Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Akşam eşimle kız kardeşime çaya gittik tabi ancak döndük
Öncesinde Forum istanbula oyuncakcığa uğradık. Yeğen hastanedeyken eşim ona uslu durursa uzaktan kumandalı araba alacağına dair söz vermişti oda dün gündüz beni aradığında Teteeee eniştem söz verdi ne zaman alacak arabamı diyince hadi bari alalımda çocuğa verdiğimiz sözü tutmuş olalım dedik
Tabi diğeride kıskanır diye onada birşey alalım dedik
eeee benim kuzuyuda ihmal etmek olmazdı
ve kızlara birer mikrofonlu piyano aldık
biraz gürültü yapıcaklar ama olsun
Gider gitmez ikiside hediyelerini görünce çok sevindiler
Sonrada hemen pilleri takıp başladık teyze yeğenler şarkı söylemeye
İlk ben söylemek zorundaydım ve o yüzden hemen klasik bir düğün şarkısıyla başladım
''Pınar başı burma burma yar yar .... '' diye başlayınca çocukların hepsi koptu
tabi onlar bir tek pepe şarkıları bilirler çahiller
Kızkardeşim nasıl gülüyor Allah seni ne yapmasın gece gece nerden geldi o aklına diye
Oğlana uzaktan kumandalı sarı bir spor araba aldık
Oda çok çok beğendi arabasını Allahtan
Bakalım kaç gün dayanacak oyuncakları
Büyük kızım bizi oradada buldu tabi telefonla
anam dedim bundan hiç bir yerde rahat yok
Bugün dedesiyle gündüz konuştuğumda nasıl dedim Cadı
sorma bileti aldığımızdan beri bir neşeli bir neşeli o suratsız sıkıldım diye söylenen Beyzadan eser yokmuş şu anda
Anannesiyle dedesine bir yağcılık yapıyormuş babam yok böyle birşey diyor
Dedim çocuk işte ödü koptu gelemiyecek bayramdan önce diye şimdi bilet alınınca rahatladı
birde Anannesi ona Fotograf makinesi sözü vermişti ya üsütünü biz tamamlayacaktık tabi bizim huysuz kadını üzünce ceza olarak vazgeçtim almıyacağım o beni çok üzdü demişti annem
anladığım kadarıyla benim cadı bir kaç gün yağcılık yaparsa belki fotograf makinesi için söz verilen maddi desteği kurtarabilirmiyim diye deniyor
yoksa bukadar yalakalık hayra alamet değil
ben kızımı tanıyorum
Anamda inattır bakalım tahminim doğru mu çıkacak ve hangisi galip gelecek
Yarında büyük gün
KVde iftar var
Bu arada eşim dün bütün laf sokmalarımı fark etmiş
sen diyor az değilsin kadına kaç kere laf soktun diye
dedim aaaaa benmi nerden çıkartıyorsun öyle şey yaparmıyım hiç
Birde bir ara bakalım anan yarın neler döktürecek dedim diye bile bozuldu
laf sokmuşum hesapta anan yine birşey yapmaz yada yaparsa sırf ablan ve kardeşin için yapar anlamında söylemişim
ben hiç öyle birşey yaparmıyım
dedim herşeyin altında birşey arıyorsun aşk olsun
Bakalım yarın nasıl geçecek
slm kızlar nasılsınız
benim koca iş icabı bugun yurtdışına çıktı p.tesi gecesi döncek yalnız kaldım kuzumla
ama sağolsun kapı komsum gelip gidiyo arada onunda ufak bebişi var akşam üzeri çarşıya çıkıp geldik
iyi oldu spor yapmıs oldum
şimdi bıcırıgım uykuda bende damladım topiğe
Allah kavuştursun canım ...Rabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnn
Benim kuzu hala bıdı bıdı dolanıyor
Valla ben ne yapacağım bunun uykusuzluğu ile bilmiyorum :26: ben sabaha kadar oturayım oda oturur sabahta kaçta kalkarsam ayrıda yatsa hissedermiş gibi ben yataktan çıkar çıkmaz kafayı kaldırıp odasından sesleniyor anneeeeeeeee uyandınmı nerdesin diye
şöyle bi geçmişi okuyayım ddedim... okudum..
aklımda ne kaldı?? ceco nun kızı dönüyormuş . gözün aydın ceco...
biraz ütü yapayım dedim ama canım istemedi.. bu saat oldu oturuyorum hala..
