Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar

sabah telefonumda suudi arabistandan arama gördüm, açtım kesik kesik "alo alo esra" diyor kadın. ben de düşünüyorum bu arada arabistanda kim var, yanlış numara olsa adımı nereden bilecek. neyse kesildi, bi daha aradı. meğer bizim Aynur cücüşüymüş
otele gelmişler bikaç saat uyumak için, günde 2-3 saat anca uyuyoruz diyor. hepinize çok selamı vardı, isim isim dua ettim hepinize diyor. ağustosun 15inden sonra geleceklermiş. çok sevindim, hemen size yazayım dedim. durum böyleyken böyle

o modeller öyle kuzum ya, onları sen çok değerlisin diye pohpolamışlar sürekli. bunlar da kuş kadar beyinleriyle bunu tek ben değerliyim anlamışlar, arada gazlarını almak lazım. sen de çok iyi yapmışsın içinde tutmayarak, herkes kendini bilsin biraz. üzülme sen, o kadar net görünüyor ki her şey dışardan...

kuzum sorma, var böyle insanlar. geçti gitti şükür.

Bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun, ben görmemişim. Allah koca bir aile olarak uzun yıllar yaşamayı nasip etsin inşallah size

abinler için de hayırlısı olur inşallah, belki kendi gelir bebekleri. vardır bunda da bir hayır deyip içinizi rahatlatın canım.

ben de misafirler gelene kadar bikaç gün yürüdüm, sonra da kaldı. başlayalım beraber canım yürüyüşe. bugün ev temizlemeliyim gündüz, akşam yürümem o yüzden. ama yarın başlarım inşallah :)

demek ki kızları anne babasına yakın bebelere vermeyecez Nursena (Yenayla, Zehra duymasın, bi de taze anne Nurgül )

dün merak ettim seni, çay alıp geleyim dedin gidiş o gidiş, uyuya mı kaldın :)

Filizcim bu huylar kesinlikle anneden geçiyor, sen de annen sinir oluyor diye alışmışsındır ve çok haklısın. ben mesela yer yatağım yok diye iki yorgan serdim üst üste yere. annem de yapardı yer yoksa misafir geldiğinde. o yorganlarıın altına üstüne ayrı ayrı örtüler serdim. gel gör ki çıplak ayaklarıyla basıyorlar yorganlara, benim annem kıyameti koparırdı biz öyle yapsak. açık ayakkabı giyiyorlar, o ayaklar yıkanmıyor eve girince. benim koltuklar beyaz, koltukların yastıklarını kaldırıyorum kenara yatak yapmak için, onların tepesinde geziyorlar. ne biliyim insan lavobaya nasıl girdiyse öyle bırakmalıdır, bu görgü meselesidir. gün boyu bakamıyorum tabi koşturmaktan, gece bi gidiyorum her yer su. benim evim dip köşe temiz değildir belki ama takarım ben bunlara kafayı. benim eşim de böyle, o da fazla takıntılı mutfak ve banyo konusunda. anlayacağın bizim gibilerin gelen misafirden memnun olması çok zor, belki kötü bi özellik ama böyleyiz. yapacak bi şey yok. sen de haklısın sürekli bi yerleri didikleyen birileriyle arana mesafe koymakta. bi daha yaparlarsa kız ayrıca, bu yaptığınız ayıp de ailelerinin yanında. ben eşimin büyüğü diye ses edemiyorum, sizin akrabanız bile değiller.

canım çok sevindim yeni psikoloğun seni iyi görmesine, ki bence de iyisin eskisine göre. günlüklerde çaresizce gezdiğin zamanları hatırlıyorum, çok yol katettin. kilo olarak umduğunun altında gitti ama sen sağlıklı yaşamayı öğrendin. inşallah artık o direnç de kırılacak, insülin direnci kaybolacak kilolar gittikçe ve sen daha rahat vereceksin kiloları.. malesef kilo çok olunca böyle bir kısır döngü var çünkü.

sporu da dinlenerek yapmakta fayda var canım. bizim spor hocası 2 gün spor, 1 gün dinlenme derdi, kasların kendini toparlayabilmesi için.

sağol canım iyileşti şükür ama büyük oğlum ve eşim tartıştı ee olay annemin yanında oldu oda dayanamadı tabi ve aile faciasına dönüştü olay dün iftar sonrası kriz vardı ..
bi sinir hepimiz eve döndük.annemin yanında kardeşim kalacaktı zaten.büyük oğlum ergenlik havasında herşeyi ben bilirim diyo.eşim hep ergen zaten olgunlaşamadı 47 yaşında ama yok olmadı olamadı bir türlü.dün hastane iftarı vardı orda çok diklendi oglum birde arkadaşımızın oğlu vardı yanımızda kardeşini dövünce eşim dayanamadı ama benim oğlan diklen babasınz cevap üstüne cevap ona sus dersin susmaz diğerine sus dersin susmaz ay rezil olduk yaaa bahçedeidik.caminin dibnde millet teraviye gidiyo biz kırıldık geçtik.çok canım sıkkın eşimle annemde tarrtıştı.offff zaten 10 yıl öncede tartışmışlar barıştırmam 3 yılımı aldı..eşek sıpası oğlumada diyorum şunları karşı karşıya getirme diye..eşim iyi hoştur ama sinirlendimi gözü hiçbirşeyi görmez annemin huyuda aynı herkes kendini haklı görüyor..offff allahım kolaylık ver bana kabak bana patlıyor hep

