- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Allah kabul etsin canım... görüşürüz
ben de gidip yavaş yavaş hazırlayayım bi şeyler. Asuman abla, Meyra, öperim sizleri de
Allah kabul etsin canım... görüşürüz
ben de gidip yavaş yavaş hazırlayayım bi şeyler. Asuman abla, Meyra, öperim sizleri de
Ben de başlayım hazırlamaya bugün canım istemiyor ama neyse
Ben de öptüm meyracım ve esracımı
öpmek ne kelimme yiiyyoooooom yiiyooooomm kendimi tutamıyorum hatta
ağlatıyorum bazen ..
Sewgi taşması yaşıyorum
ben de şimdi sahura kadar biraz dua okuyayım..sonra yine görüşürüz fıstıklar çok öptüm
Emine abla rabbim şu yoğunlukta sana kolaylıklar versin oğluşunada geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirdün gündü-z mesai vardı sıcak ve yoğun akşam yine annemde iftar ve teravi ve sahur sahur sonrası küçük oğlum hastalandı kusmakla sabahı etti..saat 7 de uyudu ee ben mesaiye 2 saat uyku işle başım agrıdı ..mesai sonrası anneme uğradım.bahçe suladım ikindi namazı derken eve gidiyorum biraz uzanayım dedim akşama hastanenin iftarı var oraya gidececiz .sonra teravi ve yine annemde kalma yarına gelirim belki herkese iyi iftarlar ben bu gidişle ancak cumaya gelirim buralara ..
Güle güle git gel dafi ablacımselamun aleyküm kızlaarr alıntılarım vardı ama gitmiş bende toptan hepinizin sağlık ,mutluluk,güzellikler, ve bol eksiler görmenizi diliyorum.
bugün iftara gidiyorum. yarında kısmet olursa köye gidicem belki dönerim, belki pazartesiye kadar dönemem. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Tebrik ederim kuzum zira sen güçlü bi kadınsınHaklısın canım şükürler olsun ki Rabbime toparladım.Eskisi gibi dikkat edicem .Hatta bu akşam 5 mil denemesi yapıcam.
Eltin naptın ki ? Yazdın da ben mi kaçırdım yoksa ..Ama nolursa olsun dışardan üçüncü bi şahıs için üzülmeye bile değmez biliyorsun değil mi ? Sen ailenle mutluysan gerisi vız gelir tırıst gider bitanemmm
Geldiği günden beri yaşadığımız muhabbet kuzum geçen gün artık son damlasına geldi açtım ağzımı yumdum gözümü sanki dünya onun eksini etrafında dönüyo yazık ne diyim acıyorum ben ona zatensağol canım benim, inşallah bundan sonra rahat görüşebiliriz :)
çok sevindim spor konusunda bu kadar açılmana, devamı gelecektir eminim canım. ayrıca karşılığını alacaksın kesin, amin hiç bitmez inşallah
hayırdır canım, kötü bir şey yapmamıştır inşallah? merak ettim şimdi. her neyse canını sıkmamaya çalış sen, öpüyorum çok seni
Tebrik ederim ablacım çok sevindimbugün 94 kg bana baya baya göz kırptı azda olsa mutlu oldummm.
sorma bacım valla biz sülalece ondan korkuyoruz ama o da gelininden korkuyorr
nursenaaa mobilyalarını gördüm bende cok beğendim güle güle kullan..
