Esracım Allah kabul etsin canımKızlar herkese hayırlı geceler
Yemeğimi yiyip sporumu da yapıp duşumu aldım.Bir olayın çözülmesi için adakta bulunmuştum.Hergün bir yasinden 7 yasin okucaktım.Çok şükür ki olay çözüldü ve ben de ilk yasinimi okudum.Bi huzur geldi içimee
Hemen menümü yazayım
iftar
aç karnına 2 kayısı
bir litre su
bir hurma
bir kase mercimek çorbası
bir tabak semizotu yemeği
sarımsaklı yoğurt
ara
2 kayısı
bir de yeşil çay içerim
sahur
İki dilim ekmeğin birine bal sürüp yedim
Diğerini de peynirle yedim
bir bardak çay
domates ve maydonoz
Bugün 75 dk sporum var salmıştım kendimi bugün toparladım yeniden cumaya da az kalmışken son günleri değerlendirmek lazım
geçmişi okuyayım dedim...internette ne varsa alıntı yapamadım, beğenemedim..
şirket içiniyiy dileklerinize teşekkür ederim.
evet YENA cım. medikal şirket. işçi sağlığı iş güvenliği alanında çalışacağızx.. emekli olmaya çalışıyordum ya... şirket tutarsa basarım istifayı kendi işimi yaparım dedim. şimdilik eşim ayrılacak işten...
bu internet işi azıttı yaaaa bu yazıyı dördüncü kez yazıyorum..
Merhaba arkadaşlar,
Off ne çok yedim bugün cuma diye, neyse haftada bir gün olur öyle. Eşimle kardeşim film izliyor, ben de balkonda oturuyorum serin serin.
.
kızlarrr herkese iyi aksamlar
sahur kusu oldum yine bu gece:)))
slm kkızlarrr alıntı yaptımm bi face bi bura derken kaybolduuu
esraaa valla o senin annenn yetiştirme tarzından kaynaklanıyo allah razı olsun annenden kii hizmetini yapıp alnın akıyla yollamışın milletiii
eşinde çok şanslıki senin gibi biriyle evlenmiş bu devirde zorr hem okumuş hem kültürlü hemde bizim oralarda bi laf vardırr elli ayaklı bi kız bulmak
hastası olanlara geçmiş olsun diliyorummm
masa takımım için beğenenlere teşekkür ederimm
meryem o salıncakta sallanarak kitap okumalı demiiiiiiiiii
yeşl çay kapıp gelirim gerii
asuuuuuuuuu valla zorla güllaç yaptırcan bana yawww canım çektii misafir alınca yapyım en iyisi
İyi geceler kuşum
iyi geceler asuman ablacım nasıl gecıyor ramazan?
iyi geceler asuman ablacım nasıl gecıyor ramazan?
sağol Nursena, inşallah gözünde canlandırdığın kadar becerebilmişimdir, ama elimden geleni yaptım.
Nursenacım benim aslında misafirle ilgili sıkıntım başka, hizmet etmek falan hikaye... bu misafirler habersiz geldi ve benim evde öyle cam kapı temiz değildi. kadın bi ara benim gardobun sürgüsünü açmış yavaş yavaş duymayacağım sanıp :) gittim bi şey mi lazımdı dedim, eveleyip geveledi bi şeyler. işin açığı ben evime böyle insanlar almaktan hoşlanmıyorum. eminim ilk fırsatta habersiz gelmelerine rağmen gördükleri eksik gediği anlatacaktır millete. ne diyeyim, yapacak adam camlar silinmiş olsa da bulur bi şey. ama ben kadınların bu kötü alışkanlıklarından hiç hoşlanmıyorum. ve o jenerasyonun çoğunda bu var, gerçekten anlayamıyorum. ne deyim Allah ıslah etsin. işte hem böyle kötü niyet görüp hem de önlerinde dönmek zorunda olmak zoruna gidiyor insanın. Allahtan eşim farkında da üzülmüyorum ondan yana. pazar gecesi o uyumaya gitti, ben sahura hazırlık yaptım bi sürü. uyuyamamış geldi, onlar içerde oturuyor sen burda uğraşıp duruyosun diye söylendi. kendime hanım değil, onlara hizmetçi aldım sanki diye kızıyor. ben de anlamıyorum işte bu adam bunların içinden nasıl çıktıfiziksel olarak babasına benzemese hastanede karışmış diyeceğim ama
