- 24 Haziran 2013
- 598
- 3
ben iyiyim cnm çok şükür evde koşturmaca afacanla geçiyor günlerim
azevelde fırına patlıcan attım salatasını yapcam kuru fasulye pilav ayran patlıcan salatası şeklinde menü hazırladım
afiyetlen yiycük inşallahtabi ben sadece fasulye ve patlıcanı yiycem ayranda içerim ama pilav yemiycem
Eminecim paketin üstündeki tarife göre yapıyorum sadece nevincimin verdiği püf noktası olarak şeker miktarını azaltıyorum mesela 250 gr ilk güllaçlara 3 bardak şeker yazıyor ben 2.5 bardaktan daha az şeker katıyorum süt de ne sıcak ne soğuk olacak bir de sütü sütçüden alıyorum daha lezzetli oluyor haa azcık da gülsuyu damlatıyorum bol da ceviz
Bu sene epey faydaları dokunuyor valla şükür
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun sana da meyracım eşin de yokmuş dinlen iyice canım
Bugün eşim küçük kızımın uzun süredir istediği lumıasını aldı daha iyisi senin olsun inşallah canım
Ben artık sofrayı hazırlayım görüşürüz
esra ne oldu esın kotu bırsey mı dedı ? ıletısıme mı gectı ? cok ıyıydın son gunlerde. bukadar cokmussun. bızımle paylas ıcını dok ıstersen.
cok uzuldum uzulmene. ınsaallah daha guzel olacak hersey. gozyası varsa kahkada var hepsı bızım ıcın. ve hepsı sonsuz degıl degısecek canım hersey ınsaallah zor olacak zaman alacak uzecek yoracak ama gececek zamanla.
gecıcı bır depresyona gırdıgın ıcın kendını yemege vermıssın ama bunu alıskanlık halıne getırme olur mu. hem bak bır aydır okadar emek verıyorsun yazık olmasın emeklerıne. ınsanlara verdıgımız emeklere uzuluyoruz senın kendın ıcın verdıgın emege daha cok uzulmen lazım bosa gıtmesın canım hersey saglık ıcın daha guzel bırı olmak ıcın hayata karsı daha dık ve guclu durabılmen ıcın. ben ayaktayım hem de eskısınden daha ıyı dıyebılmek ıcın.
hakkında hayırlısı olsun dualarımızdasın elbet. ALLAH darda olan herkese yardım etsın ıcın de sen de dahıl.
Kuzum hoşgeldin
Aynen öle canım gelinsin ya kölesin insanlara göre benimde eltim yüzünden 2 gündür canım sıkkın rabbim şu mübarek günde dualarımı kabul etsin rabbim onu benden uzak tutsun inaşallah neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın
Kuzum her neye canın sıkıldıysa sıkma inşallah gelip geçecek hepsi Allahın izniyle ama birilerine sinirlenip kendine zarar verme sonuçta olan bizim sağlığımıza oluyo yani
esra senı ozledım valla. tam ramazanda rahat gorusuyorduk mısafırler oldu. neyse ıslerını hallet bıraz da toparlan yıne bol bol konusuruz.
sagolasın canım ınsaallah bu kez olacak. vermeye de basladım sukur. nefesım de acılıyor belkı de cocuklugumdan berı ılk kez kosuyorum desem abartmam. dun hatta toplam 12 dk oldu. normalde 2 dk ancak kosuyordum her gun bıraz daha artırıyorum ara vermeden kosamıyorum ama dun ılk kez 4 dk yapabıldım. 4 +2+3 ıoyle oyle yapıyorum durarak. ınsaallah bır gun o kosu bandında 20 dk aralıksız kosabılecegım. kosmak cok zevklıymıs ayrıca.
