Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s cnm hoşgeldin hernekaa şuan burda olmasan da nedemek kuzumm göremeyince merak ettim neyseki netden dolayı gelememişsin başka sıkıntı vermesin Rabbim

geldi çok şükür ne onlarla ne onlarsız anacım olmayınca anladım değerini ama dakka bir gol bir yoruldum uykum var uyuycam diyip yattı ben gene kaldım bi başıma
şimdi horuul horuul uyuyo salonda oğlanda oturma odasında uyuyo bende geçtim pc başına :126:

canım aramıza hoş geldin. azmin daim olsun. burda sana yardımcı olabilecek arkadaşlar var.sen devamlılık göster yeterki.hergün menülerini paylaş. paylaşan arkadaşların menülerini takip et sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun inşallah[/QUOTE]

çok teşekkür ederim sizinle zayıflayan baya kişi var sanırım umarım bnde yapabilir m

Canım sıkıntın her neyse çabucak kaybolur gider inşallah herşey gönlünce olsun ayrıca kusur ne demek her zaman hepimiz paylaşıyoruz birbirimizle hem sıkıntımızı hem sevincimizi

çok teşekkür ederim sizinle zayıflayan baya kişi var sanırım umarım bnde yapabilir m[/QUOTE]

Hoşgeldin sen de zayıflarsın tabii azmin bol olsun

hee geldi geldi ama sabaha karşı geldi anca sabah gördüm yüzünü ahanda şimdi uyuyo
her evde oluyo bu atışmalar çığrışmalar napcan çekecez mecbuuur
valla hiç sinir bozmaya değmiyo büyük bişey olmadıkça barışılıyo üzüldüğünle gerildiğinle kalıyosun
en güzeli sessiz kalcan alcan bi kitap okuycan kuzumm kafa dağıtcaksın yani bazen elde değil tabi insanız üzülüyoruz ama
bunu en aza indirmek lazım yoksa yıpranıyoruz kuzum

as. hoşgeldin öncelikle burda hepimiz 90+ yız 100+ yız ama çabalıyoruz kilo vermek için sende katıl bize
spor yapıyoruz kendi çapımızda misal ben evde dans ediyorum arada yürüyüş yapıyorum yemeklerimi yarıya indirmekle başladım işe
ve gerçekten çok farketti gidiyo kilolarım sende istersen böyle başla porsiyonlarını azalt zamanla alışcaksın
ekmeği kestim bide ben o da farketti sanırım ve her kilo gidişinde motive olucaksın hırslanıcaksın cnm

bazen durcak kilo verme ozamanda moralin bozulcak ama napcaksın buraya yazıcaksın bizlerden gazı alıp aynen dvm ediceksin
bence vakit vahvahlanma vakti değil hepimiz için geçerli bu vakit bismillah deyip başlama vakti haydin katıl bize fıstık gibi olucaz
hemen olmıycak elbet ama zamanla azimle olucak bu iş kendine inan ve başla aralarda kaçırsan bile bitti bu iş deme onu telafi et ve dvm et ozaman tamamdır cnm

inşallah ya desteğiniz bekliyorum

:) iyiki yazmışım buraya insanı gerçekten çok motive ediyorsunuz dedğiniz gibi bgnden porsiyon azaltcm bakalım faydası olucakmı ilginiz için teşekkürler :) sizinle umutlanmaya başladım :)

hadi gözün aydın cecoo Allah kavuştursun
bendede kaş boya işleri varda bayrama yakın gideyimh diyorum ozaman kadar ne hal alırım bilmiyorum ama beklemedeyim şimdlik

nursena geçmiş olsun cnm iyi yapmıssın oruç tutmamakla miden düzelsin dvm edersin kaldıgın yerden

Nursena ablacım şimdi daha iyisindir inşallah çok geçmiş olsun

Hoşgeldiniz

Zeynebim biraz daha iyi olduğuna çok sevindim dikkat et kendine

:) iyiki yazmışım buraya insanı gerçekten çok motive ediyorsunuz dedğiniz gibi bgnden porsiyon azaltcm bakalım faydası olucakmı ilginiz için teşekkürler :) sizinle umutlanmaya başladım :)

işte buuu emin ol olay burda başlıyo kendine inanıp tmm ulen bu kez başlıyorum demekle başlıyo
bi alkış atayım sana bi de gerçekten buranın faydası çok insanın bi hedefi oluyo
düzenli paylaşım yaparsan listeye giriyosun her cuma tartı günü buraya tartılıp kilomuzu bildiriyoruz
ve bu insanı daha da gaza getiriyo başarıcaz hep birlikte

filizcim cnm çok sevindim sorunun çözülmesine epey dert etmiştin kendine e tabi kolay değil sorun büyüktü
ama çok şükür Allahın izniyle geçti gitti

selam millet.....