papatya özmen ve nurgu da dönmüş aramıza tekrar gördüğüme sevindim:))
esracım hayırlısı olsun herseyin..evet okudum geçmişten gitmişler gözünaydın:)))
ben de şimdi sahura kadar biraz dua okuyayım..sonra yine görüşürüz fıstıklar çok öptüm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Biliyorum çok geç oldu ama bugün inanılmaz yoğundum ve yorgunluktan aslına geberiyorum
Gündüz evimin işleri bir türlü bitmedi tam 3 kere salonu süpürmek zorunda kaldım :26:
Benim küçük cadı bütün gün peşimde dolandı durdu ve ne zaman salonu süpürsem arkasından kırıntı yapacak mutlaka birşey bulduBu aralar oda yemek yemiyor ama devamlı dolabın başında neymiş efendim hafif birşeyler diyecekmiş oda benden duya duya aynı cümleleri kullanmaya başladı
Dün Tansiyon aletini koluna taktı ve bana dönerek galiba tansiyonum düştü anne bir ölçeyimde bak demezmiyerlere yattım gülmekten
Tabi bugün çileden çıkardı beni. Mutfak dolabının iki gözünün içini temizleyeyim dedim devamlı elleri dolabın içindeydineymiş bana yardım ediyormuş ben dolaba koyup arkamı döndükce bir bakıyorum yine aynı kabı çıkarmış
Akşam tam iftar sonrasında sizlere bakmaya niyetlendim zil çaldı eşimin kuzeni geldi
Üniversite tercihini yapması gerekiyormuş ve evlerinde net yok tabi saat 10a doğru gelince tercihleri yapması 00:30u buldu
Eeee o saatten sonrada mecbur dayının eşortmanlarından vereyimmi demek zorunda kaldım
Eşim kendime iş çıkardım diye biraz bozuldu ( hani o giderdi niye kal diye ısrar ettin dedidedim ulen senin kuzenin üstelik çocuk zaten yatıya kalma niyetiyle geldi ki hiç ben gideyim demedi )
Şimdide sahur hazırlamadan bir sizlere bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir
Yarın inşallah erkenden damlarımnasılsa işde kalmadı üstelik kuzenide eşimde erken işe gidecekler bende eşime bari erken kaldır dedim Kuzen eşimden iki saat sonra çıkacak bari çocukcağız işe geç kalmasın
Hepinize iyi sahurlar şimdiden
Geçmişi yarın okurum yoksa sabah namazına bile yetişmez sahur
Kocaman öpüyorum
nurgucuuukkk bebiş dogmuuşş ben şimdi ögrendim dahaay pek tatlı maşallah Allah bagıslasın ısırmalık bişey o ya yeniyor sanırsam
:
günaydın kızlar...
Öncelikle eşimin doğum gününü kutlayan herkese canı gönülden teşekkür ederim Allah razı olsun...hepimiz sevdiklerimizle uzun sağlıklı ömür geçirelim inşallah...
Esra nasıl sinir oldum o misafirlere ben ya en gıcık olduğum şey ki hemde eksiği kusur araştırması ne kadar ayıp ve de günah...sen tek başına yaşıyan insansın karışan yok evde büyük yok çocuk yok her yerde her eşyan olabilir zaten aniden gelmeleride ayıp...enemmm sabah sabah gıcık oldum..ne rahat insanlar yaa amannn biz kendimize ettik rahat olcan...
Dün 3 te evdeydim misafirlerime hazırlık yaptım.
zaten eltimgiller yabancı değil eşim boşver yorma kendini diyor yemek odasına bile kurdurmadı sofrayı ne uğraşcan git gel diye...saolsun valla iyi de oldu...gece yarısı gittiler uykum var yaf...kanaması artık bitmiş ilaç kullanıyor ya...oruç tutamıyor 4 kez ilaç aldığından böyle işte napıcan kardeş işte unutacan mecburrr
Asuman ablacım güllaçları döktürdün bende haftasonu yapıcam kuzenlerim gelebilir...
sevgili güllaç yapıcak arkadaşlarım sakın ama sakın paket üstündeki tarifi denemeyin...öyle tatlı oluyorki yenmiyor birde sütünüz aşırı kaynak olmasın hamurlaşıyor...1 kg süt için 1 su bardağı toz şeker yeterlidir...
Meryemcim üzülme canım herşeyin bir zamanı vardır elbet...Kendine iyi bak sen..
Kızlar bu arada abimlerin aşılama negatif aman sevinsekmi üzülsekmi bilemedik o kadar ilaç kullandı kiii...hayırlısı inşallah....
