Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam güzeller umarım herkesler iyidirrr??

iş çok stresliydi her bir birim kendi arasında kavga ettiler sorun stres velhasıl millet ne kadar doluymuş içindekileri kustular birbirlerine tabi sıcak ve ramazan asabiyeti'de artı kattı.umarım düzelir ben tam izin aldım dolabı getircekler diye eve çıkmak üzereyken olaylar gelişti yanımdaki kızlar korktular yazık..umarım yarına yatışır olaylar özel sektör sonuçta işte...

işten eve geldim servis gelidek diye. bekle bekle 3 saat sonunda anca geldi bekleyin çalıştırmayın dediler .hala beklemedeyim bende mutfağı temizledim az iyi oldu ama kan ter içinde kaldım öle böle sıcak ki havale geçirir insan şimdide pestil gibiyim eşimde işte hala gelmedi.

Ama asıl güzel olan 92 kg yi gördüm aç karnına şimdi 93.4 oluyorum o kadarmı yedim ben yaa su çok içtimm merak tartıldım işte

regl yakın şişerim 1-2 güne :))

yasemin abla yeni dolap aldın sanırım, hayırlı olsun. işteki gerginlik kötü olmuş, 92'yi görmen ise harika :) ben hala ne regl oldum ne de temizim. baya da şişim. umarım sen şişmezsin.

yasemin abla yeni dolap aldın sanırım, hayırlı olsun. işteki gerginlik kötü olmuş, 92'yi görmen ise harika :) ben hala ne regl oldum ne de temizim. baya da şişim. umarım sen şişmezsin.
Saol Esram şişince bu hevesim gitcek ama olsun,kuzum senin bu durum normalmi bi dr gitsen rutinlerin nasıl bilemem ama

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Sonunda gelebildim :122: :122:
Şükür kızıma kavuştum
Havaalanında küçük kuzum ablasını görünce aaaaa beyzacığımmmmm ablacığım gelmiş diye koştu o an çok zor tuttum kendimi ( sulugöz ceco ) Sonra tabi malum eşimin amcasının cenazesi için havaalanından direk köye gitmek için yola çıktık ve abla kardeş arabada bol bol hasret giderdiler
Ufaklık araba koltuğunda bağlı olduğundan pek hareket edemeyince ablasını kendine çekip dizine yatırmış ve seni çot özledim, çot seviyorum bak sakın bir daha gitme tamammı diye öpüp durdu
O manzara gerçekten görülmeye değerdi

Havaalanına gitmeden evvel cenaze evine gidip cenazeyi karşıladık ve hakkımızı helal edip direk havaalanına gitmiştik zaten. Köye giderken eşimin büyük halası aradı tabi eşim kullandığı için telefonu bana uzattı kızım ( ona hoşgeldin falan dedikten sonra )
Keşke hiç almasaydım telefonu elime Eşimin halası köye gidiyormusunuz diye sordu bende doğal olarak evet halacığım dedim ve ondan sonra kadın bana bir saydı yok işte o gelin ( ölenin eşi ) size madalya takacak birde kına yakın hep birlikte biryerlerinize diyip suratıma daha ben birşey diyemeden telefonu kapattı
İnanılmaz sinirlerim bozuldu zor tuttum kendimi ağlamamak için ve acıkcası üzüldüm bu neyin kini böyle diye :26: Eşim tabi beni öyle telefondan sonra donuk görünce hayırdır ne dedi halam diye sorunca anlattım oda boşver üzerine alınma onlar üzüntülerinden öyle demişlerdir yoksa biliyorsun seni çok seviyorlar dedi ama ister istemez kafama şu ana kadar takıldı
Kimseye birşey demedim vardığımızda sadece o halanın oğlunu ( bizde devamlı yatıya kalan ) yanıma çağırıp durumu anlattım ve şok olduğumu söyledim. O bile saçmalıyor yaa sen boşver annemi dedi

Meğer olay başkaymış; Ölen amcanın karısı ( çibanın başı aslında çünkü bütün sülaleyi birbirine katıp ana oğlu bile sağlığında birbirine düşman etmişti attığı iftiralarla ) ölüm haberini eşimin diğer amcasına verirken görümcelerimi asla sokmayacağım o cenazeye sakın gelmesinler rezillik çıkartırım demiş Ulan kocan ölmüş sen daha neyin kavgasındasın diyememiş amcası tabi o an üzüntüden ama mecbur kardeşlerine ölüm haberini verip gelinin mesajınıda iletmiş hani gelipte rezillik yaşamayın diye. Zaten ikiside şehir dışındalar şu an. Adamcağız ölmeden evvelde gidip görmek istemişlerdi rahmetliyi ama adamı kadın nasıl senelerce zehirlediyse söylediklerinle adam ölüceğine yakın bile olsa kesinlikle gelmesinler istemiyorum demiş Bunlarda hem uzak hemde dışlanmış gibi olunca patlayacak yer arıyorlardı üzüntüden diyor eşim ama bu bana olmamalıydı yinede
Eşim boşver kafana takma bir kaç gün sonra arar ben konuşurum halamla eminim çok pişman olmuştur ama üzüntüden onuda kabul etmek istemez şimdi diyor :26:
Aslında ne kadar acı bir kadın bütün sülaleyi ayırdı üstelik halalar ölüm haberini aldıklarında hüngür hüngür ağlayıp diğer abilerine bizim yerimizede hakkını helal et bizim açımızdan kat kat helal olsun diye ağlamışlar
Çocuklara baktım da cenaze arabası kapı önündeyken ağlamaklıydılar ama köye gidip adamcağızı gömdükten iki dakika sonra arkadaşlarıyla gülüşmeler ellerinde sigara köy meydanında dolaşmalar bukadar mı basit herşey yaaa....
Ufak oğlu daha cenaze gömüldü hemen 10 dakika sonra istanbula dönen belediyenin tahsis ettiği otobüse binip gitti ...

O an kendimi düşündüm eşimi düşündüm bizim evlatlarımızda acaba bizlere birşey olduğunda bukadar soğukmu davranacaklar Gömdük bitti hadi eyvallahmı diyecekler
Yahu ben el olduğum halde çok kötü oldum sonuçta giden bir can üstelik babaları ( ama sağlığında bile adam yerine koymamışlar ki öldükten sonra niye koysunlar )
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Arkamızdan hayır duası eden evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin güzel Allahım...Aminnnnnnnn

Kusura bakmayın sizinde içinizi şişirdim belki biraz ama gerçekten kafaya takılmayacak gibi değil olanlar

Aramıza hoşgeldin ablacığım
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar verip eşlerimizi çok daha fazla aşık ederiz kendimize
Bende senin gibi 2 kız annesiyim, 33 yaşında ve istanbuldayım
Umarım sende daim olursunda tecrübelerinden faydalanırım hatta faydalanırız

arkadaşlar ben geldim ip atlayark vedigim kiloyu tekrar almışım moralim zaten sıfır da ha beter oldm ark kaza yapmış çocugu ölmüş rabimin imtihanından sual olnumuyor işte

Moral bozmak yok gidecek o kilolar yine en kısa zamanda
Bayrama kadar vermesekte bayramdan sonra süper rakamlar bekliyorum herkesten

Senin nezdinde gözün aydın diyen tüm topiktaşlarıma çoooooook teşekkür ediyorum
Evet şükür kavuştuk kızçemle çokta özlemişim cadıyı

Sorma kaş bende felaket durumdaydı o yüzden bekletmim dedim tabi bayram öncesi bende boya yaptıracağım yine o arada kaşlarıda tekrar aradan çıkartırım maşallah belgrad ormanı mübarek

Merhaba kizlar uzun zamandir aranizda olamadim ..kendimce resmen depreayona girdim o verdigim kilolarida geri aldim 92 oldum..neyseki toparlandim ve diyetisyene gitmeye basladim cunku sagligim elden gitmek uzereydi..diyetisyen sayesinde 85 kiloya indim...
Kizlar uzun zamandir yazamadim umarim araniza tekrar kabul edersiniz beni yeniden

Saol Esram şişince bu hevesim gitcek ama olsun,kuzum senin bu durum normalmi bi dr gitsen rutinlerin nasıl bilemem ama

gitmez gitmez, sen çok azimlisin maşallah

ablacım doğum kontrol hapını bırakalı 2 ay odu, ilk bikaç ay olurmuş böyle. devam ederse giderim artık. sağol ilgin için

O zaman yeni ama son başlangıçın için hoşgeldin diyelim
Son diyorum çünkü inşallah bundan sonra bir daha verdiğini aldım diye gelmezsin inşallah...Aminnnnnnn
85e düşmüş olman bile güzel canım bak ben hala yerimde sayıyorum millet mezun oluyor ben cift dikiş değil sanki 4 dikiş gibi ilerliyorum kaplumbağ hızıyla
İnşallah bayramdan sonra çok daha güzel kilolar vereceğiz

Nurgülllll yaaaa ben senin sıpaya bayıldımmmmmmmmmmmmm
Allahım içimdeki bebek isteğini depreştireceksin sonunda hee hayır bırak daha verilmesi gereken bir sürü kilo var üstelik hesapta vazgeçmiştim 3.cüden ama bebek görünce yine depreşiyorum yaaaa
Tabi Rabbim önce arzu edipte yolunu uzun zamandır gözleyen arkadaşlarımıza versin Aminnnnnnnnnn

Son düzenleme:
slm ben geldimmm kızlarr miğdem akşama kadar bişey yemedim su hariç ama rahatım çok şükür yarın oruca devam allah izin verirse anam ne fenaymış miğde rahatsızlığı sanırım iftarda falan çok kaçırdım bide gazoz içmiştim soğuk o dokundu sanırımm
teşekkürler iyi dilekleriniz için

cecoo aralıksız okudummm valla darılma ne yalan söyleyimm önce aferim dedim sana ölüye saygından yoldan gelir gelmez kzınla gittiniz diye ama çocuklarının yaptıklarını anlatınca keşke gitmeseymişsin dedim ölyesi insanlara
o adam ne emeklerle büyütmüştür çocukları bari ele karşı ilk günü olurmu öle ya yazık valla ama etme bulma dünyasıı ne ekersen onu biçersinnn evlatlerının da çocukları olunca anlar sanırım

geçmiş olsun Nursena, mide rahatsızlığı can sıkıcı oluyor. eğer yanmaysa gaviscon ya da rennie bende işe yarıyor.

geçmiş olsun Nursena, mide rahatsızlığı can sıkıcı oluyor. eğer yanmaysa gaviscon ya da rennie bende işe yarıyor.

teşekkürederimm renineye benzer bi çiğneme tableti vardı onunla nane çayı içtimm yaşlılar gibi süzmeyoğrt ekmek yedim öğlen:))) iyim şimdilik

Allah biliyor ya gitmeyi sadece Allah rızası için istedim
Ölünün arkasından keşke hep güzel konuşulsa ama Rahmetlide ektiğini biçiyor işte maalesef
Karısı ve çocukları gram değer vermezlerdi ona ama yinede bir dediklerini iki etmezdi ( parası olmasada taksitle alırdı sonra o ödeyemiyince Rahmetli KP dolaylı olarakta biz zorunlu olarak imdada yetişirdik )
Kp parasıda olmasa üstlenirdi borçunu sonrada parasız kalınca ona yardım ettiği için bize yapışırdı
Eşimin halalarıda rahmetli anneleriyle birlikte abilerini defalarca uyardılar abi bu böyle olmaz bak eşin yanlış yapıyor diye ( başka şeylerde varmış onların demeleri tabi kimsenin günahını almam Allah korusun )
Kadının da işine gelmeyince kocasına artık ne yalanlar söylediyse ölen amcası o zaman öz annesini üzerine yürümüştü dövmek için karıma siz nasıl böyle dersiniz diye ( ki benim KPde defalarca eşinin davranışları konusunda uyarmıştı gelip dükkandan para istemeye geliyor orası burası açık hesabı )
Halalarda haklı olarak anamızın üzerine yürüyen biri bizim abimiz olamaz dediler ve uzak durdular Rahmeli Babannede rahatsızlandığında kadın aynın bahçe içinde yaşamak zorundayken devamlı bunlara sataşmaya devam etti bunlarda sonunda Annemiz öldü kına yakın bir taraflarınıza yarın cenaze evden çıkarkende sakın gözümüze görünme diye geline bağırmışlar :26: 8 senedirde sırf o yüzden görüşmüyorlardı ki cenaze günü amcasıda rahmetli gidip kahvede oturmuş anasını evden çıkardıkları sırada.

