- 12 Kasım 2012
- 1.152
- 1
- 38
Canım hoşgeldin aramıza burda senin gibi genç arkadaşlarımız var sakın ümitsizliğe kapılma yaşın genç bizden çok daha güzel kilolar verebilirsin hadi bakalım gazan mübarek olsunmerhabalar.ben ilk defa buraya yazıyorum yeni üyeyim.18 yaşındayım 90 kilonun üzerindeyim.normaldede kiloluydum ama her yıl onar kilo ala ala bu hale geldim.şimdi ise üniversiteye başlıyorum ve artık kilolu olmak istemiyorum çünkü kendimi yeteri olarak gösteremediğimi düşünüyorum.hep başka kalıplar içine sıkışmış gibiyim.Fakat iradesizim ve çevremde bana bu konuda yardımcı olacak kimse yok.yardımlarınızı bekliyorum.tartım yok o yüzden bilmiyorum 100 kilo olabilirim 1.70 boyum var.üst beden normaldi bu sene göbek oldu ama alt kısım hep öyle 46 bedenim şu an.yaşıma uygun kıyafet bulmakta zorlanıyorum.kollarımda çok kalın.sizin burda birbirinize yardımcı olduğunuzu gördüm lütfen bana da yardım edin
Nursena ablacım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bugün daha iyisindirslm kızlarrr sabahtan beri orcu zor tutumm miğde mde nası bi gaz anlatamam sahurda yarım yufka ekmek yedim miğdeme oturdu allahımm akşama kadar bi şişlik bi bulantı istifa etmeden iftarı ettim ama hala rahatsızızm ne içsem aceba nane limon iyi gelirmiki yediklerimm taş gibi oturdu sıkıntı bastı bana off inşallah sahura düzelirim
Canım sende hoşgeldin aramıza sakın ümitsizliğe kapılma biz bu işin üstesinden gelicez bi bu kilolardan kurtulucaz öle yada böle bu iş biticek sen okul açılana kadar 7-8 kilo belki daha fazla bile verirsin ama gerçekten sağlıklı beslenerek ve spor yaparak hadi bakalım gazan mübarek olsunselam bu saate kadar uyanık kaldım düşünüp durmaktan helak oldum 20 yasındayım boyum 170cm kilo 120 artık kilolarımdan nefren ediyorum ünv gittğmdn beri baya bi kilo aldım ondan öncede çok kiloluydum ama bu kadar değil herkesin yüzüme bakıp aa yüzün çok güzel bide zayflasan süper olck demelernden bıktımm ne olur bana yardım edin en azından eylüle kadar biraz kilo veryim okula böyle bu halimle dönmek istemiyorum ben bıktımsizin yardımlarınız bekliyorum ramazanda oruç tutuyorum nasıl sahur ypmlıyım iftarda ne yemeliyim ne olur akıl verin bana sporda ypblr evde yürüme bndı herşey var artık zayıflamak isitiyorum 4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımda sıkıldı artık bu kilolarımdan ne kadar bana hissetirmek istemsede hssedyrum acill yrdmnza ihtycmm var ltfennn
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bu sabah erkenden uyanmak zorunda kaldımBüyük kızımın yolculuğu maceralı başladı Gitmeden evvel buradaki havaalanındaki pasaport müdürlüğünden dönüşü için bilgi almıştık ama uyuzlar meğer eksik bilgi vermişler tabi benim cadı henüz 12.5 yaşında olduğu için bu kız nereye gidiyor tek başına diye bunu havaalanında tutmuşlar ( hani acaba evdenmi kaçtı hesabı )
Sabah sabah Almanyadaki Havaalanından aradılar bizi böyle böyle bir durum var diye
Tabi izah ettik aslında Anannesiyle dönecektide aksilik oldu diye bu şekilde olmak zorunda kaldı, biz bilgi aldık hesapta ama eksik vermişler