ayyy hadi aynur merakta burakmamış bizii

sonuçta sanal arkadaşlık diyip kale almayanlara kapak olsun

öle birbirine bağlı bi topik burası yıkamaz heç kimseeeee:)))))))))))))

aynen öle bi esinti esti akşamm ohhhh misss çayımı içtim sızdım kaldımm günlerdir uyumuyordum çok iyi geldi

dünde bi temizlik yaptım dip köşe yoruldumm

çamaşır topladım şimdide ütülenecek çıktı gene ne

benimde bi huyum annem çok kızarr

yaz kış illa giydiğim şeyi akşam makineye atacam
huy işte gezmeden gelsemde illa baştan aşşa deişeceğim
öle olunca paso çamaşır çıkıyoo

yıkılmadık ayaktayız

ben de bugün yapıcam, ama nasıl olacak bilmiyorum. sen o sıcakta nemde yaptıysan oruçlu oruçlu ben de yapabilirim o zaman. allahtan istanbul serin bikaç gündür.

ben de çok nadir giyiyorum bi giydiğimi, haftada 4-5 makina çamaşır. haftasonu ses olmasın diye yıkamıyorum bi. Allahtan ütülemem her şeyi de oradan kurtarıyorum

ütü bende herşeyi ütülemem valla hele bu sıcakta hiç uğraşamam

ütü yaparken klimanın etkisi büyüktüüü:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

bende kaçayımm yün yastık yıkadım gene bi çırpı veremde kabarsınn

kolay gelsin :)

ben de kaçayım artık, kolay gelsin herkese

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Artık eskisi gibi düzenli olarak buralardayım inşallah
Kaç gündür aklım sizlerdeydi pek uğrayamadığım için ama umarım bundan sonra daha sık fırsatım olur
Gece sahura kadar oturmak yaramıyor bana
Öğleni buluyor uyanmam sonrada işler bitmek bilmiyor üstelik eşimde sinir oluyor kaç gündür hep ayrı zamanlarda yatıyoruz diye
Bundan sonra bir kaç saatte olsa uyuyacağım yoksa ne erken kalkabilirim nede günlük işleri yetiştirebilirim

Umarım gönlüme göre olurda hem kilo almam hemde Bayrama kadar güzel kilolar veririm

merhaba 94 kiloyum bu guruba nasıl katılabilirim

Bugün tartı beni ağlattı... 23 yaşındayım, 96 kiloyum...

Aramıza hoşgeldiniz
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

öpmek ne kelimme yiiyyoooooom yiiyooooomm kendimi tutamıyorum hatta
ağlatıyorum bazen ..
Sewgi taşması yaşıyorum

senin bu kız ççook fena ya cimcime sen nerden biliyosun tansiyonu ya
bu bebeler içerde üniversite bitirip çıkıyolar anam:44:
ama ne kadar kızsakta ewin neşesii ya
bizde senii muckksssssssssssssss

Canım Rabbim Sevgi taşmasını daim etsin bizlerin yerinede bol bol öp kokla kuzuyu
Rabbim nazarlardan saklasın

Benim cadıyı sorma inanılmaz birşey bazen gerçekten çıldırtıyor bazende yerlere yatırıyor gülmekten
Dün bütün gün yapıştı bana kız git diyorum yok kız bir çekil yok en son bir ara koltuğa uzanayım dedim yine rahat vermeyince Ya yeter bir git bıktım senden diye sesimi hafif yükselttim yüzüme kedi gibi bakıp anneciğim neyin var neye üzüldün sen, bak ben seni bırakamam seni çot seviyorum diye yine üzerime zıpladı
Eşim halimize kahkahalarla güldü iyice ciklet gibi oldu bu kız yandın sen diye ablası olmayınca bana sardırdı iyice
Artık tuvalete bile onunla gitmeyince inat ediyor yapmam diye
Gecede inadından 3e kadar oturdu biz yatmıyoruz diye sabahta 9da hortladı cadı İnşallah bari öğlende bir saatcik uyurda biraz kafa dinlerim şu an bile tepemde

Merhabalar güzeller
Aynurumdan güzel haberler aldık şükür çok sevindim duygulandım hem gidebildiği için hem de bizi unutmadığı için
Ben de az sonra mukabeleye gideceğim bugünlük sadece sonra bizim pazarda sosyete pazarı oluyor az ama öz kızlarla oraya gideceğiz dün bişey alamadık bugün evde giymedik tayt vs alacağız
Yarın kardeşimgil cuma da annemler olacak iftarda bugüne de ilave bişeyler yapmam lazım bakalım
Benim oruç her an tatile girebilir sanırım

