Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet.....

sizinle güzel bi video paylaşcam bugün:)
videoları peş peşe izlemenizi tavsiye ederim:))))
bak gördünmü herkes bize bakıyo:))))))))))):KK9::KK9::KK9:

Küçük Kızın Babası ile Ayakkabı Alma Mücadelesi - Baba Tamam Tamam :))) - YouTube

Tamam Baba - Beyaz Show - Beyazın Takliti 17 Mayıs - YouTube

tamam meyraa tamam sakinleeşş herkes sana bakıyor bak :KK1::KK1::KK1: anam ne bilmiş o öyle cok fena. :KK9:

cecoşum gözün aydın kızın gelmiş. kardeşler arası diyalog cok güzeldi ya içim eridi bi :KK16::KK16: cenazede yaşananlarada üzüldüm herseyin hayırlısını versin rabbim..

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler :KK54::KK54::KK54:

arkadaşlar ben 19 yaşındayım boyumda 1,75 ama 91 kiloyum acil zayıflamam lazım okul başlamadan lütfen diyet yönttemi değil en hızlı zayıflama yöntemi söyleyin :/

KIZLAR GÜNAYDIN :KK3::KK3:
Herkeslere güzel bi gün diliyorum bu aralar çok sakiniz gece muhabbetleride azaldı neyse hepinizi öpüyorum :KK16::KK16::KK16:
Ramazanda geriye sayım başladı yokuşu çıktık şimdi inicez hayırlısıyla :KK34::KK34:
selam güzeller umarım herkesler iyidirrr??

iş çok stresliydi her bir birim kendi arasında kavga ettiler sorun stres velhasıl millet ne kadar doluymuş içindekileri kustular birbirlerine tabi sıcak ve ramazan asabiyeti'de artı kattı.umarım düzelir ben tam izin aldım dolabı getircekler diye eve çıkmak üzereyken olaylar gelişti yanımdaki kızlar korktular yazık..umarım yarına yatışır olaylar özel sektör sonuçta işte...

işten eve geldim servis gelidek diye. bekle bekle 3 saat sonunda anca geldi bekleyin çalıştırmayın dediler .hala beklemedeyim bende mutfağı temizledim az iyi oldu ama kan ter içinde kaldım öle böle sıcak ki havale geçirir insan şimdide pestil gibiyim eşimde işte hala gelmedi.

Ama asıl güzel olan 92 kg yi gördüm aç karnına şimdi 93.4 oluyorum o kadarmı yedim ben yaa su çok içtimm :KK53::KK53: merak tartıldım işte:KK17::KK17:

regl yakın şişerim 1-2 güne :))
Yasemin ablacım dolabın hayırlı olsun güle güle kullan
Kilo içinde tebrik ederim valla ablacım hadi bi gayret 8li rakamlara az kaldı :KK16::KK16::KK16:
Merhaba kizlar uzun zamandir aranizda olamadim ..kendimce resmen depreayona girdim o verdigim kilolarida geri aldim 92 oldum..neyseki toparlandim ve diyetisyene gitmeye basladim cunku sagligim elden gitmek uzereydi..diyetisyen sayesinde 85 kiloya indim...
Kizlar uzun zamandir yazamadim umarim araniza tekrar kabul edersiniz beni yeniden

Canım tekrar hoşgeldin ozaman aramıza inşallah bundan sonra kaybolmazsın :KK34::KK34::KK34:

selam kızlar 2 gündür giremedim pek tadım yokdu.

Akşam spora git gel çok geç oluyor ben pert oluyorum zaten gircek zaman kalmıyor.

dünde buzdolabım bozuldu resmen yandı antalya sıcağına ne dayanır yeni dolap aldık bugün kurulacak.

