Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzum hoşgeldin
Aynen öle canım gelinsin ya kölesin insanlara göre benimde eltim yüzünden 2 gündür canım sıkkın rabbim şu mübarek günde dualarımı kabul etsin rabbim onu benden uzak tutsun inaşallah neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın

Kuzum her neye canın sıkıldıysa sıkma inşallah gelip geçecek hepsi Allahın izniyle ama birilerine sinirlenip kendine zarar verme sonuçta olan bizim sağlığımıza oluyo yani

ben hiç güllaç yapmadım güzel bi tarifin varsa yapayım

allahım yardımcın olsun inşallah güzel günler görürsün canım

güle güle kullan canım çok güzeller

dün gündü-z mesai vardı sıcak ve yoğun akşam yine annemde iftar ve teravi ve sahur sahur sonrası küçük oğlum hastalandı kusmakla sabahı etti..saat 7 de uyudu ee ben mesaiye 2 saat uyku işle başım agrıdı ..mesai sonrası anneme uğradım.bahçe suladım ikindi namazı derken eve gidiyorum biraz uzanayım dedim akşama hastanenin iftarı var oraya gidececiz .sonra teravi ve yine annemde kalma yarına gelirim belki herkese iyi iftarlar ben bu gidişle ancak cumaya gelirim buralara ..

herkesler kaçak hu huuu nerdesiniiiz

papatyacım Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallahhh onlara
ekmeğe gelince bende senin gibiydim birden kestim hiç yemedim
ama kızlar hiç olmassa sabahları kepek ekmeği olarak yemek lazım diyolar
bi dene istersen sadece sabah 2 dilim kepek yemeye çalış belkim olur cnm

selam millet......
bizim bugünle birlikte 3gündür netimiz yoktu, daha yeni geldi, saniyelik gelip gidiyodu arada bir, o saniyelik arada birlerde de nete girmek zaten mümkün olmuyodu.
teknik bi hataymış, ama baya uğraştı operatörler cidden.....
neyse bakalım yapıldı ya....
3-4 kere aradık arıza var ne oldu yapılmadı mı hala diye hep; onlarda hep uğraşıyoruz dediler, sonunda çözdüler şükür ne sorunuysa artık
dün gece bi ara buraya telden giriyim dedim ama yazamadım, çünkü bizim site baya kapsamlı olunca vede benim telin hızıda çok yüksek olmayınca buraya yazmam hatta düzgün bi şekilde okuyabilmem bile mümkün olmadı burayı......
olmayıncada çıktım zaten.
telden yazamayıncada nothigggg abla geldi hatta aklıma:)))
notihggg ablacım öpüyorum bu arada seni
bende teldeki netimi ezan saatleri, sonra bazı ufak şeylere bakmak için falan kullanıyordum sadece, kk falan olmuyo yani hiç.
neyse gözüm artık nete iyi girebilen daha hızlı telefonlardaDD
nokialumiaa falan olabilir mesela
böyle işte canlarım.......

bugün eşim bi iş yerindeki iftar yemeğine davetli, bu akşam evde yemicek, oyüzden bugün daha rahatım, zaten dün biraz üşütmüşüm her yerim ağrıyo, halsizim, ateşim falan var bugün, halimde böyle olunca iyi oldu bana eşimin bugün iftara gitmesi.

şuan artık herkesler iftar telaşındadır.........
kolay gele kızlar.....

inşallahh cnmcım bu hafta epey bi kaçırdım ama bugun iyi gidiyorum akşama ya yürüyüş ya da dans edicem
durmaak yook aynen tam gaz dvm esracım

topralıcazzz çünkü biz kendimize inanıyoruz ben inanıyorum kendime evet arada bir benimde mpdum düşüyor ama burası bunun için var zaten hemen birileri yardımcı oluyor ve toparlanıyorsun çnümüzde uzun bir zaman var ama sabırlı olmalısın çünkü sonuç mükemmel olacak tam da istedğimiz gibi

a.s cnm hoşgeldin merak etmiştim seni neyseki yazdın
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine yat dinlen hazır eşinde yokken

inşallahh cnm benim inşş evet arada geliyolar yemeğe başlıyoruz ama bu yedim bitti bidaha olmaz anlamına gelmiyo
en azından bunun bilincindeyiz yesekde arada kaçırsak da telafi etmek önemli bunuda yapıyoruz çok şükür
dün bugun güzel gdiyorum dün dans ettim bugunde yürüyüş yapcaz böyle böyle gitcek kilolar

a.s cnm hoşgeldin merak etmiştim seni neyseki yazdın
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine yat dinlen hazır eşinde yokken

hoşbuldum canım, çok sağolasın:)

geçmiş olsun içinde çok teşekkürler canım....
akşama kadar genelde uzandım zaten, iyi geldi uzanmak dinlenmek gerçekten canım.

sen nasılsın görüşmeyeli tatlım?

Filizimmm benimde erkek kardeşim yok ve bir tane de ablam var aynı şehirde değiliz ama hergün konuşuruz muhakkak Senin de söylediğin gibi herkesten bir şey öğreniyorum .26 yaşındayım ve bugüne kadar hiç bir arkadaşım bana böyle sizin gibi öğretici davranmadı.Bak yine bana bir sürü şey yazmışsın .Ben bugün gidip kayısımı aldım mesela .Zaten yoğurt bolca tüketiyorum .Hazır çorba bu sene hiç pişmedi.Pişirttirmiyorum geçen senelerde mutlaka yapılırdı mutfakta ama bu sene yok.Anneme bugün de mercimek çorbası yaptırdım mesela.Suyumu da senin her seferinde söylemende iki buçuk litreye çıkarttım.İçiyorum kendimi zorluyorum.Faydasını tabiki görüyorum.Protein konusunda yazıklarını da mutlaka dikkate alıcam.

