Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay senin teyzende bi alemmiş yani nasıl rahat ederler anlamam
oturduğum yer batar bana ya bide kızlarım oturacak heee
hey allahım:26::26:

bugün 94 kg bana baya baya göz kırptı azda olsa mutlu oldummm.

darısı 84lere olsun inşallahh

ben bugün çok yedim ya
haftasonunun yorgunluğu stresi, bi deşim uyudu erkenden yedim valla çok :) neyse yarından itibaren telafi ederim artık.

kızlar nasıl gidiyor diyet benim mercimeğim 7 haftalık oldu daha hiç kilo almadım inşallah az alırım bulantım çok allahım büyük bu günlerde geçecek ne aman zayıflamaya niyet etsem hamile kalıyorum anlamadım gitti

Maşallah mercimeğimize büyüyor demekki
İnşallah fazla kilo almadan sağlıkla tamamlarsın hamileliğini canım

slm kkızlarrr alıntı yaptımm bi face bi bura derken kaybolduuu

esraaa valla o senin annenn yetiştirme tarzından kaynaklanıyo allah razı olsun annenden kii hizmetini yapıp alnın akıyla yollamışın milletiii

eşinde çok şanslıki senin gibi biriyle evlenmiş bu devirde zorr hem okumuş hem kültürlü hemde bizim oralarda bi laf vardırr elli ayaklı bi kız bulmak

hastası olanlara geçmiş olsun diliyorummm

masa takımım için beğenenlere teşekkür ederimm

meryem o salıncakta sallanarak kitap okumalı demiiiiiiiiii

yeşl çay kapıp gelirim gerii

asuuuuuuuuu valla zorla güllaç yaptırcan bana yawww canım çektii misafir alınca yapyım en iyisi

sodalı ayran mı hımmm biz de mi yapsak afiyet olsun canım eşinin de ellerine sağlık bence ekmek yee artık yani ben her sahurda yiyorum iki dilim ekmek yoksa sahurdan anlamıcam ki ama iftarda kesinlikle yok

ayrıca sporun da gayet güzel olmuş yine ben de bugün sana heveslendim 75 dk yaptım uhhh ama güzeldi bi kaç gündür yapmıyorum ama eksik hissediyorum sıkılaşmak adına spor şart

bu arada yeşil çayı gördüm kalkıp ben de içeyim bir bardak

Nursena ben iki kere yaptım bile bu hafta bir daha yaparım sütüm var
Cuma camide sakalı şerif olacak eşim kayınvalideyi çağırmış ben de annemleri çağıracağım belki o gün yapabilirim
Bugün büyük kızım kemalpaşa istedi onu yaptım sırada küçük kızın siparişi kadayıf var daha kadayıfda pek başarılı değilim ama deneyeceğim
bu arada face de paylaştıklarına bayıldım

Son düzenleme:

filizim Rabbim öyle büyük ki ona sığın ona dua et başka hiç kimseden çare yok sana ne imkansız dediklerimiz oluyor ben inanıyorum ki senin sana benzeyen güzel mi güzel bi kızınn olacakk ben de anne olmayı çok istemiştim nasip olmadı ama inşallah sana olur

demek bundan yağlanma oluyormuş hımm ama sen toparlamışsın bu en güzeli o göbecik gidecek geldiği gibi zaten hep mekik çekiyosun en güzel sıkılaştırma hareketi ben de yapıyorum ama senin gibi 100 tane falan değil yani 20 ancak

Filizim en son msjına cevap veremedim geç olunca rahatsız etmek istemedim.Bir de mailine cevap verdim.Kendine çok ama çok dikkat et canım ciğerimmm

ay senin teyzende bi alemmiş yani nasıl rahat ederler anlamam
oturduğum yer batar bana ya bide kızlarım oturacak heee
hey allahım:26::26:

darısı 84lere olsun inşallahh

sorma bacım valla biz sülalece ondan korkuyoruz ama o da gelininden korkuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…