Filizcim sorunun halolmasına sevindim.Allah birdaha göstermesin

amın yasemıncıgım. tsk ederımmmmmmmm sagolasın.

selamun aleyküm kızlar.
hayırlı bir gün diliyorum
canım geçmiş olsun sorunun neydi bilmiyorum (henüz geçmişi okuyamadım)ama çözülmesine sevindim.Allah bir daha yaşatmasın. babacığınada geçmiş olsun müşkülü hallolur huzura kavuşur inşallah

sanada geçmiş olsun yasemincim. yeni dolabını güle güle kullan

sıkıntınızı gidermişsiniz çok şükür. hadi Allah tez kavuştursun cecoşum

bu sadece ekmekten değil demekki. bir dr. git istersen nursena.ben o hali uzun zaman yaşadım sürekli mideme masaj yapıyordum biraz rahatlıyordum. gitgide sıklaştı problemlerim.en son sancılanıp dr. gittim. sorun midemde değil safra kesesindeymiş. seninki basit bir üşütmedir inşallah ama ihmal etme istersen.

canım aramıza hoş geldin. azmin daim olsun. burda sana yardımcı olabilecek arkadaşlar var.sen devamlılık göster yeterki.hergün menülerini paylaş. paylaşan arkadaşların menülerini takip et sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun inşallah

dafi tsk ederım ALLAH razı olsun

Hayırlı günler herkese
Yarım saat oldu uyanalı yavaştan işlerime başlayım artık
Ceco gözün Aydın kızın gelmiştir bu saatte sanırım
Nursenacım dikkat et kendine canım geçmiş olsun Dr a görün geçmezse mutlaka
Gulmacım bir görünüp bir kaydoluyorsun nasılsın
Hemşerim dolabını güle güle kullan canım daha iyi olmana sevindim
Gökçe ıremim sen nerelerdeydin kaç gündür
Filizcim meselenin çözülmesine sevindim babana geçmiş olsun

tsk ederım asuman. cok sagol

selam millet.....

sizinle güzel bi video paylaşcam bugün:)
videoları peş peşe izlemenizi tavsiye ederim:))))
bak gördünmü herkes bize bakıyo:))))))))))):KK9::KK9::KK9:

Küçük Kızın Babası ile Ayakkabı Alma Mücadelesi - Baba Tamam Tamam :))) - YouTube

Tamam Baba - Beyaz Show - Beyazın Takliti 17 Mayıs - YouTube

canım sıkıntınızın hallolmasına çok sevindim, hadi gözünüz aydın canım.....

ahhh böyle sıkıntıların nasıl bişey olduğunu az çok biliyorum, çünkü benim babam veznedardı.
her ikindi vakti bankaya parayı teslim edene kadar ne stresler yaşadığına kaç kere şahit oldum, ki bazen açıklar verdiği olurdu......
tabi açıkların meblası yada nedeni ne olursa olsun kendi ödemek zorunda hep.....:KK50:
her ikindin açık verebilme ihtimalinin sıkıntısını yaşardı rahmetli babacığım.....
neyse çok şükür atlattınız, geçmiş olsun tekrardan canım.

babanızada geçmiş olsun, biran önce sıkıntısı hallolsun inşaallah.

çok haklısın canım......
afacan nasıl bitanem??

dolabınız hayırlı olsun ablacım:)
yeni eşyayı pek severim:21::21:

Allah rahmet eylesin, rabbim anne babasına ferahlık versin inşaallah:KK43:

meyra cok tsk ederım ısını cok ıyı bılsen ya da yapsan da bazen suprız seyler gelısebılıyor ve boyle stresler olabılıyor maalesef. ve ne olursa olsun cozmekten baska care kalmıyor gerekırse cepten odemek zorundasın ozel sektor zor ıste. hangı ıste calısırsan calıs yasemın de bır suru sorun yasamıs ıste. kavga,dovus. daha ıkı hafta once bızım de aynısı oldu. zor valla. para kazanılıyor emegın karsılıgını tam almıyorsun ıkı uc kısılık calısıyorsun bır de boyle sorunlar oluyor sonra ruhen de bedenen de cok yıpranmıs ınsanlar oluyoruz ıste. ALLAH yardımcımız olsun hepımızın.

selam güzeller umarım herkesler iyidirrr??

iş çok stresliydi her bir birim kendi arasında kavga ettiler sorun stres velhasıl millet ne kadar doluymuş içindekileri kustular birbirlerine tabi sıcak ve ramazan asabiyeti'de artı kattı.umarım düzelir ben tam izin aldım dolabı getircekler diye eve çıkmak üzereyken olaylar gelişti yanımdaki kızlar korktular yazık..umarım yarına yatışır olaylar özel sektör sonuçta işte...

işten eve geldim servis gelidek diye. bekle bekle 3 saat sonunda anca geldi bekleyin çalıştırmayın dediler .hala beklemedeyim bende mutfağı temizledim az iyi oldu ama kan ter içinde kaldım öle böle sıcak ki havale geçirir insan şimdide pestil gibiyim eşimde işte hala gelmedi.