Senin kilondan o kadar eminim ki .Senin azmin yeter canım .Görürsün bak cuma günü eksileri.Ben güveniyorum sana.Kışa yedileri görüceksin .Yaza ise tam formda gireceksin.Elbiseler jeanler hepsi seni bekliyor .Sadece biraz sabır lazım uzun bir süreç ya...

Zaman hepimize huzur mutluluk sağlık iman bereket ve bol eksi getirsin inşallah

selamun aleyküm kızlaarr alıntılarım vardı ama gitmiş bende toptan hepinizin sağlık ,mutluluk,güzellikler, ve bol eksiler görmenizi diliyorum.
bugün iftara gidiyorum. yarında kısmet olursa köye gidicem belki dönerim, belki pazartesiye kadar dönemem. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

ben iyiyim cnm çok şükür evde koşturmaca afacanla geçiyor günlerim
azevelde fırına patlıcan attım salatasını yapcam kuru fasulye pilav ayran patlıcan salatası şeklinde menü hazırladım
afiyetlen yiycük inşallah tabi ben sadece fasulye ve patlıcanı yiycem ayranda içerim ama pilav yemiycem

Esracımmm kıyamam ben sana ne de çok yorulmuşsun.Misafirlerinde yardım etmemiş.Ne kadar ayıp...Ben nereye gidersem gideyim mümkün değil yerimde oturamam atarım kendimi mutfağa.Yıkarım toplarım siler süpürüp otururum.Çünkü aksi hali ben rahatsız eder ama gel gör ki benim bir teyzem var misafirliğe gittiğinde kızlarının iş yapmasına izin vermiyor onları dürtüyor oturun diye ...Nasıl sinir oluyorum ayrıca bence itici bi durum ne olacak eline mi yapışır ?? Amannn neyse gitmişler yaa sen de dikkat et kendine oruç oruç fazla yormasaydın keşke...Artık bol bol dinlen..Eşinin kardeşi de alemmiş hani gece o saatte çay daveti de ne ?? Hey Allanım yaa Neyse benim canım arkadaşım sen boşver Eline koluna emeğine sağlık emi

Meyracımm koç burcu en çok anlaştığım burçlardann ben de burçlara meraklıyım ama bu ara burca bakacak vakit mi var ben de

evet tatlım koç yay çok uyumludur zaten:)

kizlar kayinpeder vefat etti 

Allah rahmet eylesin....
başınız sağolsun canım.....

tamam canım, teşekkürler.
ayrıca; yooo niye rahatsızlık veresinki, her zaman beklerim şahsen ben kendi adıma:)

tamam tatlım......

ayrıca çok geçmiş olsun canım benim......
üşütmüşsündürde belki ondan böyle geçmiştir rgl dönemin canım
bu ay benimkide ağrılı geçti malesef e ne olcak üşütüyorum; hava sıcak diye sabaha kadar pencereler açık oturuyoruz, soğuk yiyip içiyoruz.....

öpüyorum tatlım seniiiii

Eki Görüntüle 756330 Eki Görüntüle 756331 Eki Görüntüle 756335

netten alıntı yaptımm bunların aynısı aldıklarımm inşşallah güzel olurr

güle güle kullan canımcım.....

çok güzeller gerçekten.....

biliyomusun bahçeli bi evim olursa; bahçeme bu tarzda ahşap masa ve ahşap koltuklar almak hep hayalimdir benim:))))))
hatta birde ahşap salıncak şeklindeki uzun koltuklardan almak:)))
havuzuda olsa fena olmaz dermişim

salıncak şöyle bişey mesela benim hayalimdeki;

eşinin doğum günü kutlu olsun bitanem......
eşinle birlikte daha nice mutlu yıllara inşaallah canım....

Teşekkür ederim esramm Zaten bu zamanları Rabbime duanın yanında ailem ve sizin gibi çok değerli dostlarım sayesinde atlatıyorum.Aminn güzel dualrın için .Rabbim seni bir ömür boyu mutlu eder inşallah ...Yardımların için ayrıca teşekkür ederim.
Bende seni kocamannnn öpüyorummmmm

ben hiç güllaç yapmadım güzel bi tarifin varsa yapayım
Eminecim paketin üstündeki tarife göre yapıyorum sadece nevincimin verdiği püf noktası olarak şeker miktarını azaltıyorum mesela 250 gr ilk güllaçlara 3 bardak şeker yazıyor ben 2.5 bardaktan daha az şeker katıyorum süt de ne sıcak ne soğuk olacak bir de sütü sütçüden alıyorum daha lezzetli oluyor haa azcık da gülsuyu damlatıyorum bol da ceviz
oh oh kız evladın sefasını sürüyorsun maşşallah
Bu sene epey faydaları dokunuyor valla şükür
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun sana da meyracım eşin de yokmuş dinlen iyice canım
Bugün eşim küçük kızımın uzun süredir istediği lumıasını aldı daha iyisi senin olsun inşallah canım
Ben artık sofrayı hazırlayım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…