Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım, ne olduğunu biz yeni arkadaşlarınız olarak tam olarak bilmesek de belli ki geçmişte sizleri kıran üzücü olaylar yaşanmış. O açıdan bir şey diyemiyorum ama öyle veda eder gibi konuşma lütfen. Burada birbirimizi tamamlıyoruz, birbirimize ihtiyacımız var.
Zaten dafi ve YENA ablalarım(abla diyorum hala herkesin yasını tam olarak bilmediğim için, kusurum varsa affola)söylenecekleri söylemişler. Benim de senden kişisel ricam, seni çok sevdiğim için, burada bir aile isek bu ailenin çok sevdiğim bir üyesi olduğun için kalmanı rica etmek.
Umarım can sıkıcı olayları yaşamadığımız, daha huzurlu günlerimiz de gelecektir...

asuu evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Allah tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu,saadetli nicee yıllar geçirmeyi nasibetsin boy boy torunlarınızı büyütün

Benim kimsenin kilosuyla, diyetiyle, yaşam tarzıyla, bünyesiyle, özel sorunlarınlarınla ilgim yok... Hepimizin geçmişi bildiginizi biliyorum. Benim tek sorunum, burada kilo vermeye çalışan kişilerin, yaptiği kaçamaklara destek verilmesine tepki göstermemdir. Hatirlatma nedenimde bir değişiklik yokmu acaba, deyip yaşanılanların esra tarafindan unutmamış olmasıdır.

esra,

"unutmak güzel şeydir. yanlış yaptığınızda bunun unutulmasını beklemek, ummak daha da güzel... umarım herkesin içi rahattır."

bu cümlene istinaden yaziyorum. (yazikların ve yaşadıklarımız okadar çok çelişik ki...)

unutabilseydin ben, bu topige gelip bunları yazıp subat ayinin tablosunu buraya ekliyor olmazdim. Geçen sefer özür dilerim kelimesini kullanmamak için elinden geleni yaptın.

Dün gece sanki ben bu topiktekinlere hakaret etmişim gibi bir cümle kurdun. Bu durum benim iyi niyetim senin tarfindan suistimal edilmesidir. Espiri adi altinda bile olsa...benim canim aciyor gülmüyorum. Bu cümleni düzeltmeni ve vicdanli bir insan gibi özür dilemeni bekliyorum.

Son düzenleme:
hepiniz haklısnız ki Dafi ablam tamda hissettiklerimi yazmış...iyi niyetle! kırmamak için ! kimse bişey yazmıyor ama gerçekler bunlar...bizimle iletişimi olmayan birinin gelipte sürekli kendi kendine buraya yazması da ayrı bir durum...ki giderken hakaret ederek gitmişti.asıl kul hakkı burada bence...

daha fazla üzülmeye gerek yok...inşallah kapanır böylece...

Dafi ablam güle güle git gel inşallah....

Asuman ablacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim nice seneleri beraber yaşamak nasip etsin...

selam hatunlarrr

nasılsınız durumlar gergin ama lütfen şu mübarek ayın hürmetine gerginlik kırgınlık olmasın

Esram lütfen sende gitme kelimesini çıkar lügattan

çizelgemi düzeltmeye geldim büyük bir keyifle ama :84::113:

sana söyleyecek gerçekten bi şey yok artık...

ben unutacağımı iddia etmedim, alıntıladığın yerin üstünde unutmayacağımı zaten defalarca belirttim. senin yaptığın şeyin espri konusu olmasına kızıyorsan benden önce aynı espriyi Nursena da yaptı, yancılarınla önce ona saldırın. bi de böyle şeyler yapmazsan esprisi de yapılmaz. bu en kesin çözüm...

hala özür beklemen de ayrı bir tuhaflık. senin yüzünden topikçe kilo vermeye korkuyoruz, ben uyardım da kilo vermeye başladılar megolamanlığını da yapacaksın diye. bence artık yeter...

Benim kimseye yapılmış bir hakaretim yoktur. Tek kelimemem "gühantir" . Hakeret ile söylem arasindaki farkı lütfen araştirin.Çrpitmalara girmeyin... Hem konuyu ben açmadım.. Düzeltmekte sizlerin özelikle Esranın elinde..

Son düzenleme:
Esra yeter demek yerine unutmayı deneseydin... Ben bir hakaret cümlelesi kurmusum gibi yazma hakkını sana kim veriyor?

kızlar bu belayı bir "espri" ile tekrar başınıza sardığım için üzgünüm. umarım azalarak biter.

ben haftasonu müsait olmayacağım. olanlardan sonra burayı kimseye bırakmaya da niyetim yok. hepinizle görüşürüz inşallah, selametle...

