire arkadaşım var şuan orada görevli..
allahımın sevgili kullarısınız ne güzel..........

Elizcim hangisini yazayım bunların, ya da aynı mı geçeyim? işin acemisiyim malum

Bu arada Filiz de bildirim yapmamış, merak ettim :26:

1.73 de yazmış ama gün içinde bildirim yapmamış, bekleyeyim bari.

yapmıştım canım görmedinizmi mesaiye yetişcem diye göndermeden mi kapattım yoksa:44::44::44::44:

çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canımm ve sanırım geçti o kadar mutluyum ki bugün dün geceyi sorunsuz atlattım bugün de şimdilik bişey yok zor bir hastalıktı Rabbim kimseye vermesin Çok şükür regl de bitti orucluyum bugün çok huzurluyum çok mutluyumm ohhh beee

valla bende bu topikten başka ne topik bilirim nede doğru düzgün gezmşliğimvar başka sayfaları
ben buraya ilk yazdığımda 2. çocuğumu 5 aylık düşürmüş görev nedeni ile tokatın bi dağında görev yaprken tek arkadaşım bilgisayar olan ve tam 98 kilo falandım
düşün piskolojimii yanii
bana kilo verdirmenin dışında pskiyatrise gitmişim gibi dertlerim can sıkıntımı yani kendimi toparlamamda çok faydası oldu
onun için herkezden allah razı olsunn

sonra haile kaldım 2. kızımı doğurduktan sonra gene geldim buaraya 96 kiloyla doğu görevinde evden başka yere çıkamadığım için evdeki imkanlarımla spor yaparak 79 oldum 7 ayda

5 parmağın 5 bir deil herkezin derdi kendine ağırr
geçen ramazandan beride 85-86 arası gidip geliyorumm yeni görev yeri yeni tain alışma safhası falan derken aldım hayatımı yeniden düzene sokmak zor oluyo halimden memnunun göbeğim dışında çok şükür göze batan kilom yok bence ama ekside olsam fena olmaz tabi çok aşırı kilo vereyim diyede bi çabam yok nası olsa alan almış:))))))))))))))
bu satten sonra
aslında liste gaza getirmek için süperr bişey ama benim şahsi düşüncem adaletli deil nuhan arkadaş yayınlamış saolsun takip edildiğimizi bilmek hala buradan kopamadığını gösteriyo bence gıcıklık olsun diye yayınladığını sanmıyorum yani öledir heralde

listenin adeletli olmadğı şöylekii ben evli 2 doğum 1 düşük yapmış bi bayanım 18 yaşında olan yada evlenmemiş bi bayanla kıyaslanmam hata olur yada 100 küsürlerde olanla 80 küsürlerde olan dan aynı performansı bekleyemezsinkii

annemin bi lafı vardır bi doğur dokuda ondan sonra görüşelim
evlilik çok farklı helede gurbetteysen tek başına ayakta durmak piskolojimin her bozulduğunda dolap karşısında oturmak yerine buraya 2 bişeyler yazıp rahalıyoruz

senin dediğin gibi arkadaş kilo vermezsen gelme bu topiğe demiyolarkii
benim verdiğim kiloda aldğım kiloda kendime zarar 1 yılda olsa 5 yılda olsa sonuçta hiç + olan yokkk

sen 5 ayda verirsin ben 5 yılda

+90 topiği olarak 90 altındakilerin gitmesi lazım topikten ona kalırsa

bi ara adını hatırlayamadım bizim topiği çok sıcak bulduğu için 70 li kilolardan 60 lı kilolara düşen genç bi kız vardı
eşi çok kilolu oldduğu için eşi adına yazan eşinin menülerini bile paylaşan oldu yaniii

isteyen istediği kiloda devam edebilir sanırım topiğe zayıfladım diye gitmek zorunda deil kimse sonuçta sanal arkadaşız hepimiz

anam ilk defa bu kadr uzun yazdım inşallah kimseyi kırmadım şimdye kadar bu yazdıklarımada kimse kırılmaz umarım

ayrıyeten hayret bi ben varım topikte 6 ziyaretci::::::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
nilayım senide öpeyrum, karadenizli arkadaşım benim:))))))
dün naptınız? enişteyemi yıktınız pazarı?:))))
merak ettim.....

