selammmmmmmmmnasılsınız hatunlar? Allah hepimizin orucunu kabul etsin.aminnn. Nursenam ve Zeynebim eşyalarınızı güle güle ağız tadıyla kullanın inşallahh
günaydın canlar...
bugün çok sıcak yaf sabah sabah yandım otobüste birde trafik olunca hiç çekilmiyor...dün eşimin doğum günüydü Oruçlu olmadığım için istediğim hediyeyi rahatça gezip aldım...
bugünde eltimgilleri çağırayım iftara...
ne yapıcama karar veremedim henüz...düşünmedeyim...
Esoşum nerdesin çok yoruldun demi pestilin çıktı..
Aynurcum gitmiştir inşallah...
Nursena ve Zeynep aldıklarınızı güle güle kullanın ağız tadıyla...
şimdilik gittim...
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum rabbim oruçlsrınızı kabul etsin
Benimmmmm uykuuuuuummmmm vaarrrrrrrrrrrrrr
Ablacım güle güle kullan eşyalarını bence çok hoş duruyolar rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Kuzum sende güle güle kullan yeni yatağınızı
Hoşgeldin katıldın bile aramıza azmin daim gazan mübarek olsun ama bi tanıt bize kendini nesin ne değilsin
Esram misafirlerin gitmedimi hala arada bi ceeee yap merak ediyoruz seni
merhaba 94 kiloyum bu guruba nasıl katılabilirim
saol canım...çok az olmuş arada durdu sanırım artık akşama öğrencem detaylı eşi evde izin almış hanımı hasta olunca bende kapıdan sordum geçtim...kuluçkada eltim napsın mecbur...aminn teşekkürederiz
aman inşallah dafiii zor biraz ama kısmet tabii
allah uzun ömür versin eşinee
kolay gelsinn
kanaması durdumu eltinn
ağlama güzelim buraya yazmakla başladın artık...Bugün tartı beni ağlattı... 23 yaşındayım, 96 kiloyum...
saol canım benim çok teşekkür ederim...Canım eşinin doğum günü kutlu olsun sevdikleriyle birlikte nice güzel senelere
Şimdi ağlama zamanı değil hemen toparlan ve biran önce sağlıklı beslenerek ve sporla bu işi çözmeye çalış burası senin için bi şans çünkü hemen hemen hepimiz aynı kilolardayız ve birbirimize destek olmak için burdayız seninde gazan mübarek olsun
ohhh ferahlamışsınızdır burdada yağacakmış rabbim acır bize...Hayırlı günler
Nerdeyse 2 saat oldu uyanalı ama daha hiç bir şey yapmadım dünden beri hava biraz serinledi gibi şükür hatta dün iftardan sonra epey yağmur yağdı
Esram pamuğum yorulursun tabiki sana kolay gelsin ama dağınık kalsın birazcık bişi olmaz...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
gitmiştir inşallah bizde Dafi ablanın dediği gibi vizesini aldı diye biliyoruz
Eğer gidemeseydi eminim şimdiye kadar haber verirdi böyle böyle oldu diye
aman yeni yataktada ne güzel yatılır çok severim yeni serilmiş çarşafı yastığıı
helede misafirliğe gittimmi en temiziz en özeli serilir yaaa ohh ütütlü ütüüü
ne yalan söleyim çocuklardan fırsat bulup bazan hatta çoğu zaman ütüemeden seriyom lastikli olunca çarşaf eee bide ben 87 kilo oluncana sabaha ütülü gibim oluverioo:)))
çok şirin bayıldım allah ii günlerde kullanmayı nasip etsinEki Görüntüle 756330 Eki Görüntüle 756331 Eki Görüntüle 756335
netten alıntı yaptımm bunların aynısı aldıklarımm inşşallah güzel olurr
kusura bakma ben seni hatırlayamadım biraz dikatsizimdir
pıhtılaşma problemim yoktu başka yerdendir belki
bebeğin hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah
çok iyi etmişsin erkenden dikkat etmeye başlamakla vermesende almassın ben doğum yaptıktan sonra 6 kilo aldım almayada devam ediyorum bakalım ne zaman dur diyebileceğim ama buraya gelip giderken gelip giderken başlayacam inşallah
41 kere maşşallah koyuyorum başka bişey demiyorumm sporr için bravo
sen onu ağlatmaya ne dersinnBugün tartı beni ağlattı... 23 yaşındayım, 96 kiloyum...
