Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar döndüm ben :KK16:

dün öğleden sonra gitti misafirler, ben o kadar yorulmuşum ki dünden beri aralıklarla 12 saat falan uyumuşumdur. şükür bugün daha iyiyim. ev batmış halde, bugün biraz ilgileneyim. iftardan sonra kalanını yaparım inşallah.

herkes iyidir umarım, geçmişe bakamam artık. misafirler varken yediklerime çok dikkat edemedim. kilom sabah 83 oluyor, akşama doğru 82,5. inşallah cumaya kadar 81i görürüm.

hepinizi öpüyorum şimdilik, yine uğrarım artık :KK16:
Kuzum hoşgeldin
Aynen öle canım gelinsin ya kölesin insanlara göre benimde eltim yüzünden 2 gündür canım sıkkın rabbim şu mübarek günde dualarımı kabul etsin rabbim onu benden uzak tutsun inaşallah neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın :KK34::KK34::KK34:
kızlar merhaba merhabaaaa

dündendir giremedim ki şimdide geçmişi okuyamadım artık akşam evden okurum

dün çok kötü bir gündü benim için öyleki orucumu ağlayarak açtım ama o an Allahıma öyle bir içten dua ettim ki çok şükür duam kabul oldu :KK52::KK52:

kızlar bu ramazan ayında ne kadar zor günler geçirdiğimi biliyorsunuz hepinizden dua bekliyorum:KK16::KK16:

dün o sinirle diyeti bıraktım ben sinirlenice çok yiyorum böyle ne yediğimi bilmeden yedim de yedim durdum hiç su içmedimmm çünkü gözüme gelmiyordu hiç umrumda bile değildi diyet falan tabiki sporda yapmadım sonra aklım başıma iftarda geldi dayan dedim sabır dedim yediklerim için pişman değilim aten sadece tatlı olayını abartmıştım işte böyle kızlar

şimdi işyerindeyim çok şükür sorunumu çözdüm sayılır rabbim bu mübarek günde kimseyi çaresiz bırakmıyor defalarca şükürler olsun
esramda saolsun bugün yine başını ağırttım onun allah razı olsunnnn:KK19::KK19:

şimdilik bu kadar akşam uzun uzun konuşuruz öpüyorum :KK54::KK54::KK54:

Kuzum her neye canın sıkıldıysa sıkma inşallah gelip geçecek hepsi Allahın izniyle ama birilerine sinirlenip kendine zarar verme sonuçta olan bizim sağlığımıza oluyo yani :KK16::KK16::KK16:

herkes ütü yapmış bugün benim de var ama ihtiyaç oldukça parça parça yapıyorum toplu yapamam bu sıcakta
ben de bugün taze fasülye yaptım sütçüden aldım geçenki yenmemişti yapmayacaktım ama kızım başka yemek yapmazsan yeriz dedi yaptım ben de
çorba hazır çorba yaptı büyük kızım bir de makarna canı istemiş
dünkü yaptığım güllaç bitti biraz kardeşime de yollamıştım bugün tekrar yaptım istek üzerine ailede herkesin yediği nadir tatlılardan

ben hiç güllaç yapmadım güzel bi tarifin varsa yapayım

kızlar merhaba merhabaaaa

dündendir giremedim ki şimdide geçmişi okuyamadım artık akşam evden okurum

dün çok kötü bir gündü benim için öyleki orucumu ağlayarak açtım ama o an Allahıma öyle bir içten dua ettim ki çok şükür duam kabul oldu :KK52::KK52:

kızlar bu ramazan ayında ne kadar zor günler geçirdiğimi biliyorsunuz hepinizden dua bekliyorum:KK16::KK16:

dün o sinirle diyeti bıraktım ben sinirlenice çok yiyorum böyle ne yediğimi bilmeden yedim de yedim durdum hiç su içmedimmm çünkü gözüme gelmiyordu hiç umrumda bile değildi diyet falan tabiki sporda yapmadım sonra aklım başıma iftarda geldi dayan dedim sabır dedim yediklerim için pişman değilim aten sadece tatlı olayını abartmıştım işte böyle kızlar

