Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim kızları parka götürdüm azda yürüdük geldikk
sahura ne yapsam bilemedimmm

bu arada dafii den haberi olan varmıdır aceppp köyemi gittikii

şöyle bi geçmişi okuyayım ddedim... okudum..
aklımda ne kaldı?? ceco nun kızı dönüyormuş . gözün aydın ceco...

biraz ütü yapayım dedim ama canım istemedi.. bu saat oldu oturuyorum hala..

merhaba kızlar teraviden geldim.çamaşır topladım ....bakayım neler ediyorsunuz diye..

ammann bendede bi ütü var sorma sıcakta hiç yapasımm yookk valla

egedenizi bu ara nöbetlerin hafifledi sanırım daha sık giriyosunn maşşallah diyimde

ceco gözün aydınnn kızın geliyomuşş oda ailenin kıymetini anlamıştır bak daha olgun davranacak bence

ammann bendede bi ütü var sorma sıcakta hiç yapasımm yookk valla

egedenizi bu ara nöbetlerin hafifledi sanırım daha sık giriyosunn maşşallah diyimde

hem sıcak... hem pencereleri aaçınca sivriler doluyor içeri...
hala yapayım ütüleri diye düşünüyorum...:44::44:

hem sıcak... hem pencereleri aaçınca sivriler doluyor içeri...
hala yapayım ütüleri diye düşünüyorum...:44::44:

afedersin annemin bi lafı vardır yumurta g..tüne gelince gıdaklıyon diyee
bende giyiceğimiz zaman bir bir ütüleyim dediydiimm
gömlek pantolon çoğunlukta:KK51::KK51::KK51::KK51::KK53:

afedersin annemin bi lafı vardır yumurta g..tüne gelince gıdaklıyon diyee
bende giyiceğimiz zaman bir bir ütüleyim dediydiimm
gömlek pantolon çoğunlukta:KK51::KK51::KK51::KK51::KK53:
ben herşeyi ütülerim, yıkanan herşeyi... çoraplar hariç..
o yüzden yumurta hep kapıda maalesef...
bende uzanam az senle ben kalmışız topikte sana kolay gelsinnn

sanada kolay gelsin tatlım..

allah kabul etsinn evdeki gergin ortam nası yumuşama varmııı

bayrama küçükler büyüklerin ellerini öper barışırlar sanırımm

evde eşim çocukları kendi safına çekiyor.ben hiç biriyle konuşmuyorum.güya çocuklar konuşmuşlar.annem bize kötü davranıyo anneannemle barışın diye.babam sinirim biraz geçince barışırım anneannenizle dedi diyorlar...suçluyken kabul etmez asla ..
çocukalra saat almış bakmadım bile büyük oğlum dün akşam ezanı okudu camide yavruma sarılamadım bile.
ama herzamn diyorum oğlum anneannenle babanı karşı karşıya getirme diye.sorun ikiside çok seviyorlar büyük oğlumu.
büyük oğlum 2 yaşına kadar babamla annem baktı.sonra babam hastalşandı vefat etti..küçük oğlum bakıcıda büyüdü..annem kocamın hatırası diye ayrı tutar eşiminde abisi vefat etmiş 40 yaşına onun adı olduğu için çok sever ...işte arada olan bana oluyoır

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Akşam eşimle kız kardeşime çaya gittik tabi ancak döndük :KK1:
Öncesinde Forum istanbula oyuncakcığa uğradık. Yeğen hastanedeyken eşim ona uslu durursa uzaktan kumandalı araba alacağına dair söz vermişti oda dün gündüz beni aradığında Teteeee eniştem söz verdi ne zaman alacak arabamı diyince hadi bari alalımda çocuğa verdiğimiz sözü tutmuş olalım dedik :KK34:
Tabi diğeride kıskanır diye onada birşey alalım dedik :KK1: eeee benim kuzuyuda ihmal etmek olmazdı :KK1: ve kızlara birer mikrofonlu piyano aldık :KK1: biraz gürültü yapıcaklar ama olsun :KK34:

Gider gitmez ikiside hediyelerini görünce çok sevindiler :KK16: Sonrada hemen pilleri takıp başladık teyze yeğenler şarkı söylemeye :KK60:
İlk ben söylemek zorundaydım ve o yüzden hemen klasik bir düğün şarkısıyla başladım :KK60:

''Pınar başı burma burma yar yar .... '' diye başlayınca çocukların hepsi koptu :KK60: tabi onlar bir tek pepe şarkıları bilirler çahiller :KK60: :KK60: :KK60: Kızkardeşim nasıl gülüyor Allah seni ne yapmasın gece gece nerden geldi o aklına diye :KK60:
Oğlana uzaktan kumandalı sarı bir spor araba aldık :KK34: Oda çok çok beğendi arabasını Allahtan :KK34: Bakalım kaç gün dayanacak oyuncakları :KK60:

Büyük kızım bizi oradada buldu tabi telefonla :KK1: anam dedim bundan hiç bir yerde rahat yok :KK1:
Bugün dedesiyle gündüz konuştuğumda nasıl dedim Cadı :KK1: sorma bileti aldığımızdan beri bir neşeli bir neşeli o suratsız sıkıldım diye söylenen Beyzadan eser yokmuş şu anda :KK60: Anannesiyle dedesine bir yağcılık yapıyormuş babam yok böyle birşey diyor :KK60:
Dedim çocuk işte ödü koptu gelemiyecek bayramdan önce diye şimdi bilet alınınca rahatladı :KK1: birde Anannesi ona Fotograf makinesi sözü vermişti ya üsütünü biz tamamlayacaktık tabi bizim huysuz kadını üzünce ceza olarak vazgeçtim almıyacağım o beni çok üzdü demişti annem :KK1: anladığım kadarıyla benim cadı bir kaç gün yağcılık yaparsa belki fotograf makinesi için söz verilen maddi desteği kurtarabilirmiyim diye deniyor :KK60: yoksa bukadar yalakalık hayra alamet değil :KK60: ben kızımı tanıyorum :KK60:
Anamda inattır bakalım tahminim doğru mu çıkacak ve hangisi galip gelecek :KK60:

Yarında büyük gün :KK1: KVde iftar var :KK1:
Bu arada eşim dün bütün laf sokmalarımı fark etmiş :KK60: sen diyor az değilsin kadına kaç kere laf soktun diye :KK60: dedim aaaaa benmi nerden çıkartıyorsun öyle şey yaparmıyım hiç :KK1: :KK1: :KK1:
Birde bir ara bakalım anan yarın neler döktürecek dedim diye bile bozuldu :KK1: laf sokmuşum hesapta anan yine birşey yapmaz yada yaparsa sırf ablan ve kardeşin için yapar anlamında söylemişim :KK60: ben hiç öyle birşey yaparmıyım :KK1: :KK1: :KK1: dedim herşeyin altında birşey arıyorsun aşk olsun :KK1:
Bakalım yarın nasıl geçecek :KK1:

slm kızlar nasılsınız :KK3:
benim koca iş icabı bugun yurtdışına çıktı p.tesi gecesi döncek yalnız kaldım kuzumla :KK43:
ama sağolsun kapı komsum gelip gidiyo arada onunda ufak bebişi var akşam üzeri çarşıya çıkıp geldik
iyi oldu spor yapmıs oldum :KK8: şimdi bıcırıgım uykuda bende damladım topiğe:KK76:

Allah kavuştursun canım ...Rabbim sağ sağlim gidip gelmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnn
Benim kuzu hala bıdı bıdı dolanıyor :KK1: Valla ben ne yapacağım bunun uykusuzluğu ile bilmiyorum :26: ben sabaha kadar oturayım oda oturur sabahta kaçta kalkarsam ayrıda yatsa hissedermiş gibi ben yataktan çıkar çıkmaz kafayı kaldırıp odasından sesleniyor anneeeeeeeee uyandınmı nerdesin diye :KK1:

Çok sağ ol canım evet şükür salı günü geliyor :KK1:
Şu an havalarda uçuyor ama yinede telefonda triplere devam :KK1: neymiş o yokken akrabaları iftara almışım niye :KK1: kadir gecesi yine amcanlara gidiceğiz nasılsa iftara dedim de ama halamlar ( eşimin halalarını hala olarak görüyor gerçek halalarını senede bir belki görüyro belki görmüyor :KK1: ) olmayacak diye söyleniyordu :KK1:
Valla kuma diyorum ama kimse inanmıyor :KK1: hani elinde olsa onun onayı olmadan bir yere gidemiyeceğim :KK1:

Bu arada canım ya sana birşey danışmak istiyorum. Şimdi daha evvelde anlatmıştım ya bizimki çok huysuz, herkesle tartışır, her lafımızın altından birşey çıkarmaya çalışır, kesinlikle haksızda olsa kabul etmez, kardeşine eziyet etmekten onu ağlatmaktan zevk aldığını bile açıkca söyler falan diye defalarca örneklerle anlatmıştım ya:KK53:
Herkes ergenliktir işte geçer diyor ama sence yinede bir çocuk piskatrına yada psikoloğuna götürsem mi cadıyı :44: Birde doktor lafını edince iyice çıldırmış gibi oluyor :44: onu nasıl ikna edebilirim sence canım yaaa :44:
Kendinede cevresinede bu şekilde zarar veriyor :KK53: İnan Annem gibi otoriter bir kadın bile illalah dedi 1 ayda :KK1: hatta bana sen bunu günde 3 posta dövsen hak ediyor falan diye söyleniyordu geçen gün sinirliyken :KK60: tabi öyle birşey söz konusu bile olmaz ama onunla sık sık tartışıp Ana kız ilişkimizide zedelemek istemiyorum :KK34:
Eşim şimdilik bekle gerek yok diyor ama cadı zaten gündüz bütün eziyetini bana yapıyor damarı tutunca. Birde malum son iki tartışmamızda kendine zarar vermişti ve ben aynı şeyi yine yaşamak istemiyorum :KK50:
Sırf öyle birşey yapmasın diye de her dediğine evet demek istemiyorum sonuçta ilerde bir sürü zorluk çıkacak karşısına okul, iş ve özel hayatında ve onun istediği olmayınca kendine zarar vermesini alışkanlık haline getirmesini istemiyorum :KK50:

Geçenlerde anannesine kızıp onu bırakıp çekip gitmiş ve kadının aklı gitmiş o an birşeymi oldu yoksa bu cadı kaçıp gittimi diye. Heee uzağa gitmemiş ama o şekilde Anannesine ders vermeye kalkışmış istediğim olmazsa bende çeker giderim ona göre gibilerinden. Annemlerin evine baya mesafe varmış çekip gittiği yerden ve baya bir aramışlar nerede bu diye sonunda dur eve bakalım demişler ama evdede yok o an kadın aklımı yitiriyordum dedi :26: Meğer Annemlerin evinin iki sokak ötesinde bir arkadaşın apartmanının önünde oturuyormuş cadı tabi Babanı arayıp söyleyeceğim diyince yalvarmış ne olur söyleme babam çok kızar diye oda o yüzden bize söylememiş ta ki cadı kadını bilet yüzünden cıldırtana kadar :KK53:
Annemede kızdım sen niye aynı gün söylemedin ben telefondan da olsa gerekeni söylerdim diye ki her gün tembihliyordum bak onlar yaşlı üzme sakın onları diye ama hıç umuru olmamış anlaşılan :44:

Ne dersin canım senin tecrüben benim için çok önemli :KK34:
Özel bir doktor buldum ama eğer ikna olmadan götüremem herhalde sonuçta baksana anannesine kızıp çekip gitmiş ben zorlarsam ters tepsin istemiyorum :KK34:

Ayyyyyyyyyy çocuğun mu var derdin var :KK53: ama Rabbim eksikliklerinide göstermesin....Aminnnnnnnnnnn
Valla ufağıda bu ara ağlayarak istediğini elde etmeye çalışıyor ama aynı şeyi onlada yaşamamak için şimdiden ona ufak cezalar veriyorum ( koltukta 5 dakika oturma cezası, tv izlememe cezası, oyuncaklarını vermeme cezası gibi ama tabi neden ceza verdiğimide izah ediyorum ki bir daha aynı şey olmasın diye ) Şükür iki gündür biraz daha az ağlıyor ama hala şansını deniyor işte :KK1:

evde eşim çocukları kendi safına çekiyor.ben hiç biriyle konuşmuyorum.güya çocuklar konuşmuşlar.annem bize kötü davranıyo anneannemle barışın diye.babam sinirim biraz geçince barışırım anneannenizle dedi diyorlar...suçluyken kabul etmez asla ..
çocukalra saat almış bakmadım bile büyük oğlum dün akşam ezanı okudu camide yavruma sarılamadım bile.
ama herzamn diyorum oğlum anneannenle babanı karşı karşıya getirme diye.sorun ikiside çok seviyorlar büyük oğlumu.
büyük oğlum 2 yaşına kadar babamla annem baktı.sonra babam hastalşandı vefat etti..küçük oğlum bakıcıda büyüdü..annem kocamın hatırası diye ayrı tutar eşiminde abisi vefat etmiş 40 yaşına onun adı olduğu için çok sever ...işte arada olan bana oluyoır

Allah yardımcın olsun seninde canım :KK34:
İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girerde sende huzurlu ve mutlu olur oğlunada dilediğin gibi sıkı sıkı sarılırsın :KK34:
Maşallah ne güzel ezanda okumaya başlamış :nazar:
Rabbim hayırlı ve doğru yolda giden kul olarak evlatlarımızı yetiştirmeyi nasip etsin inşallah hepimize...Aminnnnnnnnnnnn

herkese hayırlı sahurla ben biraz uzanacağım 3 gibi kalkıyorum hazırlıklara bugün kü hayalimde nutellalı pide var :KK17:

Allah yardımcın olsun seninde canım :KK34:
İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girerde sende huzurlu ve mutlu olur oğlunada dilediğin gibi sıkı sıkı sarılırsın :KK34:
Maşallah ne güzel ezanda okumaya başlamış :nazar:
Rabbim hayırlı ve doğru yolda giden kul olarak evlatlarımızı yetiştirmeyi nasip etsin inşallah hepimize...Aminnnnnnnnnnnn

sağol canım allah razı olsun 3 senedir gidiyor kuran kursuna geçen sene kuranı kerim okumaya başlamıştı ...annemde eşimde çalıştırıyorlar.ben ancak kendime yetecek kadar biliyorum çok vaktim olmadığı için (bahane azrail gelince dinlermiki bahanemi ne kötü vaktim yok demek :KK43: :KK14:)
neyse iyi uykular kalanlara iyi sohbetler

İyi geceler,

Yemekte kayınvaldemdeydik yeni geldik sayılır...
Bayağı kalabalıktık çok yoruldum..

Ev de ekmek yok. benim de sahur için birşeyler hazırlamam gerek ama ayakta duracak halim yok...

ben de aynen senın gıbı dıyordum suprız bır sekılde ızın verdıler bana. ınsaallah sana da kısmet olur ben daha once 7-8 ay falan calısmıs olsam da aynı ısyerınde 4.5yıldır calısıyorum ve dını bayramda 4 gun tatıl dısında tatıl de yapmıyoruz oyuzden cok yıpranmıstım bu cumartesı cok ıyı oldu sen dahıl herkese dılerım aynısını cunku cok ıyı anlıyorum senı.

valla dun esım buyuk bır hata yapmıs sırket 1500 tl kaybedecek bu yuzden. ben de belge uzerınde hata yapmısım 55000 dolarlık bır ıs rıskte oyuzden odemesını almak adına. baya streslıyız yanı bugun.ve bır gun de gececek bırsey degıl 1 ay ıcınde sonucuna ulasabılecegımız bırsey yanı

Geçmiş olsun filiz..Telafisi mümkün bir durumdur inşallah....

---

Banucum gözün aydın kızın geliyormuş neşen yerin de belli zaten :KK66:

Son düzenleme:
Ceco gözün aydın kızın geliyormuş
Yenacım sana da kolay gelsin yorgun yorgun şimdi bir de hamur mu yapacaksın makarna severseniz makarna yap bari

X