Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse kızlar ben kaçar patlıcan salatasınıda yapayım öptüm hepiciğinizi kocamaaaan hayırlı iftarlar herkese

merhaba kızlar,
nasılsınız bakım özledim sizleri.

ne geçmişi okuyabiliyorum ne buraya gelebiliyorum. kaç gündür biz misafirlikteydik gittiğimiz yerdede bırakmıyorlar sahurda yaparız diye zaten saatte geç olunca mecbur kalıyoruz bugünde bizde misafir var yemekler hazırlandı birazdan pide almaya gidicem çok çabuk bitiyor bizim burda çok sıra oluyor şimdiden gidiyorumki alabileyim. kusura bakmayın hiç ilgilenemiyorum burayla şu aralar öpüyorum hepinizi

Allah iyilik versin bitanem......

ohhh ohhh menüde süper:) ellerine sağlık canım, afiyet olsun....
bu menüyle birlikte dediğin gibi tabi diyetinede yine uy canım benim, bence pilavdanda ye ama az ye hepsinden ye bence canım.
gidiyomuşsun şimdi salataya diye, kolay gelsin görüşürüz o zaman canım.....
iyi iftarlar.....

çok teşekkür ederim asuman ablacım

kızçenin lumiaasıda hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın inşaallah ablacım....
o zaman kızçen erdi muradına ben çıkayım kerevetine inşaallah dermişim:)

sanada kolay gelsin ablacııım..... görüşürüz.....
iyi iftarlar...

AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIMMMM

evet canım yine onunla ilgili ben bişey hallediyorum tam o başka bişey çıkarıyor zamanla geçecek biliyorum ama zorluyor beni bu aşamalar artık hakkımızda hayırlısı olsun napalımmm

dikkat edicem canım başka yolu yok dikkat etmek zorundayım bunu kendim için yapmalıyım
tşk ederim bitanem

Haklısın canım şükürler olsun ki Rabbime toparladım.Eskisi gibi dikkat edicem .Hatta bu akşam 5 mil denemesi yapıcam.

Eltin naptın ki ? Yazdın da ben mi kaçırdım yoksa ..Ama nolursa olsun dışardan üçüncü bi şahıs için üzülmeye bile değmez biliyorsun değil mi ? Sen ailenle mutluysan gerisi vız gelir tırıst gider bitanemmm

sağol canım benim, inşallah bundan sonra rahat görüşebiliriz :)

çok sevindim spor konusunda bu kadar açılmana, devamı gelecektir eminim canım. ayrıca karşılığını alacaksın kesin, amin hiç bitmez inşallah

hayırdır canım, kötü bir şey yapmamıştır inşallah? merak ettim şimdi. her neyse canını sıkmamaya çalış sen, öpüyorum çok seni

Esracım, Filizcim sağolun destekleyen yorumlarınız için. evet bazı insanlar fazla rahat, malesef aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyoruz bazen. keşke herkes biraz ince ve anlayışlı olsa ama işte o zaman da kıymeti olmazdı bu özelliklerin... ikinizi de öperim :)

bazen en yakınlar bıze uzak, en tanımadıgımız ınsanlar en yakın olabılır

oyuzden sen bunları dusunme burda belkı yabancıyız ama hepımız bırbırımıze destek oluyoruz.

canım tsk ederım guzel dıleklerın ıcın ama benım vucut zordur. erken menopoz, ınsulın dırencı derken kılo vermek cok dırenclı benım ıcın. ama ınsaallah olur dedıgın gıbı. emeklerımın karsılıgını almayı ben de cok ıstıyorum

sen cok tatlı bır ınsansın senı hep resımlerınden gulusunden hatırlıyorum yazarken. oyuzden senı bencılce yormalarına cok kızdım yumusacık pamuk gıbı bır ınsansın sen........

yaaa cok yogunsun kolaylıklar dılıyorum

aman dıkkat edın kendınıze valla ben okurken yoruldum

sagol canım hep devam edecek ınsaallah mecburum en ıyı sen bılıyorsun takıldıgım tokezledıgım zamanlar olsa da ben baslayalı cok uzun oldu sıkıldım bu rakamlardan, vucudumun dırenc gostermesınden

canım benim insülin direncini biliyodum ama erken menopozdan haberim yoktu geçmiş olsun tedavi aşamasındasın herhalde umarım faydasını görürsün bunlar canını sıkmasın gayet iyi de kilo veriyorsun zaten amacımız kilo vermek değil mi zamanımız uzun da olsa gayet azimliyiz bırakmak yok pes etmek yol zayıf diye nitelendirildiğimiz gün bizim günümüzdür

mesafesi uzak kendi yakın arkadaşım benimmm kocaman öpüyorummm

bugunumu yazayım

ıs cıkısı yıne spora gıttım.

70 dk surdu.

30 dk kosu bandı

bu kez 9 dk kostum ama 7 ve uzerınde. dedıgım gıbı 4+3+2 dk olarak.

10 dk bısıklet ( on ve gerı pedal olarak yaptım 5+5 )

gerı kalan surede 10 dk twıst yaptım 100 mekık cektım ve kolları calıstıran aletlerde calıstım

eve 40 dk yuruyerek geldım

esımler yemeklerı ısıtmaya baslamıs ben gec kalınca. hatta ayran yapmıs ben cok susuyorum dıye. nasıl olduysa anlamadım yapmıs valla. hem de okadar guzel yapmıs kı, hazır ayran sandım.

ıftar:

ac karnına 2 lt su
bır hurma
bır kuru kayısı
bır kase mercımek corbası kendı yaptıgım unsuz ve patates yok
3 catal karpuz
3 adet marul, 3 dal semız otu
bır bardak yarım sıse sodalı ayran
5 adet uzum
4 kasık barbunya yemegı

ara: 500 ml su, ıkı bardak yesıl cay, 9-10 adet dut

yatıncaya kadar 500 ml daha su ıcer ve suyu 3 lt yapmıs olurum

sahurda tost dusunuyorum bugun. tabıkı tam bugday ekmegıne. son gunlerde ne ıftarda ne sahurda ekmek yemedım ekmek yıyeyım dıyorum

yasın benzemesın senın yasındayken basladı 7-8 aylık evlıydım duzenlı ılac kullanarak regl oluyorum yoksa olamıyorum ıkı kez de tup bebek gordum cunku yumurtam cok cok az. 2-3 tane kalmıs onlar da kalıtesız ve kucuk. catlayıp dollenmeye hazır duruma gelmıorlar yanı.

erken menopoz da ostorojen hormonu az oldugu ıcın erkek tıpı yaglanmaya gıdıyormus vucut. daha dogrusu bu sadece erken degıl tum menopoz surecı ıcın gecerlıymıs oyuzden karın bolgesınden cok yaglanırmıs kadınlar. ayrıca vucuttakı yag oranı cok olurmus. benım gobek asırı yayıldı ıste. sankı 6 aylık hamıleyım. yenı yenı toparlandı son donemdekı yogun sporlar yaradı sıkılasmak adına.

kızlar ben yarın oglene kadar gıremem belkı aksam gırerım ancak.

sabah yıne erken kalkacagım ama ıse gıtmeyecegım doktora gıdecegım ılacımı yazdıracagım bankada ısım var saat 10 gıbı de ıse gecerım.

yarın sporumu da evde yapacagım ıftardan sonra. hem bugun azıcık ayagımda kasılma var hem de evde ıslerım var bır de hastanede yorulacagım

selam güzellerrrr.Esram,esram00,filizcim sizlerede hayırlı akşamlarrrr ben dışarlardaydım yeni geldik duş v.s cup uyumaya hazırlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…