şimdi işyerindeyim çok şükür sorunumu çözdüm sayılır rabbim bu mübarek günde kimseyi çaresiz bırakmıyor defalarca şükürler olsun
esramda saolsun bugün yine başını ağırttım onun allah razı olsunnnn:KK19::KK19:

şimdilik bu kadar akşam uzun uzun konuşuruz öpüyorum :KK54::KK54::KK54:
allahım yardımcın olsun inşallah güzel günler görürsün canım

evin balkonuda geniş oradada kullanırım diye düşündüm masa açılıp kapanan türden sandalye sonra alırım helebi gelsinde odanın durumuna göre onun için tabure aldım 2 tene evin içindede tam cam önünde duracak zatii aman ne bilem deşik olsun istedimm eşime diyoomm çıkarken lise yıllarında banklarda otururduk ya hepp anılar canlansın istedimm
adam bakıyo suratıma kadın oruç oruç kafayı yedi der gibi:))))))))

hoş şimdi ikimiz bi banka sığarmıyız bilmem

güle güle kullan canım çok güzeller

dün gündü-z mesai vardı sıcak ve yoğun akşam yine annemde iftar ve teravi ve sahur sahur sonrası küçük oğlum hastalandı kusmakla sabahı etti..saat 7 de uyudu ee ben mesaiye 2 saat uyku işle başım agrıdı ..mesai sonrası anneme uğradım.bahçe suladım ikindi namazı derken eve gidiyorum biraz uzanayım dedim akşama hastanenin iftarı var oraya gidececiz .sonra teravi ve yine annemde kalma yarına gelirim belki herkese iyi iftarlar ben bu gidişle ancak cumaya gelirim buralara ..:KK5::KK5::KK5:

herkesler kaçak hu huuu nerdesiniiiz :KK3::KK3:

papatyacım Allah bağışlasın kuzucuklarını maşallahhh onlara :nazar::nazar:
ekmeğe gelince bende senin gibiydim birden kestim hiç yemedim
ama kızlar hiç olmassa sabahları kepek ekmeği olarak yemek lazım diyolar
bi dene istersen sadece sabah 2 dilim kepek yemeye çalış belkim olur cnm :KK16:

selam millet......
bizim bugünle birlikte 3gündür netimiz yoktu, daha yeni geldi, saniyelik gelip gidiyodu arada bir, o saniyelik arada birlerde de nete girmek zaten mümkün olmuyodu.
teknik bi hataymış, ama baya uğraştı operatörler cidden.....
neyse bakalım yapıldı ya....
3-4 kere aradık arıza var ne oldu yapılmadı mı hala diye hep; onlarda hep uğraşıyoruz dediler, sonunda çözdüler şükür ne sorunuysa artık:KK70::nazar:
dün gece bi ara buraya telden giriyim dedim ama yazamadım, çünkü bizim site baya kapsamlı olunca vede benim telin hızıda çok yüksek olmayınca buraya yazmam hatta düzgün bi şekilde okuyabilmem bile mümkün olmadı burayı......
olmayıncada çıktım zaten.
telden yazamayıncada nothigggg abla geldi hatta aklıma:)))
notihggg ablacım öpüyorum bu arada seni:KK54:
bende teldeki netimi ezan saatleri, sonra bazı ufak şeylere bakmak için falan kullanıyordum sadece, kk falan olmuyo yani hiç.
neyse gözüm artık nete iyi girebilen daha hızlı telefonlarda:KK70:DD
nokialumiaa falan olabilir mesela:KK70:
böyle işte canlarım.......

bugün eşim bi iş yerindeki iftar yemeğine davetli, bu akşam evde yemicek, oyüzden bugün daha rahatım, zaten dün biraz üşütmüşüm her yerim ağrıyo, halsizim, ateşim falan var bugün, halimde böyle olunca iyi oldu bana eşimin bugün iftara gitmesi.

