- 15 Haziran 2011
- 2.000
- 78
Geçen haftaki kilom 99.8
Bu haftaki kilom 98.0
Giden kilo : 1,8
Spor : hiç yok
Kızlar merhaba herkese ;
Hastalığım yüzünden hiç girip bakamıyorum aklım fikrim onda olduğu için elim bişeye gitmiyor.Kusura bakmayın nolur toparlanınca psikilojikmen yine aranıza gelicem.Geçmişide okuyamadım.Bu hafta bu kadar kilo kaybını beklemiyordum ama regl döneminden çıkışım etki etti sanırım çünkü baya yoğun geçiriyorum.Beslenme konusunda çok kötü bir haftaydı doğrusu hiçbişey yemiyorum eksik besleniyorum ama yoğurt ve maydonoz tüketiyorum hareket hiç yok ama hiç yani paso yatış eve gelince.Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.Yenam ve Eliz şimdiden ellerinize sağlık liste için .Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.
Mekkeden selamlarr ,sevgilerr , hayırlı cumalar canlarııımmmm
hepinizi çooookk özlediimmm ...
12 gündür mekkedeyiz , bayramın 2. günü medineye geçeceğiz
olmayacak bişey oldu , ilaç içmediğim halde adet oldum , 2 gündür ara verdim maleseff((
kızlarrr inanılmazzz bir duygu burası ,anlatılmaz yaşanırr , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,dualarımdasınız , öpüyorum ,sizi seviyorum , Allaha emanet olunn
Elizcim hangisini yazayım bunların, ya da aynı mı geçeyim? işin acemisiyim malum
Bu arada Filiz de bildirim yapmamış, merak ettim :26:
1.73 de yazmış ama gün içinde bildirim yapmamış, bekleyeyim bari.
çok geçmiş olsun
HAFTANIN Artılar kraliçesi _________ +0,6 kg. ________ Elizabeth_bath
HAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg
HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg._______________ esrammm00
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,5 kg. __________ asuhan
günaydın kızlar...
Nursena hele senin yazdığına üzüldüm kovmak ne demek sensiz bir +90 topiği düşünemiyorum...
ben herkesi çok seviyorum...kilo veremeyenlerin biride benim ama bu tamamen benim hatam Asuman ablanın güllaç değil...Yenanın krepi değil...kendi iradesizliğim..ama kilo veriyorum diyede kimseyi yargılamaya hakkım yokki...sadece teşvik edilmeli rencide değil...kimse de zorla +90 topiğinde tutulmuyor ki...herkes özgür...
herkesi öptüm ben...
nilayım senide öpeyrum, karadenizli arkadaşım benim:))))))
dün naptınız? enişteyemi yıktınız pazarı?:))))
merak ettim.....
No Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 84,7 Aynı 84,2 -0,5 2 ayşe_c52 114,3 -1 113,1 -1,2 3 nevzamansız 99 +1,3 98 -1 4 YENA 96,5 Aynı Aynı 5 Ceco34 İzinli İzinli İzinli İzinli 0 6 efeeeem 88,4 -1,1 88,1 -0,3 7 nothingg 94,1 -0,9 92 -2,1 8 NURGU66 91,5 -0,9 Aynı 9 dafi İzinli 89,5 10 elizabeth_bath 90,2 Aynı 90,8 +0,6 11 koizumirisa ? ? 12 burcu8181 98,6 ? 13 Meyra 98,8 -0,6 98,5 -0,3 14 Nursena 86,5 -0,5 86 -0,5 15 kitkurdu ? ? 16 Clutch 82,1 -0,9 Aynı 17 Nilceeeee 100,3 -2,3 Aynı 18 esrammm00 99,8 -1 98 -1,8 19 egedeniz 86 -1 ? 20 pomogranate 100,1 -0,2 ? 21 gulma 91,8 -1,2 91,5 -0,3 22 Gökçe_İremim ? ? 23 karye 81,6 Aynı 81,1 -0,5 24 mehtabb 93 Aynı 93,1 +0,1 25 1,73 109 -1,5 Aynı 26 asuhan 96,8 +0,6 95,3 -1,5
günaydın kızlar..
