Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar herkese hayırlı geceler

Yemeğimi yiyip sporumu da yapıp duşumu aldım.Bir olayın çözülmesi için adakta bulunmuştum.Hergün bir yasinden 7 yasin okucaktım.Çok şükür ki olay çözüldü ve ben de ilk yasinimi okudum.Bi huzur geldi içimee

Hemen menümü yazayım
iftar
aç karnına 2 kayısı
bir litre su
bir hurma
bir kase mercimek çorbası
bir tabak semizotu yemeği
sarımsaklı yoğurt

ara
2 kayısı
bir de yeşil çay içerim

sahur
İki dilim ekmeğin birine bal sürüp yedim
Diğerini de peynirle yedim
bir bardak çay
domates ve maydonoz

Bugün 75 dk sporum var salmıştım kendimi bugün toparladım yeniden cumaya da az kalmışken son günleri değerlendirmek lazım

Esracım Allah kabul etsin canım
Maşallah spor da yapmışsın ben de bugün 40 dk kadar yürüdüm kızlarla ama yokuş aşağı Ramazan'da spor yapmak büyük marifet bence
Spor dedim de elizcim nerelerde acaba görünmedi bugün

hayırlısı olsun inşaallah...
kolay gelsin...

Merhaba arkadaşlar,
Off ne çok yedim bugün cuma diye, neyse haftada bir gün olur öyle. Eşimle kardeşim film izliyor, ben de balkonda oturuyorum serin serin.
.

sevdiğim kişilerle balkon keyfi yapmaya bayılırım......

sağol Nursena, inşallah gözünde canlandırdığın kadar becerebilmişimdir, ama elimden geleni yaptım.

Nursenacım benim aslında misafirle ilgili sıkıntım başka, hizmet etmek falan hikaye... bu misafirler habersiz geldi ve benim evde öyle cam kapı temiz değildi. kadın bi ara benim gardobun sürgüsünü açmış yavaş yavaş duymayacağım sanıp :) gittim bi şey mi lazımdı dedim, eveleyip geveledi bi şeyler. işin açığı ben evime böyle insanlar almaktan hoşlanmıyorum. eminim ilk fırsatta habersiz gelmelerine rağmen gördükleri eksik gediği anlatacaktır millete. ne diyeyim, yapacak adam camlar silinmiş olsa da bulur bi şey. ama ben kadınların bu kötü alışkanlıklarından hiç hoşlanmıyorum. ve o jenerasyonun çoğunda bu var, gerçekten anlayamıyorum. ne deyim Allah ıslah etsin. işte hem böyle kötü niyet görüp hem de önlerinde dönmek zorunda olmak zoruna gidiyor insanın. Allahtan eşim farkında da üzülmüyorum ondan yana. pazar gecesi o uyumaya gitti, ben sahura hazırlık yaptım bi sürü. uyuyamamış geldi, onlar içerde oturuyor sen burda uğraşıp duruyosun diye söylendi. kendime hanım değil, onlara hizmetçi aldım sanki diye kızıyor. ben de anlamıyorum işte bu adam bunların içinden nasıl çıktı fiziksel olarak babasına benzemese hastanede karışmış diyeceğim ama

iyi geceler asuman ablacım nasıl gecıyor ramazan?

Şükür çok güzel geçiyor canım çok yemenin dışında tabii:)))
Esracım sen takma böyle insanları napsan memnun edemezsin nasılsa
Sen tatlı becerikli bir kızsın canım eşin de kıymetini biliyor ne güzel maşallah
İnan neler duyuyoruz evli çiftlerle ilgili siz mutlu huzurlu olun da gerisi boş

ay esra alemsin..ben de sen gibi düşünüyorum bazen benim eşim nasıl cıkmıs bu aileden diye:)

hem habersiz gelip hem bırak ortayı,gardolabının sürgünü açıp kontrol eden zihniyete de bir sey diyemedim keşke gelip benim sürgüyü açsalardı yaşadıkları şoktan uzun bir süre çıkamazlardı

Meryem hoşgeldin tatlım :)) nerelerdesin ya karabatak

benim ani misafirler gelince arayamadım seni, bi ara konuşuruz inşallah. öperim çok

hahha karabatak tam benlik oldu,bir battım mı zor çıkıyorum vallahi...
ben de kırmızıları görünce moralim yerlerdeydi 2-3 gündür biraz..gündem belliydi hiç arayıpta kızında kafasını şişirmeyeyim dedim:)

misafirlerin gitti mi? gözünaydın diyeyim mi

öyle ablacım, eşimle huzurlu olayım da yılda bikaç gün katlanırım ne olacak. Allah affetsin kendi kendime kızıyorum sinirleniyorum, bi sürü yemin ediyorum bi daha gitmem de kabul etmem de diye ama eminim dayanamam o zaman. benim de kötü huyum bu demek ki, her şeyi abartacak kadar çok yapıyorum, yaşıyorum.