şuan artık herkesler iftar telaşındadır.........
kolay gele kızlar.....

inşallahh cnmcım bu hafta epey bi kaçırdım ama bugun iyi gidiyorum akşama ya yürüyüş ya da dans edicem
durmaak yook aynen tam gaz dvm esracım :KK8::KK8::KK16:

topralıcazzz çünkü biz kendimize inanıyoruz ben inanıyorum kendime evet arada bir benimde mpdum düşüyor ama burası bunun için var zaten hemen birileri yardımcı oluyor ve toparlanıyorsun çnümüzde uzun bir zaman var ama sabırlı olmalısın çünkü sonuç mükemmel olacak tam da istedğimiz gibi :KK16::KK16:

selam millet......
bizim bugünle birlikte 3gündür netimiz yoktu, daha yeni geldi, saniyelik gelip gidiyodu arada bir, o saniyelik arada birlerde de nete girmek zaten mümkün olmuyodu.
3-4 kere aradık arıza var ne oldu yapılmadı mı hala diye hep; onlarda hep uğraşıyoruz dediler, sonunda çözdüler şükür ne sorunuysa artık:KK70::nazar:
dün gece bi ara buraya telden giriyim dedim ama yazamadım, çünkü bizim site baya kapsamlı olunca vede benim telin hızıda çok yüksek olmayınca buraya yazmam hatta düzgün bi şekilde okuyabilmem bile mümkün olmadı burayı......
bende teldeki netimi ezan saatleri, sonra bazı ufak şeylere bakmak için falan kullanıyordum sadece, kk falan olmuyo yani hiç.

bugün eşim bi iş yerindeki iftar yemeğine davetli, bu akşam evde yemicek, oyüzden bugün daha rahatım, zaten dün biraz üşütmüşüm her yerim ağrıyo, halsizim, ateşim falan var bugün, halimde böyle olunca iyi oldu bana eşimin bugün iftara gitmesi.

kolay gele kızlar.....

a.s cnm hoşgeldin merak etmiştim seni neyseki yazdın :KK3:
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine yat dinlen hazır eşinde yokken :KK34::KK54:

topralıcazzz çünkü biz kendimize inanıyoruz ben inanıyorum kendime evet arada bir benimde mpdum düşüyor ama burası bunun için var zaten hemen birileri yardımcı oluyor ve toparlanıyorsun çnümüzde uzun bir zaman var ama sabırlı olmalısın çünkü sonuç mükemmel olacak tam da istedğimiz gibi :KK16::KK16:

inşallahh cnm benim inşş :KK16::KK16::KK16: evet arada geliyolar yemeğe başlıyoruz ama bu yedim bitti bidaha olmaz anlamına gelmiyo
en azından bunun bilincindeyiz yesekde arada kaçırsak da telafi etmek önemli bunuda yapıyoruz çok şükür
dün bugun güzel gdiyorum dün dans ettim bugunde yürüyüş yapcaz böyle böyle gitcek kilolar :KK16::KK54:

a.s cnm hoşgeldin merak etmiştim seni neyseki yazdın :KK3:
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine yat dinlen hazır eşinde yokken :KK34::KK54:

hoşbuldum canım, çok sağolasın:):KK19:

geçmiş olsun içinde çok teşekkürler canım....
akşama kadar genelde uzandım zaten, iyi geldi uzanmak dinlenmek gerçekten canım.

sen nasılsın görüşmeyeli tatlım?

esracıgım kızkardesım yok arkadaslarımda da annemın tutuculugundan dolayı sıkı fıkı olamadım yanı sık sık gorusmeler olmadı ardından ben ıs hayatına hepsınden erken atıldım okul olarak dısarda olan bendım evlılık olarak da erken benım oldu oyuzden kopmalar oldu anlayacagın ben hep tektım zaten tek olmasaydım boyle olmazdı hıcbırsey ama gecen yaz bırı ıle tanıstım sonrasında baska guzel ınsanlar. herkesten bırseyler ogrendım destek aldım dostluk oldu kendı topıgımde duygusum var can yoldasım her aksam benım kılomu bekleyen cok baska bır dost. benden daha kucuk ama abla resmen bana. oyuzden ınsaallah ben de sana ya da baskalarına aynı enerjıyı elektrıgı verebılırsem ne mutlu bana. ben konusurum sıcak kanlıyımdır ama herkes ıle aynı tutmaz elektrıgım benım de sana kanım kaynadı bır de bu donemde senı tamamen mesgul edelım ıstıyorum ustune dusmemdekı sepeplerden bırı de bu. normal hayatında, cevrendekı ınsanlar az da olsa buradakı sohbet sayesınde dıyet ve spor planlama derlen uzaklasman.

gelırdın ya acmazmıydım kapı mı acardım elbet. kafa dengı arkadas, komsu okadar lazım kı bana bılsen.

