Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bu sabah erkenden kızkardeşimle hastaneye gidecekti ama sabah 6da aradığında ya abla sen boşver gelme nasılsa film için randevu vereceklermiş sadece dedi bende hemen kafayı vurduğum gibi yattım uyudum yine
Yoksa o saatte yollara düşecektim ve kuzularıda evde tek bırakacaktım.
Kızkardeşim eşiyle gidip randevuyu almış ( bir ay sonraya vermişler
)
Büyük kızım sahura kadar oturunca bu saat oldu hala uyuyor
Eeee bir gece öncesi zaten sabahın 5inde uyanıp havaalanına gitmek için yola çıktılar, uçakta hiç uyumadan gelmiş, havaalanından sonra hemen cenazeye koşturduk sonrada tabi tekrar dünya yol yapıp birde sahura kadar oturunca iyice pestili çıktı kuzunun
O uyanana kadar bir size bakıp sonrada salonu toplayım dedim ( valizlerini boşalttı cadı bir sürü yerleşecek şey var daha )
Sonrada zaten giyinir kızkardeşime geçeriz
akşam iftara davetliyiz onlarda
Bu arada cuma günü için eşim annesiyle ablasını iftara davet etmişti ya
onun iptal olma ihtimali var
Bu sabah eşime açıkca söyledim kendimi iyi hissetmiyorum valla ne temizlik yapacak halim var nede ablanları ağırlayacak diye
eşimde sağ olsun ya ben zaten kesin dememiştim konuşuruz demiştim ablama arar başka güne erteleriz olmadı dedi
Hani sırf iş olsun diye değil gerçekten halim yok tabi onlar ne düşünür Allah bilir ama umurumda değil
Neyse ben şimdilik kaçtım artık gece uğrarım nasılsa sahura kadar oturacağım yine
arkadaşlar ben 19 yaşındayım boyumda 1,75 ama 91 kiloyum acil zayıflamam lazım okul başlamadan lütfen diyet yönttemi değil en hızlı zayıflama yöntemi söyleyin :/
Aramıza hoşgeldin o zaman
Hee hızlı zayıflama yöntemine gelince ; Kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi
Maalesef öyle bir mucize formül yok ama hep birlikte birbirimizi motive edip çok güzel sağlıklı beslenerek kilolarımızdan yavaş yavaşda olsa kurtulmaya çalışıyoruz
Umarım sende daim olursun