Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöyle bi geçmişi okuyayım ddedim... okudum..
aklımda ne kaldı?? ceco nun kızı dönüyormuş . gözün aydın ceco...
biraz ütü yapayım dedim ama canım istemedi.. bu saat oldu oturuyorum hala..
merhaba kızlar teraviden geldim.çamaşır topladım ....bakayım neler ediyorsunuz diye..
ammann bendede bi ütü var sorma sıcakta hiç yapasımm yookk valla
egedenizi bu ara nöbetlerin hafifledi sanırım daha sık giriyosunn maşşallah diyimde
hem sıcak... hem pencereleri aaçınca sivriler doluyor içeri...
hala yapayım ütüleri diye düşünüyorum...:44::44:
ben herşeyi ütülerim, yıkanan herşeyi... çoraplar hariç..afedersin annemin bi lafı vardır yumurta g..tüne gelince gıdaklıyon diyee
bende giyiceğimiz zaman bir bir ütüleyim dediydiimm
gömlek pantolon çoğunlukta
bende uzanam az senle ben kalmışız topikte sana kolay gelsinnn
allah kabul etsinn evdeki gergin ortam nası yumuşama varmııı
bayrama küçükler büyüklerin ellerini öper barışırlar sanırımm
slm kızlar nasılsınız
benim koca iş icabı bugun yurtdışına çıktı p.tesi gecesi döncek yalnız kaldım kuzumla
ama sağolsun kapı komsum gelip gidiyo arada onunda ufak bebişi var akşam üzeri çarşıya çıkıp geldik
iyi oldu spor yapmıs oldum şimdi bıcırıgım uykuda bende damladım topiğe
şöyle bi geçmişi okuyayım ddedim... okudum..
aklımda ne kaldı?? ceco nun kızı dönüyormuş . gözün aydın ceco...
biraz ütü yapayım dedim ama canım istemedi.. bu saat oldu oturuyorum hala..
evde eşim çocukları kendi safına çekiyor.ben hiç biriyle konuşmuyorum.güya çocuklar konuşmuşlar.annem bize kötü davranıyo anneannemle barışın diye.babam sinirim biraz geçince barışırım anneannenizle dedi diyorlar...suçluyken kabul etmez asla ..
çocukalra saat almış bakmadım bile büyük oğlum dün akşam ezanı okudu camide yavruma sarılamadım bile.
ama herzamn diyorum oğlum anneannenle babanı karşı karşıya getirme diye.sorun ikiside çok seviyorlar büyük oğlumu.
büyük oğlum 2 yaşına kadar babamla annem baktı.sonra babam hastalşandı vefat etti..küçük oğlum bakıcıda büyüdü..annem kocamın hatırası diye ayrı tutar eşiminde abisi vefat etmiş 40 yaşına onun adı olduğu için çok sever ...işte arada olan bana oluyoır
Allah yardımcın olsun seninde canım
İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girerde sende huzurlu ve mutlu olur oğlunada dilediğin gibi sıkı sıkı sarılırsın
Maşallah ne güzel ezanda okumaya başlamış
Rabbim hayırlı ve doğru yolda giden kul olarak evlatlarımızı yetiştirmeyi nasip etsin inşallah hepimize...Aminnnnnnnnnnnn
İyi geceler
Ben sahurda Menemen düşünüyorum fikir değişikliği olmazsa
afiyet olsun kalori anlamında yaramasın ama
ben de aynen senın gıbı dıyordum suprız bır sekılde ızın verdıler bana. ınsaallah sana da kısmet olur ben daha once 7-8 ay falan calısmıs olsam da aynı ısyerınde 4.5yıldır calısıyorum ve dını bayramda 4 gun tatıl dısında tatıl de yapmıyoruz oyuzden cok yıpranmıstım bu cumartesı cok ıyı oldu sen dahıl herkese dılerım aynısını cunku cok ıyı anlıyorum senı.
valla dun esım buyuk bır hata yapmıs sırket 1500 tl kaybedecek bu yuzden. ben de belge uzerınde hata yapmısım 55000 dolarlık bır ıs rıskte oyuzden odemesını almak adına. baya streslıyız yanı bugun.ve bır gun de gececek bırsey degıl 1 ay ıcınde sonucuna ulasabılecegımız bırsey yanı