ınsaallah canım cuma gorurum bugun de cızelgedekı ıle aynı rakam cıktım ben zor verırım bılıyorsun ramazan ılk etkısı gecen hafta kendını gostermıs olabılır bundan sonra daha agır olabılır belkı. kısmet bakalım

sen de ıyı kı varsın guzel ınsanlar guzel kalpler olmasa ınsan ıyılık yaptıgını anlayamaz kı, faydam oluyorsa ne mutlu bana. bu bır zıncır olmalı zaten, bızler kurtuluyoruz ama baskalarını da aydınlatmak kurtarmak lazım

esra yatıncaya kadar 2.5 lt su ıcmeye calıs muhakkak

yemege corba ıle basla. yogurt corbası olur mercımek coırbası olur market urunlerınden uzak duruyoruz ev yapımı corba.

bol yogurt, salatalık, kayısı kesınlıkle faydalı olur

kuru kayısının kalorısı daha dusuk tazeye gore. ama taze de daha posalı oyuzden daha tok tutucu ozellıgı olur. sen bazen kuru kayısı ye bazen taze ye.

et ve yumurta konusunda dert etme bol proteın lazım. yanında bol yesıllık yersen super dengelemıs olursun ıftarı da sahuru da. ama şöyle yap bır gun et ye bır gun sebze. arka arkaya et yeme mesela.

bızım kılocuklar az degıl esra. oyuzden 7-8 kılonun farkedılmesı de zor oluyor ama sen buna takılma sımdı. daha bır ay oldu. bak kışa kadar sen 80 olursun ben sana dıyeyım. ve yaza 60-55. oyuzdensen hedefe odaklan. kendın farkedıyorsun herkes de farkedecek zamanla hıc merak etme
Filizimmm benimde erkek kardeşim yok ve bir tane de ablam var aynı şehirde değiliz ama hergün konuşuruz muhakkak :KK34: Senin de söylediğin gibi herkesten bir şey öğreniyorum .26 yaşındayım ve bugüne kadar hiç bir arkadaşım bana böyle sizin gibi öğretici davranmadı.Bak yine bana bir sürü şey yazmışsın .Ben bugün gidip kayısımı aldım mesela .Zaten yoğurt bolca tüketiyorum .Hazır çorba bu sene hiç pişmedi.Pişirttirmiyorum geçen senelerde mutlaka yapılırdı mutfakta ama bu sene yok.Anneme bugün de mercimek çorbası yaptırdım mesela.Suyumu da senin her seferinde söylemende iki buçuk litreye çıkarttım.İçiyorum kendimi zorluyorum.Faydasını tabiki görüyorum.Protein konusunda yazıklarını da mutlaka dikkate alıcam.

Senin kilondan o kadar eminim ki .Senin azmin yeter canım .Görürsün bak cuma günü eksileri.Ben güveniyorum sana.Kışa yedileri görüceksin .Yaza ise tam formda gireceksin.Elbiseler jeanler hepsi seni bekliyor .Sadece biraz sabır lazım uzun bir süreç ya...

Zaman hepimize huzur mutluluk sağlık iman bereket ve bol eksi getirsin inşallah :KK54::KK54:

selamun aleyküm kızlaarr alıntılarım vardı ama gitmiş bende toptan hepinizin sağlık ,mutluluk,güzellikler, ve bol eksiler görmenizi diliyorum.
bugün iftara gidiyorum. yarında kısmet olursa köye gidicem belki dönerim, belki pazartesiye kadar dönemem. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

hoşbuldum canım, çok sağolasın:):KK19:

geçmiş olsun içinde çok teşekkürler canım....
akşama kadar genelde uzandım zaten, iyi geldi uzanmak dinlenmek gerçekten canım.

sen nasılsın görüşmeyeli tatlım?

