Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

NoKullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep84,7Aynı84,2-0,5
2ayşe_c52114,3-1113,1-1,2
3nevzamansız99+1,398-1
4YENA96,5AynıAynı
5Ceco34İzinliİzinliİzinliİzinli0
6efeeeem88,4-1,188,1-0,3
7nothingg94,1-0,992-2,1
8NURGU6691,5-0,9Aynı
9dafiİzinli89,5
10elizabeth_bath90,2Aynı90,8+0,6
11koizumirisa??
12burcu818198,6?
13Meyra98,8-0,698,5-0,3
14Nursena86,5-0,586-0,5
15kitkurdu??
16Clutch82,1-0,9Aynı
17Nilceeeee100,3-2,3Aynı
18esrammm0099,8-198-1,8
19egedeniz86-1?
20pomogranate100,1-0,2?
21gulma91,8-1,291,5-0,3
22Gökçe_İremim??
23karye81,6Aynı81,1-0,5
24mehtabb93Aynı93,1+0,1
251,73109-1,5Aynı
26asuhan96,8+0,695,3-1,5

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg

HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg._______________ esrammm00

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,5 kg. __________ asuhan

Eki Görüntüle 764954

böyle kalırsın inşallah aramızda:)))))))))))

ahahaha ay yazık bana aranızdasıkışıp kalmışım..

bayram sonu topuklarız 80 lerden şekerimm sonrada topiği terk eder arada zayıfladık diye hava msj ları atarız:)))))))))))))

Nereye topukluyosun biz gidersek kim tatlı vb.tarifleri vercek burda..

nursenacım domatesleri söğüşlük doğrayıp üzerine zeytinyağı gezdiriyorum sonra da ekmek banıp lööp lööp yiyorum .

Fakat kayınvaldenin tespitini duymamıştım ama doğruluk payı vardır belki...

Hallettim şükür...Güllaç bile yaptım )

hep asu mu yapıcak.

MErhaba canım...Biz de seni çok özledik..

Elizcim hangisini yazayım bunların, ya da aynı mı geçeyim? işin acemisiyim malum

Bu arada Filiz de bildirim yapmamış, merak ettim :26:

1.73 de yazmış ama gün içinde bildirim yapmamış, bekleyeyim bari.

Esracım 1,73 dün bildirim yaptı kilosu aynı...

çok güzel bi sorunumuz var, tabloyu yayınlayamıyorum. hata veriyor. ben biraz daha deneyeyim pcyi eşime vermem lazım sonra, öbürü de deli eder beni yapana kadar.

Nasıl bir hata.? tabloylamı alakalı yoksa sizin makinaylamı alakalı.?

Ekle istersen bakalım bi..

Esracım eline sağlık olmuş canım....

1,73 düzelt istersen kilosu aynıydı onun..Bir de aynı olanların rakamını da yazıp fark olan kısma Aynı yazıyorsun...
Ayrıca iki hafta mazeretsiz bildirim yapmayanları listeden çıkarıyorsun kural öyle söyleyeyim didim...

tamam canım 1.73 ü düzelttim. haftaya da bildirim yapmayan soru işaretlerini çıkarırım. Aynı olanlara da haftaya dikkat edeyim artık :))

Asum ayrıca bize rağmen kg verdin tabirini kabul etmiyorum.evet size rağmen kg verdim sizler var olduğunuz için ve verilceklerde cabası
Hehe tam da duymak istediklerimi söylemişsin hemşerim

Ellerine sağlık başkanım
Derecedeki hanımlar da güzel kilo vermişler maşallah
HAFTANIN Artılar kraliçesi _________ +0,6 kg. ________ Elizabeth_bath
Elizcim naptın ettin aldın yine kraliçeliği:)

Bugün iftarda süper menü vardı hepisinden yedim pişman değilim çok becerikli bir kardeşimiz maşallah
Gelirken de 1 saat yürüdük eşimle iyi ki de yemişim hem yer hem eritirim işte
Kıskanç yena güllaç yapmış ellerine sağlık kızlarım gelsin ben de yaparım

biz de yarın annemdeyiz, niyeti bozdum o yüzden. off sütlü nuriye benim favori tatlım da ya

oy oy bakıyorumda kaynatmışsınız kızlaarr
esracım ellerine sağlık
dereceye girenleri tebrik ederim.

selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Ve gecenin Assolisti geldi
Çok şükür bu geceyi kazasız belasız atlattım ve hazırlıklarım tam bittiğinde eşimin yeğenleri geldi ( tam ben duşa ayağımı atmışken tabi büyük kızım karşıladı onları )
KV ve büyük kızı daha sonra geldiler birlikte kuaförde saç kestirdiklerinden.
Küçük Görümcede artık ablasımı anasımı birşey dedi bilmiyorum ama geldi ki gelmeyeceğini düşünüyordum birde yarın için bizi iftara davet etti ( biraz zorunlu bir davet oldu sonuçta ablasına ve annesine bir hafta evvel söylemişti bizide mecburiyetten çağırıdı sanırım ) eşimde herkesin içinde ben bilmem yengen bilir diyince biraz bozuldular
İstemedende olsa kendi krallığımı ilan etmiş oldum eşimin sayesinde bende tabiki geliriz dedim

Yaptığım tüm yemekleri herkes çok beğendi bir tek küçük görümcem yemekleri tuzsuz buldu eşimde anında biz sağlıklı besleniyoruz fazla tuz iyi değil zaten dedi
Her zamankinden fazla özen gösterdim bu sefer hatta bir ara netten peçete katlama tekniklerinden birini yaptım değişiklik olsun diye
Eşimin yaptığı güllaçada bayıldılar tabi ben yine yemedim hem sevmem hemde datlı bu güne kadar yaramadıda bugünmü yarayacak Sağ olsun eşim sofraları toplamama yardım etti ( Ablası bir kere iki üç bardak getirdi sonra oda diğerleriyle yapıştı koltuğa küçüğü hele abisi yardım ederken yarım ağızlada olsa abi biz dururken sana yakışmaz demedi Neyse bende yarın kom baba gibi otururum ödeşiriz

Şükür fazla kaçırmadım üstelik çok fazla yapmadığım halde bir sürüde yemek arttı bırakın Pazar akşamıda eşimin anannesine iftara davet edildik eşimin ablası gidecekmiş ille sizde gelin bari bir arada olalım dedi benimkide tabi anında tamam dedi Hemen dolaba koydum yemekleri nasılsa bozulmaz ısıtılmadığı sürece artık pazartesi birşey olmamışsa yeriz onlarıda sonuçta günah okadar yemek dökülmez olmadı pilavı buzluğa atarım en azından nasılsa gündüz küçük kuzuya çorba falan yediririm

Canım çok haklısın çoğu genç anne baba fazla sıktıklarında yapmak istediklerini gizli saklı yaparlar. Benim bir arkadaşım vardı babası zorla kapatmıştı kızı ve evde tv izlemek bile ona göre büyük günahtı. Kızı çarşaf giymeye zorlamışlardı ve bir gün kızı dışarda farklı bir şehirde gördüm ( kendi oturdukları şehirden biraz daha uzakta bir yerde ) ve gözlerime inanamadım Kız resmen minicik bir etek giymiş üzerinde neredeyse göğüsleri görünen bir üst ve ful makyaj Kızım dedim bu ne hal sonuçta ben o dönem annem babam sıkmadıkları halde okadar acık giyinmiyordum ve kız resmen dedi ne yapayım izin verseler bende normal giyinirim ama onlar beni zorladıkca şeytan intikam almak için daha fazlasını yap diyip duruyor diyordu çatlak
Anne baba evladına olabildiğince yakın ama bir öte yandanda onların anlamayacağı kadar akıllıca davranıp onları takipte etmeliler bence
Dediğin gibi o yakınlık onlara zamanlada olsa vicdanlı ve daha düzgün davranmayı öğretecektir

RAbbim hepimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnn

Aslında konuyu fazla uzatmak istemiyorum sonuçta baya olmuş bu konuyla ilgili birşeyler yazılalı ama bende fikrimi belirtmeden geçemiyeceğim kusura bakmasın kimse
Nursenacığım sana söylediğin herşeye virgülünden noktasına kadar katılıyorum
Daha evvelde bu mevzular oldu ve bir kaç arkadaşımız sırf bu yüzden aramızdan ayrıldı ve neticede evet kilo vermek için geldik ama seninde dediğin gibi bizler burada hayatımızı paylaşıyoruz ve hayat sadece kilo vermekten ibaret değil
Eğer sadece kilo ve spor olayı olmuş olsaydı eminim burada kimse kalmazdı ve böyle güzel arkadaşlıklarda kurulmazdı
Ben kendi adıma söyleyebilirim ki eğer öyle olmuş olsaydı ben evde not defterine kendim yazıp sonrada kendim üzerinden geçer yada reelde ya bir doktora yada bilen bir arkadaşıma danışırdım hiç işimi güçümü buraya uğrayacak şekilde ayarlamazdım
Yeri geldiğinde gözümü açar açmaz buraya damlıyorum ve yeri geldiğimde bende içimi döküyorum
Hadi sen oruç kafasıyla okudunda böyle algıladın ben daha yeni okuduğum halde tok karnına aynı şeyi hissettim maalesef
Dediğin gibi belki bende yanlış anladım ama şu an içimden geçenler bu

Eğer birilerinin canınıda sıktıysam af ola ama içimde tutmak istemedim

Nursenacığım bu arada hislerime benden önce tercüman olduğun için ayrıca seviyorum seni

ekran görüntülerinizi almıştım, hiç zayıflayamamışsınız pis şişkolar demeyi de lütfen ihmal etmeyin

İşte benimde kast ettiğim aynen bu
Kusura bakma esra ama bunu kaçıncı kes yapıyorsun. Nüket topikten ayrıldığı zamanlarda onun yazdığı şeyleri ara ara hatırlatıp aklı sıra şaka yaptın ama Ramazanla ve konuşmalarla ilgili yazdığın şeylerle şu yazdığın cümle çok çelişiyor bence
Belki benim tam tersi düşünüyorsundur, yahu bu banu gece gece takacak şeymi bulamadı diyorsundur ama gerçekten iyi niyetli olduğuna inandığım ve asla bu tarzda uslupta olmayan bir arkadaşımız ( ki aylarca birbirimzin kahrını çektik topikce ) hakkında bu şekilde yazmış olman bence şaka olmamalı.
Bana kızma ne olur ama bazen çok fazla sivri dilli olabiliyorsun. Şimdi belki mesleğinden ileri gelen bir şeydir diyeceğim bu sefer yine NÜkette aynısını demişti diyeceksin o yüzden demiyorum demekki seninde tarzın bu

Gece gece can sıkmak istemezdim ama deminde dediğim gibi net olmak istedim ve içimde biriktiripte patlayacağıma hoş görünüze sığınarak fikrimi söylemek istedim

Hee eğer herkes aynı fikirdeyse sıkıntı paylaşımı ve dedikodu olayıyla ilgili ben kendi adıma bir daha yazmayı veririm olur biter Dedikoducu ceco nasılsa birşekilde içini dökecek birini bulur

Aramıza hoşgeldin diyelim o zaman
Gazan mübarek olsun

merhaba ben 90,900 oldum. 94 kiloyla aranıza girdim. spor ve diyet beraber yapıyorum. herkese başarılar dilerim.

Sende aramıza hoşgeldin

Kızlar harikasınız
İnşallah çok daha güzel kilolar verdiğinizide görürüz darısı kilo veremeyen başta ben olmak üzere diğer tüm arkadaşlarımızın başına

Banu benim o mesajımdan bir önceki mesajda Nursena da aynı olayı referans göstererek espri yaptı, o gözünden kaçmış sanırım. bi de ben neyi kaç kez yapacağımı çok iyi biliyorum, kimse bu topikten faydalanıp sonra da benden sonra tufan diyerek insanları kırıp döküp gidemez. bence biz nasıl görmek istemediğimiz mesajları okumama kararı aldıysak sen de sana sivri dilli gelen şeyleri görmezden gelmelisin. aksi takdirde sorarlar adama hırsızın hiç mi suçu yok diye...

Tabiki kimse kimseye ne yapacağını söyleyemez ama neticede biz burada birbirimize destek veriyorsak bunu kırmadan yapmak gerekir diye düşünüyorum. Daha evvelde aynı muhabbet olmuştu ve gereksiz yere kırgınlıklar yaşandı.
Herkesin tabiki bakış açısı farklıdır ama ben kimsenin burayı kırıp döküp terk ettiğine inanmıyorum. Eğer öyle olsaydı önemsemeyip bir daha gelmezdi, bizleri belki bizim farkında olmadığımız bir durumla ilgili uyarmazdı ( ben bunun tamamen iyi niyetle yapılmış birşey olarak düşünüyorum )
Tabirimi bağışlama ama bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyemiyorum ben ( ne olur hakaret olarak algılama sadece deyim olarak söylüyorum ) Bizler nasıl ki dedikodu açısından birbirimizden sorumluysak ( Ramazanda daha dikkatli davranma açısından birbirimizi uyarabiliyorsak ) o zaman kilo bakımından da burada birbirimizi uyarmak kadar doğal birşey yok diye düşünyorum

Görmemezlikten gelme konusunda haklısın bundan sonra bende görmemezlikten gelirim olur biter
Hırsızın suçu vardır belki ama her fırsattada sen Hırsızsın demekte bir insanı geri kazandırmaz ancak nasılsa adım çıkmış 9a inmez 8e mantığını daha çok ortaya çıkartır ve tatsızlık biteceğine daha da artar diye düşünüyorum
Tabi bu tamamen benim kendi şahsi fikrim paylaşmayan görmemezlikten gelir olur biter

Yalnız bırakmaya gelmiyor sizide..

Kızlar bize bizden başka kimseden hayır yok...Dışardakiler amaaan az tut boğazını kilo verirsin diyorlar...Herkes kendince beslenme uzmanı...bilmiyorlar ki psikolojik ve fizyolojik olarak nasıl zor olduğunu...
O yüzden birbirimizin kıymetini bilelim...Burası çok özel bir topik ve öyle kalacak..

Yedirtmem ulen topiği..

---

Banu, pirinç pilavı buzlukta çok kötü oluyor ben denemiştim daha evvel ısıtınca un ufak oldu yahut ben beceremedim...

Geçen artan pilavımı yayla çorbası yaptım çok beğenildi )

Esracım,

ben sütlü nuriye hiç yemedim..Tavsiye ediyormusun...

pomogranate 420 dk:124::124::119:
nothinggg 260 dk :119:
meyra__240 dk
efeeeeeemmm 180 dk
YENA 150 dk
nevzamansız100 dk
gulma70 dk

Spor birincimiz klasik olarak pomogranate... :13::13:
Spor ikincimiz nothinggg... :13:
Spor üçüncümüz meyra__

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…