Yasemin abla bende spora başlıcam inşallah senin adına çok seviniyorum... bu akşam regl azaldı..karın ağrısı olmazsa başlıcam inşallah...Kızlar dua edinde bir azimle başlıyımmm sürem azalıyor....
hepinizi seviyorum...
bugunumu yazayım
ıs cıkısı yıne spora gıttım.
70 dk surdu.
30 dk kosu bandı
bu kez 9 dk kostum ama 7 ve uzerınde. dedıgım gıbı 4+3+2 dk olarak.
10 dk bısıklet ( on ve gerı pedal olarak yaptım 5+5 )
gerı kalan surede 10 dk twıst yaptım 100 mekık cektım ve kolları calıstıran aletlerde calıstım
eve 40 dk yuruyerek geldım
esımler yemeklerı ısıtmaya baslamıs ben gec kalınca. hatta ayran yapmıs ben cok susuyorum dıye. nasıl olduysa anlamadım yapmıs valla. hem de okadar guzel yapmıs kı, hazır ayran sandım.
ıftar:
ac karnına 2 lt su
bır hurma
bır kuru kayısı
bır kase mercımek corbası kendı yaptıgım unsuz ve patates yok
3 catal karpuz
3 adet marul, 3 dal semız otu
bır bardak yarım sıse sodalı ayran
5 adet uzum
4 kasık barbunya yemegı
ara: 500 ml su, ıkı bardak yesıl cay, 9-10 adet dut
yatıncaya kadar 500 ml daha su ıcer ve suyu 3 lt yapmıs olurum
sahurda tost dusunuyorum bugun. tabıkı tam bugday ekmegıne. son gunlerde ne ıftarda ne sahurda ekmek yemedım ekmek yıyeyım dıyorum
bizdede var öle bii yenge aman allahtan gurbetteyimde gelen giden yokk rahatımm hiç sevmem helede yatak odasına giirildimisağol Nursena, inşallah gözünde canlandırdığın kadar becerebilmişimdir, ama elimden geleni yaptım.
Nursenacım benim aslında misafirle ilgili sıkıntım başka, hizmet etmek falan hikaye... bu misafirler habersiz geldi ve benim evde öyle cam kapı temiz değildi. kadın bi ara benim gardobun sürgüsünü açmış yavaş yavaş duymayacağım sanıp :) gittim bi şey mi lazımdı dedim, eveleyip geveledi bi şeyler. işin açığı ben evime böyle insanlar almaktan hoşlanmıyorum. eminim ilk fırsatta habersiz gelmelerine rağmen gördükleri eksik gediği anlatacaktır millete. ne diyeyim, yapacak adam camlar silinmiş olsa da bulur bi şey. ama ben kadınların bu kötü alışkanlıklarından hiç hoşlanmıyorum. ve o jenerasyonun çoğunda bu var, gerçekten anlayamıyorum. ne deyim Allah ıslah etsin. işte hem böyle kötü niyet görüp hem de önlerinde dönmek zorunda olmak zoruna gidiyor insanın. Allahtan eşim farkında da üzülmüyorum ondan yana. pazar gecesi o uyumaya gitti, ben sahura hazırlık yaptım bi sürü. uyuyamamış geldi, onlar içerde oturuyor sen burda uğraşıp duruyosun diye söylendi. kendime hanım değil, onlara hizmetçi aldım sanki diye kızıyor. ben de anlamıyorum işte bu adam bunların içinden nasıl çıktıfiziksel olarak babasına benzemese hastanede karışmış diyeceğim ama
allah rahmet eylesinnmatbaya istersen birde şunu söyle; ben yazılarımı kendim pcde yazarım, ve yazdıklarımı diskete yada bi belleğe kendim kaydedip size veririm, siz sadece kopyala yapıştır yaparak 1tane kitabımı çıkarın, böyle olurmu diye sor birde bence araya hatır-gönülüde sokarak canım? bakalım böyle ne dicekler?
belki buna evet derler ve hemde çok daha düşük bi maliyetle evet derler belkide canımcım?
belki yazıyla uğraşmak istememişlerdir düşük maliyet olduğu için tek kitap.