Kuzum hoşgeldin
Aynen öle canım gelinsin ya kölesin insanlara göre benimde eltim yüzünden 2 gündür canım sıkkın rabbim şu mübarek günde dualarımı kabul etsin rabbim onu benden uzak tutsun inaşallah neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın
Filizimmm benimde erkek kardeşim yok ve bir tane de ablam var aynı şehirde değiliz ama hergün konuşuruz muhakkakSenin de söylediğin gibi herkesten bir şey öğreniyorum .26 yaşındayım ve bugüne kadar hiç bir arkadaşım bana böyle sizin gibi öğretici davranmadı.Bak yine bana bir sürü şey yazmışsın .Ben bugün gidip kayısımı aldım mesela .Zaten yoğurt bolca tüketiyorum .Hazır çorba bu sene hiç pişmedi.Pişirttirmiyorum geçen senelerde mutlaka yapılırdı mutfakta ama bu sene yok.Anneme bugün de mercimek çorbası yaptırdım mesela.Suyumu da senin her seferinde söylemende iki buçuk litreye çıkarttım.İçiyorum kendimi zorluyorum.Faydasını tabiki görüyorum.Protein konusunda yazıklarını da mutlaka dikkate alıcam.
Senin kilondan o kadar eminim ki .Senin azmin yeter canım .Görürsün bak cuma günü eksileri.Ben güveniyorum sana.Kışa yedileri görüceksin .Yaza ise tam formda gireceksin.Elbiseler jeanler hepsi seni bekliyor .Sadece biraz sabır lazım uzun bir süreç ya...
Zaman hepimize huzur mutluluk sağlık iman bereket ve bol eksi getirsin inşallah
Esracım, Filizcim sağolun destekleyen yorumlarınız için. evet bazı insanlar fazla rahat, malesef aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyoruz bazen. keşke herkes biraz ince ve anlayışlı olsa ama işte o zaman da kıymeti olmazdı bu özelliklerin... ikinizi de öperim :)
dün gündü-z mesai vardı sıcak ve yoğun akşam yine annemde iftar ve teravi ve sahur sahur sonrası küçük oğlum hastalandı kusmakla sabahı etti..saat 7 de uyudu ee ben mesaiye 2 saat uyku işle başım agrıdı ..mesai sonrası anneme uğradım.bahçe suladım ikindi namazı derken eve gidiyorum biraz uzanayım dedim akşama hastanenin iftarı var oraya gidececiz .sonra teravi ve yine annemde kalma yarına gelirim belki herkese iyi iftarlar ben bu gidişle ancak cumaya gelirim buralara ..
sağol canım benim, inşallah bundan sonra rahat görüşebiliriz :)
çok sevindim spor konusunda bu kadar açılmana, devamı gelecektir eminim canım. ayrıca karşılığını alacaksın kesin, amin hiç bitmez inşallah
hayırdır canım, kötü bir şey yapmamıştır inşallah? merak ettim şimdi. her neyse canını sıkmamaya çalış sen, öpüyorum çok seni
bazen en yakınlar bıze uzak, en tanımadıgımız ınsanlar en yakın olabılır
oyuzden sen bunları dusunme burda belkı yabancıyız ama hepımız bırbırımıze destek oluyoruz.
canım tsk ederım guzel dıleklerın ıcın ama benım vucut zordur. erken menopoz, ınsulın dırencı derken kılo vermek cok dırenclı benım ıcın. ama ınsaallah olur dedıgın gıbı. emeklerımın karsılıgını almayı ben de cok ıstıyorum
canım benim insülin direncini biliyodum ama erken menopozdan haberim yoktu geçmiş olsun tedavi aşamasındasın herhalde umarım faydasını görürsün bunlar canını sıkmasın gayet iyi de kilo veriyorsun zaten amacımız kilo vermek değil mi zamanımız uzun da olsa gayet azimliyiz bırakmak yok pes etmek yol zayıf diye nitelendirildiğimiz gün bizim günümüzdür
mesafesi uzak kendi yakın arkadaşım benimmm kocaman öpüyorummm
bugün 94 kg bana baya baya göz kırptı azda olsa mutlu oldummm.