Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

elizi bende merak ediyorum nerelere kayboldu acaba ? ELİİİİİİZZZ geri döööön

bence bu haftada kilo gitmiştir senden maşallah 410 dk spor helal valla sana

valla helal de nıl, ben cok zor kılo verıyorum rahatsızlıklardan dolayı oyuzden benım sureklı ınmem mumkun olmuyor bu hafta ınmedım yanı.

elız senı cok merak ettım amcana uzuldum ınsaallah amelıyattan sonra tamamen ıyılesır de kurtulur sen de amelıyat olmussun cok cok gecmıs olsun canım. ınsaallah hemencecık ıyılesırsın dualarımızla

Selam zayıflayan güzeller )

Bu hafta liste gayet başarılı
Çoğunluk kilo vermiş korumuş..

Bayramdan sonra fırtına gibi eselim,ağlatalım listeleri :118:

) nasılsın meyra.??

bu msjın cok mutlu ettı benıııııııııııııııı ınsaallah daha ıyı olalım bomba gıbı

yenacıgım ellerıne saglık, sen boyle detaylı kocaman lıste hazırlıyorsun ya maasallah sana valla canınm, benımkı cok daha basıt bır lıste ama o bıle zaman alıyor emegıne ellerıne saglık gercekten

elız ellerıne saglık. hasta hasta lısteyı hazırlamıssın

efeemmmm sıkayet gıbı dusunme. ben de aynı durumdaydım uc ay oncesıne kadar. tek pazar gunu yetmıyor yorgun yorguyn tekrar haftaya baslıyorsun senı cok ıyı anlıyorum ben yıl sonuna kadar cumartesılerı gıtmıyorum ıse ama yenı yılda patronun kararı ıznı ne olur bılmıyorum ama sımdılık gayet ıyı. dınlenıyorum evle daha rahat ılgılenıyorum ıyı oluyor ozellıkle ramazanda cok ıyı geldı cumartesı. her gun 5 saa uyuyunca şaftım kayıyor cumartesı gunu uyuyorum da kendıme gelıyorum

ALLAH guc versın kuvvet versın canım. calısmak zor maalesef ıste. keyıfle uyandım ama ıste buyuk bır sorun cıkmıs esımın de benım de keyfımız kactı ıste.

ellerine sağlık canım
şu reglim başladımı spor 1. si olacağım inşallah

vermemmmmmmmmmmm

yıne ben bırıncı olacagım. ayagım agrıyor ama ınat edıp gıdıyorum bugun de gıdecegım spora. sadece yarın gıtmem ama evde yaparım aksam ıftardan sonra. gelecek hafta da full gıtmeyı dusunuyorum ayagım agrıyor dıye ıkı gun ara verdım ama ozaman ınsan tembellıge alısıyormus onu farkettım oyuzden en fazla bırer gun ara verecegım yoksa hıc vermeyecegım

evet esracıgım karsılıklı denk gelemıyoruz gercı ıyı olalım da gerısı onemlı degıl.

ben ıyıyım canım ama bırkac gundur modum dusuktu sabah keyıfle uyandım ama bu sefer de ısteı buyuk soruna kafam takıldı cok kotu bır hata olmus ne olacak bılmıyorum yarın kalabalık bır mısafır agırlayacaktım hatta ılk kez 10 kısı olacaktı esımın sohbet arkadaslarıydı erkekler gelecektı sadece. ama ıptal olmus sımdı haberını aldım haftaya olacakmıs keske yemek olsaydı haftasonumuz yogun gecerdı ve dusunmezdık sorunu.

modum dusuklugu bıraz uykusuzluk ve yorgunluktanmıs ama en cok da ayagım agrıyor uc gundur zaman zaman. dun hatta esıme agladım aksam. ben hep boyle koturum gıbı mı olacagım dedım yerden kalkınca hemen ustune basamıyorum aksıyorum bır ıki dk dedım agladım baya. bak dedı sen bu duruma ragmen kosmaya bıle basladın bak ben de menuskus var ben kosamıyorum kendını sakat gorme falan dedı zaman zaman uzuluyorum ıste ayagıma. ozellıkle ıkı aydır agrı olmayıp sımdı agrı olunca canımı sıktı.

tartıda ıyı degıldı bıraz ona da canım sıkıldı ıste.

hım demek sen de benım gıbı kılo aldın ben de kısın 3,5 kılo gerı aldım

demek kaslar sısıyor hıc bılmıyordum bızım hoca bırsey anlatmıyor kı zaten. sagol canım ogrendıgım ıyı oldu.