Anannesiyle birlikte seyahat edebilir diye bir yazı yazmıştık ona bizim pasaport fotokopileriyle birlikte bırakmıştık ama tabi yanlız dönme ihtimali olmadığından tek gidebilir dememiştik ayrı bir yazıda
Telefondaki kadın yok sorun değilde teyidini alalım istedik dedi
Şu an Uçağa binmesine çok az kaldıBir kaç saat sonra kızıma kavuşmuş olacağız inşallah ....Aminnn
Bende iki saat sonra gidip şu tek kaşlarımı ayırtayımçift şeridi tek şeride düşüreyim okadar vahim yani durumum
Hadi tekrardan gözün aydın banu ablacım kızın biraz zorluda olsa binmiş uçağına kendine iyi bak abalacım öpüyorum
günayydınnn kızllarrr benim miğdem aynıı felaket durumdayımmm bugün malesef tutamadım oruçç eğer öğlene kadar geçmezse öğleden sonra gidicemmm çok sıcak olunca sanırım iftarda falan soğuk su içtik bide klima miğdeyimi üşüttüm anlamadımm 2 göğsümün arasında yediklerim sıkışıyo taş gibi oluyo bakalım hayırlısı ilk oruç firesini üzülerek verdimm aslında tutarum diye kalktım baktım olmucak eşim tutma sağlık için dedi kısmet allah tüm hastala şifa versin şu mübarek günde
cecoo allah kavuştursunn kızına
yena teller çıktı sanırım mutlusunuzdur
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım sizi seviyorummm teşekkürler
canım geçmiş olsun sorunun neydi bilmiyorum (henüz geçmişi okuyamadım)ama çözülmesine sevindim.Allah bir daha yaşatmasın. babacığınada geçmiş olsun müşkülü hallolur huzura kavuşur inşallahkızlar herkese guzel bır gun dılıyorum
dun uc saat uyku ıle gunu gecırdım hem ıshal oldum hem esımın burnu kanadı stresten olsa gerek ama ALLAHA sukur umulmadık sekılde sorunlar cozuldu tabıkı omrumuzden omur gıttı ama cok sukur. haftasonu da babamın basına bır hırsızlık olayı gelmıs ona da uzuldum yazık adamcagız 60 yasına yakın ama eve destek olmak ıcın calısıyor sureklı dısarda sıcak, soguk. neyse sırketın parasını almıslar cebınden. derde dusup bır de adamları takıp etmeye calısmıs. cok uzulmus cunku o parayı odemek zorunda kalacak. hem uykum dagılsın hem bugun spor yapamayacagım ıcın barı pazartesı yapayım dıye spora gıttım ıyıkı de gıtmısım hem uykum acıldı hem kendımı ıyı hıssettım hem de harıka bır rakam gordummmmmmmmmmmmm
sorun cozuldu, ben guzel bır rakam gordum oyuzden gayet huzurlu bır sekılde uyudum. etlı guvec yemegı yaptım, ısımı bıtırıp 11 de yattım. 1 bucuk saat daha fazla uyumus olmak ıyı de geldı gercekten. ıftara kadar da uyurum bugun, erken gıtmek gerekmezse davete. patronumuz cok buyuk bır ıftar yemegı verıyordu haremlık selamlık olacakmıs koca sehır orda olur sanırım.
ben bugun asırı yogunum, bu hafta cok yogun olacagım zaten dıyordum. oyuzden hemen cıkacagım aksam da gıremem artık yarın sabaha gorusuruz.
canı gonulden dua ettıgınızı bılıyorum oyuzden dualarınız ıcın cok tsk ederım. ALLAH razı olsun. hangınız duası kabul oldu bılmem ama kesın bırınızın dılek kapısı acıkmıs da ben huzura erdım aksama dogru sorun cozuldu de.
sanada geçmiş olsun yasemincim. yeni dolabını güle güle kullanselam kızlar 2 gündür giremedim pek tadım yokdu.
