selam millet.....
sizinle güzel bi video paylaşcam bugün:)
videoları peş peşe izlemenizi tavsiye ederim:))))
bak gördünmü herkes bize bakıyo:)))))))))))
Küçük Kızın Babası ile Ayakkabı Alma Mücadelesi - Baba Tamam Tamam :))) - YouTube
Tamam Baba - Beyaz Show - Beyazın Takliti 17 Mayıs - YouTube
Yasemin ablacım dolabın hayırlı olsun güle güle kullanselam güzeller umarım herkesler iyidirrr??
iş çok stresliydi her bir birim kendi arasında kavga ettiler sorun stres velhasıl millet ne kadar doluymuş içindekileri kustular birbirlerine tabi sıcak ve ramazan asabiyeti'de artı kattı.umarım düzelir ben tam izin aldım dolabı getircekler diye eve çıkmak üzereyken olaylar gelişti yanımdaki kızlar korktular yazık..umarım yarına yatışır olaylar özel sektör sonuçta işte...
işten eve geldim servis gelidek diye. bekle bekle 3 saat sonunda anca geldi bekleyin çalıştırmayın dediler .hala beklemedeyim bende mutfağı temizledim az iyi oldu ama kan ter içinde kaldım öle böle sıcak ki havale geçirir insan şimdide pestil gibiyim eşimde işte hala gelmedi.
Ama asıl güzel olan 92 kg yi gördüm aç karnına şimdi 93.4 oluyorum o kadarmı yedim ben yaa su çok içtimmmerak tartıldım işte
regl yakın şişerim 1-2 güne :))
Merhaba kizlar uzun zamandir aranizda olamadim ..kendimce resmen depreayona girdim o verdigim kilolarida geri aldim 92 oldum..neyseki toparlandim ve diyetisyene gitmeye basladim cunku sagligim elden gitmek uzereydi..diyetisyen sayesinde 85 kiloya indim...
Kizlar uzun zamandir yazamadim umarim araniza tekrar kabul edersiniz beni yeniden
selam kızlar 2 gündür giremedim pek tadım yokdu.
Akşam spora git gel çok geç oluyor ben pert oluyorum zaten gircek zaman kalmıyor.
dünde buzdolabım bozuldu resmen yandı antalya sıcağına ne dayanır yeni dolap aldık bugün kurulacak.
Filizcim sorunun halolmasına sevindim.Allah birdaha göstermesin
selamun aleyküm kızlar.
hayırlı bir gün diliyorumcanım geçmiş olsun sorunun neydi bilmiyorum (henüz geçmişi okuyamadım)ama çözülmesine sevindim.Allah bir daha yaşatmasın. babacığınada geçmiş olsun müşkülü hallolur huzura kavuşur inşallah
sanada geçmiş olsun yasemincim. yeni dolabını güle güle kullan
sıkıntınızı gidermişsiniz çok şükür. hadi Allah tez kavuştursun cecoşum
bu sadece ekmekten değil demekki. bir dr. git istersen nursena.ben o hali uzun zaman yaşadım sürekli mideme masaj yapıyordum biraz rahatlıyordum. gitgide sıklaştı problemlerim.en son sancılanıp dr. gittim. sorun midemde değil safra kesesindeymiş. seninki basit bir üşütmedir inşallah ama ihmal etme istersen.
canım aramıza hoş geldin. azmin daim olsun. burda sana yardımcı olabilecek arkadaşlar var.sen devamlılık göster yeterki.hergün menülerini paylaş. paylaşan arkadaşların menülerini takip et sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun inşallah
Hayırlı günler herkese
Yarım saat oldu uyanalı yavaştan işlerime başlayım artık
Ceco gözün Aydın kızın gelmiştir bu saatte sanırım
Nursenacım dikkat et kendine canım geçmiş olsun Dr a görün geçmezse mutlaka
Gulmacım bir görünüp bir kaydoluyorsun nasılsın
Hemşerim dolabını güle güle kullan canım daha iyi olmana sevindim
Gökçe ıremim sen nerelerdeydin kaç gündür
Filizcim meselenin çözülmesine sevindim babana geçmiş olsun
filizcim cnm çok sevindim sorunun çözülmesine epey dert etmiştin kendine e tabi kolay değil sorun büyüktü
ama çok şükür Allahın izniyle geçti gitti
selam millet.....
