Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

günaydınn...namazdan sonra yattım 4 saattir yatakta dönüp duruyom uyuyamadım..kalktım bende biraz size bakam dedim ama kimsecikler yok...geçmiş okumayada halim yok başım fena...bugünlerde iyi değilim..morall sıfırın altında....diyet yerlerde sürünüyo...ama şuan onu bile düşünücek halim yok...gece anneme geldikk ve bugün eve geçicez bi daha bakabilirmiyim size bilmiyorum...özlüyorum sizi...neyse kaçıyorum şimdi bana dua edin öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....

Günaydın canım ne oldu ki neden moralin bozuk ?? Umarım kısa sürede düzelir Rabbim yardımcın olsun...Bizde seni özlüyoruz...

Günaydın kızlar

Dün doğru düzgün giremedim çünkü inanılmaz hastaydım İyice azdı hastalığım akşam eve gelemiyordum yani adım dahi atamııyordum şirket arabasıyla bıraktılar yürüme mesafem 2 dk düşünün yani...Eve geldim üstümü çıkarıp uzandım biraz geçer diiye ama geçmedi...ündüz eczaneden bir ilaç almıştım iftarda hemen onu içtim geçtim yine uzandım ağrıyı unutmak içi uyumak istedim öyle de yaptım sürekli huzursuz bir şekilde uyumaya çalıştım...Sahura annem kaldırınca kendimi daha iyi hissediyordum kaşıntım neredeyse yoktu ..Nasıl sevindik anlatamam..Dün yapmadığım şey kalmamıştı...Meğer antibiyotik kullanınca mantar azarmış.Ben de dişim için antibiyotik kullanıyordum ya ondan olmuş.Şükür ki o ilacı buldum içinde bir tane tek var içiyorsun iyi de geliyor.Bugün de daha iyim ama regl oldum.Zaten günlerimdi ama ilaç yaptı sanırım artık bir hafta oruç yok ...

Bunları yazdım çünkü bu çok kötü bir hastalık belki aramızda mantarı olan vardır önemli bir detay bu yüzden paylaştım...

Durum böyle olunca ben bu haftayı çok hareketsiz geçirdim .Ye ve yat misali ...İncirleri de uyutamadım artık iyileşince yapıcam...

ben herşeyi ütülerim, yıkanan herşeyi... çoraplar hariç..
o yüzden yumurta hep kapıda maalesef...

sanada kolay gelsin tatlım..
ben ikinci kızı doğurana kadar yapıyodum şimdi bittir bittir kıyafetleri bide günlük çamaşır atıyom makineye sıcak ter kokuyo diye kızlar desen günde 3-4 defa deiştiriyolar ütü çok zor geliyo artık zaten sevmem özel kıyafetleri falan ütülüyorum işte ütü birazda zevk iş yaw kayın validemin komşusu çok seviyo geçen eşi ütü sepetini saklamış bizle ilgilenmiyosun ütü yapcam diye :))
aklıma geld,iii
oğluna maşşallahhh
aman arada olan sana olmuş yanii hayırlısı
merakettimm yolcum önemli bişey yoktur umarımmmm eşşin evinizi özledi galiba sen bu kadar annenlerde durmazdın hayırlısı olsunn merakta burakma bizi

oyy geçmiş olsun yakın olsakta ben sna geeçmiş olsuna getirsem incir uyutması

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam bu saat oldu ve ben henüz birşey yapmadım evle ilgili
Birazdan kenarda bekleyen ütülerimi yapayım diyorum Nasılsa akşama KVdeyiz iftara yemek derdi yok bende bari olan işlerimi bitireyim
Gece hesapta uyuyacaktım TVde bir korku filmine takıldım sabahladım

Neyse Pazar münasebetiyle pek kimseciklerde topikte olmaz benimde ütü yaparken buradaki sohbette aklım kalmaz

Herkese iyi pazarlar

Canım bizde seni özlüyoruz
İnşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre verir canım Aminnnnnnnnnn

slm tontisleriiiimmmmm
hayirsiz ben gitmeden bi ugrayip selam vereyim dedim
Ramazan bi yana izin hazirliklari bi yana inanin hergünüm yogun gecti
Ama cok sükürki bugün valizlerimizide kapattik nasipse sali günü sabah namazindan sonra yola cikiyoruz
Insallah yollar bosturda carcabuk variriz memleketimize Arabayla gelicez yorucu gecsede icim kipir kipir
Umarim sizdede hersey yolundadir ben Ramazanda kilo alirim sanmistim ama bütün artilarimi verdim simdilerde 93 küsürlerdeyim Ramazan boyunca burda olsaydim 80leride ucundan görücektim heralde Allahim sabrini veriyo cok sükür iyi geciyo Ramazan baya gec aciyoruz ama yinede zevkli gecti simdiye kadar
Hakkinizi helal edin canlarim iyi kötü birsürü sey paylastik gitmek var dönememek var ama iyiki sizi tanimisim cok öpüyorum hepiniziiiiii kendinize iyi bakinnn insallah geldigimde kaldigim yerden devam edicem

Son düzenleme:
Hanımlar, ramazanda ne zaman tartılmak gerekiyor??

Ben sabah tartıldım 105.9'dum şu an 105.5 olmuşum, 1 hafta daha açmazsam orucu bu hızla 60 olurum

Hanımlar, ramazanda ne zaman tartılmak gerekiyor??

Ben sabah tartıldım 105.9'dum şu an 105.5 olmuşum, 1 hafta daha açmazsam orucu bu hızla 60 olurum

Bence iftardan önce çünkü en zayıf o zaman oluyorsun ben öyke yapıyorum

Nursenacım çok teşekkür ederim canımm yemiş kadar oldum

Hayırlı pazarlar
Esracım geçmiş olsun neyseki daha iyisin
İlknurcum hayırlı yolculuklar sağlıkla gelip dönün inşallah
Eminecim maşallah oğluna annenle ilgili sorun Bayrama kalmadan atlatılır inşallah
Benim kızlar babalarıyla kitap fuarına gittiler ben de süt almıştım onu kaynattım iftara ne yapsam derdindeyim bugün hiç yemeğim yok

Ama gün içinde kilomun oynaması moralimi bozuyor. Midem nasıl doluysa artık

Tuvalet ihtiyacını gördükçe oynar canımm normal bu moralin bozulmasın

Asuman ablacım tşk ederim sizinkiler fuara gitmişler tam benim fuarımmış artık ben de burdakine giderimmmm bayıırım kitaplar arasında kaybolmaya

Edebiyatçı olduğunu da hiç belli etmiyorsun
Benim kızlar da sever hem kitapları hem de okumayı

cnmm çok geçmiş olsun dinlenmene bak iyileşip regl bitince sahalara hızla dönüş yaparsın
senin azminden hiçbişey kurtulamaz

sizede hayırlı pazarlar ne güzel gezsinler babalarıyla anneleride yemekle uğraşsın
hangi yemekler yapılcak neticeye varabildinmi acep bende tekim ya hiiç yapasım yok bişey basitcene atıştırırım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…