Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok değiliz canım anne baba ve 4 yaşında çocukları olan bir aile gelecek sadece
Belki şakşuka yaparım azcık ortaya dediğin gibi yeter aslında nasip artık

İnsanın gözü doymuyor zaten ama yapılan da muhakak artıyor...

---

Ben çay demliyeyim eşim acıkmış yiyip yatacakmış..
Yedikten sonra gelirim tekrar...

selam kk milleti......
yakaladım siziiiii

--------
kız nilay goncan geldi zahir artıııık:))))))
hiç görünmemişsin bu akşam sen:))))
öptüm nilayım
---------

bizde bugün akşam biraz eşimle atıştık, barıştık geri amaaaa sonuçta atıştık işte, sonuçta sinirlendim yani durduk yere ben.
ortada hiç bişey yoktu sorun olacak, yine kendi kendine sorun oluşturdu birden, bazen aynı yorgan biti oluyo bu.

başınız sağolsun canım.

aynen banada ramazanda uyku düzeni yok:)
uyku konusunda erkekler daha rahat ramazanda bize nazaran
hadi kalk sofra hazır deniyo çünkü çoğuna

benim iş güçte pek yetişmiyo gündüzlerin uzun olmasına rağmen orasıda ayrı bi panel konusu hihihihhh

oluyor hepimizde ufak tefek atışmalar canım takma kafana sen de
benim eşim de az önce 1 saat olsun yatayım dedi gitti ama uyuyamaz büyük ihtimalle o benden de geç yatıyor mukabele okuyor sabah çünkü 5 i buluyor yatması ama yine de ramazanın tadı başka
işlere de az çok benim kızların faydası oluyor bir de çok detaya girmiyorum pek ondan da çabuk bitiyor herhalde:))

Meyra'da gelmiş..

hı hı geeeediiiiim:)))

Evet meyra da geldi
Bu aralar netinizde ne sık sorun oluyor nedenineymiş meyracım

nedenini onlarda bilmiyomuş tam olarak, teknik olarak oluşuyomuş ablacım.
inşaallah bi daha olmaz, çünkü nete alışkın olupta birden bire bi kaç gün olmaması baya sıkıntı oluşturuyo ister istemez......

bu arada kolay gelsin yarınki davetin için ablacım:)

İnsanın gözü doymuyor zaten ama yapılan da muhakak artıyor...

---

Ben çay demliyeyim eşim acıkmış yiyip yatacakmış..
Yedikten sonra gelirim tekrar...

kolay gelsiiiiin:)

bu arada öğle gündüz yatmama olayı olamıyo bende pek ablacım:))))
ben kendimi bildim bileli uykusuz yapamıyom, ama sen maşaallah bu konuda çok iyisin genelde......
idolimsin hep gerçekten bu konuda.............
şaka gibi oldu ama gerçek yani:))))

inşaallah ablacım.... sağolasın.

ramazanın tadı başka evet ablacım mutlaka, aynen katılıyorum bende sana.
rahmet ayı.....

birde işleri detaya girmeden yapmak bile bence başlı başına bi hamaratlık ve beceri:)))
ben daha orayada ulaşamadım henüz bi ev kadını olarak:))))
ama o konuya sanırsam az kaldı ulaşmama:)))))
doktor zaman artıkın iş derecelerinde:)

eşinde maşaallah gerçekten hem cinsleri olarakta, ve günümüz insanı olarakta çok ayrı kategoride zaten ablacım bence.
maşaallah
maşaallah gece mukabeleyi kolay kolay kimse okuyamaz şu zamanda.....
rabbim eşinin tüm yaptıklarını kabul eylesin, her daim yardım eylesin inşaallah ablacım.
amin.

rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah canım benim......

dua ettim canım senin için......
sende Allaha emanet olasın......

güle güle git gel inşaallah canım
öpüyorum

canım kızçende dönüyomuş artık, gözünaydın haydi:)

Anne ve baba çocuğunu yalnız yemekle değil edep ve terbiye ile de beslemelidir ki ruhu hastalanmasın
)

[h=2]"Girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep; Dediler ilim geride, illa edep illa edep." [Yunus Emre][/h]

çok sevindim ablacım artık tellerden kurtulduğuna kızçenin......
gözünüz aydın.....
biliyorum bu konuda onun ne kadar hassas olduğunu.......

hayırlı sahurlar hatunlar,

cecoşum basınız saolsun canım.

yena abla gözünüz aydın

annem dayımlara gitmişti dayımın kızııda alıp gelmişler. onla film felan izledik uyuyakalmıi garibim bende bişeyler yiyimde uyuyayım bari öpüyorum sizleri

selam bu saate kadar uyanık kaldım düşünüp durmaktan helak oldum 20 yasındayım boyum 170cm kilo 120 artık kilolarımdan nefren ediyorum ünv gittğmdn beri baya bi kilo aldım ondan öncede çok kiloluydum ama bu kadar değil herkesin yüzüme bakıp aa yüzün çok güzel bide zayflasan süper olck demelernden bıktımm ne olur bana yardım edin en azından eylüle kadar biraz kilo veryim okula böyle bu halimle dönmek istemiyorum ben bıktım sizin yardımlarınız bekliyorum ramazanda oruç tutuyorum nasıl sahur ypmlıyım iftarda ne yemeliyim ne olur akıl verin bana sporda ypblr evde yürüme bndı herşey var artık zayıflamak isitiyorum 4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımda sıkıldı artık bu kilolarımdan ne kadar bana hissetirmek istemsede hssedyrum acill yrdmnza ihtycmm var ltfennn

sahur
ekmek kavurması(2-2,5 dılım ekmek )
1 bardak ıhlamur

ıftar
4 kasık semız otu
5 kasık patlıcan yemegı
ı kase yoğurt
1 dılım ekmek

ıftardan once mıgrenım tuttuğu ıcın belkı bırazda sekerım dusmustur dıye 1 adet Kemalpaşa tatlısı

ıftardan sonra 2 bardak sekersız cay

su:10 12 bardak

spor yok migrenım tuttu

kızlar herkese guzel bır gun dılıyorum

dun uc saat uyku ıle gunu gecırdım hem ıshal oldum hem esımın burnu kanadı stresten olsa gerek ama ALLAHA sukur umulmadık sekılde sorunlar cozuldu tabıkı omrumuzden omur gıttı ama cok sukur. haftasonu da babamın basına bır hırsızlık olayı gelmıs ona da uzuldum yazık adamcagız 60 yasına yakın ama eve destek olmak ıcın calısıyor sureklı dısarda sıcak, soguk. neyse sırketın parasını almıslar cebınden. derde dusup bır de adamları takıp etmeye calısmıs. cok uzulmus cunku o parayı odemek zorunda kalacak. hem uykum dagılsın hem bugun spor yapamayacagım ıcın barı pazartesı yapayım dıye spora gıttım ıyıkı de gıtmısım hem uykum acıldı hem kendımı ıyı hıssettım hem de harıka bır rakam gordummmmmmmmmmmmm

sorun cozuldu, ben guzel bır rakam gordum oyuzden gayet huzurlu bır sekılde uyudum. etlı guvec yemegı yaptım, ısımı bıtırıp 11 de yattım. 1 bucuk saat daha fazla uyumus olmak ıyı de geldı gercekten. ıftara kadar da uyurum bugun, erken gıtmek gerekmezse davete. patronumuz cok buyuk bır ıftar yemegı verıyordu haremlık selamlık olacakmıs koca sehır orda olur sanırım.

ben bugun asırı yogunum, bu hafta cok yogun olacagım zaten dıyordum. oyuzden hemen cıkacagım aksam da gıremem artık yarın sabaha gorusuruz.

canı gonulden dua ettıgınızı bılıyorum oyuzden dualarınız ıcın cok tsk ederım. ALLAH razı olsun. hangınız duası kabul oldu bılmem ama kesın bırınızın dılek kapısı acıkmıs da ben huzura erdım aksama dogru sorun cozuldu de.

gunum:

ıftar oncesı 70 dk spor

yarım saat kosu bandı ( 10 dksı kosu, gerı kalan sure tempolu yuruyus )
10 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede kol aletlerınde calıstım

mekık cekmedım bu kez cunku salon kalabalıktı rahat edemedım erkek coktu.

eve 40 dk yuruyus

ıftar:

1,5 lt su
5 kasık bulgur pılavı esmer bulgurdan
5 kasık kabak yemegı
4 catal karpuz
ıkı hurma
bır bardak bol lımonlu maden suyu
bır bardak ayran
corba kasesı kadar salata

ara: acık sekersız cay, 20 adet kıraz

sahur:
ıkı hurma
1 kk yarım yaglı beyaz peynır
bır bardak yarım yaglı sut
3 zeytın
yarım domates yarım salatalık
3-4 adet marul
bır catal recel
7-8 adet kıraz, yarım seftalı
bır dılım kepek ekmegı

1,5 lt su ve nıyetlendım

peynır ve sutumu yarım yaglı alacagım muhakkak. cunku farkından olmadan sut urunlerınden cok yag alıyormusuz muhakkak yarım yaglı tuketın dıyorlar. onceden okadar dıkkat etmıyordum ama bundan sonra dıkkat edecegım

İyi geceler sevgili badicim..

İyisin diimi bugün...

hehe yakında üçgen olucam.iyiyim kuzum iyiyim 2 gün tadım yokdu ama toparladım

amannn geçmiş olsunnn kuzumm

ne kadar duygusalll kızkardeşimde taktı o aşama gerçekten zor ama sonucu güzell inci gibin dişlerr

selam kızlar 2 gündür giremedim pek tadım yokdu.

Akşam spora git gel çok geç oluyor ben pert oluyorum zaten gircek zaman kalmıyor.

dünde buzdolabım bozuldu resmen yandı antalya sıcağına ne dayanır yeni dolap aldık bugün kurulacak.

Filizcim sorunun halolmasına sevindim.Allah birdaha göstermesin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu sabah erkenden uyanmak zorunda kaldım Büyük kızımın yolculuğu maceralı başladı Gitmeden evvel buradaki havaalanındaki pasaport müdürlüğünden dönüşü için bilgi almıştık ama uyuzlar meğer eksik bilgi vermişler tabi benim cadı henüz 12.5 yaşında olduğu için bu kız nereye gidiyor tek başına diye bunu havaalanında tutmuşlar ( hani acaba evdenmi kaçtı hesabı )
Sabah sabah Almanyadaki Havaalanından aradılar bizi böyle böyle bir durum var diye
Tabi izah ettik aslında Anannesiyle dönecektide aksilik oldu diye bu şekilde olmak zorunda kaldı, biz bilgi aldık hesapta ama eksik vermişler
Anannesiyle birlikte seyahat edebilir diye bir yazı yazmıştık ona bizim pasaport fotokopileriyle birlikte bırakmıştık ama tabi yanlız dönme ihtimali olmadığından tek gidebilir dememiştik ayrı bir yazıda
Telefondaki kadın yok sorun değilde teyidini alalım istedik dedi
Şu an Uçağa binmesine çok az kaldı Bir kaç saat sonra kızıma kavuşmuş olacağız inşallah ....Aminnn

Bende iki saat sonra gidip şu tek kaşlarımı ayırtayım çift şeridi tek şeride düşüreyim okadar vahim yani durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…