Akşam spora git gel çok geç oluyor ben pert oluyorum zaten gircek zaman kalmıyor.
dünde buzdolabım bozuldu resmen yandı antalya sıcağına ne dayanır yeni dolap aldık bugün kurulacak.
Filizcim sorunun halolmasına sevindim.Allah birdaha göstermesin
sıkıntınızı gidermişsiniz çok şükür. hadi Allah tez kavuştursun cecoşumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bu sabah erkenden uyanmak zorunda kaldımBüyük kızımın yolculuğu maceralı başladı Gitmeden evvel buradaki havaalanındaki pasaport müdürlüğünden dönüşü için bilgi almıştık ama uyuzlar meğer eksik bilgi vermişler tabi benim cadı henüz 12.5 yaşında olduğu için bu kız nereye gidiyor tek başına diye bunu havaalanında tutmuşlar ( hani acaba evdenmi kaçtı hesabı )
Sabah sabah Almanyadaki Havaalanından aradılar bizi böyle böyle bir durum var diye
Tabi izah ettik aslında Anannesiyle dönecektide aksilik oldu diye bu şekilde olmak zorunda kaldı, biz bilgi aldık hesapta ama eksik vermişler
Anannesiyle birlikte seyahat edebilir diye bir yazı yazmıştık ona bizim pasaport fotokopileriyle birlikte bırakmıştık ama tabi yanlız dönme ihtimali olmadığından tek gidebilir dememiştik ayrı bir yazıda
Şu an Uçağa binmesine çok az kaldıBir kaç saat sonra kızıma kavuşmuş olacağız inşallah ....Aminnn
Bende iki saat sonra gidip şu tek kaşlarımı ayırtayımçift şeridi tek şeride düşüreyim okadar vahim yani durumum
bu sadece ekmekten değil demekki. bir dr. git istersen nursena.ben o hali uzun zaman yaşadım sürekli mideme masaj yapıyordum biraz rahatlıyordum. gitgide sıklaştı problemlerim.en son sancılanıp dr. gittim. sorun midemde değil safra kesesindeymiş. seninki basit bir üşütmedir inşallah ama ihmal etme istersen.günayydınnn kızllarrr benim miğdem aynıı felaket durumdayımmm bugün malesef tutamadım oruçç eğer öğlene kadar geçmezse öğleden sonra gidicemmm çok sıcak olunca sanırım iftarda falan soğuk su içtik bide klima miğdeyimi üşüttüm anlamadımm 2 göğsümün arasında yediklerim sıkışıyo taş gibi oluyo bakalım hayırlısı ilk oruç firesini üzülerek verdimm aslında tutarum diye kalktım baktım olmucak eşim tutma sağlık için dedi kısmet allah tüm hastala şifa versin şu mübarek günde
cecoo allah kavuştursunn kızına
yena teller çıktı sanırım mutlusunuzdur
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım sizi seviyorummm teşekkürler
canım aramıza hoş geldin. azmin daim olsun. burda sana yardımcı olabilecek arkadaşlar var.sen devamlılık göster yeterki.hergün menülerini paylaş. paylaşan arkadaşların menülerini takip et sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun inşallahselam bu saate kadar uyanık kaldım düşünüp durmaktan helak oldum 20 yasındayım boyum 170cm kilo 120 artık kilolarımdan nefren ediyorum ünv gittğmdn beri baya bi kilo aldım ondan öncede çok kiloluydum ama bu kadar değil herkesin yüzüme bakıp aa yüzün çok güzel bide zayflasan süper olck demelernden bıktımm ne olur bana yardım edin en azından eylüle kadar biraz kilo veryim okula böyle bu halimle dönmek istemiyorum ben bıktımsizin yardımlarınız bekliyorum ramazanda oruç tutuyorum nasıl sahur ypmlıyım iftarda ne yemeliyim ne olur akıl verin bana sporda ypblr evde yürüme bndı herşey var artık zayıflamak isitiyorum 4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımda sıkıldı artık bu kilolarımdan ne kadar bana hissetirmek istemsede hssedyrum acill yrdmnza ihtycmm var ltfennn
geçmiş olsun canım Allah bir daha bu korkuyu yaşatmasın.Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak
Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyorduKvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerektabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış
Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn
Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorumAllahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah
Geçmişi artık başka zaman okurumfasülyemi unutmayayım
ondan bir tanede bende var esracım. üç öğün et koy hayır demezdün sahura da kalkamadık ya Asuman abla, sanırım açlık yüzünden patladık. neyse düzelttik arayı da uyudu. olan benim tatlı hevesine oldu
ben de eşin gibiyim, tatlıyı çok istiyor canım. eşim de et istiyor sürekli, canı çekiyormuş. sanırım bizimki şekere yatkınlıktan. sen de mecbur yapacaksın ablacım, olmadı kalanı da yer ertesi gün.