Çok sağ ol canım evet şükür salı günü geliyor
Şu an havalarda uçuyor ama yinede telefonda triplere devam
neymiş o yokken akrabaları iftara almışım niye
kadir gecesi yine amcanlara gidiceğiz nasılsa iftara dedim de ama halamlar ( eşimin halalarını hala olarak görüyor gerçek halalarını senede bir belki görüyro belki görmüyor
) olmayacak diye söyleniyordu
Valla kuma diyorum ama kimse inanmıyor
hani elinde olsa onun onayı olmadan bir yere gidemiyeceğim
Bu arada canım ya sana birşey danışmak istiyorum. Şimdi daha evvelde anlatmıştım ya bizimki çok huysuz, herkesle tartışır, her lafımızın altından birşey çıkarmaya çalışır, kesinlikle haksızda olsa kabul etmez, kardeşine eziyet etmekten onu ağlatmaktan zevk aldığını bile açıkca söyler falan diye defalarca örneklerle anlatmıştım ya
Herkes ergenliktir işte geçer diyor ama sence yinede bir çocuk piskatrına yada psikoloğuna götürsem mi cadıyı :44: Birde doktor lafını edince iyice çıldırmış gibi oluyor :44: onu nasıl ikna edebilirim sence canım yaaa :44:
Kendinede cevresinede bu şekilde zarar veriyor
İnan Annem gibi otoriter bir kadın bile illalah dedi 1 ayda
hatta bana sen bunu günde 3 posta dövsen hak ediyor falan diye söyleniyordu geçen gün sinirliyken
tabi öyle birşey söz konusu bile olmaz ama onunla sık sık tartışıp Ana kız ilişkimizide zedelemek istemiyorum
Eşim şimdilik bekle gerek yok diyor ama cadı zaten gündüz bütün eziyetini bana yapıyor damarı tutunca. Birde malum son iki tartışmamızda kendine zarar vermişti ve ben aynı şeyi yine yaşamak istemiyorum
Sırf öyle birşey yapmasın diye de her dediğine evet demek istemiyorum sonuçta ilerde bir sürü zorluk çıkacak karşısına okul, iş ve özel hayatında ve onun istediği olmayınca kendine zarar vermesini alışkanlık haline getirmesini istemiyorum
Geçenlerde anannesine kızıp onu bırakıp çekip gitmiş ve kadının aklı gitmiş o an birşeymi oldu yoksa bu cadı kaçıp gittimi diye. Heee uzağa gitmemiş ama o şekilde Anannesine ders vermeye kalkışmış istediğim olmazsa bende çeker giderim ona göre gibilerinden. Annemlerin evine baya mesafe varmış çekip gittiği yerden ve baya bir aramışlar nerede bu diye sonunda dur eve bakalım demişler ama evdede yok o an kadın aklımı yitiriyordum dedi :26: Meğer Annemlerin evinin iki sokak ötesinde bir arkadaşın apartmanının önünde oturuyormuş cadı tabi Babanı arayıp söyleyeceğim diyince yalvarmış ne olur söyleme babam çok kızar diye oda o yüzden bize söylememiş ta ki cadı kadını bilet yüzünden cıldırtana kadar
Annemede kızdım sen niye aynı gün söylemedin ben telefondan da olsa gerekeni söylerdim diye ki her gün tembihliyordum bak onlar yaşlı üzme sakın onları diye ama hıç umuru olmamış anlaşılan :44:
Ne dersin canım senin tecrüben benim için çok önemli
Özel bir doktor buldum ama eğer ikna olmadan götüremem herhalde sonuçta baksana anannesine kızıp çekip gitmiş ben zorlarsam ters tepsin istemiyorum
Ayyyyyyyyyy çocuğun mu var derdin var
ama Rabbim eksikliklerinide göstermesin....Aminnnnnnnnnnn
Valla ufağıda bu ara ağlayarak istediğini elde etmeye çalışıyor ama aynı şeyi onlada yaşamamak için şimdiden ona ufak cezalar veriyorum ( koltukta 5 dakika oturma cezası, tv izlememe cezası, oyuncaklarını vermeme cezası gibi ama tabi neden ceza verdiğimide izah ediyorum ki bir daha aynı şey olmasın diye ) Şükür iki gündür biraz daha az ağlıyor ama hala şansını deniyor işte