sizinle güzel bi video paylaşcam bugün:)
videoları peş peşe izlemenizi tavsiye ederim:))))
bak gördünmü herkes bize bakıyo:)))))))))))
Küçük Kızın Babası ile Ayakkabı Alma Mücadelesi - Baba Tamam Tamam :))) - YouTube
Tamam Baba - Beyaz Show - Beyazın Takliti 17 Mayıs - YouTube
canım sıkıntınızın hallolmasına çok sevindim, hadi gözünüz aydın canım.....
ahhh böyle sıkıntıların nasıl bişey olduğunu az çok biliyorum, çünkü benim babam veznedardı.
her ikindi vakti bankaya parayı teslim edene kadar ne stresler yaşadığına kaç kere şahit oldum, ki bazen açıklar verdiği olurdu......
tabi açıkların meblası yada nedeni ne olursa olsun kendi ödemek zorunda hep.....
her ikindin açık verebilme ihtimalinin sıkıntısını yaşardı rahmetli babacığım.....
neyse çok şükür atlattınız, geçmiş olsun tekrardan canım.
babanızada geçmiş olsun, biran önce sıkıntısı hallolsun inşaallah.
çok haklısın canım......
afacan nasıl bitanem??
dolabınız hayırlı olsun ablacım:)
yeni eşyayı pek severim
Allah rahmet eylesin, rabbim anne babasına ferahlık versin inşaallah
cecoş kızın geldimi? Cenaze işlerinizi naptınız canım bu arada başınız saolsun banum
selam güzeller umarım herkesler iyidirrr??
iş çok stresliydi her bir birim kendi arasında kavga ettiler sorun stres velhasıl millet ne kadar doluymuş içindekileri kustular birbirlerine tabi sıcak ve ramazan asabiyeti'de artı kattı.umarım düzelir ben tam izin aldım dolabı getircekler diye eve çıkmak üzereyken olaylar gelişti yanımdaki kızlar korktular yazık..umarım yarına yatışır olaylar özel sektör sonuçta işte...
işten eve geldim servis gelidek diye. bekle bekle 3 saat sonunda anca geldi bekleyin çalıştırmayın dediler .hala beklemedeyim bende mutfağı temizledim az iyi oldu ama kan ter içinde kaldım öle böle sıcak ki havale geçirir insan şimdide pestil gibiyim eşimde işte hala gelmedi.
Ama asıl güzel olan 92 kg yi gördüm aç karnına şimdi 93.4 oluyorum o kadarmı yedim ben yaa su çok içtimmmerak tartıldım işte
regl yakın şişerim 1-2 güne :))
99.7
ıkılı rakamlara hosgeldımmmmmmmmmmmmmm
:13: :79::81::101::109::112::124::119::118::129::128:
canım çok geçmiş olsun geçmiştir inşallahGünaydın kızlar
Dün doğru düzgün giremedim çünkü inanılmaz hastaydım İyice azdı hastalığım akşam eve gelemiyordum yani adım dahi atamııyordum şirket arabasıyla bıraktılar yürüme mesafem 2 dk düşünün yani...Eve geldim üstümü çıkarıp uzandım biraz geçer diiye ama geçmedi...ündüz eczaneden bir ilaç almıştım iftarda hemen onu içtim geçtim yine uzandım ağrıyı unutmak içi uyumak istedim öyle de yaptım sürekli huzursuz bir şekilde uyumaya çalıştım...Sahura annem kaldırınca kendimi daha iyi hissediyordum kaşıntım neredeyse yoktu ..Nasıl sevindik anlatamam..Dün yapmadığım şey kalmamıştı...Meğer antibiyotik kullanınca mantar azarmış.Ben de dişim için antibiyotik kullanıyordum ya ondan olmuş.Şükür ki o ilacı buldum içinde bir tane tek var içiyorsun iyi de geliyor.Bugün de daha iyim ama regl oldum.Zaten günlerimdi ama ilaç yaptı sanırım artık bir hafta oruç yok ...
Bunları yazdım çünkü bu çok kötü bir hastalık belki aramızda mantarı olan vardır önemli bir detay bu yüzden paylaştım...
Durum böyle olunca ben bu haftayı çok hareketsiz geçirdim .Ye ve yat misali ...İncirleri de uyutamadım artık iyileşince yapıcam...
maşallah Allah bağışlasın12 yaşında canım büyük olan küçüğümde 9 yaşında
99.7
banuu senin kızın kolu nasıl oldu
canım çok geçmiş olsun geçmiştir inşallah
maşallah Allah bağışlasın
99.7
arkadaşlar ben 19 yaşındayım boyumda 1,75 ama 91 kiloyum acil zayıflamam lazım okul başlamadan lütfen diyet yönttemi değil en hızlı zayıflama yöntemi söyleyin :/