alttaki komşunun sesi geliyordu bugün, eşine diyor evde tatlı vardı niye aldın yeniden. Nursenanın da kocası canı çekip almış demek ki, benimki niye tatlıcı değil de etçi ya :)
hayırlısı olsun Asuu inşallah güzel bir başlangıç oluryenacım bugün kayıt olmak istediğimiz okulu aradım düz kısmı da tercihle öğrenci alacakmış diploma notu 80 üzeriyse avantajlı olur dedi bizimki de o civarlarda olur herhalde henüz almadık diplomasını hazırdır ama herhalde olmazsa ben yarın okula uğrarım
Elizcim amcana da sana da geçmiş olsun daha iyisinizdir inşallahArkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen
canım takma aldığını çabucak verirsin inşallah. yeterki sağlığın yerinde olsun. arkadaşına geçmiş olsun. Allah sabırlar versin. evlat acısı çok zordur eminim.başınız sağolsun canım.arkadaşlar ben geldim ip atlayark vedigim kiloyu tekrar almışım moralim zaten sıfır da ha beter oldm ark kaza yapmış çocugu ölmüş rabimin imtihanından sual olnumuyor işte
Ben de 124 kiloydum. Bisürü sacma sapan diyet yaptım. Bi türlü düzelmedi sağlığım. Sonra diyetisyene gittim diyet yazdı içinde ekmek de vardı. Ama kalp ve damar yolu tıkanıklıkları oldugu için beyaz ekmek değil tam buğday ekmeği yemem gerekiyomus.
Evde de yalnızdım. Dısarda da tam bugday ekmeği diye sattıkları seyden asla yüzde yüz emin olamazdım. Allah razı olsun bir un buldum, Bemtat Un markasına ait. Evde kendi ekmeğimi kendim yaptım. Hem daha ucuza geldi hem de kendi bildigim organik seyleri yedim.
Eskilerde bakın hic problem yok cunku yedikleri elma, elma gibi elma, ekmek de ekmek gibi ekmek. Yavas yavas organik gıda malzemeleri alıp kendım yapmaya basladım diyetle birlikte su an üç ayda 97 kiloya indim.
İnmeye de devam ediyorum daha 45 yasıma bile girmis diilim ama burada zor süreclerde yasadıgım deneyimleri anlatmak icin varım.
Amacım herkesin saglıklı ve iyi beslenmesini saglamak.
Cinsel yasamdaki mutluluk, mutfak, evin temizliği, hormonlar, evin rengi, şekli şimali herşey bedeni etkiliyor.
Evliligim bitmek üzereyken su an bana asık bi kocam var. Yasasın kadın dayanısması. Saadet ablanız olarak 2 tane altın gibi genc kız yetistirdim ve burada da size tavsiyeler vermek icin varım. İlk mesajımı o yüzden bu konuda yazdım. Hoşbuldum kardeşlerim!
selam millet......
bizim net yine arızalıydı hat olarak 3gündür, yine 3gündür yoktu hiç netimiz, yine operatörler deli gibi bizim hattı düzeltmeye çalıştılar kaç gündür, daha yeni açıldı, ne oluyo bizim hatta anlamış değilim........