sizinle güzel bi video paylaşcam bugün:)
videoları peş peşe izlemenizi tavsiye ederim:))))
bak gördünmü herkes bize bakıyo:)))))))))))

Küçük Kızın Babası ile Ayakkabı Alma Mücadelesi - Baba Tamam Tamam :))) - YouTube

Tamam Baba - Beyaz Show - Beyazın Takliti 17 Mayıs - YouTube

canım sıkıntınızın hallolmasına çok sevindim, hadi gözünüz aydın canım.....

ahhh böyle sıkıntıların nasıl bişey olduğunu az çok biliyorum, çünkü benim babam veznedardı.
her ikindi vakti bankaya parayı teslim edene kadar ne stresler yaşadığına kaç kere şahit oldum, ki bazen açıklar verdiği olurdu......
tabi açıkların meblası yada nedeni ne olursa olsun kendi ödemek zorunda hep.....
her ikindin açık verebilme ihtimalinin sıkıntısını yaşardı rahmetli babacığım.....
neyse çok şükür atlattınız, geçmiş olsun tekrardan canım.

babanızada geçmiş olsun, biran önce sıkıntısı hallolsun inşaallah.

çok haklısın canım......
afacan nasıl bitanem??

dolabınız hayırlı olsun ablacım:)
yeni eşyayı pek severim

arkadaşlar ben geldim ip atlayark vedigim kiloyu tekrar almışım moralim zaten sıfır da ha beter oldm ark kaza yapmış çocugu ölmüş rabimin imtihanından sual olnumuyor işte

Allah rahmet eylesin, rabbim anne babasına ferahlık versin inşaallah

Son düzenleme:
[b]esra teyzesiiii
paşamın albümü hazır buyruuunussss

Oğluşum büyük çişini yapamıyodu iki gündür anamı ağlattı resmen
bugün yaptı şükür bir gün kaka göreceğime bu kadar sewineceğimi hiç sanmıyordum[/b]
[ı]hepinizii öpüyoruz çook yorgunum o ağladı ben yoruldum walla
anaaaam anaam canım anamm kurban olayım sana sen nasıl büyüttün bizi[/ı]

bu çok iii geldi yaa annesiyle tehdit ediyo bide
Anasının kızı demekki çook cadıı
Yıkıldım resmen gülmekten ya allah razı olsun ilaç gibi geldi

hadi yapmış gözün aydın tatlım:)

gerçekten anne olmak kolay değil.....
çok güzel anne olmak ama zor.......
aslında her güzel şey gibi.....
kolay şeyler güzel değil zaten bence hayatta......
neyse yeter bu kadar demagojiDD
kocaman öpüyorum canımmm

ben artık kaçayım kızlar....
işler güçler beni bekler.........
yoksa akşama ne yeriiiiz:)))
herkeslere iyi iftarlar.......

bu çok iii geldi yaa annesiyle tehdit ediyo bide
Anasının kızı demekki çook cadıı
Yıkıldım resmen gülmekten ya allah razı olsun ilaç gibi geldi

sendende razı olsun canım, seni gülümsettiğime sevindim gerçekten:)

hemde ne cadı......:))))
ama babasıda çokta günahsız değil, çocuğu iyice zorlamış:)))
bunu eşimle baya önce izlemiştik, bişey olunca bazen eşimi güldürmek için söylerim ellerimle etrafı göstererek; gördünmü bak herkes bize bakıyo derim:))))

canım elimde çok tatlı bi video daha var, eminim bunada bayılıcaksın sen:)
bi ara paylaşcam.....
ben bayılıyom bu videoya yaaa......

öpüyorum canım, görüşürüz

ayyy koptum resmen ya bu zamane çocukları çok fena çookkk
beyazı kaçırmazdım önceleri ama artık tw ne demek onu bile unuttuum
videolara açığız cicim beklerimm ,bizde senii öptüüüüüüükk

çok güzel olmuş albümü, kendisi de çok güzel zaten

buraya da yazayım canım, Allah nazarlardan saklasın, analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.

bugünkü menümmmm

sabah

aç karnına bir bardak su
bir kase special K

öğlen
iki kepekli tost ekmeğinin arasına bir krem peynir sürdüm maydanozda koydum
iki kayısı
yarım litre su

ara
yarım muz

akşam
bir tabak semizotu yemeği
sarımsaklı yoğurt
5-6 çatal kavun

ara
bir bardak yeşilçay
4-5 kuru kayısı

Yatana kadar suyum 2,5 litre olur spor yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…