Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Biliyorum çok geç oldu ama bugün inanılmaz yoğundum ve yorgunluktan aslına geberiyorum
Gündüz evimin işleri bir türlü bitmedi tam 3 kere salonu süpürmek zorunda kaldım :26:
Benim küçük cadı bütün gün peşimde dolandı durdu ve ne zaman salonu süpürsem arkasından kırıntı yapacak mutlaka birşey buldu Bu aralar oda yemek yemiyor ama devamlı dolabın başında neymiş efendim hafif birşeyler diyecekmiş oda benden duya duya aynı cümleleri kullanmaya başladı
Dün Tansiyon aletini koluna taktı ve bana dönerek galiba tansiyonum düştü anne bir ölçeyimde bak demezmi yerlere yattım gülmekten
Tabi bugün çileden çıkardı beni. Mutfak dolabının iki gözünün içini temizleyeyim dedim devamlı elleri dolabın içindeydi neymiş bana yardım ediyormuş ben dolaba koyup arkamı döndükce bir bakıyorum yine aynı kabı çıkarmış

Akşam tam iftar sonrasında sizlere bakmaya niyetlendim zil çaldı eşimin kuzeni geldi
Üniversite tercihini yapması gerekiyormuş ve evlerinde net yok tabi saat 10a doğru gelince tercihleri yapması 00:30u buldu
Eeee o saatten sonrada mecbur dayının eşortmanlarından vereyimmi demek zorunda kaldım
Eşim kendime iş çıkardım diye biraz bozuldu ( hani o giderdi niye kal diye ısrar ettin dedi dedim ulen senin kuzenin üstelik çocuk zaten yatıya kalma niyetiyle geldi ki hiç ben gideyim demedi )
Şimdide sahur hazırlamadan bir sizlere bakayım dedim

İnşallah herkes iyidir
Yarın inşallah erkenden damlarım nasılsa işde kalmadı üstelik kuzenide eşimde erken işe gidecekler bende eşime bari erken kaldır dedim Kuzen eşimden iki saat sonra çıkacak bari çocukcağız işe geç kalmasın

Hepinize iyi sahurlar şimdiden

Geçmişi yarın okurum yoksa sabah namazına bile yetişmez sahur
Kocaman öpüyorum

Allah kabul etsin canım... görüşürüz

ben de gidip yavaş yavaş hazırlayayım bi şeyler. Asuman abla, Meyra, öperim sizleri de

Ben de başlayım hazırlamaya bugün canım istemiyor ama neyse
Ben de öptüm meyracım ve esracımı

eneee geç kalmışıııım:26:
neyse başka sefere artık inşaallah:)

kolay gelsin canlarım ikinizedeee.....
bende sizi koccaman öpüyorum:)

hadin bende gidiyim artık yoksa adam aç kalacakDD
ancak olur..........
bu arada dafi ablam var bi aşağıda, dafi ablaaaaam selam:)))
öpüyorum dafi ablacım görüşürüz

uyuyan kraliceler,prensesler selammm topiğin kapatıcısı geldi.sabahta filiz açar .hepinize hayırlı sahurlar ve kalorisiz günlerr.

öpmek ne kelimme yiiyyoooooom yiiyooooomm kendimi tutamıyorum hatta
ağlatıyorum bazen ..
Sewgi taşması yaşıyorum

nurgucuuukkk bebiş dogmuuşş ben şimdi ögrendim daha ay pek tatlı maşallah Allah bagıslasın ısırmalık bişey o ya yeniyor sanırsam

ben de şimdi sahura kadar biraz dua okuyayım..sonra yine görüşürüz fıstıklar çok öptüm

tühhh meryem varmış kaçırmışım

kızlar selam cümleten,

ya çok kötüyüm. uyuyamıyorum sahura kadar oturduk yine. 4 bucuk gibi yattık ama ben yarım saat anca uyudum sanırım uyku düzenim pert

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bigün diliyorum ben her zaman olduğu gibi uykusuzum neyse alıntılarımı cevaplayım biraz kestıreyım öpüldünüz
Emine abla rabbim şu yoğunlukta sana kolaylıklar versin oğluşunada geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir
Güle güle git gel dafi ablacım
Tebrik ederim kuzum zira sen güçlü bi kadınsın
Eltimle ilgili konuyu anlatmadım kuzum onun için bilmiyosun
Geldiği günden beri yaşadığımız muhabbet kuzum geçen gün artık son damlasına geldi açtım ağzımı yumdum gözümü sanki dünya onun eksini etrafında dönüyo yazık ne diyim acıyorum ben ona zaten
bugün 94 kg bana baya baya göz kırptı azda olsa mutlu oldummm.
Tebrik ederim ablacım çok sevindim darısı 8,7 li rakamlara

günaydın kızlar...

Öncelikle eşimin doğum gününü kutlayan herkese canı gönülden teşekkür ederim Allah razı olsun...hepimiz sevdiklerimizle uzun sağlıklı ömür geçirelim inşallah...

