- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
Günaydın canım,
öncelikle nasıl başlasam bilmiyorum, bunları sana yazıyorum ama aslında biraz da topiğin geneline bu yazdıklarım. Kilonun tek nedeni metabolizma olsaydı hepimiz birer hap yutar kilolarımızdan kurtulurduk. oysa bir kısmımızın kilo almasının nedeni direk kendisi bile değil, hayatla ilgili kimseyle paylaşma cesareti gösteremediği sıkıntılar. bunu senle benden iyi kimse bilemez.
hal böyle olunca, sanki herkes hayatından çok memnunmuş, geçmiş aylarda her hafta bildirim yaptığı halde kilosunu bilmez şuursuzluğundaymış gibi bir algı var. geçmiş ayların listesi yayınlanmasa da hepimiz o aylarda kaç kilo olduğumuzu biliyor buna yeterince hayıflanıyoruz.
ben topikteki sıkıntılarla ilgili birçok arkadaşımın benle aynı fikirde olduklarını biliyorum, ha onlar gerek kendilerine direk bir şey söylenmediği için, gerekse olayı unutmayı istedikleri için farklı düşünüyor-konuşuyor olabilirler şu an. ama ben kendi adıma bana söylenen " İRADESİZ " kelimesini unutmayacağım. kimseyi eğitimiyle mesleğiyle yargılamadığım, değerlendirmediğim halde; hiç okumadığım, demek ki aralarındaki dedikoduda geçen, daha önce de kullanıldığı söylenen "MESLEĞİYLE İLGİLİ" bağlacını unutmayacağım. Kimseyi kovmayı bırak, yan gözle bakmayacak Yenanın birini kovmakla itham edildiğinde telefonda ağlamasını, karşılıklı ağlaşmamızı unutmayacağım...
unutmak güzel şeydir. yanlış yaptığınızda bunun unutulmasını beklemek, ummak daha da güzel... umarım herkesin içi rahattır.
benim bundan sonra bu topikle bağım her hafta yapacağım liste, kilom kimseyi ilgilendirmiyor. listeyi yapacak kişi olarak de kendimi paylaşım yapma kuralından ayrık tutuyorum kilo bildirmeyeceğim için. herkes böyle çok daha iyi olacak, ha hatta liste tutma, saklama konusunda fazla hevesli arkadaşlar topikte olmasalar da listeyi yapabilirler, seve seve devrederim listeyi onlara..
hepiniz Allaha emanet olun, hakkı geçenler helal eder inşallah, benden yana helal olsun. kalın sağlıcakla...
Canım, ne olduğunu biz yeni arkadaşlarınız olarak tam olarak bilmesek de belli ki geçmişte sizleri kıran üzücü olaylar yaşanmış. O açıdan bir şey diyemiyorum ama öyle veda eder gibi konuşma lütfen. Burada birbirimizi tamamlıyoruz, birbirimize ihtiyacımız var.
Zaten dafi ve YENA ablalarım(abla diyorum hala herkesin yasını tam olarak bilmediğim için, kusurum varsa affola)söylenecekleri söylemişler. Benim de senden kişisel ricam, seni çok sevdiğim için, burada bir aile isek bu ailenin çok sevdiğim bir üyesi olduğun için kalmanı rica etmek.
Umarım can sıkıcı olayları yaşamadığımız, daha huzurlu günlerimiz de gelecektir...