dün akşam yine gerilmiş mi buralar...kimse kimseyi üzmesin lütfen 3-5 kilo için değmez yahu ...daha öncede yaşadık bunları öyle ya da böyle kalpler kırıldı da noldu hala izleri var...
burada yazışıyoruz malesef canlı canlı değil mimik yok jestler yok o yüzden yanlış anlaşılabiliyor ifadeler...
benim düşüncem şu ki kendi adıma burda öyle çok aşırı hırslı insanlar yok...burayı tüm hayatına yaymış, benimsemiş, sadece kilo verme amacı ile buraya gelmeyen paylaşımlarını günlük ödeviymiş gibi paylaşmayan insanlar var...gerçekten çok samimi insanlar var...yani bu kurallara aykırımı bilmiyorum...kimse kilosundan memnun değil ama bunu anlatmaın yoluda bazı şeyleri dikte etmek olmamalı...yargılamanın anlamı da yok...özeleştiri herkes yapmalı ama kimse silah zoru ile zaten burda tutulamaz...en başta zaten katı kural yok burda...
Esoşum sanki sen Filize durumu izah edeyim derken topun ağzınamı geldin kuzum...
Nursena hele senin yazdığına üzüldüm kovmak ne demek sensiz bir +90 topiği düşünemiyorum...
ben herkesi çok seviyorum...kilo veremeyenlerin biride benim ama bu tamamen benim hatam Asuman ablanın güllaç değil...Yenanın krepi değil...kendi iradesizliğim..ama kilo veriyorum diyede kimseyi yargılamaya hakkım yokki...sadece teşvik edilmeli rencide değil...kimse de zorla +90 topiğinde tutulmuyor ki...herkes özgür...
herkesi öptüm ben...
selamun aleyküm kızlaarr
dünden bu yana yazasım gelmiyor. bu tür kırgınlıklar beni ziyadesiyle üzüyor.
lütfen bir daha tekrarlamıyalım.hiç kimsenin gitmesinide istemiyorum.
sanalda olsa burda biz bir aileyiz.ve ailenin bir ferdi üzülse bütün ailenin tadı kaçar.
ha şunuda belirtmek isterim.
nuhan buraya geldi. biz hepimiz ona kucak açtık.sevdik, değer verdik.biraz kilo verince havasını attı gitti diycem ama sadece gitmedi.karıştırıp, hepimize hakeret edip gitti.ara sıra girip havasını atmaya kendini hatırlatmayada devam ediyor. kimse kusura bakmasın iyi niyetle yazdım hapını kimse yutmuyor.insan iyi niyetle birçoğu yaşca kendinden büyük insanlara hakaret etmez.ke ndisine verilen değerin kıymetini bilir. insanları kırmaz.
neyse daha fazla yazmak istemiyorum.
kızlar bugün ben köye gidiyorum. kardeşim köyde 50, 60 kişilik iftar verecekmiş bizide davet etti. muhtemelen pazar günüde ablamda oluruz. pazartesi dönerim kısmetse.geldiğimde burayı eskisi gibi bulurum inşallah.cecoşum, esraamm ikinizide çookk seviyorum
kızlaarr hepinizi çok seviyorum
Allah a emanet olun
buyur gel canım gönlümüzde soframızda herkese açıka.s hoşgeldin ne yalan diyim bende üzüldüm kimse gitmesin biyere nazar değdi topiğimize
dün ne güzel gülüşülmüş sohbet edilmiş topikte kesin nazar değdi
sizin kalabalıklıgınıza bayılıyorum dafi maşallahh maaile ne güzel iftarlar veriliyo
ben ailemden uzagım oyüzden bi özendim yani sizin köye gelip o iftarlara katılasım geldi
buyur gel canım gönlümüzde soframızda herkese açık