ah canım benim yokluğumun bi sen farkına varmışsın
çok teşekkür ederim ilgine canım benim
yukarda da yazdığım gibi netimizin hattında arıza vardı kaç gündür, daha yeni yapıldı canım operatörler tarafından, ne oldu yine anlamadım ama sonunda şükür yapıldı.....
seninde eşin yolculuğa çıkmış canım, bu gece döncekmiş; hayırlısı ile Allah kavuştursun inşaallah bitanem benim.....
kocaman öpüyorum, görüşürüz canım
tekrar geçmiş olsun canım.....
mantar olayı çok zordur biliyorum derinlemesine zamanında yaşayan biri olarak.....
bazen insanın içine bile vurur acısı.......
ben bir yolla kurtuldum ondan, sana bugün özel mesajla yazıcam canım mutlaka, inşaallah sanada faydası olur.
geçmiş olsun canım.....
midenimi üşüttün acaba canım?? kekik çayı mide üşütmesine iyi geliyodu galiba.....
mide üşütmesi bu aralar bende de var ara ara, bulantı şeklinde gösteriyo kendini, sıcak şeyler içiyorum topluyo tekrar midem kendini...... soğuk yiyip içiyoz, terliyoz soğuyoz bu aralar ya ondan olabilir......
selam bu saate kadar uyanık kaldım düşünüp durmaktan helak oldum 20 yasındayım boyum 170cm kilo 120 artık kilolarımdan nefren ediyorum ünv gittğmdn beri baya bi kilo aldım ondan öncede çok kiloluydum ama bu kadar değil herkesin yüzüme bakıp aa yüzün çok güzel bide zayflasan süper olck demelernden bıktımm ne olur bana yardım edin en azından eylüle kadar biraz kilo veryim okula böyle bu halimle dönmek istemiyorum ben bıktımsizin yardımlarınız bekliyorum ramazanda oruç tutuyorum nasıl sahur ypmlıyım iftarda ne yemeliyim ne olur akıl verin bana sporda ypblr evde yürüme bndı herşey var artık zayıflamak isitiyorum 4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımda sıkıldı artık bu kilolarımdan ne kadar bana hissetirmek istemsede hssedyrum acill yrdmnza ihtycmm var ltfennn
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
hoşbulduk canım evet çarşambadan buyana köydeydim. bayram temizliğinin bir kısmını halledip geldim.geçmişe bakayım dedim ama net izin vermiyor durmadan donuyor. bir msj yazıyorum dakikalarca gitmiyor.biraz sonra bileciğe gideceğim. çıkmam gerekiyor.sonra devam ederimdafıcım hosgeldın cnm yoktun alıntı yapmaya baslamıssın
koy deydın galıba degıl mı
nasıl gectı
canım takma aldığını çabucak verirsin inşallah. yeterki sağlığın yerinde olsun. arkadaşına geçmiş olsun. Allah sabırlar versin. evlat acısı çok zordur eminim.başınız sağolsun canım.
hoşbulduk canım evet çarşambadan buyana köydeydim. bayram temizliğinin bir kısmını halledip geldim.geçmişe bakayım dedim ama net izin vermiyor durmadan donuyor. bir msj yazıyorum dakikalarca gitmiyor.biraz sonra bileciğe gideceğim. çıkmam gerekiyor.sonra devam ederim
Günaydın canım ne oldu ki neden moralin bozuk ?? Umarım kısa sürede düzelir Rabbim yardımcın olsun...Bizde seni özlüyoruz...
merakettimm yolcum önemli bişey yoktur umarımmmm eşşin evinizi özledi galiba sen bu kadar annenlerde durmazdın hayırlısı olsunn merakta burakma bizi
Canım bizde seni özlüyoruz
İnşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre verir canımAminnnnnnnnnn
Zeynepcim umarım her şey yolundadır. okuduğumdan beri aklım sende. biz de seni çok özlüyoruz tatlı kuzu.