Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esra merak ediyordun ya kızımın dişlerini

Buyrun 32 diş

Eki Görüntüle 765240

Buyrun 32 diş

çok güzel olmuş, maşallah ya

zaten güzeldi, iyice alımlı bi kız oldu.

rahmetli babannem dişlere takıntılıydı, güzel birinin hemen dişlerine bakardı. kendi güzel, ağzındaki dişleri bile güzel diye bahsedip dururdu gördüğü güzel kızlardan. o geldi aklıma şimdi, senin kızın da öyle maşallah

Banu, pirinç pilavı buzlukta çok kötü oluyor ben denemiştim daha evvel ısıtınca un ufak oldu yahut ben beceremedim...

Geçen artan pilavımı yayla çorbası yaptım çok beğenildi )

Yok canım bende zaten yayla çorbası için buzluğa atıyorum dediğin gibi çok güzel oluyor hemde pirinç atarak günaha girmemiş oluyorum
Annem o konuda çok şanslı Ormanın dibinde oturduğu için artan birşeyler olunca bir bakıyoruz ortadan kayıp oluyor neredeydin diyince kuşlarıma yemek götürdüm diyor Hep aynı noktaya götürüp ormanda bir kenara döküyor kalan yemeği yada çok fazla bayatlamış ekmeği ve ertesi gün gidip kontrol ettiğinde bitmiş oluyor o yemekler birazını kuşlar birazınıda herhalde ormanda tilki milki varsa onlar yiyor herhalde diyor
Ben kapı önüne kedilere çıkarsam ara ara birşeyler eminim apartman ayağa kalkar ne diye dadandırdın bunları buraya diye zaten bir tek ben ve küçük kızım seviyoruz diye apartman önüne 3 tane kedi dadandı Allah razı olsun şu ara 2.ci katta oturan komşumuzda arada onlara kedi yemi koyuyor kapı önüne

harikasınız kızlarrrrrrrrrr
daim olur inşallah

Ellerine ve emeğine sağlık canım

elizciğim ellerine sağlık....

Bu akşam 70 dakika falan yürüdüm iftar ve namzadan sonra...
Ben de yürüyüşün acaip olumlu etkisi var..Çok mutlu oluyorum..Serotoninime sağlık..

güzel dilekleriniz için teşekkürler..

Ben de sahur hazırlığına başlayayım...

Eki Görüntüle 765240

Buyrun 32 diş
Maşallah inci gibi gerçekten ne de güzel gülmüş canım benim Allah hep güldürsün yüzünü inşallah
hepinize iyi geceler, gidip eşime menemen yapayım. görüşmek üzere
Ben de Menemen yapacaktım bu sahurda ama pek acıkmadık eşimle azcık da paket servis almıştık onu yedik biraz da karpuz ve tulum yedim
güzel dilekleriniz için teşekkürler..

Ben de sahur hazırlığına başlayayım...
Yedik bile biz afiyet olsun size de

HAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg

HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg._______________ esrammm00

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,5 kg. __________ asuhan

Kızlarrr tebrik ederim

Esramm listeyi sen hazırlamışsın ellerine sağlık bitanemm

Esracım,

ben sütlü nuriye hiç yemedim..Tavsiye ediyormusun...

Yenam esraya sormuşsun ama dayanamadım ben de cevap vereyim dedim çünkü bayılırım bu tatlıya ( gerçi hangi tatlıyı sevmiyorsam artık) Esra haklı gerçekten güzel tatlı ben de şiddetle tavsiye ederim.Bu arada kızının dişleri inci maşallah gülümsemeside çok güzel.

Kızlar kimsecikler yokken ben de kaçayım malum yarın son iş günü öpüyorum hepinizi

Merhaba sahur sonrası :)
Şubat ayına ait listeniz ekteki resimdeki gibi... Bu ekran resmini yayınlamaktaki amacım, kendiniz görmeniz, değerlendirmeniz, bu süreç içinde niye kilo veremedim diye düşünmeniz. Neyi hatalı yaptınızı keşfetmeniz ve yeniden başlamanız içindir. Kimseyle eğlenme, dalga geçme, laf sokma, hor görme, hatta burada lanse edilğiği gibi hakaret etme durumum mevzu mahis bile olamaz.
Kilo vermenin ne kadar ama ne kadar zor bişe olduğunu emin olun en iyi bilenlerden birisi olarak, kilollu insanlara hoşgürü ve anlayışımda sonsuzdur...
Allah hepsine sağlık ve kilo verme serüveninizde azim ve destek versin.
sevgilerimle...

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi gün diliyorum
Evet bugün cumartesi ve ben yine işteyim malesef hayırlısı olsun ne diyim
Neyse herkeslere güzel bi hafta sonu diliyorum
Amin dafi ablacım çok şükür rabbim sabrını veriyo bizde tutuyoruz orucumuzu
Sanada geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine umarım geçmiştir baş dönmen
Aynurum seni görünce çok duygulandım bizi dualarına kattığın için Allah senden razı olsun kendine iyi bak çok özledik seni

Kızlar tebrik ederim
Esram başganım eline koluna emeğine sağlık
Kızlar tebrik ederim
Elizim eline koluna emeğine sağlık kuzum
bana güllaç seven biri bunu hayli hayli sever gibi geliyor :)

bence kesinlikle denemelisin, fındıklısını tavsiye ederim.
Aha yeni bi tatlı daha keşfettim hemen tarifine bakıp yapmam lazım
Eki Görüntüle 765240

Buyrun 32 diş
Ay yenam maşallah gerçekten çok güzel görünüyo dişleri rabbim hep böle güldürsün o güzel yüzünü

Esram kuzum demekki eskiler hep öleymiş benim rahmetli babannemde derdi hep bi kızın elleri ve dişleri güzelse o kız güzeldir diye (Allah rahmet eylesin)

tebrik ediyorumm kızlarr özellikle yasmin seniii inşşallah 2 şer 2 şer gidiverir kilocuklarınnnnnnnn

yena kızının dileri çok güzel olmuş benim büyük kızın dişleri ayrık ön ama dr ana dişleri çıktıktan sonra tel takıcaz dedi bana çekmiş benimde ön dişlerim arası açıktır takıntılıyım o yüzden dişee inşallah kızımınki düzelirrr

banu yena pirinç pilavından artanı ben buzluğa koyuyorum ama genelde kızlarda bayılıyoo kadınbudu köfte yapıyorummmm

K
Esram kuzum demekki eskiler hep öleymiş benim rahmetli babannemde derdi hep bi kızın elleri ve dişleri güzelse o kız güzeldir diye (Allah rahmet eylesin)

günaydın efemmm benim anenem tuhaf kına gecelerine giderdik dayıma kız bakmaya anne annem kızların bacaklarına bakardı kalın olanı bulur maşşallah nasıı kalın ayak bilekleri var zıngır zıngır oynar iş yapar bu kız diye dayıma sölerdi eve gelince banada zayıff kalırsan almazlar seni derdiii:)))))))))))))))))

güzellik herkezin bakış açısına göre deişiyo iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…