Son düzenleme:
bak baa k bide bana diyodun uyumuyomuusunuz hiç diyye benide geçtin sen açıp sen kapatıyon topiği:)))))))))))))))

napıyım kuzum sahura kalkıyorum sonra yatmıyorum işede gelince bazen ilk ben yazıyorum.ama uykusuzluk hat safha birde spora gidince uykusuzluk ve yorgunluk ama olacak başka çaresi yok

yasemın degıl mı ısım ?

cok sevındımmmmm ınsaallah 90 gelsın hemen bayram sonu.

Evet ismim Yasemin saol kuzum çok teşekkür ederim hedefim 90 zaten ondan sonrakişde 85 öel öle eriycezz

ben bugun acamadım yasemın hastane ve banka ısım vardı ıse gec geldım oyuzden.

olsun önemli değil yarın açarsın topiği

Aynurumdan haber gelmiş çok sevindim valla ne güzel selamını getirip gönderen sağolsun

Esram eltim konusunda artık ben son diceğimi dedim kenara çekildim şimdi onlar ne yaparsa yapsın umrumda bile değil inan çok yordular beni çok

selam canlarrr
nasılsınız güzeller

Aynurum cücüşümüzün iyi olması ve haber olmasına çok sevindim Allah ibadetlerini kabul etsin.

hepinizi seviyorummm canı sıkkınlara iç ferahlığı diliyorum

sevgiyle kalın hanımlar

Nevinim Zehram sizlerde iyisinizdir umarım canlı canlı buradasınız

Yenamdan ses yok taciz etcek Asumancım ve Esracım biran önce taciz edinde kızlar haber alalım değilmi :26:

unuttuğum atladıklarım affolaaa

Nevinim Zehram sizlerde iyisinizdir umarım canlı canlı buradasınız

Yenamdan ses yok taciz etcek Asumancım ve Esracım biran önce taciz edinde kızlar haber alalım değilmi :26:

unuttuğum atladıklarım affolaaa

mola vermişken yazayım size :)

Yasemin abla şimdi konuştuk da, iyiymiş şükür. işler yoğunmuş, bi de ramazan telaşı :)

fırsat bulunca uğrayacağım dedi, Asuman abla da aramış zaten :)

taciz görevi tamamlandı yani

hepinizi öperim, ben işe döneyim şimdi

Nevinim abinler için hayırlısı olur dualarımız her zaman seninle kuzum ben sana inanıyorum bu işin üstesinden geliceksin bence
Çok öpüyorum canım kolay gelsin

Zehracım eltin canını sıkmış ne çektik be..babannem derdiki kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye hakkaten doğruymuş..sabretmekte fayda var en iyisi böyle insanları yok saymak...

abimlerde üzülmediler fazla baya hastalık girince araya.kısmette yoksa ne yapsan boş..hepimiz için rabbim hayırlısını versin canım...

Esoşum o zaman başlıyoruz artıkın yeter yaa kendime çok fena bileniyorum ama....
Aynurcum da iyiymiş demek kutsal topraklara vardı en güzel bizi de unutmamış...içim sızlıyor bizede nasib olur inşallah...

benimde ütüm var ama 1 makine hemen akşam yapıyımda birikmesin...bugün içimden hiçbişey yapmak gelmiyor...

üzücü olmuş cidden inşalllah çözülür problem neyse...

iyiyim ablacım ...herşey bu sıra çok rutin çok sıkkınım regl de etkisiyle...ama geçecek inşallah...sende uyu birazcık bedenine eziyet etmek doğru değil...

canım maşaallah bebişin düşmediğine ve eltinin daha iyi olduğuna sevindim:)
çok şükür.

amin, sağol canım benim.....

ve aleyküm selam......
sağolasın canım sende bize ilettiğin için selamını ve vs vsyi:)

biz sizi, sizde onları taciz edinDD
derin devlet budur işte dermişim nihahahahDDD

canım benim yaaa....
geçmişler olsun, geçti inşaallah canım tekrardan eşinle annenin arasında bi küslük olmaz inşallah canım.

evlilik hakkaten; güzel ama zor işte
mesela ergen çocuklarla......
ama işte bunların hepsi hayatın bi parçası işte.
insanoğluyuz işte 2yakamız bi araya gelmiyo kolay kolay hayatta......
öyle yuvarlanıp gidiyoz işte, önemli olan son durağımız hayır olsun inşaallah diyorum ben hep.

dün bi dizide duydum, çok güzeldi, seninlede paylaşayım canım;
evlilik derttir biliyomusun dedi?
ama tatlı derttir......
süt kaynamazsa yoğurt olmaz dedi.....
genel anlamda diyorum; yani huzur için zahmet şart bence bu söze göre.

öpüyorum canım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…