ben iyiyim cnm çok şükür evde koşturmaca afacanla geçiyor günlerim:emir_bebek::KK55:
azevelde fırına patlıcan attım salatasını yapcam kuru fasulye pilav ayran patlıcan salatası şeklinde menü hazırladım
afiyetlen yiycük inşallah :KK16::KK56: tabi ben sadece fasulye ve patlıcanı yiycem ayranda içerim ama pilav yemiycem :KK19:

enem ne yorulmak Nevincim, adın gelin olunca kimse bi şeye karışmıyor eğitimin, sosyokültürel durumun ne olursa olsun. mübarek günlere dua etsinler, bi daha kabul etmem mümkün değil böyle misafir. tek başına kur kaldır, yıka diz canım çıktı. bi de içim de rahat etmiyor yapmayınca, neyse geldi geçti. eşimin amcasının eşi benden 8 yaş büyük, 20,18 yaşında da kızları var bi de küçük oğlu. hepsinin çaylarını ben doldurdum, sofralarını ben kurdum... zorlarına da gitmiyor insanların, ben de bunu anlamıyorum. işte herkesin misafirliği ev sahipliği gibi oluyor...

bu arada cumartesi akşam geldiler bize. eşimin kardeşi gittiklerini umarak sanırım pazar günü gece 12ye doğru çaya davet etmek için aradı :) baya bi güldük kendilerini uyanık sanmalarına. bu yenge bizim nikaha gelmemişti ama onların nikahına istanbula gelmişlerdi maaile. Allah gösteriyor işte...

sen de dinlenebilmişsindir inşallah haftasonu canım.

Esracımmm kıyamam ben sana ne de çok yorulmuşsun.Misafirlerinde yardım etmemiş.Ne kadar ayıp...Ben nereye gidersem gideyim mümkün değil yerimde oturamam atarım kendimi mutfağa.Yıkarım toplarım siler süpürüp otururum.Çünkü aksi hali ben rahatsız eder ama gel gör ki benim bir teyzem var misafirliğe gittiğinde kızlarının iş yapmasına izin vermiyor onları dürtüyor oturun diye ...Nasıl sinir oluyorum ayrıca bence itici bi durum ne olacak eline mi yapışır ?? Amannn neyse gitmişler yaa sen de dikkat et kendine oruç oruç fazla yormasaydın keşke...Artık bol bol dinlen..Eşinin kardeşi de alemmiş hani gece o saatte çay daveti de ne ?? Hey Allanım yaa Neyse benim canım arkadaşım sen boşver Eline koluna emeğine sağlık emi

Meyracımm koç burcu en çok anlaştığım burçlardann :KK19::KK19::KK19::KK16:ben de burçlara meraklıyım ama bu ara burca bakacak vakit mi var ben de :KK9:

evet tatlım koç yay çok uyumludur zaten:)
:KK16::KK16::KK16:

kizlar kayinpeder vefat etti 

Allah rahmet eylesin....
başınız sağolsun canım.....

meyra teşekkürederim. yazdıklarını ve mesajını gördüm. motivasyonunu artırdığıma sevindim.
ne zaman istersen hep buralardayım. yeşilçaya gelince evet içtim. günde iki fincan. ama hani şu liptonun 5 i bir arada çayları varya bim 'de satılan. işte ben onlardan içtim canım.

günaydın kızlar bu arada.
böyle zaman zaman giriyorum ama umarım rahatsızyık vermiyorum.

tamam canım, teşekkürler.
ayrıca; yooo niye rahatsızlık veresinki, her zaman beklerim şahsen ben kendi adıma:):KK16::KK16:

Kızlar selamlar. Geçmişi okuyamadım yoğunum biraz.
Regl oldum dün, baya midem bulanıyor, sancım da çok... Ne yediysem çıkardım, iştahım da çok açık maşallah :KK50:
Reglden sonra bomba gibi dönücem, gidicek bütüün artılar.
İnşallah iyisinizdir hepiniz. Geliyorum en kısa zamanda yoğunlukları atıp :KK9:
Sizleri çok özledim! :KK19::KK19:

tamam tatlım......

ayrıca çok geçmiş olsun canım benim......
üşütmüşsündürde belki ondan böyle geçmiştir rgl dönemin canım:KK43:
bu ay benimkide ağrılı geçti malesef:KK43: e ne olcak üşütüyorum; hava sıcak diye sabaha kadar pencereler açık oturuyoruz, soğuk yiyip içiyoruz.....

