Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben yine uykusuzum valla ben anlamadım bu işi erkende uyusam geçte ben bu uykuya doyamıyorum neyse hayırlısı napalım ramazan böle olcak demekki
Herkesler iyidir inşallah öpüldünüz kızlar
Canım hoşgeldin aramıza burda senin gibi genç arkadaşlarımız var sakın ümitsizliğe kapılma yaşın genç bizden çok daha güzel kilolar verebilirsin hadi bakalım gazan mübarek olsun
Nursena ablacım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bugün daha iyisindir
Canım sende hoşgeldin aramıza sakın ümitsizliğe kapılma biz bu işin üstesinden gelicez bi bu kilolardan kurtulucaz öle yada böle bu iş biticek sen okul açılana kadar 7-8 kilo belki daha fazla bile verirsin ama gerçekten sağlıklı beslenerek ve spor yaparak hadi bakalım gazan mübarek olsun

Hadi tekrardan gözün aydın banu ablacım kızın biraz zorluda olsa binmiş uçağına kendine iyi bak abalacım öpüyorum

günayydınnn kızllarrr benim miğdem aynıı felaket durumdayımmm bugün malesef tutamadım oruçç eğer öğlene kadar geçmezse öğleden sonra gidicemmm çok sıcak olunca sanırım iftarda falan soğuk su içtik bide klima miğdeyimi üşüttüm anlamadımm 2 göğsümün arasında yediklerim sıkışıyo taş gibi oluyo bakalım hayırlısı ilk oruç firesini üzülerek verdimm aslında tutarum diye kalktım baktım olmucak eşim tutma sağlık için dedi kısmet allah tüm hastala şifa versin şu mübarek günde

cecoo allah kavuştursunn kızına
yena teller çıktı sanırım mutlusunuzdur
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım sizi seviyorummm teşekkürler

canım çok çok geçmiş olsun tekrar
Dediğin gibi hem sıcak, hem klima hemde soğuk sular maf etmiş seni. Umarım bir an önce toparlanırsın ama bak ihmal etme mutlaka bir doktora görün canım

selamun aleyküm kızlar.
hayırlı bir gün diliyorum
canım geçmiş olsun sorunun neydi bilmiyorum (henüz geçmişi okuyamadım)ama çözülmesine sevindim.Allah bir daha yaşatmasın. babacığınada geçmiş olsun müşkülü hallolur huzura kavuşur inşallah

sanada geçmiş olsun yasemincim. yeni dolabını güle güle kullan

sıkıntınızı gidermişsiniz çok şükür. hadi Allah tez kavuştursun cecoşum

bu sadece ekmekten değil demekki. bir dr. git istersen nursena.ben o hali uzun zaman yaşadım sürekli mideme masaj yapıyordum biraz rahatlıyordum. gitgide sıklaştı problemlerim.en son sancılanıp dr. gittim. sorun midemde değil safra kesesindeymiş. seninki basit bir üşütmedir inşallah ama ihmal etme istersen.

canım aramıza hoş geldin. azmin daim olsun. burda sana yardımcı olabilecek arkadaşlar var.sen devamlılık göster yeterki.hergün menülerini paylaş. paylaşan arkadaşların menülerini takip et sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun inşallah

Son düzenleme:
Ben de 124 kiloydum. Bisürü sacma sapan diyet yaptım. Bi türlü düzelmedi sağlığım. Sonra diyetisyene gittim diyet yazdı içinde ekmek de vardı. Ama kalp ve damar yolu tıkanıklıkları oldugu için beyaz ekmek değil tam buğday ekmeği yemem gerekiyomus.
Evde de yalnızdım. Dısarda da tam bugday ekmeği diye sattıkları seyden asla yüzde yüz emin olamazdım. Allah razı olsun bir un buldum, Bemtat Un markasına ait. Evde kendi ekmeğimi kendim yaptım. Hem daha ucuza geldi hem de kendi bildigim organik seyleri yedim.
Eskilerde bakın hic problem yok cunku yedikleri elma, elma gibi elma, ekmek de ekmek gibi ekmek. Yavas yavas organik gıda malzemeleri alıp kendım yapmaya basladım diyetle birlikte su an üç ayda 97 kiloya indim.
İnmeye de devam ediyorum daha 45 yasıma bile girmis diilim ama burada zor süreclerde yasadıgım deneyimleri anlatmak icin varım.
Amacım herkesin saglıklı ve iyi beslenmesini saglamak.
Cinsel yasamdaki mutluluk, mutfak, evin temizliği, hormonlar, evin rengi, şekli şimali herşey bedeni etkiliyor.
Evliligim bitmek üzereyken su an bana asık bi kocam var. Yasasın kadın dayanısması. Saadet ablanız olarak 2 tane altın gibi genc kız yetistirdim ve burada da size tavsiyeler vermek icin varım. İlk mesajımı o yüzden bu konuda yazdım. Hoşbuldum kardeşlerim!

arkadaşlar ben geldim ip atlayark vedigim kiloyu tekrar almışım moralim zaten sıfır da ha beter oldm ark kaza yapmış çocugu ölmüş rabimin imtihanından sual olnumuyor işte

geçmiş olsun canım Allah bir daha bu korkuyu yaşatmasın.

ondan bir tanede bende var esracım. üç öğün et koy hayır demez
hayırlısı olsun Asuu inşallah güzel bir başlangıç olur

Elizcim amcana da sana da geçmiş olsun daha iyisinizdir inşallah

arkadaşlar ben geldim ip atlayark vedigim kiloyu tekrar almışım moralim zaten sıfır da ha beter oldm ark kaza yapmış çocugu ölmüş rabimin imtihanından sual olnumuyor işte
canım takma aldığını çabucak verirsin inşallah. yeterki sağlığın yerinde olsun. arkadaşına geçmiş olsun. Allah sabırlar versin. evlat acısı çok zordur eminim.başınız sağolsun canım.

hoş geldın saadet abla
kılolu ınsanlar hep aynı seyı paylasıyorlar soyledıklerını o kadar cok ıyı anlıyorum kı emınım burada kı herkez senı anlayacak
doktorum verdıgı dıyetı ve sporu yapacak olan bızız ne olursa olsun iş kendimizde bitıyor sorunu co<ecek olan bızız
kesınkıle hersey ım etkılenıyor kılodan o yuzden mutsuz ve asık suratla gezıyorum ama sımdı sımdı yuzum gulmeye basladı inş .tamamına erecegım yolunda basarılarr inş. sende amacıya saglıkla mutlulkla ulasırsın tekrar hosgeldın

gumaydınlarr nursena gecmıs olsun kuzum benımde sahurda felaket dişim agrıdı simdi de hafıf var orucumun bozulmasından korkuyoruym hap attım sahur da az şimi

ceco gozun aydın kuzum kızın gelımıyomus simdi gelmiştir hasret gidernnn

dafıcım hosgeldın cnm yoktun alıntı yapmaya baslamıssın

koy deydın galıba degıl mı

nasıl gectı

Meyramm okudum msjını uzun uzunda anlatmışsın Allah razıl olsun bitanem

Forumu takipte kal gerçekten kilo verirsin burdaki herkes birbirine yardımcı oluyor sen yeter ki kararını ver ve başla

Gözün aydın Banucummm sonunda kavuşuyorsun kızına

dafıcım hosgeldın cnm yoktun alıntı yapmaya baslamıssın

koy deydın galıba degıl mı

nasıl gectı
hoşbulduk canım evet çarşambadan buyana köydeydim. bayram temizliğinin bir kısmını halledip geldim.geçmişe bakayım dedim ama net izin vermiyor durmadan donuyor. bir msj yazıyorum dakikalarca gitmiyor.biraz sonra bileciğe gideceğim. çıkmam gerekiyor.sonra devam ederim

sagol canım allah razı olsun baklım kafya taktım ben zayıflama işini çünkü aşılama yaptacam kilo vermem gerek

Hayırlı günler herkese
Yarım saat oldu uyanalı yavaştan işlerime başlayım artık
Ceco gözün Aydın kızın gelmiştir bu saatte sanırım
Nursenacım dikkat et kendine canım geçmiş olsun Dr a görün geçmezse mutlaka
Gulmacım bir görünüp bir kaydoluyorsun nasılsın
Hemşerim dolabını güle güle kullan canım daha iyi olmana sevindim
Gökçe ıremim sen nerelerdeydin kaç gündür
Filizcim meselenin çözülmesine sevindim babana geçmiş olsun

Güle güle git gel daficim

Günaydın canım ne oldu ki neden moralin bozuk ?? Umarım kısa sürede düzelir Rabbim yardımcın olsun...Bizde seni özlüyoruz...

merakettimm yolcum önemli bişey yoktur umarımmmm eşşin evinizi özledi galiba sen bu kadar annenlerde durmazdın hayırlısı olsunn merakta burakma bizi

Canım bizde seni özlüyoruz
İnşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre verir canım Aminnnnnnnnnn

Zeynepcim umarım her şey yolundadır. okuduğumdan beri aklım sende. biz de seni çok özlüyoruz tatlı kuzu.

ilginiz için teşekkür ederim...sıkıntılı süreci henüz atlatmadık ama o günkü kadar kötü durumda değilim..merakta bırakmışım sizi kusura bakmayın...çok dolmuştum bi patlama gibi oldu...evde kimseye bişey diyemeyince burda yazdım biraz...bugün kardeşim geldi...fırsat bulunca bakayım size dedim....şimdilik kaçmalıyım....öpüyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…