Esra nasıl sinir oldum o misafirlere ben ya en gıcık olduğum şey ki hemde eksiği kusur araştırması ne kadar ayıp ve de günah...sen tek başına yaşıyan insansın karışan yok evde büyük yok çocuk yok her yerde her eşyan olabilir zaten aniden gelmeleride ayıp...enemmm sabah sabah gıcık oldum..ne rahat insanlar yaa amannn biz kendimize ettik rahat olcan...

Dün 3 te evdeydim misafirlerime hazırlık yaptım.
zaten eltimgiller yabancı değil eşim boşver yorma kendini diyor yemek odasına bile kurdurmadı sofrayı ne uğraşcan git gel diye...saolsun valla iyi de oldu...gece yarısı gittiler uykum var yaf...kanaması artık bitmiş ilaç kullanıyor ya...oruç tutamıyor 4 kez ilaç aldığından böyle işte napıcan kardeş işte unutacan mecburrr

Asuman ablacım güllaçları döktürdün bende haftasonu yapıcam kuzenlerim gelebilir...

sevgili güllaç yapıcak arkadaşlarım sakın ama sakın paket üstündeki tarifi denemeyin...öyle tatlı oluyorki yenmiyor birde sütünüz aşırı kaynak olmasın hamurlaşıyor...1 kg süt için 1 su bardağı toz şeker yeterlidir...

Meryemcim üzülme canım herşeyin bir zamanı vardır elbet...Kendine iyi bak sen..

Kızlar bu arada abimlerin aşılama negatif aman sevinsekmi üzülsekmi bilemedik o kadar ilaç kullandı kiii...hayırlısı inşallah....

Yasemin
abla bende spora başlıcam inşallah senin adına çok seviniyorum... bu akşam regl azaldı..karın ağrısı olmazsa başlıcam inşallah...Kızlar dua edinde bir azimle başlıyımmm sürem azalıyor....

hepinizi seviyorum...

sorma bacım valla biz sülalece ondan korkuyoruz ama o da gelininden korkuyorr

etme bulma dünyası

teşekkürler canım bende seni gördüğüme tekrardan sizlerle olduğum için çooook mutlu veşanslıyım
tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış
şu fazlalıkları atmaya geldiim

senin bu kız ççook fena ya cimcime sen nerden biliyosun tansiyonu ya
bu bebeler içerde üniversite bitirip çıkıyolar anam:44:
ama ne kadar kızsakta ewin neşesii ya
bizde senii muckksssssssssssssss

nurgucuuukkk bebiş dogmuuşş ben şimdi ögrendim daha ay pek tatlı maşallah Allah bagıslasın ısırmalık bişey o ya yeniyor sanırsam

:

ewet cücüüüm doğdu şükür sağolasın allahım herkesin yavrularını bağışlasın..
vallla ısırmalık,yemelik,yutmalık sewmelik
nasıl kullanacağına bağlı

Nevinim abinler için hayırlısı olur dualarımız her zaman seninle kuzum ben sana inanıyorum bu işin üstesinden geliceksin bence
Çok öpüyorum canım kolay gelsin

sahurum: 3de

5-6 adet dut
2 catal karpuz
ıkı cevız
4 zeytın
yarım domates yarım salatalık
bır dılım tam bugday ekmegı
yarım kase mercımek corbası kendı yaptıgım unsuz ve patatessız
bır dılım pastırma
parmak uzunlugunda ıkı dılım kaşar

1,5 lt su ıcıp nıyetlendım.

bizdede var öle bii yenge aman allahtan gurbetteyimde gelen giden yokk rahatımm hiç sevmem helede yatak odasına giirildimi
helede habersiz ne kadar ayıp demekki seviyesiz laf edecek şey bulamamışş kusur arıyoo demekkii

boşver sen elinden geleni yapmışsın

benim eşimde ailesinin yakınında olsak onlar gibi olcağından eminim ama gurbette olunca bide insanın yaşadığı sosyal ortam çok deitiriyo insanı
allah rahmet eylesinn

annecine uzun ömür versin allah
uyuyan kraliceler,prensesler selammm topiğin kapatıcısı geldi.sabahta filiz açar .hepinize hayırlı sahurlar ve kalorisiz günlerr.
bak baa k bide bana diyodun uyumuyomuusunuz hiç diyye benide geçtin sen açıp sen kapatıyon topiği:)))))))))))))))

ALLAH kabul etsın maasallah yasın okumussun ne guzel. duan da kabul olmus. mutlu oldum cok.

spor yapılmıs harıkasın surenı uzatmıssın vucudunu hırpalamadan zaten her gun lımıtı yukseltmek lazımmıs.