Yenam beğenip beğenip gitmişsin, ne alemdesin? merak ettim seni, çalışıyor musun acaba bu hafta da :26:
Meryem hoşgeldin tatlım :)) nerelerdesin ya karabatak
benim ani misafirler gelince arayamadım seni, bi ara konuşuruz inşallah. öperim çok
Şükür çok güzel geçiyor canım çok yemenin dışında tabii:)))
Esracım sen takma böyle insanları napsan memnun edemezsin nasılsa
Sen tatlı becerikli bir kızsın canım eşin de kıymetini biliyor ne güzel maşallah
İnan neler duyuyoruz evli çiftlerle ilgili siz mutlu huzurlu olun da gerisi boş
ay esra alemsin..ben de sen gibi düşünüyorum bazen benim eşim nasıl cıkmıs bu aileden diye:)
hem habersiz gelip hem bırak ortayı,gardolabının sürgünü açıp kontrol eden zihniyete de bir sey diyemedim keşke gelip benim sürgüyü açsalardı yaşadıkları şoktan uzun bir süre çıkamazlardı
meyra kanunı kural degıl matbaa kendınce malıyet cıkarıyor valla bu sekılde.
bana gelınce canım hep dıkkat edıyorum da benım vuct ve hastalıklar var malum. engellıyor yavaslatıyor yoksa ben sımdıye kadar 30 kılo vermıstım
sen boyle anlatınca ıcım bır burkuldu valla. ALLAH sabır versın meyracıgımmmm
benim burcum terazi
seni en iyi ben anlarım herhalde babam vefat edeli 10 yıl oldu tam bu haziranın 30 da.ben nöbetteydim hastaneye getirdiler kollarımda vefat etti...
Aynurcum, hayırlı yolculuklar size...selametle gidip gelirsiniz inşallah...
Esracığım, kolay gelsin sana. yatılı misafir kafa dengiyse yorucu ama güzel geçiyor..
Filizciğim, iftar öncesi ve sabah kalkınca tartıldığımda yaklaşık 1-1,5 kg. farkediyor ben de...
Normalde öyledi.. akşam ve sabah tartıldığımda sonuç aynı oluyordu...
Meyracığım, keyifszmisin sen bugünler de banamı öyle geliyor...dikkat et kendine canım..
Sahuru muhakak yapın 16-17 saat açlık susuzluk çok etkiliyor insanı...
Ben gelip uyandırayımmı sizi
Çocukluğumda mahallede bakardık kimin ışığı yanmıyorsa uyandırırdık..Çok güzeldi ..sahurda bile değişik yemek olunca birbirimize verirdik...Şimdi davulcuu dövüyorlar gürültü yapıyor diye...
Ben de merak ettim canımçalışıyor mu acaba gündüz kimseyle konuşmuyorum ağzım dilim kuruyor diye :)
Yarın da gelmezse ararız
hahha karabatak tam benlik oldu,bir battım mı zor çıkıyorum vallahi...
ben de kırmızıları görünce moralim yerlerdeydi 2-3 gündür biraz..gündem belliydi hiç arayıpta kızında kafasını şişirmeyeyim dedim:)
misafirlerin gitti mi? gözünaydın diyeyim mi
esrammm00 375 dk pomogranate 330 dk efeeeeemmm 300 dk meyra__ 240 dk egedeniz03 210 dk nothinggg 200 dk elizabeth_bath 130 dk karye 100 dk koizumirisa 80 dk clutch ve nilce 60 dk gulma 30 dk
Spor birincimiz esrammm00...
İkincimiz pomogranate...
Üçüncümüz efeeeemmm...
Herkesi tebrik ederim
HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate
HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52
AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath:122:
AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate:81:
AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye
nursenaaa mobilyalarını gördüm bende cok beğendim güle güle kullan..
papatya özmen ve nurgu da dönmüş aramıza tekrar gördüğüme sevindim:))
esracım hayırlısı olsun herseyin..evet okudum geçmişten gitmişler gözünaydın:)))
ben de şimdi sahura kadar biraz dua okuyayım..sonra yine görüşürüz fıstıklar çok öptüm