kızlaaaaar...........:)))
size bi soru??
huzur ile mutluluk arasındaki fark nedir?
ve
huzurmu? mutlulukmu? yoksa her ikisidemi??
ben bu sorurları sordumda az önce kendime, kararsızım ben şuan......
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,3 kg. ________ Nilceeeee
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,5 kg. ____________ 1,73:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1,2 kg. ___________ gulma:118:
esra valla bende bii yedimm bi yedimm akşammm hala doluyummm sonra kkızları parka indirdim hareket olsun diyeee
12 de geldik eve az hareket oldu ama yok
sahurda eşimle çay içtimmm
bu arada incir uyutması bence muhteşem olduuu hemde kalorisi çok deil denemenizi tavsiye ederimm
yena ellerine sağlıkk
bu hafta çok güzel liste ne zamandır böle eksisi bol listeye hasret kalmıştık
süper olduuu
eşim eve geldiğimizde en son koşu bandına mı çıksam dedi, sonra diyor ki midem kalkmıyor :) annem haşlayarak patlıcan kebap yapmıştı. hafif diye 2 porsiyon yedik, börek, pilav, sıcak pide. bi de üstüne d.i.h... karbonhidratın dibine vurduk anlayacağın. neyse haftanın gerisinde toparlarız.
ben taa ne zamandır deneyeceğim unutuyorum onu. annemler de yapar yermiş önceden. biz gülerdik uyutma uyutma diye anlatınca. ilk fırsatta deneyeyim o zaman. ellerine sağlık.
bende dün eşimm çok sever rahmetli anneannem kurbanda mutlaka paastırma yapardıı nerden geldiyse aklım-na anen annenin pastırmasını çekti canım diye len dedim bu sıcakta kokcaz adam almış bende çok kokmasın diye milflöyle börek yaptımmm 3 adet iftarda yedim malesef adam diyoki bugün cuma hayatım bildirim yapmışsındır hem senede 1 kere alabiliyoruz bak ye ye diyip gaza getiriyoo:))))))
dalga geçiyooo delü herüff
neyseki parkta kızlarla yakantop falan oynatımda hareket olduuu banada
dün uyuttum incirlerii benim kız kardeşine diyokii ses yapma uyanacak ablacım incirler:))))))))))
şimdide fox ta barbıe deniz kızı var ölüyolar habire izliyolar onu bu yaz favorimiz yayınlamışlar tv de yoksa bilgisayarı katlediyolar
eşinle ne uyumlusunuz, maşallah Nursena :) o da senin gibi şen şakrak belli
benim börek de paçangaydı dün, çarşamba da yemiştik, bayrama kadar çıkar inşallah bu kokularımız
kızlar çok tatlı ya, maşallahen güzel zamanları, tadını çıkar
eşim aslınd diktatör görünür meslekten dolayıı ama evde bilidiğin kuzu maşşallah daha doğrusu evde 3 tane cadıyla uğraşınca isterse kuzu olmasınnn valla 3 üömüz birden cırladıkmı adamın sesi çıkamıyoo malesef
hele küçük e kızdımı hemen güler ve babacım ben yaramazım ama çok şirinim demiiiii diyi veriyoo adamın yağları eriyooo
allah sanada nasip eder inşallahh esraaa
canım kusura bakma son mesajımdan sonra pat elektrikler gitti, daha yeni geldi elektrikler......
duana amin diyorum:) teşekkürler......
uras bebek gibi bitanede benim olsun çok istiyorum artık gerçekten......:))))
kısmet diyorum vede.....
hayırlısı artık bakalım.....
hımmm sayende koliğide öğrendim canım, çok şükür mühim bişey değilmiş kolik.
mutlaka zorlamıştır tabi seni; akşama kadar ağladıysa
belki biraz sıcaklarında etkisi vardır canım ağlamasında, özellikle erkek çocukları için genelde sıcağa pek gelemezde derler ya.....
rica ederim bitanem.
çok şükür senin ciddi bişeyinin olmadığına çok sevindim canım......
amcanda inşaallah biran önce sağlığına kavuşur canım......
tekrar çok çok geçmiş olsun.....
listeyi istersen bu hafta ben yapayım diye tam sana mesaj yazıyordum 1saat önceki pat diye elektrikler gitti o anda, daha yeni geldi ama sen yapmışsın bile canım listeyi, ellerine yüreğine sağlık bitanem, çok teşekkürler liste içinde........