kızlar ya kimse yorum yazmamış dün ben yanlışmı duydum haberi acaba
uykusuzluk başımamı vurdu kii
kabede yapılan genişletme çalışmaları yüzünden umreye gideceklerin vizeleri iptal olmuşş diye duyduuum:26::26:
bi bilgisi olan yokmu
hemen aklıma aynurccuum geldi
Eki Görüntüle 756330 Eki Görüntüle 756331 Eki Görüntüle 756335
netten alıntı yaptımm bunların aynısı aldıklarımm inşşallah güzel olurr
kızlar merhaba merhabaaaa
dündendir giremedim ki şimdide geçmişi okuyamadım artık akşam evden okurum
dün çok kötü bir gündü benim için öyleki orucumu ağlayarak açtım ama o an Allahıma öyle bir içten dua ettim ki çok şükür duam kabul oldu
kızlar bu ramazan ayında ne kadar zor günler geçirdiğimi biliyorsunuz hepinizden dua bekliyorum
dün o sinirle diyeti bıraktım ben sinirlenice çok yiyorum böyle ne yediğimi bilmeden yedim de yedim durdum hiç su içmedimmm çünkü gözüme gelmiyordu hiç umrumda bile değildi diyet falan tabiki sporda yapmadım sonra aklım başıma iftarda geldi dayan dedim sabır dedim yediklerim için pişman değilim aten sadece tatlı olayını abartmıştım işte böyle kızlar
şimdi işyerindeyim çok şükür sorunumu çözdüm sayılır rabbim bu mübarek günde kimseyi çaresiz bırakmıyor defalarca şükürler olsun
esramda saolsun bugün yine başını ağırttım onun allah razı olsunnnn
şimdilik bu kadar akşam uzun uzun konuşuruz öpüyorum
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum rabbim oruçlsrınızı kabul etsin
Benimmmmm uykuuuuuummmmm vaarrrrrrrrrrrrrr
Ablacım güle güle kullan eşyalarını bence çok hoş duruyolar rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Kuzum sende güle güle kullan yeni yatağınızı
Hoşgeldin katıldın bile aramıza azmin daim gazan mübarek olsun ama bi tanıt bize kendini nesin ne değilsin
Esram misafirlerin gitmedimi hala arada bi ceeee yap merak ediyoruz seni
günaydın canlar...
bugün çok sıcak yaf sabah sabah yandım otobüste birde trafik olunca hiç çekilmiyor...dün eşimin doğum günüydü Oruçlu olmadığım için istediğim hediyeyi rahatça gezip aldım...
bugünde eltimgilleri çağırayım iftara...
ne yapıcama karar veremedim henüz...düşünmedeyim...
Esoşum nerdesin çok yoruldun demi pestilin çıktı..
Aynurcum gitmiştir inşallah...
Nursena ve Zeynep aldıklarınızı güle güle kullanın ağız tadıyla...
şimdilik gittim...