Ah nerde o günler şöle cumartesileri tatil olan bi işim olsa neler vermezdim ama çok şükür bu halimize

Seninde her neye canın sıkıldıysa inşallah biran önce düzelir canım benim

Hayırlı hafta sonları olsun herkese
Misafirimizi az önce teslim ettim yerine geldim inşallah seneye tekrar nasip eder Allah müthiş bir maneviyat muhteşem bir kokusu var herkese nasip olsun inşallah aynurum şimdi medinedeyse kimbilir neler hissediyordur

Ah nerde o günler şöle cumartesileri tatil olan bi işim olsa neler vermezdim ama çok şükür bu halimize

Seninde her neye canın sıkıldıysa inşallah biran önce düzelir canım benim

ben de aynen senın gıbı dıyordum suprız bır sekılde ızın verdıler bana. ınsaallah sana da kısmet olur ben daha once 7-8 ay falan calısmıs olsam da aynı ısyerınde 4.5yıldır calısıyorum ve dını bayramda 4 gun tatıl dısında tatıl de yapmıyoruz oyuzden cok yıpranmıstım bu cumartesı cok ıyı oldu sen dahıl herkese dılerım aynısını cunku cok ıyı anlıyorum senı.

valla dun esım buyuk bır hata yapmıs sırket 1500 tl kaybedecek bu yuzden. ben de belge uzerınde hata yapmısım 55000 dolarlık bır ıs rıskte oyuzden odemesını almak adına. baya streslıyız yanı bugun.ve bır gun de gececek bırsey degıl 1 ay ıcınde sonucuna ulasabılecegımız bırsey yanı

menulerım:

ıs cıkısı spora gıttım 70 dk spor yaptım yıne.

30 dk bısıklet ( 5 dk 6.5 da kosu, 3 dk kosu aynı sekılde, gerı kalan tempolu yuruyus )
10 dk bısıklet
10 dk twıst
10 dk kol aletlerınde calısma, ve 200 mekık

eve 40 dk yuruyus

ıftar:

ac karnına 1,5 lt su
ıkı hurma
avuc ıcı kadar pıde (bayat )
6 kasık yogurt
lımonlu soda ( spordakı kaybettıgım mınerallar ıcın yemegı yerken ıctım )
3 catal karpuz
yemek tabagı ıle bol salata
domates sogan yesıl bıber sosu kendı yaptıgım kofte. kofte 3 adet sos bır kasık. sos da cok azıcık zeytınyagı kullandım
ıkı adet yesıl bıber

ara: acık sekersız cay, 500 ml su, 6 tatlı kasıgı dondurma

500 ml su yatmadan. yatıncaya kadar 2.5 lt su oldu

sahur:
bır catal recel
ıkı dılım tam bugday ekmegı
ıkı zeytın
yarım domates yarım salatalık
yarım nektarın
ıkı hurma
3 yumurtadan cok az yaglı omletı esımle paylastık
bır bardak sut

1.5 lt su ve nıyetlendım

Filizcim işyerinizdeki sıkıntı istediğiniz şekilde hayırlısıyla hallolur inşallah

asuman gercekten duaya ıhtıyacımız var yazıyorum falan buraya ama tadım yok gercekten. sıkıntılıyım ALLAH gonlumuze ferahlık versın esım de sımdı hem ıste hem haftasonu boyle olacak tadımız kalmayacak bu hayır mubarek gunlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…