çok sağol desteğin için, Allah hepimize huzur versin inşallah

benimkinde de baya şaşırmış olabilir, çünkü ortadakileri tıkıştırmıştım dar acele aslında böyle misafir gelince en açabilecekleri yerlere iç çamaşırı falan koymak lazım, az bi kaynar sular dökülsün başlarından

matbaya istersen birde şunu söyle; ben yazılarımı kendim pcde yazarım, ve yazdıklarımı diskete yada bi belleğe kendim kaydedip size veririm, siz sadece kopyala yapıştır yaparak 1tane kitabımı çıkarın, böyle olurmu diye sor birde bence araya hatır-gönülüde sokarak canım? bakalım böyle ne dicekler?
belki buna evet derler ve hemde çok daha düşük bi maliyetle evet derler belkide canımcım?
belki yazıyla uğraşmak istememişlerdir düşük maliyet olduğu için tek kitap.

sen boyle anlatınca ıcım bır burkuldu valla. ALLAH sabır versın meyracıgımmmm

çok sağol canım.....

benim burcum terazi
seni en iyi ben anlarım herhalde babam vefat edeli 10 yıl oldu tam bu haziranın 30 da.ben nöbetteydim hastaneye getirdiler kollarımda vefat etti...

Allah rahmet eylesin inşaallah canım
çok sağol ayrıca......
tabi herşeyin rabbim sabrını ecrini veriyo muhakkak, ama işte bazen öyle bi an geliyoki burnunun direği sızlıyo insanın böyle....
bazen küçük küçük birikimin devleşip patladığı anlar oluyo böyle......
neyse böyle işte.......
öpüyorum canım

ah ablacım kaç gündür netim olmayınca ancak cevap yazabildim sana.....
yok çok şükür bi sorunum yok hayatımda, çok sağolasın ilgin için, ama babamın vefaatının ilk senesi temmuzda dolduğu için, ve aynı zamanda temmuz babamın doğum gününüde içerdiği için beni ara ara üzüyo malesef bu ay
neyse hayat böyle malesef ve rabbim herşeyin sabrınıda veriyo çok şükür...
ogünde sadece patlamıştım nilüfer ablacım.....
iyiki varsınız sizler.....
iyiki varsın....

eski ramazanlar çok çok daha güzeldi evet, çok katılıyorum sana ablacım......
bu arada; inan gelip bizi uyandırmış kadarda oldun sizi uyandırıyımmı derken:)......
çooook teşekkürler......

ve bu parça benden sana gelsin:))
sen başkasın......
Tarkan - Sen Başkasın - YouTube

sen nasıl oldun peki ablacım? daha iyisindir inşaallah artık???:44::44:

Ben de merak ettim canımçalışıyor mu acaba gündüz kimseyle konuşmuyorum ağzım dilim kuruyor diye :)
Yarın da gelmezse ararız

ben de gündüz konuşurken anlaşılmıyormuş dediklerim
yarın taciz edelim iki koldan o zaman

üzülme kuzum, yeni yeni toparlanıyorsun sen. inşallah gelir çok bekletmeden birkaç aya. güzel olacak her şey bu sefer inşallah.

gittiler şükür :) dün 12 saat uyuyup anca kendime geldim

HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate

HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath :122:

AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye

kızlar ancak vaktim oldu elimde olmadan
kusura kalmayın.....
heppiciğinizi toptan ve yürektenDD kutlarım, tebrikleeeer........

bu arada sevgili; YENAM ve ELİZCİM; ellerinize yüreklerinize sağlık olsun, çok teşekkürler.......
öpüyorum

nursenaaa mobilyalarını gördüm bende cok beğendim güle güle kullan..

papatya özmen ve nurgu da dönmüş aramıza tekrar gördüğüme sevindim:))

esracım hayırlısı olsun herseyin..evet okudum geçmişten gitmişler gözünaydın:)))

ben de şimdi sahura kadar biraz dua okuyayım..sonra yine görüşürüz fıstıklar çok öptüm

ayyy ennnn geçmişide bitirerek size selam verebilirim artıkD
selam canlarım:)
nabıyonuz bakem?:)
bugün bende yatmadım sizin gibi, sahurdan sonra yatcam artık.

ayyyy ben bi kupa çay demleyip geliyom hemen:)

Allah kabul etsin canım... görüşürüz

ben de gidip yavaş yavaş hazırlayayım bi şeyler. Asuman abla, Meyra, öperim sizleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…