Olan bunca şiyden sonra ben benimle ilgili nasıl yazabiliyorsun? Benim şseni şahisna yazilims bir yazim yokken. Sen nasıl benim ağzimdan laf edebiliyorsun?
ben seni allaha havale ediyorum. Umarım çevreni daha fazla üzmesin..mutlu olmayı dene...

Son düzenleme:

bu mudur budurrr

Şimdiden kolay gelsin sana bitanem kendine çok dikkat et

Bedala bir haraket kelimesidir... içinden geleni söyleyip söyleyip sonra bu espidir demek çocuklukta kalır?

Şu zamana kadar konu hakkında en ufak bi yorumda bulunmadım yinede bulunmayacağım
Bilmenizi istediğim tek şey ben burada çok mutluyum sizleri tanıdığım ve bu topikte olduğum için mutluyum
Lütfen hepinizden ricam kimse gitmesin eski günlerimize geri dönelim bu konuda dafi ablaya sonuna kadar katılıyorum dışardan gelip buranın huzurunun kaçırılmasına yol açan kişilere engel olalım topiğimize sahip çıkalım lütfen....
Doğru sölüyosun nursena ablacım güzellik göreceli bişey

Asuman ablacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere ablacım

kızlar merhaba herkese ıyı bır haftasonu olmasını dılıyorum.

yena yerıne esra lısteyı yayınlacakmıs her ıkısınden de ozur dılıyorum ıftardan sonra hstanedeydık anneannem ıftardan sonra hastalanmıs hastaneye kaldırmıslar bız de oraya gıttık tansıyon fırlamıs cok sukur sımdı ıyı. bıraz once cıkarttılar hastaneden. sahura dogru eve geldık yorgunluktan 1 de uyandım bugun spor da yapmıstım hem spor hem uykusuzluk mahvettı nasıl uyumusum bılmıyorum o telasta zaten telefonum da evde kalmıs esramm00 ya da esraya bıldırım yapardım gec bır saatte bıldırım yapmak mesaj atmak dogru olmaz dıye yapamadım maalesef. suan evde mısafırler var anneannemın yanına gelen akrabalar. kısacaık yazıp cıkmam lazım. evde cok ısım var. yarına kalabalık bır mısafırım var kuzenım ben de onun staj defterını dolduracagım yanımda staj yapıyor. ben de haberler boyle kısaca.

kılomu esra bıldırmıs 99.2 geldım.

sporda bırıncı olmusummmmm cok sevındım ellerıne saglık elızcıgım. esracıgım sen de beklemıssın benı baya hakkını helal et canım cok cok ozur dılerım. senın de ellerıne saglık. kılo veren tum arkadasları, basarılı sporcularımızı tebrık edıyorum basarıların devamı gelsın daıma ınsaallah alan ya da veremeyen arkadaslara da bu hafta ıcın basarıla ve --- ler dılıyorum.

aynur gelmıs gıtmıs. ne guzel brı enerjı ıle yazmıs. valla hepımızı heveslendırdı resmen. manevıyatını ne guzel yansıtıyor maasallah arkadasıma.

asuman ablanın evlılık yıldonumuymus mutlulugun daım olsun nıce yılları saglıcakla mutluluklar karsılamanız dılegıyle muhabbetınız daım olsun ınsaallah tebrık ederım

elız ıyılesmıs, esra ıyılesmıs. buna da cok sevındım.

elızzzzzzzz aman ha buaralar cok yıyormussun ama almıyorum dıyorsun bak benım topıgımde ara verıp cok yıyen arkadas oldu once almadı almadı ama sımdı hem alıyor hem de cok zor verıyor lutfen mıdenı ve ıstahını kontrol edebıldıgın eskı gunlerdekı gıbı ol. ılk zamanlar cok dısıplınlıydın senın bızler gıbı 30şu yaslarda ya da dugununde sısman olmanı ıstemedıgım ıcın bunu ozellıkle yazmak ıstedım umarım yanlıs anlamadın.

Esrammmm dikkat et kendine p.tesi görüşürüz kuzum

asuman ablacığım kutlu olsun evlilik yıldönümünüz Nice 18 yıllara inşallah sağlıkla :16
filizcim çok geçmiş olsun. çok şükür daha iyiymiş anneannen şimdi. Artık 2li sayılardasın ya, o kadar seviniyorum ki :)
Bu gerçekten azmin zaferi. Veremesen de bırakmadın ve sonuc çok güzel. :29
esracım, pazartesi görüşürüz

karye neden uğramıyorsun??

yanlış anlar mıyım canım hiç, burda birbirimizi uyarmak için de varız. bu ara resmen durduramıyorum kendimi, anlamadım ne oldu bana pazartesi oruca başlayacağım inşallah, oruç tutarken kendimi çok daha kolay kontrol edebiliyorum. en kısa zamanda dönücem canım düzenime ve sporuma. sporsuz olunca kendimi çok hantal hissediyorum yine de minnak totomu kaldıramıyorum
düğünümde ben de şişman olmak istemiyorum

dun keske gırebılseydım cok pısman oldum cunku resmen bana esra acıklama yapmaya calısırken olay buyumus gıbı olmus bır de ustune eskı bır arkadas gelmıs ıyıce alevlenmıs.

