Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

$no braces.jpg

Esra merak ediyordun ya kızımın dişlerini :KK66:

Buyrun 32 diş :KK66:

Eki Görüntüle 765240

çok güzel olmuş, maşallah ya :nazar:

zaten güzeldi, iyice alımlı bi kız oldu.

rahmetli babannem dişlere takıntılıydı, güzel birinin hemen dişlerine bakardı. kendi güzel, ağzındaki dişleri bile güzel diye bahsedip dururdu gördüğü güzel kızlardan. o geldi aklıma şimdi, senin kızın da öyle maşallah :nazar:

Banu, pirinç pilavı buzlukta çok kötü oluyor ben denemiştim daha evvel ısıtınca un ufak oldu yahut ben beceremedim...

Geçen artan pilavımı yayla çorbası yaptım çok beğenildi :KK66:)

Yok canım bende zaten yayla çorbası için buzluğa atıyorum :KK1: dediğin gibi çok güzel oluyor hemde pirinç atarak günaha girmemiş oluyorum :KK34:
Annem o konuda çok şanslı :KK1: Ormanın dibinde oturduğu için artan birşeyler olunca bir bakıyoruz ortadan kayıp oluyor neredeydin diyince kuşlarıma yemek götürdüm diyor :KK1: Hep aynı noktaya götürüp ormanda bir kenara döküyor kalan yemeği yada çok fazla bayatlamış ekmeği ve ertesi gün gidip kontrol ettiğinde bitmiş oluyor o yemekler :KK1: birazını kuşlar birazınıda herhalde ormanda tilki milki varsa onlar yiyor herhalde diyor :KK60:
Ben kapı önüne kedilere çıkarsam ara ara birşeyler eminim apartman ayağa kalkar ne diye dadandırdın bunları buraya diye :KK1: zaten bir tek ben ve küçük kızım seviyoruz diye apartman önüne 3 tane kedi dadandı :KK1: Allah razı olsun şu ara 2.ci katta oturan komşumuzda arada onlara kedi yemi koyuyor kapı önüne :KK16:

pomogranate 420 dk:KK8::KK8::KK8::KK9::KK9::KK9::124::124::119:
nothinggg 260 dk :KK8::KK8::KK8::KK9::KK9::119:
meyra__240 dk :KK8::KK8::KK9::KK9:
efeeeeeemmm 180 dk
YENA 150 dk
nevzamansız100 dk
gulma70 dk

Spor birincimiz klasik olarak pomogranate... :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16::13::13:
Spor ikincimiz nothinggg... :KK8::KK8::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::13:
Spor üçüncümüz meyra__ :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: harikasınız kızlarrrrrrrrrr :KK9::KK9::KK9::KK9:
daim olur inşallah :KK34:

Ellerine ve emeğine sağlık canım :KK71:

elizciğim ellerine sağlık....

Bu akşam 70 dakika falan yürüdüm iftar ve namzadan sonra...
Ben de yürüyüşün acaip olumlu etkisi var..Çok mutlu oluyorum..Serotoninime sağlık..:KK76::KK76:

güzel dilekleriniz için teşekkürler..:KK16:

Ben de sahur hazırlığına başlayayım...

Eki Görüntüle 765240

Maşallah inci gibi gerçekten ne de güzel gülmüş canım benim Allah hep güldürsün yüzünü inşallah
hepinize iyi geceler, gidip eşime menemen yapayım. görüşmek üzere :KK16:
Ben de Menemen yapacaktım bu sahurda ama pek acıkmadık eşimle azcık da paket servis almıştık onu yedik biraz da karpuz ve tulum yedim
güzel dilekleriniz için teşekkürler..:KK16:

Ben de sahur hazırlığına başlayayım...
Yedik bile biz afiyet olsun size de

HAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg :KK16: :KK16: :KK16:

HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg._______________ esrammm00
:KK16: :KK16:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,5 kg. __________ asuhan
:KK16:

Kızlarrr tebrik ederim :nazar::nazar:

Esramm listeyi sen hazırlamışsın ellerine sağlık bitanemm :KK54::KK54:

Esracım,

ben sütlü nuriye hiç yemedim..Tavsiye ediyormusun...