çok sağol canım.....
Allah rahmet eylesin inşaallah canım
çok sağol ayrıca......
tabi herşeyin rabbim sabrını ecrini veriyo muhakkak, ama işte bazen öyle bi an geliyoki burnunun direği sızlıyo insanın böyle....
bazen küçük küçük birikimin devleşip patladığı anlar oluyo böyle......
neyse böyle işte.......
öpüyorum canım
ah ablacım kaç gündür netim olmayınca ancak cevap yazabildim sana.....
yok çok şükür bi sorunum yok hayatımda, çok sağolasın ilgin için, ama babamın vefaatının ilk senesi temmuzda dolduğu için, ve aynı zamanda temmuz babamın doğum gününüde içerdiği için beni ara ara üzüyo malesef bu ay
neyse hayat böyle malesef ve rabbim herşeyin sabrınıda veriyo çok şükür...
ogünde sadece patlamıştım nilüfer ablacım.....
iyiki varsınız sizler.....
iyiki varsın....
eski ramazanlar çok çok daha güzeldi evet, çok katılıyorum sana ablacım......
bu arada; inan gelip bizi uyandırmış kadarda oldun sizi uyandırıyımmı derken:)......
çooook teşekkürler......
ve bu parça benden sana gelsin:))
sen başkasın......
Tarkan - Sen Başkasın - YouTube
sen nasıl oldun peki ablacım? daha iyisindir inşaallah artık???:44::44:
bak baa k bide bana diyodun uyumuyomuusunuz hiç diyye benide geçtin sen açıp sen kapatıyon topiği:)))))))))))))))uyuyan kraliceler,prensesler selammm topiğin kapatıcısı geldi.sabahta filiz açar .hepinize hayırlı sahurlar ve kalorisiz günlerr.
bugün 94 kg bana baya baya göz kırptı azda olsa mutlu oldummm.
Kızlar herkese hayırlı geceler
Yemeğimi yiyip sporumu da yapıp duşumu aldım.Bir olayın çözülmesi için adakta bulunmuştum.Hergün bir yasinden 7 yasin okucaktım.Çok şükür ki olay çözüldü ve ben de ilk yasinimi okudum.Bi huzur geldi içimee
Hemen menümü yazayım
iftar
aç karnına 2 kayısı
bir litre su
bir hurma
bir kase mercimek çorbası
bir tabak semizotu yemeği
sarımsaklı yoğurt
ara
2 kayısı
bir de yeşil çay içerim
sahur
İki dilim ekmeğin birine bal sürüp yedim
Diğerini de peynirle yedim
bir bardak çay
domates ve maydonoz
Bugün 75 dk sporum var salmıştım kendimi bugün toparladım yeniden cumaya da az kalmışken son günleri değerlendirmek lazım
filizim Rabbim öyle büyük ki ona sığın ona dua et başka hiç kimseden çare yok sana ne imkansız dediklerimiz oluyor ben inanıyorum ki senin sana benzeyen güzel mi güzel bi kızınn olacakk ben de anne olmayı çok istemiştim nasip olmadı ama inşallah sana olur
demek bundan yağlanma oluyormuş hımm ama sen toparlamışsın bu en güzeli o göbecik gidecek geldiği gibi zaten hep mekik çekiyosun en güzel sıkılaştırma hareketi ben de yapıyorum ama senin gibi 100 tane falan değil yani 20 ancak
Filizim en son msjına cevap veremedim geç olunca rahatsız etmek istemedim.Bir de mailine cevap verdim.Kendine çok ama çok dikkat et canım ciğerimmm
sodalı ayran mı hımmm biz de mi yapsakafiyet olsun canım eşinin de ellerine sağlık bence ekmek yee artık yani ben her sahurda yiyorum iki dilim ekmek yoksa sahurdan anlamıcam ki ama iftarda kesinlikle yok
ayrıca sporun da gayet güzel olmuş yine ben de bugün sana heveslendim 75 dk yaptım uhhh ama güzeldi bi kaç gündür yapmıyorum ama eksik hissediyorum sıkılaşmak adına spor şart
bu arada yeşil çayı gördüm kalkıp ben de içeyim bir bardak
uyuyan kraliceler,prensesler selammm topiğin kapatıcısı geldi.sabahta filiz açar .hepinize hayırlı sahurlar ve kalorisiz günlerr.
sağol Nursena, inşallah gözünde canlandırdığın kadar becerebilmişimdir, ama elimden geleni yaptım.
