Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Biliyorum çok geç oldu ama bugün inanılmaz yoğundum ve yorgunluktan aslına geberiyorum
Gündüz evimin işleri bir türlü bitmedi tam 3 kere salonu süpürmek zorunda kaldım :26:
Benim küçük cadı bütün gün peşimde dolandı durdu ve ne zaman salonu süpürsem arkasından kırıntı yapacak mutlaka birşey buldu
Bu aralar oda yemek yemiyor ama devamlı dolabın başında
neymiş efendim hafif birşeyler diyecekmiş
oda benden duya duya aynı cümleleri kullanmaya başladı
Dün Tansiyon aletini koluna taktı ve bana dönerek galiba tansiyonum düştü anne bir ölçeyimde bak demezmi
yerlere yattım gülmekten
Tabi bugün çileden çıkardı beni. Mutfak dolabının iki gözünün içini temizleyeyim dedim devamlı elleri dolabın içindeydi
neymiş bana yardım ediyormuş
ben dolaba koyup arkamı döndükce bir bakıyorum yine aynı kabı çıkarmış
Akşam tam iftar sonrasında sizlere bakmaya niyetlendim zil çaldı eşimin kuzeni geldi
Üniversite tercihini yapması gerekiyormuş ve evlerinde net yok tabi saat 10a doğru gelince tercihleri yapması 00:30u buldu
Eeee o saatten sonrada mecbur dayının eşortmanlarından vereyimmi demek zorunda kaldım
Eşim kendime iş çıkardım diye biraz bozuldu ( hani o giderdi niye kal diye ısrar ettin dedi
dedim ulen senin kuzenin üstelik çocuk zaten yatıya kalma niyetiyle geldi ki hiç ben gideyim demedi
)
Şimdide sahur hazırlamadan bir sizlere bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir
Yarın inşallah erkenden damlarım
nasılsa işde kalmadı üstelik kuzenide eşimde erken işe gidecekler bende eşime bari erken kaldır dedim
Kuzen eşimden iki saat sonra çıkacak bari çocukcağız işe geç kalmasın
Hepinize iyi sahurlar şimdiden
Geçmişi yarın okurum yoksa sabah namazına bile yetişmez sahur
Kocaman öpüyorum