hehe karadenizli oldum sayende aynenn kuzum kocişe yıktım pazarı üstelik oğlanıda ona sattım bende azcık keyif yaptıydım

sen nasılsın cnmcım keyifler yerindemi

eline sağlık esra yeni görevin hayırlı ugurlu olsun başganlık yakıştı sana

kilo veren vermeyen benim gibi yerinde sayan herkesleri de tebrik ediyorum efenim

Günaydın canım,

öncelikle nasıl başlasam bilmiyorum, bunları sana yazıyorum ama aslında biraz da topiğin geneline bu yazdıklarım. Kilonun tek nedeni metabolizma olsaydı hepimiz birer hap yutar kilolarımızdan kurtulurduk. oysa bir kısmımızın kilo almasının nedeni direk kendisi bile değil, hayatla ilgili kimseyle paylaşma cesareti gösteremediği sıkıntılar. bunu senle benden iyi kimse bilemez.

hal böyle olunca, sanki herkes hayatından çok memnunmuş, geçmiş aylarda her hafta bildirim yaptığı halde kilosunu bilmez şuursuzluğundaymış gibi bir algı var. geçmiş ayların listesi yayınlanmasa da hepimiz o aylarda kaç kilo olduğumuzu biliyor buna yeterince hayıflanıyoruz.

ben topikteki sıkıntılarla ilgili birçok arkadaşımın benle aynı fikirde olduklarını biliyorum, ha onlar gerek kendilerine direk bir şey söylenmediği için, gerekse olayı unutmayı istedikleri için farklı düşünüyor-konuşuyor olabilirler şu an. ama ben kendi adıma bana söylenen " İRADESİZ " kelimesini unutmayacağım. kimseyi eğitimiyle mesleğiyle yargılamadığım, değerlendirmediğim halde; hiç okumadığım, demek ki aralarındaki dedikoduda geçen, daha önce de kullanıldığı söylenen "MESLEĞİYLE İLGİLİ" bağlacını unutmayacağım. Kimseyi kovmayı bırak, yan gözle bakmayacak Yenanın birini kovmakla itham edildiğinde telefonda ağlamasını, karşılıklı ağlaşmamızı unutmayacağım...

unutmak güzel şeydir. yanlış yaptığınızda bunun unutulmasını beklemek, ummak daha da güzel... umarım herkesin içi rahattır.

benim bundan sonra bu topikle bağım her hafta yapacağım liste, kilom kimseyi ilgilendirmiyor. listeyi yapacak kişi olarak de kendimi paylaşım yapma kuralından ayrık tutuyorum kilo bildirmeyeceğim için. herkes böyle çok daha iyi olacak, ha hatta liste tutma, saklama konusunda fazla hevesli arkadaşlar topikte olmasalar da listeyi yapabilirler, seve seve devrederim listeyi onlara..

hepiniz Allaha emanet olun, hakkı geçenler helal eder inşallah, benden yana helal olsun. kalın sağlıcakla...

slm kızlar günaydın

sanırım geçmişten gelen bi sıkıntı tekrarlanıyo ama konuya vakıf olmadıgım için pek bilemedim yani
ama burdaki herkesi çok sevdim ben yeniyim aranızda ama herbirinizi tanıyorum sanki önceden
ceco clutch ikinizde ayrı ayrı çok tatlı insanlarsınız üzülmeyin emi

neyse dediğim gibi çokda bilmiyorum mevzuyu oyuzden detaylı bi yorum yapamıyorum..

yena kızına bayıldım dişler süper maşalllahh sanırsam kendide çok güzel maşallah diyeyim kızçene
Rabbim bahtınıda güzel etsin inşallahhh

Selam,

Şu an fazla yazamıyorum okumak için girdim...

Esra konu sadece liste değil bunu çok iyi biliyorsun.. tamam etkili ama sadece liste için geleceğim diyosun ya oyüzden söylüyorum...

