Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnmm çok geçmiş olsun hem sana hem amcana Rabbim acil şifalar versin inşallahhh
senin sonuclar nasıl çıktı cnm merak ettim inş yolundadır

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,3 kg. ________ Nilceeeee

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,5 kg. ____________ 1,73 :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,2 kg. ___________ gulma :118:

yaşassıııın ilk birinciliğimi aldım sevindirik oldumm ellerine sağlık yena
kilo veren veremeyen herkesleri tebrik ederimm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Dün akşam çok yoğun, yorucu ama bir okadarda güzel geçti
Eşimin kuzeni sağ olsun bir kaç saat erken geldi yardım etmek için ( tabi ben bitirmiştim o ayrı ama olsun düşünmesi bile yeter )
Masanın resimi çekemedim sizlere göstermek için ama gerçekten çok hoştu görüntü
Toplamda 13 kişiydik ve herkes sofrayı görünce kız sen ne yapmışsın dedi sağ olsun eşimin amcasıda dört dörtlük sofra olmuş maşallah banu yarın bir posta daha misafir çağırsan yemek yapmasan yeter bunlar dedi
Tabi Ramazanda herkes çabuk tıkandığı için Taze Fasülyeyi elleyen olmadı artık 2 gün yemek yapmam diğer şeylerden çok çok az kaldı
Eşimde tatlı olarak Güllaç yapmıştı hatta üzerine Ay Yıldız şeklinde Antepfıstığı tozuyla süsledi ama ben pek sevmediğim için tadına bile bakmadım tabi herkes bayıldı çok hafif olmuş işte sen bu işi biliyorsun diye
Hatta verdiler gazı siz cafe değilde karı koca ufakda olsa bir lokanta açın diye

Geç iftar açılınca tabi çay faslı falan derken herkesin dağılması 12yi buldu
KVde tabiki vardı ve yine yapacağını yaptı 5 karış suratla oturdu doğru dürüst sohbet etmeden
Eline sağlık demeyi bile yüreği götürmedi ama baktı herkes iltifatlar yağdırıyor yarım ağızlada olsa baya sonra eline sağlık diyebildi
Geldiğinde eşimin kuzeni elini öpmek istedi ama hatun nedensiz bir şekilde arkasını dönüp salona geçip oturdu kızcağızda fena bozuldu bilseydim asla gelmezdim falan dedi :26: dedim salla gitsin ben el öpmeye niyetlenmedim bile dedim
Herkesin keyfi çok yerindeydi ve ben koştur koştur servis yaparken sökülmeye bile başlamışım

Bakalım hatun Pazar günü iftara gittiğimizde nasıl bir tavır sergileyecek huysuz ne olucak. Umursamamış gibi göründüm ama sinir oldum ortamı germeye çalışmaktan başka birşey yapmadı hatta bir iki bana laf sokmaya kalkıştı yok şunu niye böyle yapmadın falan diye ukalalık yapmaya kalkıştı bende direk gülerek canım istedi öyle yaptım keyfim nasıl isterse öyle yaparım dedim
Bardağı boşaldığında bile eşim yanında oturuyordu ona söylüyordu benim bardağa çay koydursana diye sanki ezeli düşmanıyım kadının kızım bir çay koyarmısın diyemiyor

Bu arada dünde çok güzel birşey oldu Kızıma anannesi sonunda biletini almış Salı günü öğlende gelecek Allahın izniyle Hatun Anannesiyle fazla didişince kadında dayanamamış gitmiş biletini almış Kız sen nasıl başa çıkıyorsun bununla dakika çenesi durmuyor diyor dedim eeee Ergen gerisi olduğunu söyledim ben sana uyarmıştım sıkılır okadar uzun kalmasın diye ama yok beni dinlemedin iyi oldu sana dedim
Salı günü çüçük kuzuyla birlikte ablamızı almaya gideceğiz Ohhh beee valla rahatladım özelmiştim cadıyı

kızlar artık tartıya bakmıcam moralim bozulmasın az az spora başlıcam daha doğrusu yürüdüm 2 gündür 25-30 dk yinede ağrıdı belim inşallah bel fıtığım nüksetmiyordur...

Canım geçmiş olsun
Kız nedir bu kaderımız ne kırılma noktasıymış yaaa bir türlü 8li haneleri göremedik
Neyse Bayramdan sonra inşallah bomba gibi bir atak yaparız şimdilik dinlenmeye ve konsantre olma süresi olarak görelim o süreyi

Gunaydinlar kizlar ramazan oyle yogun geciyoki valla gircek firsa bulamiyorum
Kilo bildirimi 104.3 kg

Canım özletiyorsun kendini
Emir nasıl iyimi Umarım işten daha fazla fırsat olurda sık sık gelme imkani olur

Canım hadi gözün aydın 2li hanelere döndün Rabbim bir daha 3li haneler göstermesin ....Aminnnnnnnnnnn

