bana güllaç seven biri bunu hayli hayli sever gibi geliyor :)
bence kesinlikle denemelisin, fındıklısını tavsiye ederim.
Demekki kızım çok sevecek...Güllaç hastası çünkü...
pomogranate 420 dk :124::124::119: nothinggg 260 dk :119: meyra__ 240 dk efeeeeeemmm 180 dk YENA 150 dk nevzamansız 100 dk gulma 70 dk
Spor birincimiz klasik olarak pomogranate...:13::13:
Spor ikincimiz nothinggg...:13:
Spor üçüncümüz meyra__
Banu, pirinç pilavı buzlukta çok kötü oluyor ben denemiştim daha evvel ısıtınca un ufak oldu yahut ben beceremedim...
Geçen artan pilavımı yayla çorbası yaptım çok beğenildi)
pomogranate 420 dk :124::124::119: nothinggg 260 dk :119: meyra__ 240 dk efeeeeeemmm 180 dk YENA 150 dk nevzamansız 100 dk gulma 70 dk
Spor üçüncümüz meyra__
hepinize iyi geceler, gidip eşime menemen yapayım. görüşmek üzere
Maşallah inci gibi gerçekten ne de güzel gülmüş canım benim Allah hep güldürsün yüzünü inşallah
Ben de Menemen yapacaktım bu sahurda ama pek acıkmadık eşimle azcık da paket servis almıştık onu yedik biraz da karpuz ve tulum yedimhepinize iyi geceler, gidip eşime menemen yapayım. görüşmek üzere
Yedik bile biz afiyet olsun size degüzel dilekleriniz için teşekkürler..
Ben de sahur hazırlığına başlayayım...
HAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg
HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg._______________ esrammm00
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,5 kg. __________ asuhan
Esracım,
ben sütlü nuriye hiç yemedim..Tavsiye ediyormusun...
İnşallah döner de normal olur canım yaa. Hayırlısı tabi her şeyden önce. Ama zaten bugün doktoru da demiş bekleyelim 38. haftamız da bitsin, sonra duruma göre belirleriz rotamızı diye.
Allah razı olsun önerileriniz için hepinizden. Çok kararsız bir durumdayım çünkü, karşımdaki kalbi kırmak zaten istemiyorum, böyle temiz ve beni çok seven birini de kaybetmek istemiyorum bir yandan. Hayırlısı hakkımızda :)
Amiin Allah razı olsun. Tüm hamilelerin kolay kolay doğumları olsun inşallah
Ona da yedirmem ki öyle şerbetli, yağlı şeyler falan
Ablam baya kilo aldı bir de hamileliğinde. 55 kilodan yukarı çıkamazdı bu yaşına kadar. Şimdi 79 80 arası gidip geliyormuş kilosu. O yüzden biraz üzülüyor tabi ama biz de orda olunca, bir de spor falan yapınca o da gaza gelicektir, hafif hafif katılacaktır bize diye düşünüyorum. bi de kilo üstüne yapışmadı henüz. eminim o benden çabuk incecik olur
çok doğru söylüyorsun
Rabbime dua ediyorum zaten eğer o benim için hayırlıysa onu gözümde daha da güzel göster diye :)
İnşallah bir an önce toparlarsın ablacım...
Yarın biraz dinlenmeye vaktin olur da kendine gelirsin umarım.
evet, bugün doktor da 38i bitirelim sonra bakarız duruma, döner inşallah falan diye konuşmuş. hayırlısı olsun hakkında. bizim paşa biraz uzun normalden ama rahat rahat dönüyo maşallah
selam millet.....
geçmiş baya birikmiş, onları hallettim epeydir bende:)
yalnız bi ara net gitti geldi, o arada galiba alıntılarım gitmiş hep yaaa, şimdi farkettim((
neyse kusura kalmayın bu seferde aklımdakilerle yazayım artık, oldumu?......
nurgucum
canım başınız sağolsun.
mutlaka anne için çok zor bi durum
eliz
canım ablan hayırlısı ile doğumunu yapar inşaallah hayırlı bi şekilde canım......
ve enişte bence seni çok seviyor, güzelde bi davranış sergilemiş bence. ama sen bazı şeylerden emin değilsin kendi içinde belirttiğine göre, acele etme derim, içinde emin ol ona göre adım at bişeylere, çünkü evlilik bu, evlilik insanın hayatının dönüm noktası ve bu yüzden çok iyi düşünülmesi gereken bi konu.
mesela bazen karşıdakinin çok iyi olması yada seni çok sevmesi bile yeterli olmuyo bence evlilik için; seninde onu sevmen lazım ve vs vs işte canım.....
hassas konular bu konular yani canımcım, çok iyi düşünmek lazım.
seni seveni bulmakta önemli tabiki sende hoşlanıyorsan bence.....