Yenam esraya sormuşsun ama dayanamadım ben de cevap vereyim dedim çünkü bayılırım bu tatlıya ( gerçi hangi tatlıyı sevmiyorsam artık) Esra haklı gerçekten güzel tatlı ben de şiddetle tavsiye ederim.Bu arada kızının dişleri inci maşallah gülümsemeside çok güzel.:nazar::nazar:

İnşallah döner de normal olur canım yaa. Hayırlısı tabi her şeyden önce. Ama zaten bugün doktoru da demiş bekleyelim 38. haftamız da bitsin, sonra duruma göre belirleriz rotamızı diye.
Allah razı olsun önerileriniz için hepinizden. Çok kararsız bir durumdayım çünkü, karşımdaki kalbi kırmak zaten istemiyorum, böyle temiz ve beni çok seven birini de kaybetmek istemiyorum bir yandan. Hayırlısı hakkımızda :)

Amiin Allah razı olsun. Tüm hamilelerin kolay kolay doğumları olsun inşallah :KK16:

Ona da yedirmem ki öyle şerbetli, yağlı şeyler falan :KK1:
Ablam baya kilo aldı bir de hamileliğinde. 55 kilodan yukarı çıkamazdı bu yaşına kadar. Şimdi 79 80 arası gidip geliyormuş kilosu. O yüzden biraz üzülüyor tabi ama biz de orda olunca, bir de spor falan yapınca o da gaza gelicektir, hafif hafif katılacaktır bize diye düşünüyorum. bi de kilo üstüne yapışmadı henüz. eminim o benden çabuk incecik olur :KK1::KK1:

çok doğru söylüyorsun :KK16:
Rabbime dua ediyorum zaten eğer o benim için hayırlıysa onu gözümde daha da güzel göster diye :)

İnşallah bir an önce toparlarsın ablacım...
Yarın biraz dinlenmeye vaktin olur da kendine gelirsin umarım.

evet, bugün doktor da 38i bitirelim sonra bakarız duruma, döner inşallah falan diye konuşmuş. hayırlısı olsun hakkında. bizim paşa biraz uzun normalden ama rahat rahat dönüyo maşallah :KK1:
selam millet.....

geçmiş baya birikmiş, onları hallettim epeydir bende:):nazar:

yalnız bi ara net gitti geldi, o arada galiba alıntılarım gitmiş hep yaaa, şimdi farkettim:KK43:((
neyse kusura kalmayın bu seferde aklımdakilerle yazayım artık, oldumu?......

nurgucum
canım başınız sağolsun.
mutlaka anne için çok zor bi durum:KK43:

eliz
canım ablan hayırlısı ile doğumunu yapar inşaallah hayırlı bi şekilde canım......
ve enişte bence seni çok seviyor, güzelde bi davranış sergilemiş bence. ama sen bazı şeylerden emin değilsin kendi içinde belirttiğine göre, acele etme derim, içinde emin ol ona göre adım at bişeylere, çünkü evlilik bu, evlilik insanın hayatının dönüm noktası ve bu yüzden çok iyi düşünülmesi gereken bi konu.
mesela bazen karşıdakinin çok iyi olması yada seni çok sevmesi bile yeterli olmuyo bence evlilik için; seninde onu sevmen lazım ve vs vs işte canım.....
hassas konular bu konular yani canımcım, çok iyi düşünmek lazım.
seni seveni bulmakta önemli tabiki sende hoşlanıyorsan bence.....
:KK54::KK54:
çok doğru söylüyorsun..
her birinizin deneyimi, tavsiyeleri çok önemli benim için.
çok çok teşekkür ederim :KK16:

Canım benim çok geçmiş olsun. kendini toparlamaya çalış bu dönemde.
Acil şifalar diliyorum sana inşallah.