esrayı sızler benden daha ıyı tanıyorsunuzdur elbette ama tanıdıgım sure boyunca hıc tanımadıgı ınsanlara bıle cok ıcten cok sıcak naıf yumusak olan bır ınsan. onun bırını kırabılecegını asla dusunmuyorum gecmıs olay ve kısıler konusunda bız yenıler yorum yapamayız ama gonlumdekı hıs ve esra dahıl az cok burdakı kısılerı tanıyarak sızlerın hatası oldugunu dusunmuyorum.

kılo veren kısılerın sayet dıger kısılerı kucumseme horgorme gıbı bır hareket ya da sozlerı de oluyorsa sayet, bu terbıyesızlıkten daha ote bırsey degıldır. uyku cok onemlıdır ama yerı gelıyor 3 saat uyuyorum yerı gelıyor masamdan 4 saat kalkmadan calısmam gerekıyor ayagım platınlı, kucuk bır sehırdeyım dısarda spor yapılmıyor erkeklerın arasında spor salonunda calısmaya calısıyorum erken menopozdayım erkek tıpı yaglanmam asırı derecede oluyor vs vs. oyuzden afedersınız ama kopek gıbı spor yapmama ragmen kıloyu az veren kısıler arasında oluyorum oyuzden bana bırı dese kı sen az kılo verdın yok sukadar surede bukadar vermelıydın valla ben agzını karıslarım o kısının. evlı bekar olmak, calısıyor olmak, hastalıklar, yasadıgımız ortam, eslerımız, varsa cocuk vs bızı zorlayan cok sey olabılıyor oyuzden kımsenın kımse ıle kılosunu kıyaslamaması lazım yorum yapmak ıle hıc dusmez.

dıger konuya gelecek olursak benım sıtemım hem kendım hem hepımız ıcındı. cunku bırbırımıze bırseyler katmaya calısıyoruz burada yazarken. ben sporumu da yazmam menumu de yazmam ama sızler dıyorsunuz bazen senın sporu gorunce gaza gelıyoruz dıye. gunlerce sabredıp sabredıp burada tatlı menusu gorunce baskasının, ınsanın sabrı azalabılıyor ıste dayanmak konusunda. benım anlatmak ıstedıgım buydu. ramazanda ya da baska bır zamanda menu paylasmamak da dogru degıl bence. cunku ozaman resmen bır ay ara vermıs gıbı yasıyoruz demektır. sen yenısın oyuzden yıllarca dıyette olmak ınsanı yıpratıyor dıyebılırsınız ama bır yıldır bu surecteyım ben oyuzden bunu da kabul etmıyorum. ben forum sayesınde can dostlar edındım ozellıkle candostum sayesınde bu surecte basarılı oldum kendı topıgımde bız de sohbetler edıyoruz burda da sohbetler edıyoruz cunku buna ıhtıyacımız var destege ve dostluga ıhtıyacımız var cunku sımdıye kadar yapamadıysak bunun sebebı yanlızlıktır sımdı hem dertlerı anlatarak hem bırbırımızın bılgılerınden faydalanalarak kılo verebılıyoruz sadece menu yazalım spor yazalım olsun bıtsın dıye bır dusuncem olmadı bu konuda yanlıs bır yorum olmus. oyle olsa gecen hafta ıs konusunda sıkıntı yasadıgımızda bunu anlatıp sızlerden ve dıger arkadaslarımdan dua ıstemezdım benım soylemek ıstedıgım sey, menu yazmak spor yazmak yok ama komsular, koca, eltı, kaynana bunların boyle ıncık cıncık anlatılmasıdır. onemlı konula gozumuzden kacabılıyor mesela sayfalar boyle konular ıle uzayınca. ya da tam hevesle yazmaya baslıyorsun ıncık cıncık anlatılmasından ve ozellıkle hatta dedıkodu boyutuna cıkmıs sohbetlerden ınsan sıkılıyor ve fazla kalmak ıstemıyor.

okumayız olur bıter. zaten okumuyoruz kaldı kı bu tur yazılar yazan arkadaslar zaten baskalarının dıyetı ya da sporu ıle de ılgılenmıyorlar yazıyor yazıyor lafını sozunu yazıyor yenı kımseye yazmıyor da. resmen ıste dedıkodusunu yapıp yapıp gıdıyorlar. onların kımseye ıhtıyacı yoksa ınanın basarılı ve ıstıkrarlı kısılerın de kımseye ıhtıyacı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…