Nursenacım benim aslında misafirle ilgili sıkıntım başka, hizmet etmek falan hikaye... bu misafirler habersiz geldi ve benim evde öyle cam kapı temiz değildi. kadın bi ara benim gardobun sürgüsünü açmış yavaş yavaş duymayacağım sanıp :) gittim bi şey mi lazımdı dedim, eveleyip geveledi bi şeyler. işin açığı ben evime böyle insanlar almaktan hoşlanmıyorum. eminim ilk fırsatta habersiz gelmelerine rağmen gördükleri eksik gediği anlatacaktır millete. ne diyeyim, yapacak adam camlar silinmiş olsa da bulur bi şey. ama ben kadınların bu kötü alışkanlıklarından hiç hoşlanmıyorum. ve o jenerasyonun çoğunda bu var, gerçekten anlayamıyorum. ne deyim Allah ıslah etsin. işte hem böyle kötü niyet görüp hem de önlerinde dönmek zorunda olmak zoruna gidiyor insanın. Allahtan eşim farkında da üzülmüyorum ondan yana. pazar gecesi o uyumaya gitti, ben sahura hazırlık yaptım bi sürü. uyuyamamış geldi, onlar içerde oturuyor sen burda uğraşıp duruyosun diye söylendi. kendime hanım değil, onlara hizmetçi aldım sanki diye kızıyor. ben de anlamıyorum işte bu adam bunların içinden nasıl çıktıfiziksel olarak babasına benzemese hastanede karışmış diyeceğim ama
matbaya istersen birde şunu söyle; ben yazılarımı kendim pcde yazarım, ve yazdıklarımı diskete yada bi belleğe kendim kaydedip size veririm, siz sadece kopyala yapıştır yaparak 1tane kitabımı çıkarın, böyle olurmu diye sor birde bence araya hatır-gönülüde sokarak canım? bakalım böyle ne dicekler?
belki buna evet derler ve hemde çok daha düşük bi maliyetle evet derler belkide canımcım?
belki yazıyla uğraşmak istememişlerdir düşük maliyet olduğu için tek kitap.
çok sağol canım.....
Allah rahmet eylesin inşaallah canım
çok sağol ayrıca......
tabi herşeyin rabbim sabrını ecrini veriyo muhakkak, ama işte bazen öyle bi an geliyoki burnunun direği sızlıyo insanın böyle....
bazen küçük küçük birikimin devleşip patladığı anlar oluyo böyle......
neyse böyle işte.......
öpüyorum canım
ah ablacım kaç gündür netim olmayınca ancak cevap yazabildim sana.....
yok çok şükür bi sorunum yok hayatımda, çok sağolasın ilgin için, ama babamın vefaatının ilk senesi temmuzda dolduğu için, ve aynı zamanda temmuz babamın doğum gününüde içerdiği için beni ara ara üzüyo malesef bu ay
neyse hayat böyle malesef ve rabbim herşeyin sabrınıda veriyo çok şükür...
ogünde sadece patlamıştım nilüfer ablacım.....
iyiki varsınız sizler.....
iyiki varsın....
eski ramazanlar çok çok daha güzeldi evet, çok katılıyorum sana ablacım......
bu arada; inan gelip bizi uyandırmış kadarda oldun sizi uyandırıyımmı derken:)......
çooook teşekkürler......
ve bu parça benden sana gelsin:))
sen başkasın......
Tarkan - Sen Başkasın - YouTube
sen nasıl oldun peki ablacım? daha iyisindir inşaallah artık???:44::44: