- 24 Haziran 2013
- 598
- 3
ah canım benim yokluğumun bi sen farkına varmışsın
çok teşekkür ederim ilgine canım benim
yukarda da yazdığım gibi netimizin hattında arıza vardı kaç gündür, daha yeni yapıldı canım operatörler tarafından, ne oldu yine anlamadım ama sonunda şükür yapıldı.....
seninde eşin yolculuğa çıkmış canım, bu gece döncekmiş; hayırlısı ile Allah kavuştursun inşaallah bitanem benim.....
kocaman öpüyorum, görüşürüz canım
ilginiz için teşekkür ederim...sıkıntılı süreci henüz atlatmadık ama o günkü kadar kötü durumda değilim..merakta bırakmışım sizi kusura bakmayın...çok dolmuştum bi patlama gibi oldu...evde kimseye bişey diyemeyince burda yazdım biraz...bugün kardeşim geldi...fırsat bulunca bakayım size dedim....şimdilik kaçmalıyım....öpüyorum sizi...
canım aramıza hoş geldin. azmin daim olsun. burda sana yardımcı olabilecek arkadaşlar var.sen devamlılık göster yeterki.hergün menülerini paylaş. paylaşan arkadaşların menülerini takip et sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun inşallah
goncan geldi zahir artıııık:))))))
hiç görünmemişsin bu akşam sen:))))
öptüm nilayım
---------
bizde bugün akşam biraz eşimle atıştık, barıştık geri amaaaa sonuçta atıştık işte, sonuçta sinirlendim yani durduk yere ben.
ortada hiç bişey yoktu sorun olacak, yine kendi kendine sorun oluşturdu birden, bazen aynı yorgan biti oluyo bu.
selam bu saate kadar uyanık kaldım düşünüp durmaktan helak oldum 20 yasındayım boyum 170cm kilo 120 artık kilolarımdan nefren ediyorum ünv gittğmdn beri baya bi kilo aldım ondan öncede çok kiloluydum ama bu kadar değil herkesin yüzüme bakıp aa yüzün çok güzel bide zayflasan süper olck demelernden bıktımm ne olur bana yardım edin en azından eylüle kadar biraz kilo veryim okula böyle bu halimle dönmek istemiyorum ben bıktımsizin yardımlarınız bekliyorum ramazanda oruç tutuyorum nasıl sahur ypmlıyım iftarda ne yemeliyim ne olur akıl verin bana sporda ypblr evde yürüme bndı herşey var artık zayıflamak isitiyorum 4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımda sıkıldı artık bu kilolarımdan ne kadar bana hissetirmek istemsede hssedyrum acill yrdmnza ihtycmm var ltfennn
GÜNAYDIN KIZLAR
Canım sende hoşgeldin aramıza sakın ümitsizliğe kapılma biz bu işin üstesinden gelicez bi bu kilolardan kurtulucaz öle yada böle bu iş biticek sen okul açılana kadar 7-8 kilo belki daha fazla bile verirsin ama gerçekten sağlıklı beslenerek ve spor yaparak hadi bakalım gazan mübarek olsun
as. hoşgeldin öncelikleburda hepimiz 90+ yız 100+ yız ama çabalıyoruz kilo vermek için sende katıl bize
spor yapıyoruz kendi çapımızda misal ben evde dans ediyorum arada yürüyüş yapıyorum yemeklerimi yarıya indirmekle başladım işe
ve gerçekten çok farketti gidiyo kilolarım sende istersen böyle başla porsiyonlarını azalt zamanla alışcaksın
ekmeği kestim bide ben o da farketti sanırım ve her kilo gidişinde motive olucaksın hırslanıcaksın cnm
bazen durcak kilo verme ozamanda moralin bozulcak ama napcaksın buraya yazıcaksın bizlerden gazı alıp aynen dvm ediceksin
bence vakit vahvahlanma vakti değil hepimiz için geçerli bu vakit bismillah deyip başlama vakti haydin katıl bize fıstık gibi olucaz
hemen olmıycak elbet ama zamanla azimle olucak bu iş kendine inan ve başla aralarda kaçırsan bile bitti bu iş deme onu telafi et ve dvm et ozaman tamamdır cnm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bu sabah erkenden uyanmak zorunda kaldımBüyük kızımın yolculuğu maceralı başladı Gitmeden evvel buradaki havaalanındaki pasaport müdürlüğünden dönüşü için bilgi almıştık ama uyuzlar meğer eksik bilgi vermişler tabi benim cadı henüz 12.5 yaşında olduğu için bu kız nereye gidiyor tek başına diye bunu havaalanında tutmuşlar ( hani acaba evdenmi kaçtı hesabı )
Sabah sabah Almanyadaki Havaalanından aradılar bizi böyle böyle bir durum var diye
Tabi izah ettik aslında Anannesiyle dönecektide aksilik oldu diye bu şekilde olmak zorunda kaldı, biz bilgi aldık hesapta ama eksik vermişler
Anannesiyle birlikte seyahat edebilir diye bir yazı yazmıştık ona bizim pasaport fotokopileriyle birlikte bırakmıştık ama tabi yanlız dönme ihtimali olmadığından tek gidebilir dememiştik ayrı bir yazıda
Telefondaki kadın yok sorun değilde teyidini alalım istedik dedi
Şu an Uçağa binmesine çok az kaldıBir kaç saat sonra kızıma kavuşmuş olacağız inşallah ....Aminnn
Bende iki saat sonra gidip şu tek kaşlarımı ayırtayımçift şeridi tek şeride düşüreyim okadar vahim yani durumum
Nursena ablacım şimdi daha iyisindir inşallah çok geçmiş olsungünayydınnn kızllarrr benim miğdem aynıı felaket durumdayımmm bugün malesef tutamadım oruçç eğer öğlene kadar geçmezse öğleden sonra gidicemmm çok sıcak olunca sanırım iftarda falan soğuk su içtik bide klima miğdeyimi üşüttüm anlamadımm 2 göğsümün arasında yediklerim sıkışıyo taş gibi oluyo bakalım hayırlısı ilk oruç firesini üzülerek verdimm aslında tutarum diye kalktım baktım olmucak eşim tutma sağlık için dedi kısmet allah tüm hastala şifa versin şu mübarek günde
cecoo allah kavuştursunn kızına
yena teller çıktı sanırım mutlusunuzdur
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım sizi seviyorummm teşekkürler
Ben de 124 kiloydum. Bisürü sacma sapan diyet yaptım. Bi türlü düzelmedi sağlığım. Sonra diyetisyene gittim diyet yazdı içinde ekmek de vardı. Ama kalp ve damar yolu tıkanıklıkları oldugu için beyaz ekmek değil tam buğday ekmeği yemem gerekiyomus.
Evde de yalnızdım. Dısarda da tam bugday ekmeği diye sattıkları seyden asla yüzde yüz emin olamazdım. Allah razı olsun bir un buldum, Bemtat Un markasına ait. Evde kendi ekmeğimi kendim yaptım. Hem daha ucuza geldi hem de kendi bildigim organik seyleri yedim.
Eskilerde bakın hic problem yok cunku yedikleri elma, elma gibi elma, ekmek de ekmek gibi ekmek. Yavas yavas organik gıda malzemeleri alıp kendım yapmaya basladım diyetle birlikte su an üç ayda 97 kiloya indim.
İnmeye de devam ediyorum daha 45 yasıma bile girmis diilim ama burada zor süreclerde yasadıgım deneyimleri anlatmak icin varım.
Amacım herkesin saglıklı ve iyi beslenmesini saglamak.
Cinsel yasamdaki mutluluk, mutfak, evin temizliği, hormonlar, evin rengi, şekli şimali herşey bedeni etkiliyor.
Evliligim bitmek üzereyken su an bana asık bi kocam var. Yasasın kadın dayanısması. Saadet ablanız olarak 2 tane altın gibi genc kız yetistirdim ve burada da size tavsiyeler vermek icin varım. İlk mesajımı o yüzden bu konuda yazdım. Hoşbuldum kardeşlerim!
:) iyiki yazmışım buraya insanı gerçekten çok motive ediyorsunuz dedğiniz gibi bgnden porsiyon azaltcm bakalım faydası olucakmı ilginiz için teşekkürler :) sizinle umutlanmaya başladım :)
kızlar herkese guzel bır gun dılıyorum
dun uc saat uyku ıle gunu gecırdım hem ıshal oldum hem esımın burnu kanadı stresten olsa gerek ama ALLAHA sukur umulmadık sekılde sorunlar cozuldu tabıkı omrumuzden omur gıttı ama cok sukur. haftasonu da babamın basına bır hırsızlık olayı gelmıs ona da uzuldum yazık adamcagız 60 yasına yakın ama eve destek olmak ıcın calısıyor sureklı dısarda sıcak, soguk. neyse sırketın parasını almıslar cebınden. derde dusup bır de adamları takıp etmeye calısmıs. cok uzulmus cunku o parayı odemek zorunda kalacak. hem uykum dagılsın hem bugun spor yapamayacagım ıcın barı pazartesı yapayım dıye spora gıttım ıyıkı de gıtmısım hem uykum acıldı hem kendımı ıyı hıssettım hem de harıka bır rakam gordummmmmmmmmmmmm
sorun cozuldu, ben guzel bır rakam gordum oyuzden gayet huzurlu bır sekılde uyudum. etlı guvec yemegı yaptım, ısımı bıtırıp 11 de yattım. 1 bucuk saat daha fazla uyumus olmak ıyı de geldı gercekten. ıftara kadar da uyurum bugun, erken gıtmek gerekmezse davete. patronumuz cok buyuk bır ıftar yemegı verıyordu haremlık selamlık olacakmıs koca sehır orda olur sanırım.
ben bugun asırı yogunum, bu hafta cok yogun olacagım zaten dıyordum. oyuzden hemen cıkacagım aksam da gıremem artık yarın sabaha gorusuruz.
canı gonulden dua ettıgınızı bılıyorum oyuzden dualarınız ıcın cok tsk ederım. ALLAH razı olsun. hangınız duası kabul oldu bılmem ama kesın bırınızın dılek kapısı acıkmıs da ben huzura erdım aksama dogru sorun cozuldu de.
hee geldi geldi ama sabaha karşı geldi anca sabah gördüm yüzünü ahanda şimdi uyuyo
her evde oluyo bu atışmalar çığrışmalar napcan çekecez mecbuuur
valla hiç sinir bozmaya değmiyo büyük bişey olmadıkça barışılıyo üzüldüğünle gerildiğinle kalıyosun
en güzeli sessiz kalcan alcan bi kitap okuycan kuzumm kafa dağıtcaksın yani bazen elde değil tabi insanız üzülüyoruz ama
bunu en aza indirmek lazım yoksa yıpranıyoruz kuzum
selam kızlar 2 gündür giremedim pek tadım yokdu.
Akşam spora git gel çok geç oluyor ben pert oluyorum zaten gircek zaman kalmıyor.
dünde buzdolabım bozuldu resmen yandı antalya sıcağına ne dayanır yeni dolap aldık bugün kurulacak.
Filizcim sorunun halolmasına sevindim.Allah birdaha göstermesin
arkadaşlar ben geldim ip atlayark vedigim kiloyu tekrar almışım moralim zaten sıfır da ha beter oldm ark kaza yapmış çocugu ölmüş rabimin imtihanından sual olnumuyor işte
selam millet.....
Sizinle güzel bi video paylaşcam bugün:)
videoları peş peşe izlemenizi tavsiye ederim:))))
bak gördünmü herkes bize bakıyo:)))))))))))
küçük kızın babası ile ayakkabı alma mücadelesi - baba tamam tamam :))) - youtube
tamam baba - beyaz show - beyazın takliti 17 mayıs - youtube
[b]esra teyzesiiii
paşamın albümü hazır buyruuunussss
Oğluşum büyük çişini yapamıyodu iki gündür anamı ağlattı resmen
bugün yaptı şükür bir gün kaka göreceğime bu kadar sewineceğimi hiç sanmıyordum[/b]
[ı]hepinizii öpüyoruz çook yorgunum o ağladı ben yoruldum walla
anaaaam anaam canım anamm kurban olayım sana sen nasıl büyüttün bizi[/ı]
bu çok iii geldi yaa annesiyle tehdit ediyo bide
Anasının kızı demekki çook cadıı
Yıkıldım resmen gülmekten ya allah razı olsun ilaç gibi geldi
ayyy koptum resmen ya bu zamane çocukları çok fena çookkkben artık kaçayım kızlar....
işler güçler beni bekler.........
yoksa akşama ne yeriiiiz:)))
herkeslere iyi iftarlar.......
sendende razı olsun canım, seni gülümsettiğime sevindim gerçekten:)
hemde ne cadı......:))))
ama babasıda çokta günahsız değil, çocuğu iyice zorlamış:)))
bunu eşimle baya önce izlemiştik, bişey olunca bazen eşimi güldürmek için söylerim ellerimle etrafı göstererek; gördünmü bak herkes bize bakıyo derim:))))
canım elimde çok tatlı bi video daha var, eminim bunada bayılıcaksın sen:)
bi ara paylaşcam.....
ben bayılıyom bu videoya yaaa......
öpüyorum canım, görüşürüz
[b]esra teyzesiiii
paşamın albümü hazır buyruuunussss
Oğluşum büyük çişini yapamıyodu iki gündür anamı ağlattı resmen
bugün yaptı şükür bir gün kaka göreceğime bu kadar sewineceğimi hiç sanmıyordum[/b]
[ı]hepinizii öpüyoruz çook yorgunum o ağladı ben yoruldum walla
anaaaam anaam canım anamm kurban olayım sana sen nasıl büyüttün bizi[/ı]