- 12 Kasım 2012
- 1.152
- 1
- 38
GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben yine uykusuzum valla ben anlamadım bu işi erkende uyusam geçte ben bu uykuya doyamıyorum neyse hayırlısı napalım ramazan böle olcak demekki
Herkesler iyidir inşallah öpüldünüz kızlar
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben yine uykusuzum valla ben anlamadım bu işi erkende uyusam geçte ben bu uykuya doyamıyorum neyse hayırlısı napalım ramazan böle olcak demekki
Herkesler iyidir inşallah öpüldünüz kızlar
Canım hoşgeldin aramıza burda senin gibi genç arkadaşlarımız var sakın ümitsizliğe kapılma yaşın genç bizden çok daha güzel kilolar verebilirsin hadi bakalım gazan mübarek olsunmerhabalar.ben ilk defa buraya yazıyorum yeni üyeyim.18 yaşındayım 90 kilonun üzerindeyim.normaldede kiloluydum ama her yıl onar kilo ala ala bu hale geldim.şimdi ise üniversiteye başlıyorum ve artık kilolu olmak istemiyorum çünkü kendimi yeteri olarak gösteremediğimi düşünüyorum.hep başka kalıplar içine sıkışmış gibiyim.Fakat iradesizim ve çevremde bana bu konuda yardımcı olacak kimse yok.yardımlarınızı bekliyorum.tartım yok o yüzden bilmiyorum 100 kilo olabilirim 1.70 boyum var.üst beden normaldi bu sene göbek oldu ama alt kısım hep öyle 46 bedenim şu an.yaşıma uygun kıyafet bulmakta zorlanıyorum.kollarımda çok kalın.sizin burda birbirinize yardımcı olduğunuzu gördüm lütfen bana da yardım edin
Nursena ablacım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bugün daha iyisindirslm kızlarrr sabahtan beri orcu zor tutumm miğde mde nası bi gaz anlatamam sahurda yarım yufka ekmek yedim miğdeme oturdu allahımm akşama kadar bi şişlik bi bulantı istifa etmeden iftarı ettim ama hala rahatsızızm ne içsem aceba nane limon iyi gelirmiki yediklerimm taş gibi oturdu sıkıntı bastı bana off inşallah sahura düzelirim
Canım sende hoşgeldin aramıza sakın ümitsizliğe kapılma biz bu işin üstesinden gelicez bi bu kilolardan kurtulucaz öle yada böle bu iş biticek sen okul açılana kadar 7-8 kilo belki daha fazla bile verirsin ama gerçekten sağlıklı beslenerek ve spor yaparak hadi bakalım gazan mübarek olsunselam bu saate kadar uyanık kaldım düşünüp durmaktan helak oldum 20 yasındayım boyum 170cm kilo 120 artık kilolarımdan nefren ediyorum ünv gittğmdn beri baya bi kilo aldım ondan öncede çok kiloluydum ama bu kadar değil herkesin yüzüme bakıp aa yüzün çok güzel bide zayflasan süper olck demelernden bıktımm ne olur bana yardım edin en azından eylüle kadar biraz kilo veryim okula böyle bu halimle dönmek istemiyorum ben bıktım sizin yardımlarınız bekliyorum ramazanda oruç tutuyorum nasıl sahur ypmlıyım iftarda ne yemeliyim ne olur akıl verin bana sporda ypblr evde yürüme bndı herşey var artık zayıflamak isitiyorum 4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımda sıkıldı artık bu kilolarımdan ne kadar bana hissetirmek istemsede hssedyrum acill yrdmnza ihtycmm var ltfennn