Yani aslında halaları sonuna kadar haklı ama tabi ne kadar inatlaşsalarda yine canlarından bir parça gitti ve onlarında yüreğine ateş düştü bir yandan üzüntü bir yandan kırgınlık olunca ister istemez gergin durumdalar.
Çocuklarıda işte geçmişte onun kendi Annesine yaptıklarının karşılığını yapmış gibi oluyorlar ama insan yinede üzülüyor yaa :44:
Keşke hiç tatsızlıklar olmasa ama işte her ailede de mutlaka bir mikser çıkıyor ne yazık ki
Hee şimdi kaldı oğullarıyla baş başa bakalım bundan sonra ne yapacak tek başına ( ne vardı herkesle geçinseydide şu an herkes ona destek olsaydı maddi manevi herkes yanında kalsaydı ama yok işte insanlar bencil kendi rahatları için herkesi harçayabiliyorlar maalesef

İyi geceler
Misafirleri ağırladım 12 gibi gittiler güzel geçti akşamımız
Yarın kızlarla çarşıya gidip dolaşacağız biraz ben oruç değilim ama kızların ikisi de oruç onlar yorulmana kadar gezeriz biraz evde sıkıldılar hoşlarına giden bişeyler olursa alırım hem Bayram için de

:))))

işte diğer çok beğendiğim videoda buydu:)))
nasıl içten gelerek oynuyolar öyle, özellikle sarı şortluya dikkat! sona doğru hala yavaş yavaş kıvırıyo olduğu yerdeDD
So funny African kids dancing :) - YouTube

yazını okudum ve sonrada derin bi iç çektim
ve canım bence siz doğruyu yaptınız gitmekle....

iyi geceler:)
iyi olur bencede yarın kızlarla dolaşmanız ablacım.

hayırlı sahurlar kızlar
ben ancak gelebildim
pazartesi akşmaı annemde kaldım
salı gündüz mresaideidim.
mesai sonrası anneme uğradım bahçe falan suladım ezan okundu ikindi namazını evde kılayım diye eve geldim bi baktım benim regli gelmiş saat 6 bozulmuştur orucum ama ben yine yemedim bişi zaten çok borç var oruç olarak kazaya hesaplarımda ..
yemek hazırladım güllaç yaptım ilk defa güzel olmuş içine fındık krem şanti koydum üzerine dondurma..
iftar tatlı derken masayaı bile toplamadan uzandığım yerde uyumuşum..cami yakınımızda hemen çocuklar teraviye gitmişler.saat 1 de eşim uyandırdı oda uyumuş kalmış gidememiş teraviye bende kalktım mutfağı toparladım bulaşıkları yıkadım iki çift laf edeyim diye geldim buraya 3 gündür uzatmadaydı benim regli 2 gün daha olmasada hatimimi bitirsem iyiydi ama nasip işte...neyse yetiştiremezsem annemden takviye alırım artık26. cüzdeyim ..allahım kabul etsin inşallah..

cecom kızın gelmiş gözün aydın..cenazeniz içinde başınız sağolsun..
ölümlü dünya hiçbirşey kalmıyor ölümde düğünde kavgalarda herşey yaşanıyor işte...

geçmiş olsun Nursena ben sahurda 1 mide ilacı alıyorum mutlaka 1 tanede ağrı kesici kaç senedir böyle tutabiliyorum rahat ediyorum canım

iyi sahurlar güzeller Allah hepimizin dualarını kabul etsin.amin.kismecikler kalmamış(( hayırlı günler ve sabahlar olsun

selamun aleyküm kızlar
ben geldiiimm

ve aleyküm selam cecoş.hadi gözün aydın. kavuştun kuzuya

anlattıkların çok üzücü şeyler. Allah eşinde, evladında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…