Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Sonunda gelebildim :122: :122:
Şükür kızıma kavuştum
Havaalanında küçük kuzum ablasını görünce aaaaa beyzacığımmmmm ablacığım gelmiş diye koştu o an çok zor tuttum kendimi ( sulugöz ceco
) Sonra tabi malum eşimin amcasının cenazesi için havaalanından direk köye gitmek için yola çıktık ve abla kardeş arabada bol bol hasret giderdiler
Ufaklık araba koltuğunda bağlı olduğundan pek hareket edemeyince ablasını kendine çekip dizine yatırmış ve seni çot özledim, çot seviyorum bak sakın bir daha gitme tamammı diye öpüp durdu
O manzara gerçekten görülmeye değerdi
Havaalanına gitmeden evvel cenaze evine gidip cenazeyi karşıladık ve hakkımızı helal edip direk havaalanına gitmiştik zaten. Köye giderken eşimin büyük halası aradı tabi eşim kullandığı için telefonu bana uzattı kızım ( ona hoşgeldin falan dedikten sonra )
Keşke hiç almasaydım telefonu elime
Eşimin halası köye gidiyormusunuz diye sordu bende doğal olarak evet halacığım dedim ve ondan sonra kadın bana bir saydı yok işte o gelin ( ölenin eşi ) size madalya takacak birde kına yakın hep birlikte biryerlerinize diyip suratıma daha ben birşey diyemeden telefonu kapattı
İnanılmaz sinirlerim bozuldu zor tuttum kendimi ağlamamak için ve acıkcası üzüldüm bu neyin kini böyle diye :26: Eşim tabi beni öyle telefondan sonra donuk görünce hayırdır ne dedi halam diye sorunca anlattım oda boşver üzerine alınma onlar üzüntülerinden öyle demişlerdir yoksa biliyorsun seni çok seviyorlar dedi ama ister istemez kafama şu ana kadar takıldı
Kimseye birşey demedim vardığımızda sadece o halanın oğlunu ( bizde devamlı yatıya kalan ) yanıma çağırıp durumu anlattım ve şok olduğumu söyledim. O bile saçmalıyor yaa sen boşver annemi dedi
Meğer olay başkaymış; Ölen amcanın karısı ( çibanın başı aslında çünkü bütün sülaleyi birbirine katıp ana oğlu bile sağlığında birbirine düşman etmişti attığı iftiralarla ) ölüm haberini eşimin diğer amcasına verirken görümcelerimi asla sokmayacağım o cenazeye sakın gelmesinler rezillik çıkartırım demiş
Ulan kocan ölmüş sen daha neyin kavgasındasın diyememiş amcası tabi o an üzüntüden ama mecbur kardeşlerine ölüm haberini verip gelinin mesajınıda iletmiş hani gelipte rezillik yaşamayın diye. Zaten ikiside şehir dışındalar şu an. Adamcağız ölmeden evvelde gidip görmek istemişlerdi rahmetliyi ama adamı kadın nasıl senelerce zehirlediyse söylediklerinle adam ölüceğine yakın bile olsa kesinlikle gelmesinler istemiyorum demiş
Bunlarda hem uzak hemde dışlanmış gibi olunca patlayacak yer arıyorlardı üzüntüden diyor eşim ama bu bana olmamalıydı yinede
Eşim boşver kafana takma bir kaç gün sonra arar ben konuşurum halamla eminim çok pişman olmuştur ama üzüntüden onuda kabul etmek istemez şimdi diyor :26:
Aslında ne kadar acı bir kadın bütün sülaleyi ayırdı üstelik halalar ölüm haberini aldıklarında hüngür hüngür ağlayıp diğer abilerine bizim yerimizede hakkını helal et bizim açımızdan kat kat helal olsun diye ağlamışlar
Çocuklara baktım da cenaze arabası kapı önündeyken ağlamaklıydılar ama köye gidip adamcağızı gömdükten iki dakika sonra arkadaşlarıyla gülüşmeler ellerinde sigara köy meydanında dolaşmalar
bukadar mı basit herşey yaaa....
Ufak oğlu daha cenaze gömüldü hemen 10 dakika sonra istanbula dönen belediyenin tahsis ettiği otobüse binip gitti ...
O an kendimi düşündüm eşimi düşündüm bizim evlatlarımızda acaba bizlere birşey olduğunda bukadar soğukmu davranacaklar
Gömdük bitti hadi eyvallahmı diyecekler
Yahu ben el olduğum halde çok kötü oldum sonuçta giden bir can üstelik babaları ( ama sağlığında bile adam yerine koymamışlar ki öldükten sonra niye koysunlar
)
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Arkamızdan hayır duası eden evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin güzel Allahım...Aminnnnnnnn
Kusura bakmayın sizinde içinizi şişirdim belki biraz ama gerçekten kafaya takılmayacak gibi değil olanlar
Aramıza hoşgeldin ablacığım
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar verip eşlerimizi çok daha fazla aşık ederiz kendimize
Bende senin gibi 2 kız annesiyim, 33 yaşında ve istanbuldayım
Umarım sende daim olursunda tecrübelerinden faydalanırım
hatta faydalanırız
Moral bozmak yok gidecek o kilolar yine en kısa zamanda
Bayrama kadar vermesekte bayramdan sonra süper rakamlar bekliyorum herkesten
Senin nezdinde gözün aydın diyen tüm topiktaşlarıma çoooooook teşekkür ediyorum
Evet şükür kavuştuk kızçemle
çokta özlemişim cadıyı
Sorma kaş bende felaket durumdaydı o yüzden bekletmim dedim tabi bayram öncesi bende boya yaptıracağım yine o arada kaşlarıda tekrar aradan çıkartırım
maşallah belgrad ormanı mübarek