çok doğru söylüyorsun..
her birinizin deneyimi, tavsiyeleri çok önemli benim için.
çok çok teşekkür ederim
Canım benim çok geçmiş olsun. kendini toparlamaya çalış bu dönemde.
Acil şifalar diliyorum sana inşallah.
Ayy arkadaşlar ben bildirim yapmadım diyet falan yapmayınca
Kilom 90.8 90.5 arası gidip geliyor son bir haftadır, dünyaları yememe rağmen aalmıyorum çok şükürilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. genelde bir ayda 8 kilo verir sonra bırakır on kilo alırdım demekki daha kalıcı vermişim diye düşünüyorum bu kez.
Elizcim teşekkür ederim canım
Bu arada senin yüzük süprizini de gördüm Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah tabi önünde uzun uzun seneler var bu seneleri birlikte geçirmek istediğin insanı seçerken çok ama gerçekten çok iyi düşünmelisin ben sadece bunu söyleyebilirm sevgilinin jesti çok hoşumarım herşey gönlünce olur
Amin dafi ablacım çok şükür rabbim sabrını veriyo bizde tutuyoruz orucumuzuasuu iyisin hadi
Allah sabır ve kolaylık versin
sen helledersin yenacım. hamarat hatunsun.
bende böreğimi yaptım ocağın üzerinde.tam buğday unuyla yaptım.üç tepsi böreğe 1 bardak yağ gitti.birazcık yerim.kp. beğenirmi bilmiyorum. o kv. nin bol yağlı beyaz unlu böreğine alışkıneşim hamur işini fazla sevmez onada haşlama koydum. birde çorba yaptımmı tamamdır.ama sıcaktanmıdır nedir birazcık başağrısıyla birlikte boş dönmesi var.ayağa kalkınca başım dönüyor, gözlerim kararıyor. süpürge yapacaktım göze alamadım. sıcaktan kaynıyor burasıda.dışarda çalışanlara Allah kolaylık versin
bizde ilk defa kimsesiz yapıcaz iftarıneyse akşama çok daha belki bir gelen olur sahi bir kere yanlız yapmıştım bu ikinci
ve aleyküm selam. bizde seni özlüyoruz nevincim daha sık uğra
kıyamaam canım çok yoruluyorsunuz yaa Allah bütün çalışanlara kolaylıklar ve sabır versin
Aynurum seni görünce çok duygulandım bizi dualarına kattığın için Allah senden razı olsun kendine iyi bak çok özledik seniMekkeden selamlarr ,sevgilerr , hayırlı cumalar canlarııımmmm
hepinizi çooookk özlediimmm ...
12 gündür mekkedeyiz , bayramın 2. günü medineye geçeceğiz
olmayacak bişey oldu , ilaç içmediğim halde adet oldum , 2 gündür ara verdim maleseff((
kızlarrr inanılmazzz bir duygu burası ,anlatılmaz yaşanırr , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,dualarımdasınız , öpüyorum ,sizi seviyorum , Allaha emanet olunn
Kızlar tebrik ederimHAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg
Kızlar tebrik ederim
Spor üçüncümüz meyra__
Aha yeni bi tatlı daha keşfettim hemen tarifine bakıp yapmam lazımbana güllaç seven biri bunu hayli hayli sever gibi geliyor :)
bence kesinlikle denemelisin, fındıklısını tavsiye ederim.
Ay yenam maşallah gerçekten çok güzel görünüyo dişleri rabbim hep böle güldürsün o güzel yüzünü
çok güzel olmuş, maşallah ya
zaten güzeldi, iyice alımlı bi kız oldu.
rahmetli babannem dişlere takıntılıydı, güzel birinin hemen dişlerine bakardı. kendi güzel, ağzındaki dişleri bile güzel diye bahsedip dururdu gördüğü güzel kızlardan. o geldi aklıma şimdi, senin kızın da öyle maşallah
HAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg
K
Esram kuzum demekki eskiler hep öleymiş benim rahmetli babannemde derdi hep bi kızın elleri ve dişleri güzelse o kız güzeldir diye(Allah rahmet eylesin)