Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nılce cok tsk ederım sagolasın cok sukur gectı ALLAH yardım ettı gercekten.

99.7

ıkılı rakamlara hosgeldımmmmmmmmmmmmmm

:13::79::81::101::109::112::124::119::118::129::128:
cnmmm gözün aydınnn çok sevindim gerçektennn inşallahh bende inerim 2 li rakamlara
koskoca maşalllahhh diyeyim sana dvm ı da gelcek Allahın izniyle cnm benim

slm hatunlar nasılsınız bakem
ben bugun regl oldum neyseki bayrama temiz gircem
ama karnım davul gibi şişti cuma tartılcam ama pek bişey farketmez sanırım bide azevel çikolataya saldırdım
epeyce yedim püüü bana neyse akşama az yerim belki dengeler

selam kızlar ben dün yediklerimi size bildirmek istiyorum ne olur yönlendirin beni
dün ilk defa kola içmedim kendime inanamadım normalde 1 litreyi tek başıma hergün bitirirdim neyse :)

iftar :
1 kase çorba
1 tane pide
2 bardak ayran
yeşillikli tuzsuz yağsız ,nar ekşili salata

sahur
kepek ekmeğine kaşarlı tost
çay
1 dilim karpuz

bide 1,5 litre su içebildim

sporuda yarım saat yapabildim dışarıda ( belediyenin koyduğu aletlerde)
çok mu yedim acaba yorumlarınızı bekliyorum

1 tane pide derken ? bir dilim felen değil 1 tanemi yedin eğer öyleyse menunde tek gözüme batan o oldu cnm
bence pideyi azalt derim onun yerine çorba içmişsin ya az biraz da sebze yemegı yeseydin süper olurmus
sporunda gayet güzel bence hem birden coşmamak lazım sonradan pes etmemek adına

selam millet......

nilay kuzum yetişemedim sana.......
öptüm

cecooo
hadi kızçene kavuştun gayri:)))
tekrar gözün aydıııın.....
öptüm senide

daha yemek yapcam, bende kaçar artık........

99.7

ıkılı rakamlara hosgeldımmmmmmmmmmmmmm

:13::79::81::101::109::112::124::119::118::129::128:

tebrikler canım........ başarıların daim olsun inşaallah......
:))))

orda yazmayı unutmusum pide dediğim kıymalı pide :) ekmek yerine onu yedim

selam kızlar,

ya ben çok acıktım zaman geçmiyor ya bugünde iyi mi ? normalde nasıl geçtigini anlamıyorum bile.

Elizcim çok geçmiş olsum amcana Allah biran önce şifasını versin ve iyileşsin sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzumm

elizciğim,çok geçmiş olsun amcan için çok üzüldüm. umarım tez zaman da iyileşir...

asuhan,kızına geçmiş olsun daha iyidir durumu inşallah..

esramm00,sana da hayırlı şifalar diliyorum....

ellerine sağlık canım
şu reglim başladımı spor 1. si olacağım inşallah

allah tüm hastalarımızın şifasını versin inşallah

elız ellerıne saglık. hasta hasta lısteyı hazırlamıssın

cnmm çok geçmiş olsun hem sana hem amcana Rabbim acil şifalar versin inşallahhh
senin sonuclar nasıl çıktı cnm merak ettim inş yolundadır

Allah her birinizden razı olsun.. Çok şükür ben toparlandım artık. Bomba gibi geri döndüm
Söylemişmişdim bilmiyorum ama ben teyze olacağım inşallah. Ablam artık 37. haftasında ve pazartesi günü bursaya gideceğiz onun yanına ailecek Bir ay kadar orada olacağım sanırım.
Bu hafta belki artım olur, sporum da yok ama haftaya çok güzel olacak inşallah Çok güzel kilolar verilmiş bu hafta, ben de içinizden biri olurum inşallah
Sizleri çok ama çok ama çok seviyorum.
Annem babam ablam, hepsi sizleri tanıyor artık
İyi ki varsınız
Geçmişin daha yarısnda falanım ama sanırım Filizcim 2li sayılara düşmüşsün. Öyle çok sevindim ki anlatamam

Elizzzz çok sevindim daha iyi olmana

tete olacaksın demek ha, Allah sağlıcakla kavuşmak nasip etsin canım. sanırım orada da girebileceksin, gerçi yeğenden fırsat bulamazsın belki :)

Elizzzz çok sevindim daha iyi olmana

tete olacaksın demek ha, Allah sağlıcakla kavuşmak nasip etsin canım. sanırım orada da girebileceksin, gerçi yeğenden fırsat bulamazsın belki :)

Eveet çok heyecanlıyım :) Amin inşallah canım..
Evet orada da girebilicem. Ablama sordum tartın çalışıyo mu bakıyım, internetiniz sorunsuz di mi diye
Niye kızım nolcak diyo. Dedim KK'dan ayrı kalamam daha fazla

her şey check edilmiş, harikasın. zaten bebiş gelince sana baya spor olur onla ilgilenmek

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok geçte olsa gelebildim
İftar geç olunca doğal olarak çay faslı falan derken geç oluyor eve gelmemiz
Ya çok azda yesem geç saatte yiyince sahurda bile acıkmamış oluyorum ve davul gibi hissediyorum kendimi yaaaa :26:

Kızkardeşim yine döktürmüş ama çoğunu ağzıma bile sürmedim
Hazır aklımdayken bende menü paylaşımımı yapayım dimi ama

1 kase erişteli yoğurt çorbası
1 YK tel şehriyeli pilav
3 tane köfte
2 - 3 YK kadar Patates Gratin ( kremalı patates yani )
Bol karışık salata ( çok az yağlı, tuzsuz ve bol limonlu )
2 bardak Portakallı gazoz ( işte onu içmeseydim tam süperdi ama içim yandı )

Bir saat sonrada çay faslında 1 ufak kase pudding yedim ama oda şekersiz denecek kadar tatsızdı
Çayı zaten şekersiz içiyorum ordan dengelemişimdir diye düşünüyorum

Bu arada Cumaki istenmeyen iftardan yırtacağımı düşünüyordum ama maalesef yırtamadım
YOğun pazarlık sonuçu temizliğin yarısını eşime kakalamayı başardım üstelik yeğenlerinin gece yatısına kalması iptal oldu Ramazanda kusura bakmasın ama uğraşamam onlarla eşimde biz baldızla cuma gecesi için sahur planı yapmıştık onu unutmuşuz baldız bugün hatırlattı diye kıvırmış eşim
Yani onlar iftardan sonra gece onları postaladıktan sonra bizim evden çıkacağımızı sanıyorlar
O tahammül edemediğim küçük kız kardeşinide iftara çağıracakmış beyimiz len dedim kendi ablasını iftara alıyor abi sen gel demiyor bide benmi ona hizmet edeceğim ama eşim ne olur idare et ayırmak olmaz söz sana bu iyiliğin karşılıksız kalmayacak dedi dedim bu kadar suratsıza aynı anda katlanıyorsam o zaman çok iyi bir şey çıkması lazım karşılığında ne istersen dedi tabi ben yine kıyamam istemem birşey daha sonra nasılsa başka türlü karşılığını alırım olmadı bayram temizliğine ortak olur
Adam bana yaptığı temizlik yerine gündeliğe gitse yeminle zengin olmuştuk ama kendi kaşındı onları çekeceksem oda katlanacak
Yarın artık kızlarla alışverişe giderim tabi önce bir menüyü belirlemem lazım

Canım bizde seni çok ama çok seviyoruz
Ohhhh ne güzel cennet kokulu bir kuzu geliyor demekki ben bebek manyağıyım resmen
Ne güzel hepiniz birlikte gidip ablana yardımcı oluyorsunuz
Maalesef benim birinci hamileliğimde bir Allahın kulu yoktu yanımda ( annemler yurtdışındaydı zaten KV desen ölüyorum de bir bardak su vermeyen çinsten )
İkinci hamileliğimde yine ailemden kimse yoktu ( kız kardeşim buradaydı ama ikizlerinden oda ne kadar destek olabilirdi ) sağ olsun bir tek komşu ablam bana Analık yaptı her gün bana yardıma koştu hatta yemeğime kadar yaptı ( Hakkını asla ödeyemem )
KV yan apartmanda oturduğu halde bir kerede ay bunu yaptın alın yiyin yada işte bir şeye ihtiyacınız varmı demedi

Ne güzel sizler yanına gidiyorsunuz Rabbim mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin Ablanada vakti geldiğinde bir avazda sağlıklı birşekilde kuzucuğunu kuçağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn

Evet gereken tedbirler alınmış demekki her gün olmasada iki günde bir seni aramızda göreceğiz
Pazartesiye kadar nasılsa gelirsin diye şimdiden hayırlı yolculuklar demiyorum Sağ sağlım gidip gelirsiniz inşallah tabi yola çıkmadan bir haber verirsin ki merak etmeyelim

canım Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasibetsin.Ablan bursanın neresinde oturuyor ? birde komşum çıkarmış sende bizim mahalleye gelirmişsin

İyi geceler
Bugün çok yoğundu yoruldum ama güzeldi
Uyanınca yani öğlen kızlarla çarşıya gittik ben yürüdüm hem giderken hem gelirken kızlarla sadece dönüşte yürüdük
Biraz dolaştık bir iki bişeyler aldık
Dönüşte markete uğradık iftara ne yapabiliriz diye bakınalım diye arkadaşımla karşılaştık onlar da kızımla dolaşmışlar aynı amaçla markete gelmişler:) ne yapsak ne etsek derken hadi gelin beraber yapalım iftarı dedim eşlere de haber verdik bize geçtik saat 5 e geliyordu hemen bişeyler hazırladık güzel bir iftar yaptık sevdiğim bir arkadaşım şu anda 3 aylık hamile pek bişey yemiyor şimdilik
12 gibi gittiler ben de mutfağı toplayıp bir duş alıp ancak geldim
Yarına oruç tutmayı deneyeceğim pek ümidim yok ama
Yarın akşam iftara davetliyiz yarın dinlenirim inşallah gerçi yapılacak bikaç işim var ama hele bir yarın olsun da

Son düzenleme:
iyi geceler asuu ne iyi olmuş bende severim öyle birlikte birşeyler yapmayı.helede sevdiğim birisi olursa

bu ramazan bana diyet açısından iyi gelmedi ben almışım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…