Esracımmm kıyamam ben sana ne de çok yorulmuşsun.Misafirlerinde yardım etmemiş.Ne kadar ayıp...Ben nereye gidersem gideyim mümkün değil yerimde oturamam atarım kendimi mutfağa.Yıkarım toplarım siler süpürüp otururum.Çünkü aksi hali ben rahatsız eder ama gel gör ki benim bir teyzem var misafirliğe gittiğinde kızlarının iş yapmasına izin vermiyor onları dürtüyor oturun diye ...Nasıl sinir oluyorum ayrıca bence itici bi durum ne olacak eline mi yapışır ?? Amannn neyse gitmişler yaa sen de dikkat et kendine oruç oruç fazla yormasaydın keşke...Artık bol bol dinlen..Eşinin kardeşi de alemmiş hani gece o saatte çay daveti de ne ?? Hey Allanım yaa Neyse benim canım arkadaşım sen boşver Eline koluna emeğine sağlık emi
bugün 94 kg bana baya baya göz kırptı azda olsa mutlu oldummm.
selam Yasemin abla, çok sevindim bu habere, cumaya 93leri görürsün inşallah
bugün 94 kg bana baya baya göz kırptı azda olsa mutlu oldummm.
iii akşamlar tatlişkooo
kızlar nasıl gidiyor diyet benim mercimeğim 7 haftalık oldu daha hiç kilo almadım inşallah az alırım bulantım çok allahım büyük bu günlerde geçecek ne aman zayıflamaya niyet etsem hamile kalıyorum anlamadım gitti
İyi akşamlar taze anniş
nasılsınız küçük paşayla? albüm mü yapsan da görsek az yav, 41 kere maşallah
iiyii teyzesi ne yapsın onunkii keyiiff ayağımda sallıyorum bi taraftan sizlere bakıyorum
albümüde yapıym ayyy senimi kırıcam
mis gibidir o paşa öp kokla benim için de
bugunumu yazayım
ıs cıkısı yıne spora gıttım.
70 dk surdu.
30 dk kosu bandı
bu kez 9 dk kostum ama 7 ve uzerınde. dedıgım gıbı 4+3+2 dk olarak.
10 dk bısıklet ( on ve gerı pedal olarak yaptım 5+5 )
gerı kalan surede 10 dk twıst yaptım 100 mekık cektım ve kolları calıstıran aletlerde calıstım
eve 40 dk yuruyerek geldım
esımler yemeklerı ısıtmaya baslamıs ben gec kalınca. hatta ayran yapmıs ben cok susuyorum dıye. nasıl olduysa anlamadım yapmıs valla. hem de okadar guzel yapmıs kı, hazır ayran sandım.
ıftar:
ac karnına 2 lt su
bır hurma
bır kuru kayısı
bır kase mercımek corbası kendı yaptıgım unsuz ve patates yok
3 catal karpuz
3 adet marul, 3 dal semız otu
bır bardak yarım sıse sodalı ayran
5 adet uzum
4 kasık barbunya yemegı
ara: 500 ml su, ıkı bardak yesıl cay, 9-10 adet dut
yatıncaya kadar 500 ml daha su ıcer ve suyu 3 lt yapmıs olurum
sahurda tost dusunuyorum bugun. tabıkı tam bugday ekmegıne. son gunlerde ne ıftarda ne sahurda ekmek yemedım ekmek yıyeyım dıyorum
yasın benzemesın senın yasındayken basladı 7-8 aylık evlıydım duzenlı ılac kullanarak regl oluyorum yoksa olamıyorum ıkı kez de tup bebek gordum cunku yumurtam cok cok az. 2-3 tane kalmıs onlar da kalıtesız ve kucuk. catlayıp dollenmeye hazır duruma gelmıorlar yanı.
erken menopoz da ostorojen hormonu az oldugu ıcın erkek tıpı yaglanmaya gıdıyormus vucut. daha dogrusu bu sadece erken degıl tum menopoz surecı ıcın gecerlıymıs oyuzden karın bolgesınden cok yaglanırmıs kadınlar. ayrıca vucuttakı yag oranı cok olurmus. benım gobek asırı yayıldı ıste. sankı 6 aylık hamıleyım. yenı yenı toparlandı son donemdekı yogun sporlar yaradı sıkılasmak adına.
selam güzellerrrr.Esram,esram00,filizcim sizlerede hayırlı akşamlarrrr ben dışarlardaydım yeni geldik duş v.s cup uyumaya hazırlıkk
ay senin teyzende bi alemmiş yani nasıl rahat ederler anlamam
oturduğum yer batar bana ya bide kızlarım oturacak heee
hey allahım:26::26:
darısı 84lere olsun inşallahh
Mabel Matiz - Sultan Süleyman - Aysel'im Aysel Gürel Anısına (2013) - YouTube
farklı sess çok güzel maşallah...