Ama asıl güzel olan 92 kg yi gördüm aç karnına şimdi 93.4 oluyorum o kadarmı yedim ben yaa su çok içtimm :KK53::KK53: merak tartıldım işte:KK17::KK17:

regl yakın şişerim 1-2 güne :))

yasemın gecmıs olsun dıyeyım yasadıgın seyın nasıl bırsey oldugunu ıyı bılıyorum ısyerındekı stres ve huzursuzluk berbat bırsey gercekten.

dolabın da gelmıs buarada. gule gule kullan

92 gormussun cok sevındımmmmmm:nazar:

kızlarrrrrrrrrrr gunaydın

yogun bır gunun ardından sıze tam anlamıyla bır gerı donus yapmıs olayım cunku dun apar topar gırdım ve cıktım aslında tam paylasamadım duygularımı.

kılomu gorur gormez duyguyu aradım cıglıklar koptu tabı bızden. sonra ben oturdum agladım telefonu kapatınca. kac yıl once bu kılodaydım bılmıyorum ınanın. cunku ben yıllarca tartılmayan bırıydım. duygunun da dedıgı gıbı sankı 34 beden olmus bırının mutlulugu oldu ben de ınanın. cunku umudum yukseldı sankı hep 103-105 hep bu ıkı rakamda takılıp kalacagım dıye korkuyordum. duygu hep der sen cok guclu bır kadınsın yasadıgın seylerı dusunecek olursak der ama bana ne kendım ne cevrem dıyet konusunda guvenmemıstır gecen kısı ayrı bir zor atlattım resmen cokus donemıne gırdım basarısızlıgı kaldıramadım herseye karsı bır ısyankarlık oldu bu yuzden.

yolum uzun ama bu yoldakı en guzel gunumu belkı de dun yasadım dıyebılırım hatta hayatımdakı en guzel gunlerden bırıydı. o mutlulukla cıcıler gıydım dun, resımler cekındım hatta duyguya da yolladım. cok farklı buldu benı, enerjı olarak bıle.

album yapacagım sımdı o resımlerı. sız baktıktan sonra kaldıracagım resımlerı.

menum:

dun spora gıtmedım ıftara davetlı oldugumuz ıcın eve gıttık dırekt.

ıftar : 2 bardak su
bır kase mercımek corbası
bır kase salata
bır dılım etlı ekmek
bır catal karpuz
bır sıse meyvelı soda
uc yemek kasıgı tandır kırmızı et

kızlar patronumuz ıftar verdı kalabalık kadayıf dolması, bezelyelı pılav ve yukarıdakı yıyecekler vardı menude sadece. ben en azamı tutmaya calıstım ıste sartlara gore.

eve gelınce ara ogun yaptım. bır yesıl elma, bır seftalı, ıkı bardak su, acık sekersız cay.

sahur:
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı cevız
uc zeytın
yarım domates yarım salatalık
az kasarlı cavdar ekmegı ıkı dılım tost yagsız

sahura gec uyandım, tam su ıcecektım kı ezan okundu oyuzden su ıcemedım bugun cok susamaya basladım sımdıden.

ayrıca 3 saat uyuyabıldım

99.7

ıkılı rakamlara hosgeldımmmmmmmmmmmmmm

:KK1::nazar::KK9::KK55::KK16::KK76::21::KK24::KK9::KK42::nazar::KK1::nazar::13::KK15::KK66::79::81::101::109::112::124::119::118::129::128:

Filizcim çok sevindim, tebrikler canım. inşallah bundan sonrası çok daha güzel olacak. geçmişe sünger çekip geleceğe güven ve umutla bakman için bi işaret bu. inşallah çok daha güzel rakamlar göreceksin :)