Allaha emanet olasın......
Sakalı şerif bu gece bizde misafir ben daha bakmadım birazdan açayım koklayayım
No
Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 84,7 Aynı 2 ayşe_c52 114,3 -1 3 nevzamansız 99 +1,3 4 YENA 96,5 Aynı 5 Ceco34 İzinli 6 efeeeem 88,4 -1,1 7 nothingg 94,1 -0,9 8 NURGU66 91,5 -0,9 9 dafi İzinli 10 elizabeth_bath 90,2 Aynı 11 koizumirisa ? 12 burcu8181 98,6 13 Meyra 98,8 -0,6 14 Nursena 86,5 -0,5 15 kitkurdu ? 16 Clutch 82,1 -0,9 17 Nilceeeee 100,3 -2,3 18 esrammm00 99,8 -1 19 egedeniz 86 -1 20 pomogranate 100,1 -0,2 21 gulma 91,8 -1,2 22 Gökçe_İremim ? 23 karye 81,6 Aynı 24 mehtabb 93 Aynı 25 1,73 109 -1,5 26 asuhan 96,8 +0,6
kızlaaaaar...........:)))
size bi soru??
huzur ile mutluluk arasındaki fark nedir?
ve
huzurmu? mutlulukmu? yoksa her ikisidemi??
ben bu sorurları sordumda az önce kendime, kararsızım ben şuan......
bende dün eşimm çok sever rahmetli anneannem kurbanda mutlaka paastırma yapardıı nerden geldiyse aklım-na anen annenin pastırmasını çekti canım diye len dedim bu sıcakta kokcaz adam almış bende çok kokmasın diye milflöyle börek yaptımmm 3 adet iftarda yedim malesef adam diyoki bugün cuma hayatım bildirim yapmışsındır hem senede 1 kere alabiliyoruz bak ye ye diyip gaza getiriyoo:))))))
dalga geçiyooo delü herüff
neyseki parkta kızlarla yakantop falan oynatımda hareket olduuu banada
dün uyuttum incirlerii benim kız kardeşine diyokii ses yapma uyanacak ablacım incirler:))))))))))
şimdide fox ta barbıe deniz kızı var ölüyolar habire izliyolar onu bu yaz favorimiz yayınlamışlar tv de yoksa bilgisayarı katlediyolar
nurguu bebişş nasııllllll agular gugularr ne tatlı oluyo bebekler yawww çok severimmmm mıncırmayııı oynamayı yataktaa bebeklerimle şimdi cırlıyı veriyolarrr
Haftanın spor birincisi...... Pomogranate... :124::124::119::119:
Pomogranate 410 dk :124::124::124: gulma 300 dk meyra__ 240 dk :124::124: nothing 200 dk esrammm00 200 dk egedeniz03 180 dk Nilceeeee 150 dk
Haftanın spor ikincisi...... gulmaa....:119:
Haftanın üçüncüsüü ....... meyra__
Canlarım, canım arkadaşlarım topluca yazıyorum çok çok sağolun. Allah razı olsun her birinizden...
Amcam cilt kanseri biliyorsunuz,temizleyenemeyn bir bölge vardı onu açtılar ve artık alnının neredeyse tamamı dikişli, açtılar. Gözünde görme kaybı var, yüzünün o tarafı zaten tanınmıyor gibiMoralimiz çok bozuldu ama ona belli etmemeye uğraşıyoruz işte...
Benim çok şükür ciddi bir şeyim yok, kolumun altındaki kitleleri aldı doktor, üç dikişim birinde iki dikişim birinde var ama bir sıkıntım yok çok şükür. Ama spor falan hak getire tabi. Regl bitti ama antibiyotiğe devam ediyorum oruç da tutamıyorum o yüzden.
Teker teker her birinize teşekkür ediyorum tekrar tekrar. İnşallah bu kez tamamen kurtulmuştur amcam da o illetten. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah hayırlısıyla...
Sakalı şerif bu gece bizde misafir ben daha bakmadım birazdan açayım koklayayım