Ayy arkadaşlar ben bildirim yapmadım diyet falan yapmayınca :KK1::KK1:
Kilom 90.8 90.5 arası gidip geliyor son bir haftadır, dünyaları yememe rağmen aalmıyorum çok şükür :KK16: ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. genelde bir ayda 8 kilo verir sonra bırakır on kilo alırdım :KK1::KK1: demekki daha kalıcı vermişim diye düşünüyorum bu kez.

Elizcim teşekkür ederim canım :KK16:

Bu arada senin yüzük süprizini de gördüm Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah tabi önünde uzun uzun seneler var bu seneleri birlikte geçirmek istediğin insanı seçerken çok ama gerçekten çok iyi düşünmelisin ben sadece bunu söyleyebilirm sevgilinin jesti çok hoş :KK16: umarım herşey gönlünce olur :KK16::KK16:

Merhaba sahur sonrası :)
Şubat ayına ait listeniz ekteki resimdeki gibi... Bu ekran resmini yayınlamaktaki amacım, kendiniz görmeniz, değerlendirmeniz, bu süreç içinde niye kilo veremedim diye düşünmeniz. Neyi hatalı yaptınızı keşfetmeniz ve yeniden başlamanız içindir. Kimseyle eğlenme, dalga geçme, laf sokma, hor görme, hatta burada lanse edilğiği gibi hakaret etme durumum mevzu mahis bile olamaz.
Kilo vermenin ne kadar ama ne kadar zor bişe olduğunu emin olun en iyi bilenlerden birisi olarak, kilollu insanlara hoşgürü ve anlayışımda sonsuzdur...
Allah hepsine sağlık ve kilo verme serüveninizde azim ve destek versin.
sevgilerimle...
$subat.jpg $subat.jpg

KIZLAR GÜNAYDIN :KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi gün diliyorum :KK16::KK16:
Evet bugün cumartesi ve ben yine işteyim malesef hayırlısı olsun ne diyim :KK50::KK50:
Neyse herkeslere güzel bi hafta sonu diliyorum :KK34::KK34:
asuu iyisin hadi :KK9::KK9:

Allah sabır ve kolaylık versin

sen helledersin yenacım. hamarat hatunsun.
bende böreğimi yaptım ocağın üzerinde.tam buğday unuyla yaptım.üç tepsi böreğe 1 bardak yağ gitti.birazcık yerim.kp. beğenirmi bilmiyorum. o kv. nin bol yağlı beyaz unlu böreğine alışkın :KK1: eşim hamur işini fazla sevmez onada haşlama koydum. birde çorba yaptımmı tamamdır.ama sıcaktanmıdır nedir birazcık başağrısıyla birlikte boş dönmesi var.ayağa kalkınca başım dönüyor, gözlerim kararıyor. süpürge yapacaktım göze alamadım. sıcaktan kaynıyor burasıda.dışarda çalışanlara Allah kolaylık versin

bizde ilk defa kimsesiz yapıcaz iftarı:KK43: neyse akşama çok daha belki bir gelen olur :KK34:sahi bir kere yanlız yapmıştım bu ikinci :KK1:

ve aleyküm selam. bizde seni özlüyoruz nevincim daha sık uğra

kıyamaam canım çok yoruluyorsunuz yaa Allah bütün çalışanlara kolaylıklar ve sabır versin
Amin dafi ablacım çok şükür rabbim sabrını veriyo bizde tutuyoruz orucumuzu :KK34::KK34:
Sanada geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine umarım geçmiştir baş dönmen :KK16::KK16:
Mekkeden selamlarr ,sevgilerr , hayırlı cumalar canlarııımmmm :KK16::KK16:

hepinizi çooookk özlediimmm ...

12 gündür mekkedeyiz , bayramın 2. günü medineye geçeceğiz :KK66:

olmayacak bişey oldu , ilaç içmediğim halde adet oldum , 2 gündür ara verdim maleseff :KK43:((

kızlarrr inanılmazzz bir duygu burası ,anlatılmaz yaşanırr , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,dualarımdasınız , öpüyorum ,sizi seviyorum , Allaha emanet olunn :KK16::KK54::KK54::KK54:
Aynurum seni görünce çok duygulandım bizi dualarına kattığın için Allah senden razı olsun kendine iyi bak çok özledik seni :KK16::KK16::KK16:

Kızlar tebrik ederim :KK9::KK9:
Esram başganım eline koluna emeğine sağlık :KK16::KK16:
pomogranate 420 dk:KK8::KK8::KK8::KK9::KK9::KK9::124::124::119:
nothinggg 260 dk :KK8::KK8::KK8::KK9::KK9::119:
meyra__240 dk :KK8::KK8::KK9::KK9:
efeeeeeemmm 180 dk
YENA 150 dk
nevzamansız100 dk
gulma70 dk

Spor birincimiz klasik olarak pomogranate... :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16::13::13:
Spor ikincimiz nothinggg... :KK8::KK8::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::13:
Spor üçüncümüz meyra__ :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16:
Kızlar tebrik ederim :KK9::KK9:
Elizim eline koluna emeğine sağlık kuzum :KK16::KK16:
bana güllaç seven biri bunu hayli hayli sever gibi geliyor :)

bence kesinlikle denemelisin, fındıklısını tavsiye ederim.
Aha yeni bi tatlı daha keşfettim hemen tarifine bakıp yapmam lazım :KK34::KK34:
Eki Görüntüle 765240

Ay yenam maşallah gerçekten çok güzel görünüyo dişleri rabbim hep böle güldürsün o güzel yüzünü:nazar::nazar::nazar:
çok güzel olmuş, maşallah ya :nazar:

zaten güzeldi, iyice alımlı bi kız oldu.

rahmetli babannem dişlere takıntılıydı, güzel birinin hemen dişlerine bakardı. kendi güzel, ağzındaki dişleri bile güzel diye bahsedip dururdu gördüğü güzel kızlardan. o geldi aklıma şimdi, senin kızın da öyle maşallah :nazar:

Esram kuzum demekki eskiler hep öleymiş benim rahmetli babannemde derdi hep bi kızın elleri ve dişleri güzelse o kız güzeldir diye :KK16::KK16::KK16::KK16:(Allah rahmet eylesin)

tebrik ediyorumm kızlarr özellikle yasmin seniii inşşallah 2 şer 2 şer gidiverir kilocuklarınnnnnnnn

yena kızının dileri çok güzel olmuş benim büyük kızın dişleri ayrık ön ama dr ana dişleri çıktıktan sonra tel takıcaz dedi bana çekmiş benimde ön dişlerim arası açıktır takıntılıyım o yüzden dişee inşallah kızımınki düzelirrr

banu yena pirinç pilavından artanı ben buzluğa koyuyorum ama genelde kızlarda bayılıyoo kadınbudu köfte yapıyorummmm

K
Esram kuzum demekki eskiler hep öleymiş benim rahmetli babannemde derdi hep bi kızın elleri ve dişleri güzelse o kız güzeldir diye :KK16::KK16::KK16::KK16:(Allah rahmet eylesin)

günaydın efemmm benim anenem tuhaf kına gecelerine giderdik dayıma kız bakmaya anne annem kızların bacaklarına bakardı kalın olanı bulur maşşallah nasıı kalın ayak bilekleri var zıngır zıngır oynar iş yapar bu kız diye dayıma sölerdi eve gelince banada zayıff kalırsan almazlar seni derdiii:)))))))))))))))))

güzellik herkezin bakış açısına göre deişiyo iştee

X