aminn teşekkürederiz
aman inşallah dafiii zor biraz ama kısmet tabii
kendi evim olursaa boydan boya dolap yaptırcamm özellikle ayakkabılık
çocuklar olunca eşyalar çoğalıyoo her şeyin pratiğini almak zorunda kalıyorumm
çoğu şeyi atıyorummm anı diye saklayamıyorum bileee bi ev küçük bi ev büyükk
çok şık masalar beğendim ama eşim gözüme bakıyo kendi evimiz olunca tatlımm
hep erteliyoruzz malesef allah canımızı sağ etsin sağlık sıhat versinde olur inşallahh
hoşşş geldinnnnnn kendini tanıtarak başlaya bilirsinn kaç yaşındasınn nerden katılıyosun gibi inşallah verirsin sende kilo
41 kere maşşallah koyuyorum başka bişey demiyorumm sporr için bravo
allah uzun ömür versin eşinee
kolay gelsinn
kanaması durdumu eltinn
Selam kızlar döndüm ben
dün öğleden sonra gitti misafirler, ben o kadar yorulmuşum ki dünden beri aralıklarla 12 saat falan uyumuşumdur. şükür bugün daha iyiyim. ev batmış halde, bugün biraz ilgileneyim. iftardan sonra kalanını yaparım inşallah.
herkes iyidir umarım, geçmişe bakamam artık. misafirler varken yediklerime çok dikkat edemedim. kilom sabah 83 oluyor, akşama doğru 82,5. inşallah cumaya kadar 81i görürüm.
hepinizi öpüyorum şimdilik, yine uğrarım artık
enem ne yorulmak Nevincim, adın gelin olunca kimse bi şeye karışmıyor eğitimin, sosyokültürel durumun ne olursa olsun. mübarek günlere dua etsinler, bi daha kabul etmem mümkün değil böyle misafir. tek başına kur kaldır, yıka diz canım çıktı. bi de içim de rahat etmiyor yapmayınca, neyse geldi geçti. eşimin amcasının eşi benden 8 yaş büyük, 20,18 yaşında da kızları var bi de küçük oğlu. hepsinin çaylarını ben doldurdum, sofralarını ben kurdum... zorlarına da gitmiyor insanların, ben de bunu anlamıyorum. işte herkesin misafirliği ev sahipliği gibi oluyor...
bu arada cumartesi akşam geldiler bize. eşimin kardeşi gittiklerini umarak sanırım pazar günü gece 12ye doğru çaya davet etmek için aradı :) baya bi güldük kendilerini uyanık sanmalarına. bu yenge bizim nikaha gelmemişti ama onların nikahına istanbula gelmişlerdi maaile. Allah gösteriyor işte...
sen de dinlenebilmişsindir inşallah haftasonu canım.
selam canım ben tahmın ettım dınlendıgını ama yıne de merak ettım sesın cıkmasaydı yavas yavas telaslanacaktrım bugunç
ınsaallah canım cuma 81 goresın ben de bır ıkı gun ıcınde ac karnına 99, cuma da tok karnına 100 gorsem bayram edecegımmmmmm
kızlar merhaba merhabaaaa
dündendir giremedim ki şimdide geçmişi okuyamadım artık akşam evden okurum
dün çok kötü bir gündü benim için öyleki orucumu ağlayarak açtım ama o an Allahıma öyle bir içten dua ettim ki çok şükür duam kabul oldu
kızlar bu ramazan ayında ne kadar zor günler geçirdiğimi biliyorsunuz hepinizden dua bekliyorum
dün o sinirle diyeti bıraktım ben sinirlenice çok yiyorum böyle ne yediğimi bilmeden yedim de yedim durdum hiç su içmedimmm çünkü gözüme gelmiyordu hiç umrumda bile değildi diyet falan tabiki sporda yapmadım sonra aklım başıma iftarda geldi dayan dedim sabır dedim yediklerim için pişman değilim aten sadece tatlı olayını abartmıştım işte böyle kızlar
şimdi işyerindeyim çok şükür sorunumu çözdüm sayılır rabbim bu mübarek günde kimseyi çaresiz bırakmıyor defalarca şükürler olsun
esramda saolsun bugün yine başını ağırttım onun allah razı olsunnnn
şimdilik bu kadar akşam uzun uzun konuşuruz öpüyorum
Sağol canım, tahmin ettim merak edeceğinizi de uykudan alamadım kendimi. haftasonu 5er saatlik uykuyla geçince malesef böyle oldu.
İnşallah cumaya sen de görürsün 99u canım, çok güzel spor yapıyorsun maşallah. İnşallah alacaksın karşılığını