- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.470
- 41
elizi bende merak ediyorum nerelere kayboldu acaba ? ELİİİİİİZZZ geri döööön
bence bu haftada kilo gitmiştir senden maşallah 410 dk spor helal valla sana
Kızlar fılızın netınde sorun varmıs onun yerıne bıldırımını ben yapıyorum
Su ankı kılo 100.1
Sporu zaten yazmıstı
Arkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen
Selam zayıflayan güzeller)
Bu hafta liste gayet başarılı
Çoğunluk kilo vermiş korumuş..
Bayramdan sonra fırtına gibi eselim,ağlatalım listeleri :118:
) nasılsın meyra.??
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,3 kg. ________ Nilceeeee
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,5 kg. ____________ 1,73:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1,2 kg. ___________ gulma:118:
yenacıgım ellerıne saglık, sen boyle detaylı kocaman lıste hazırlıyorsun ya maasallah sana valla canınm, benımkı cok daha basıt bır lıste ama o bıle zaman alıyor emegıne ellerıne saglık gercekten
No
Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 84,7 Aynı 2 ayşe_c52 114,3 -1 3 nevzamansız 99 +1,3 4 YENA 96,5 Aynı 5 Ceco34 İzinli 6 efeeeem 88,4 -1,1 7 nothingg 94,1 -0,9 8 NURGU66 91,5 -0,9 9 dafi İzinli 10 elizabeth_bath 90,2 Aynı 11 koizumirisa ? 12 burcu8181 98,6 13 Meyra 98,8 -0,6 14 Nursena 86,5 -0,5 15 kitkurdu ? 16 Clutch 82,1 -0,9 17 Nilceeeee 100,3 -2,3 18 esrammm00 99,8 -1 19 egedeniz 86 -1 20 pomogranate 100,1 -0,2 21 gulma 91,8 -1,2 22 Gökçe_İremim ? 23 karye 81,6 Aynı 24 mehtabb 93 Aynı 25 1,73 109 -1,5 26 asuhan 96,8 +0,6
Evet canım eşim imam
Müthiş bir kokusu var maneviyatı da tarif edilemez dokunsalar ağlayacağım daha açmadım bile
Haftanın spor birincisi...... Pomogranate... :124::124::119::119:
Pomogranate 410 dk :124::124::124: gulma 300 dk meyra__ 240 dk :124::124: nothing 200 dk esrammm00 200 dk egedeniz03 180 dk Nilceeeee 150 dk
Haftanın spor ikincisi...... gulmaa....:119:
Haftanın üçüncüsüü ....... meyra__
KIZLAR GÜNAYDIN
Evet yine bi cumartesi sabahı ve ben işteyim malesef neyse her hafta aynı durumdan yakınıyorum sanırım çok şükür halimize
Herkesler iyidir umarım öperim hepinizi kızlar
Kuzum Allah amcana şifa yersin şu mübarek günlerde bol bol dua et kuzum rabbim yar ve yardımcınız olsun
Şükür senin durumun iyiymiş tekrar geçmiş olsun canım
Canım kusura bakma ama biraz fazla olmamış mı? Özellikle sahurda 5 dilim börek ne demek sen bilirsin ama yeme alışkanlığını biraz daha değiştirmen şart bence nacizane fikrim
Kızlar tebrik ederim
Elizim eline koluna emeğine sağlık
Aman Allahım o nasıl güzel bi duygudur
Bizim yerimizede kokla ablacım
İnşallah bizede bi gün nasip olur öle bi durum
Kızlar tebrik ederim
Yenam eline koluna emeğine sağlık
Yasemin ablacım günaydın kolay gelsin işlerinde
ellerine sağlık canım
şu reglim başladımı spor 1. si olacağım inşallah
Filizcim görüşemiyoruz hakikaten, yoğun geçiyor ramazan. ben iyiyim canım, sen nasılsın? inşallah azalır yoğunluğun da yine görüşürüz sık sık.
bu arada ben haziran başında 79.8i görmüştüm canım, haziranda antep gezisi bana 5 kg olarak geri döndü arkasını da toparlayamayınca. yani bu verdiğim kilolar aslında kolay olanlar, yeni gelenler.
Filizcim spordan sonra tartılacaksın ya, sporla kaslar şişiyor. sen onun 500 gr altını söyle çünkü ideali spordan önce tartılmak. moralin bozulmasın çok çıkarsan. öpüyorum çok seni.
efeemmmm sıkayet gıbı dusunme. ben de aynı durumdaydım uc ay oncesıne kadar. tek pazar gunu yetmıyor yorgun yorguyn tekrar haftaya baslıyorsun senı cok ıyı anlıyorum ben yıl sonuna kadar cumartesılerı gıtmıyorum ıse ama yenı yılda patronun kararı ıznı ne olur bılmıyorum ama sımdılık gayet ıyı. dınlenıyorum evle daha rahat ılgılenıyorum ıyı oluyor ozellıkle ramazanda cok ıyı geldı cumartesı. her gun 5 saa uyuyunca şaftım kayıyor cumartesı gunu uyuyorum da kendıme gelıyorum
ALLAH guc versın kuvvet versın canım. calısmak zor maalesef ıste. keyıfle uyandım ama ıste buyuk bır sorun cıkmıs esımın de benım de keyfımız kactı ıste.
bir daha giremem cücüşlerimm ,Allahın izniyle Ağustosun 17si gibi geri döneriz , hepinizi çok özlicem ,sağlıcakla kalınnn ...
Ah nerde o günler şöle cumartesileri tatil olan bi işim olsa neler vermezdim ama çok şükür bu halimize
Seninde her neye canın sıkıldıysa inşallah biran önce düzelir canım benim
Filizcim işyerinizdeki sıkıntı istediğiniz şekilde hayırlısıyla hallolur inşallah
asuman gercekten duaya ıhtıyacımız var yazıyorum falan buraya ama tadım yok gercekten. sıkıntılıyım ALLAH gonlumuze ferahlık versın esım de sımdı hem ıste hem haftasonu boyle olacak tadımız kalmayacak bu hayır mubarek gunlerde.