banuu senin kızın kolu nasıl oldu
Günaydın kızlar

Dün doğru düzgün giremedim çünkü inanılmaz hastaydım İyice azdı hastalığım akşam eve gelemiyordum yani adım dahi atamııyordum şirket arabasıyla bıraktılar yürüme mesafem 2 dk düşünün yani...Eve geldim üstümü çıkarıp uzandım biraz geçer diiye ama geçmedi...ündüz eczaneden bir ilaç almıştım iftarda hemen onu içtim geçtim yine uzandım ağrıyı unutmak içi uyumak istedim öyle de yaptım sürekli huzursuz bir şekilde uyumaya çalıştım...Sahura annem kaldırınca kendimi daha iyi hissediyordum kaşıntım neredeyse yoktu ..Nasıl sevindik anlatamam..Dün yapmadığım şey kalmamıştı...Meğer antibiyotik kullanınca mantar azarmış.Ben de dişim için antibiyotik kullanıyordum ya ondan olmuş.Şükür ki o ilacı buldum içinde bir tane tek var içiyorsun iyi de geliyor.Bugün de daha iyim ama regl oldum.Zaten günlerimdi ama ilaç yaptı sanırım artık bir hafta oruç yok ...

Bunları yazdım çünkü bu çok kötü bir hastalık belki aramızda mantarı olan vardır önemli bir detay bu yüzden paylaştım...

Durum böyle olunca ben bu haftayı çok hareketsiz geçirdim .Ye ve yat misali ...İncirleri de uyutamadım artık iyileşince yapıcam...
canım çok geçmiş olsun geçmiştir inşallah

12 yaşında canım büyük olan küçüğümde 9 yaşında
maşallah Allah bağışlasın

99.7

ıkılı rakamlara hosgeldımmmmmmmmmmmmmm

:KK1::nazar::KK9::KK55::KK16::KK76::21::KK24::KK9::KK42::nazar::KK1::nazar::13::KK15::KK66::79::81::101::109::112::124::119::118::129::128:

Tebrik ederim filizcim maşallah bri daha o üçlüleri hiç görme inşallah canım
Nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum ben de hasretle beklemiştim ikili rakamları:KK34:
Resimlerine de baktım enerjin hissediliyor gerçekten inşallah istediğin kilolara indiğin günleri deberaberce görürüz

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Bu sabah erkenden kızkardeşimle hastaneye gidecekti ama sabah 6da aradığında ya abla sen boşver gelme nasılsa film için randevu vereceklermiş sadece dedi bende hemen kafayı vurduğum gibi yattım uyudum yine :KK1:
Yoksa o saatte yollara düşecektim ve kuzularıda evde tek bırakacaktım.
Kızkardeşim eşiyle gidip randevuyu almış ( bir ay sonraya vermişler :KK53: )
Büyük kızım sahura kadar oturunca bu saat oldu hala uyuyor :KK1:
Eeee bir gece öncesi zaten sabahın 5inde uyanıp havaalanına gitmek için yola çıktılar, uçakta hiç uyumadan gelmiş, havaalanından sonra hemen cenazeye koşturduk sonrada tabi tekrar dünya yol yapıp birde sahura kadar oturunca iyice pestili çıktı kuzunun :KK1:
O uyanana kadar bir size bakıp sonrada salonu toplayım dedim ( valizlerini boşalttı cadı bir sürü yerleşecek şey var daha )
Sonrada zaten giyinir kızkardeşime geçeriz :KK34: akşam iftara davetliyiz onlarda :KK34:

Bu arada cuma günü için eşim annesiyle ablasını iftara davet etmişti ya :KK1: onun iptal olma ihtimali var :KK1:
Bu sabah eşime açıkca söyledim kendimi iyi hissetmiyorum valla ne temizlik yapacak halim var nede ablanları ağırlayacak diye :KK1: eşimde sağ olsun ya ben zaten kesin dememiştim konuşuruz demiştim ablama arar başka güne erteleriz olmadı dedi :KK1:
Hani sırf iş olsun diye değil gerçekten halim yok tabi onlar ne düşünür Allah bilir ama umurumda değil :KK33:

Neyse ben şimdilik kaçtım artık gece uğrarım nasılsa sahura kadar oturacağım yine :KK1:

arkadaşlar ben 19 yaşındayım boyumda 1,75 ama 91 kiloyum acil zayıflamam lazım okul başlamadan lütfen diyet yönttemi değil en hızlı zayıflama yöntemi söyleyin :/

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:
Hee hızlı zayıflama yöntemine gelince ; Kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi :KK60:
Maalesef öyle bir mucize formül yok ama hep birlikte birbirimizi motive edip çok güzel sağlıklı beslenerek kilolarımızdan yavaş yavaşda olsa kurtulmaya çalışıyoruz :KK34:
Umarım sende daim olursun :KK34:

X