Kimseye hakkımın geçtiğini düşünmüyorum .eğer sana geçtiyse hakkımı helal etmiyorum o zaman gelmeyeceksen buraya..
Ne diyeyim yani sana başka ;(

selamun aleyküm kızlaarr

dünden bu yana yazasım gelmiyor. bu tür kırgınlıklar beni ziyadesiyle üzüyor.
lütfen bir daha tekrarlamıyalım.hiç kimsenin gitmesinide istemiyorum.
sanalda olsa burda biz bir aileyiz.ve ailenin bir ferdi üzülse bütün ailenin tadı kaçar.
ha şunuda belirtmek isterim.
nuhan buraya geldi. biz hepimiz ona kucak açtık.sevdik, değer verdik.biraz kilo verince havasını attı gitti diycem ama sadece gitmedi.karıştırıp, hepimize hakeret edip gitti.ara sıra girip havasını atmaya kendini hatırlatmayada devam ediyor. kimse kusura bakmasın iyi niyetle yazdım hapını kimse yutmuyor.insan iyi niyetle birçoğu yaşca kendinden büyük insanlara hakaret etmez.ke ndisine verilen değerin kıymetini bilir. insanları kırmaz.
neyse daha fazla yazmak istemiyorum.
kızlar bugün ben köye gidiyorum. kardeşim köyde 50, 60 kişilik iftar verecekmiş bizide davet etti. muhtemelen pazar günüde ablamda oluruz. pazartesi dönerim kısmetse.geldiğimde burayı eskisi gibi bulurum inşallah.cecoşum, esraamm ikinizide çookk seviyorum
kızlaarr hepinizi çok seviyorum
Allah a emanet olun

a.s hoşgeldin ne yalan diyim bende üzüldüm kimse gitmesin biyere nazar değdi topiğimize
dün ne güzel gülüşülmüş sohbet edilmiş topikte kesin nazar değdi

sizin kalabalıklıgınıza bayılıyorum dafi maşallahh maaile ne güzel iftarlar veriliyo
ben ailemden uzagım oyüzden bi özendim yani sizin köye gelip o iftarlara katılasım geldi

buyur gel canım gönlümüzde soframızda herkese açık

Kızlar Filizin kilosunu ben bildiriyorum sporu zaten yazmıştı ki hatun birinci zaten

bu haftaki kilo 99,2

Hayırlı günler
Bugün uykumu aldım şükür geceki yürüyüş de ilaç gibi gelmiş bana özlemişim yürümeyi gün içinde yürürüm bugün de inşallah
Kızlar annemdeler bugün de evlilik yıldönümümüz 18 yıl bitti maşallah
Ben 39 yaşındayım daha genç yaşlarda veremediğim kiloyu 35 yaşından sonra burda verdim 30 kilo az değil galiba
Ve en önemlisi de 2 senedir koruyorum listelere bakarsak son aylarda hep artı gözükebilirim ama o bence esneme payı kabul edilebilir sınırda gidip geliyorum sonuçta
Topikteki destek motivasyon önemli ama herkes kendi çabasının sonuçlarını alıyor hepimiz kocaman aklı başında insanlarız
Geçmişe ait yayınlanan listeleri biliyoruz ve de farkındayız ama hayat hep düzenli olmuyor malesef bazen istemediğimiz halde neler yemek durumunda kalıyoruz bazen de isteyerek yiyoruz ama ertesinde dengelemeye çalışıp bir düzene oturtuyoruz kendimizi benim için vermek kadar kilo almamak korumak da önemli bence genelimiz bunu başarıyoruz bu da birlikteliğimizin sonucu
Burda katı kural yok herkes doğal içinden geldiği gibi o nedenle senelerdir dağılmadık beraberiz ben eminim beraber de olacağız
Bence buradaki insanlık dostluk kilo vermekten bile değerli
Daha disiplinli yerler isteyen oralara gider burası böyle hep böyleydi zaten
Ayrıca böyle sorunlar yaşanıyor diye de ben gidiyorum daha da gelmem demek bana doğru gelmiyor gitmiyorum ben bir yere topiğimi arkadaşlarımı bırakmam
Öyle bir kural da nursena da demiş o zaman biz 80 lerdeydiz diye direk terk mi edeceğiz burayı yani
Yaşı kilosu farklı insanlar bir arada bişeyler yapamaz mı
Biz yapıyoruz işte valla hiç bir yere gitmiyorum burdayım şikayeti olan tabii ki söyler kırıp dökmeden biz de insanız hata yapmış olabiliriz
Ama bu meselede biz gerçekten kırılan tarafız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…