ıftarına bayıldım okadar saglıklı ve guzel olmus kı. bravoooooooooooo

sahurun da hafıf guzel olmus.

kayısı yıyerek kabızlık ıcın ıyı bırsey yapmıssın.

suyun kac lt ?

yarın ara ogunde bır yesıl cay, ve maden suyu ıc ıcıne lımon dılımleyerek.

elbette nasıbımde varsa muhakkak olacaktır esra. ben de kaderıme bıraktım ALLAHA bıraktım.

ben kız cocuk cok sevıyorum cok ıstıyorum ınsaallah ALLAH soyletmıstır canım senı.

sana gelınce 26 yasındasın. onunde kocaman bır hayat var. evlenıp bosandın dıye mutlu olmayacakmısın sanıyorsun bır gun bu konuda sana uzun uzun ozel seyler yazacagım otur kızım otur bahtın acılsın demıs eskıler ve kesınlıkle katılıyorum karsına cok cok daha ıyı kısmetler cıkacaktır gor bak.

evet aynen oyuzden asırı yaglanma olmus ben de. ayrıca menopoz nedenı ıle metabolızma cok yavaslıyormus ustune bır de ınsulın dırencı geldı yanı anlayacagın sartlarım zorlastı oyuzden bukadar hırslıyım kısın cok yıprandım uzuldum ama uzuldukce ya da pes edersem daha kotu olacagımı bılıyorum gordum de.

evet sodalı ayran cok faydalı oluyormus hem de cok guzel kopuruyor. tavsıye ederım

ekmek yıyorum esracıgım. merak etme. hatta bugun tost yıyecektım sahurda ama bıraz gec kaldık ama yıne de bır dılım ekmek yedım.

ohhhhhh ne guzel heveslenmıssın sporda cosmussun cok sevındım.

spora zamanla alısıyoruz hıc merak etme. yapmayınca eksıklık oluyor yapınca ınsanın ıcı rahat edıyor

esracıgım en sınır oldugum durumdur senın yasadıgın sey. benım de bır arkadasımın cocukları boyle. sırf oyuzden onları cagırmak ıstemıyorum lıseye gıden cocuklar ama ınan heryerı karıstırıyorlar dagınıkmıdır musaıt degılmıdır dıye bakmıyorlar sınır oluyorum. babaları amelıyat oldu ıkı gun once. annelerı hastanede tabıkı. cocukları ınan cagırmadım esım kızdı bıraz. anlamıyor benı bu konuda. ama cocukların heryerı oyle gezınmesıne sınır oluyorum oyuzden cagırmadım. halası var onlarda kalırlar dedım. hele bunu yapan yetıskın olunca daha da sınır olkuyor ınsan. amcamın gelını vardı, dolabı acardı ılk ıs, neler almıssınız pazardan dıye. annem de hıc sevmez boyle seylerı. ondan gecmıs bu huy. ve ben de aynen ev tam hazır degılse, hayatta mısafır agırlamak ıstemem ev mesela tam ıcıme sınmedı oyuzden mısafırımı cumartesı degıl de pazar gunu olacagım esımle cok dıdısıyoruz bu konuda. o cok cok gamsız. sen kafayı cok takıyorsun cok gıcık bır huyunuz var dıyor benı sınır edıyor cunku resmen kızıyor bana ben boyle davrandıgım ıcın. oyuzden ben de ev hazır degılse, ya da evı dıdık dıdık gezeceklerse ınan yerı gelır bır bahane uydurur ve mısafırı agırlamam bıle. okadar takıntılıyım bu konuda. ama senı mecbur bırakmıslar ıste. hem uzuldum hem sınır oldum ne garıp ınsanlar var ya. ve dedıgın gıbı oyle bır jenerasyon var kesınlıkle, dıp kose boyle ınsanın evını arastıran bakan gezen.

aynen senın dedıgın gıbı soyledım ama yıne aynısını demıslerdı meyracıgım. maalesef tanıdık bıle olsa para para para dıyorlar ıste.

kızlar gunaydınnnnnnnnn

herkese guzel bır gun olsun ınsaallah haftayı ortaladık bıle. dort gozle beklıyorum cumartesıyı. uyumak ıcın. gercı bu haftasonu yorulacagım cumartesı gunu temızlık, hazırlık ıle gececek, pazar gunu de cok agır mısafırlerım olacak.

ıse yenı geldım. hastaneye gıttım ılacımı yazdırdım psıkıyatrıst degısmıs ama ıyı kı degısmıs seker gıbı adam. eskı notları okudu benımle baya konustu notlara gore senı cok ıyı gordum hapa devam edelım dedı bence ıyı gelmıs sana. enerjık ve moral olarak da ıyı gordum dedı rapor ucretım zıraat bankasına yatmıs onu da cektım kostur kostur arkadas ıle ıse geldım.

dun ayagım agrıdı aksam, oyuzden bugun hem kendı hem de esımın ıstegı ıle spora gıtmeyecegım ıftardan sonra esneme gevseme mekık falan yapacagım ayagımı yormadan karın hareketlerıne calısacagım yanı. hem evde de ıslerım var bamya aldırdım kıslık hazırlamam lazım, yemeklerım bıtıyor hafta ıcı yetmesı ıcın yenı yemekler yapmam lazım oyuzden eve gıdınce ıftar zamanına kadar sureyı degerlendırmıs olurum.

4 yıl once alıp, bır ıkı kez gıyıp bır daha gıyemedım cok dar kotumun ıcıne gırdım bunu gıyınce herkes anladı ınceldıgımı. resım eklerım ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…