öpüyorum tatlım seniiiii:KK54::KK54::KK54:

Eki Görüntüle 756330 Eki Görüntüle 756331 Eki Görüntüle 756335

netten alıntı yaptımm bunların aynısı aldıklarımm inşşallah güzel olurr

güle güle kullan canımcım.....

çok güzeller gerçekten.....

biliyomusun bahçeli bi evim olursa; bahçeme bu tarzda ahşap masa ve ahşap koltuklar almak hep hayalimdir benim:))))))
hatta birde ahşap salıncak şeklindeki uzun koltuklardan almak:)))
havuzuda olsa fena olmaz dermişim:KK70:

salıncak şöyle bişey mesela benim hayalimdeki;
$images.jpg

günaydın canlar...

bugün çok sıcak yaf sabah sabah yandım otobüste birde trafik olunca hiç çekilmiyor...dün eşimin doğum günüydü Oruçlu olmadığım için istediğim hediyeyi rahatça gezip aldım...

bugünde eltimgilleri çağırayım iftara...

ne yapıcama karar veremedim henüz...düşünmedeyim...

Esoşum nerdesin çok yoruldun demi pestilin çıktı..

Aynurcum gitmiştir inşallah...

Nursena ve Zeynep aldıklarınızı güle güle kullanın ağız tadıyla...

şimdilik gittim...:KK16:

eşinin doğum günü kutlu olsun bitanem......
eşinle birlikte daha nice mutlu yıllara inşaallah canım....

kuzum sıkılma hiç, inşallah bu günler de geçecek. inşallah bugün zor da olsa bu kararı verip uygulayacak gücü verdiğin için Allaha şükredeceğin günler de gelecektir. Allah yardımcın olsun, sen ondan başkasına kulluk etmedikçe zaten bi kapı açacaktır o sana.

baş ağrısı ne demek, konuştuğumuz gibi her zaman arayabilirsin çekinmeden. öpüyorum çok seni :KK16:

Teşekkür ederim esramm :KK34: Zaten bu zamanları Rabbime duanın yanında ailem ve sizin gibi çok değerli dostlarım sayesinde atlatıyorum.Aminn güzel dualrın için .Rabbim seni bir ömür boyu mutlu eder inşallah ...Yardımların için ayrıca teşekkür ederim.:KK19:
Bende seni kocamannnn öpüyorummmmm:KK54::KK54::KK54:

ben hiç güllaç yapmadım güzel bi tarifin varsa yapayım
Eminecim paketin üstündeki tarife göre yapıyorum sadece nevincimin verdiği püf noktası olarak şeker miktarını azaltıyorum mesela 250 gr ilk güllaçlara 3 bardak şeker yazıyor ben 2.5 bardaktan daha az şeker katıyorum süt de ne sıcak ne soğuk olacak bir de sütü sütçüden alıyorum daha lezzetli oluyor haa azcık da gülsuyu damlatıyorum bol da ceviz :KK56:
oh oh kız evladın sefasını sürüyorsun maşşallah
Bu sene epey faydaları dokunuyor valla şükür
dün gündü-z mesai vardı sıcak ve yoğun akşam yine annemde iftar ve teravi ve sahur sahur sonrası küçük oğlum hastalandı kusmakla sabahı etti..saat 7 de uyudu ee ben mesaiye 2 saat uyku işle başım agrıdı ..mesai sonrası anneme uğradım.bahçe suladım ikindi namazı derken eve gidiyorum biraz uzanayım dedim akşama hastanenin iftarı var oraya gidececiz .sonra teravi ve yine annemde kalma yarına gelirim belki herkese iyi iftarlar ben bu gidişle ancak cumaya gelirim buralara ..:KK5::KK5::KK5:
Geçmiş olsun canım
selam millet......

kolay gele kızlar.....

Geçmiş olsun sana da meyracım eşin de yokmuş dinlen iyice canım
Bugün eşim küçük kızımın uzun süredir istediği lumıasını aldı daha iyisi senin olsun inşallah canım:KK16:
Ben artık sofrayı hazırlayım görüşürüz:KK16:

X