Canım çok çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin inşallah...Aminnnnnnnnnnnnnn
Bütün dualarımız sizinle

Oyyyyy kıyamam o kuzuya
Nazarmı deydi kuzuya nedir Bol bol nas felak oku canım inşallah şifa olur Belki gazı falanda vardır yavru kuşun :44:
Rabbim onada huzur ve mutluluk verir inşallah ....Aminnnnnnnnnn

Ellerine ve emeğine sağlık canim
Canım hakkını helal et
Kızlar sizleride tebrik ederim inşallah bayramdan sonra bende bu listeye yine dahil olurum

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını sende helal et okadar uğraşıyorsunuz

Kızlar harikasınız
İnşallah her hafta eksilerde bildirimlerimiz olur

Son düzenleme:
herkese merhaba..
dün gece erkenden uyudum..
bu sabah kalkıp evimi temizledim bi güzel.. malum izmire gidince nerdeyse 10 gündür temizlenmemişti ev..
şimdi eşim ufaklıkla çarşıda beni bekliorlar. hızlıca çıkıcam...

ellerine sağlık... amcana da geçmiş olsun canım...
sporcuları da tebrik ederim..

YENA cım ellerine sağlık...
kilolar gitmeye başlamış... umarım hepimiz için inceldiğimiz günler yakındır...
hoşçakalın şimdilik..

hadi inşallah senin sporların süper zaten bende tam 1 aydır spor yok başlamak zor olacak ama iyi sıkılaşırım gibi geliyor bakalım

sporlarda menüde süper

allah kolaylık versin inşallah sorunsuz atlatırsınız

çok susadımmmmm..
bugün temizlik çamaşır falan çok terledim galiba birde mukabeleye git gel..çamaşır astım uzanacağım biraz iftar sonrası belki uğrarım
hayırlı iftarlar

1 kasemercımek çorbası

oglen menüm
2 az yağda yapılmış sınıtsel
2 dılım ekmek
1 tane kırmızı bıber kozlemesı2 salatalık tursusu

ara ogun yapmadımda

aksam yemegı
1 tabak mercımek çorbası 2 dolma bıber etlı
bıber oldurme (bıberın 1 kasıktan az yag ıle oldurulmesıyle)
2 dılım pıde

spor:
ıftardan once 15 dk 4 km hızla (arada 5) 65calorı yaklaşık 1,08 km aslında daha cok bınecektım nıyetım enaz 30 dk ıdı ama dızımı zorlamaya başladı sanırım cok yuklendım bırden
ıftardan sonra 10 dk 2-4 km hızda karışık 30 kalorı

slm kızlar nasılsınız
benim koca iş icabı bugun yurtdışına çıktı p.tesi gecesi döncek yalnız kaldım kuzumla
ama sağolsun kapı komsum gelip gidiyo arada onunda ufak bebişi var akşam üzeri çarşıya çıkıp geldik
iyi oldu spor yapmıs oldum şimdi bıcırıgım uykuda bende damladım topiğe

Allah kavuştursun inşallah
Nursena incirim var bende uyutsammı acaba yarına tatlım yok

Rica ederim Filizimm ne demek.Geçmişi okudumda sen niye öyle kendini üzmüşsün bakım.Sağlığınla ilgili başlıyım dün sen doktorluk bşşey değil demiştin ama bence bi görün ne kaybedersin ki ? Ayak ağrısının nedeni nedir acaba ?Spora ara ver filizim yine gitmişsin dert etme önce sağlık zaten umarım önemli bişey değildir zamanla olabiliyor ağrı sızı beni biliyosun bak kaç gündür adım atamıyorum spor falan umrumda değil yeter ki geçsin işe bile giderken gelirken patronuma söylüyorum o getiriyor halimi düşün yinede kötü düşünmüyorum her şerde bir hayır var diyoruz ya lütfen sen de takma kafaya çabucak iyileşirsin inşallah

İşe gelince hangimiz hata yapmıyor ki ? Çok normal bişey bunun için üzülmeye değmez hem yapacak bişey yok kaç senedir orda çalışıyorsun patronların bunu anlayışla karşılıcaktırlar insanlık hali ...

Bu modun düşüktü ama bence gerçkten önemli bi durum yok Allah başka dert vermesin bitanemm hepsi gelir geçer huzurunuz yerinde olsun kafi artık gülümseeee

Son düzenleme:

yenecım ve elızcım elerınıze saglık

tebrık edenlerede ayrıca tessekkur ederim

ınsallah devamı gelecek

diğer arkadaslat-rımıda ben tebrık edıyorum

elizabet amcana cok gecmıs olsun rabbım şifa versın ınş

asu gecen gunde bızm mukabele yerını geldı sakalı serif one duyguydu anlatamam ev sahıbı cok cook duygulandı Allahı o ne şeref öptk kokladım bohcalarını mis gıbı gul kokuyo sefatınden mahrum etmesın Allah

gece için patates hazılıyorum kavurp koyacam hoşcakalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…