Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy evet bende bayılırım mis kokulu yeni yıkanmış ve ütülü gıcır çarşaflaraa....ama lastikli çarşafları bahardan beri ütü yapmadan seriyom...sıcakta ütüye zaten tahammül edemiyom oyüzden sadece önemli olanları ütülüyom...:26:

demek 87 leri gördün hee....bu sıra bende 87 lerdeyim geçen haftaya kadar 88 89 gidip geliyodum 9 ları görcem diyede çok korkuyodum...çok şükür ramazanla beraber 87 lere geldim geri...artık 85 i görmek istiyommm...hani bişeyi kırk kere söyleyince oluyodu....

valla bu hafta ümitliyimm 86 oldum sanırım tatile gidince ya aslında tatildede hareket yüzdüm çokta yemedim ama düzensiz yeniyo saatler şaşıyo denizden gel duş al yemek faslı 9 u buluyo ondan sanırım bide suu çok az içtim insan kendi evinde olmayınca olmuyo arkadaş

ayy bide 15 gün sonra bidaha 20 gün tatil var kocayla bu sefer çok plan var gezecemiz artık gelince kurbana kadar sıkarım sanırımm o zamanda sen 80 olursunn

Son düzenleme:
annaamm nere gittinizz yawwww bacılarrr kendi kendime konuşup duruyom:)))))))))))
sahurada ne yapsamkiii börek istedi adm yufkada ladımm ama yapasım yokk aman yumurta haşlayımm gene ben en iyisimi acıktırmıyo en azından börek uğraştırıcı şimdi mis gibide kokar akşama kadar ssuuu suu diye belenirim artık

Eki Görüntüle 756330 Eki Görüntüle 756331 Eki Görüntüle 756335

netten alıntı yaptımm bunların aynısı aldıklarımm inşşallah güzel olurr

evett gayet sevimli duruyolar...bahçeli bir evin yada geniş balkonun olursa oralardada kullanabilirsin daha sonra....

aynen yaa....son bir aydır bol hareketli az yemekli bir hayatım var ama düzen yok bende ondan sanırım artı görüyorum hepp..ay bide yemeği kaçırsam ne olur halimm....

kızz ağzından bal akıyor ball...inşalah hep beraber görürüz 80 hatta 79 ları falan...bazen pes etmemekle beraber umudumu yitiriyo gibi oluyorum sonra motive etmeye çalışıyorum kendimi vs vs vs...

ay babam kalktı gidip sofrayı kuram gelirim gene...

evin balkonuda geniş oradada kullanırım diye düşündüm masa açılıp kapanan türden sandalye sonra alırım helebi gelsinde odanın durumuna göre onun için tabure aldım 2 tene evin içindede tam cam önünde duracak zatii aman ne bilem deşik olsun istedimm eşime diyoomm çıkarken lise yıllarında banklarda otururduk ya hepp anılar canlansın istedimm
adam bakıyo suratıma kadın oruç oruç kafayı yedi der gibi:))))))))

hoş şimdi ikimiz bi banka sığarmıyız bilmem

Son düzenleme:

sığarsızz sığarsızzzz...

selammmmmmmmm nasılsınız hatunlar? Allah hepimizin orucunu kabul etsin.aminnn. Nursenam ve Zeynebim eşyalarınızı güle güle ağız tadıyla kullanın inşallahh

bahçede çok daha güzel durur nursena. inşallah şöyle güzel bahçeli bir evin olur hemide kendi evin
ay ben yine alma moduna girmeye başlıyorum sanki daha önümüzde batram var bayramdan sonrada kumlaya gidicez orda hiç dikkat edemiyorum. ne öğün belli ne saat.kimisi gelip kimsi gidiyor. sürekli kurup kaldırıyorum. bayram sonu ankaradan ve almanyadan misafir gelme ihtimali var.ben bu yaz kilomu korusam öpüp başıma koycam vermeyi beklemiyorum.kışa veririm kısmetse şimdi koruma modundayım

gunaydın kızlar

acılısı ben yapayım yıne. herkese guzel bır gun dılıyorum.

menulerımı yazayım cıkarım.

kızlar buarada dun clutch esra hıc gırmedı degıl mı ? haberı olan var mı ? haftasonu cok yogun gecmıstı dun dınlendı mı acaba oyuzden mı gırmedı kı ?

aynur gıtmıs mı pekı ? aynurdan haberı olan var mı ?

iftardan once ıs cıkısı spor:

70 dk spor
eve yuruyerek varmadım arac ıle dondum esım de anahtar yoktu eve erken varmam gerektı

normalde 1 saat yapıyordum bu kez 70 dk ya vardı haftasonu dınlenmek ıse yaradı daha verımlı spor yaptım ama bugun nasıl olur bılmıyorum uykusuzum cunku.

70 dk spor ıcerık:

35 dk kosu bandında yuruyus ve bazen ara ara koşu
10 dk tempolu yuruyus
4 dk kosu 6,5
3 dk kosu 6,5
2 dk kosu 7
3 dk kosu 8
13 dk normal tempoda yuruyus

kelebek vb aletlerde kol hareketlerı calıstım. aletlerın ısımlerını bılmıyorum resımlerını de bulamadım ama şöyle anlatayım calıstıgım aletleri;

bır tanesıne kelebek denıyor kolları saga sola actıran bır alet.
bır tanesınde agırlık kaldırır gıbı kollardan tutuyorsunuz ve yukarıya kaldırıyorsunuz
bır tanesınde kurek cekerken gıbı ılerı gerı yapıyorsunuz karın da calısıyor bu sekılde.
bır tanesınde de uzanıp ayaklarınızı uzatıp, kol bolumunu kendınıze dogru cekıp bırakıyorsunuz yıne hem karın hem kollar calısıyor

100+100 durmadan toplam 200 twıst

50+50 mekık

tum hepsı 70 dk surdu.

ıftar:
ac karnına 2 lt su
1 hurma
bır kase mercımek corbası dunkunden ıcınde patates, un yok
3 kasık bulgur pılavı
3 kasık taze fasulye
5 kasık yogurt
ev lımonatası ıcınde maden suyu ve ekstra lımon vardı komsumdan aldım bır bardak
uc adet cıg kofte bol marul ıle
8-9 adet uzum

yatıncaya kadar bır bardak acık sekersız cay, 1,5 lt daha su ıctım.

ara ogun: 5-6 tatlı kasıgı dondurma

12 de yattım erken yatamadım yıne.

3:3,30 arası sahur

iki hurma
bır kase mercımek corbasını esımle paylastık
bır bardak süt
yarım domates
yarım salatalık
8-9 adet dut
4 adet kuru kayısı
yarım nektarin
dort adet zeytın

1,5 lt su ve kapanış.

4 te uyudum, 6 bucukta uyandım

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum rabbim oruçlsrınızı kabul etsin
Benimmmmm uykuuuuuummmmm vaarrrrrrrrrrrrrr

Ablacım güle güle kullan eşyalarını bence çok hoş duruyolar rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Kuzum sende güle güle kullan yeni yatağınızı
merhaba 94 kiloyum bu guruba nasıl katılabilirim

Hoşgeldin katıldın bile aramıza azmin daim gazan mübarek olsun ama bi tanıt bize kendini nesin ne değilsin

Esram misafirlerin gitmedimi hala arada bi ceeee yap merak ediyoruz seni

günaydın canlar...

bugün çok sıcak yaf sabah sabah yandım otobüste birde trafik olunca hiç çekilmiyor...dün eşimin doğum günüydü Oruçlu olmadığım için istediğim hediyeyi rahatça gezip aldım...

bugünde eltimgilleri çağırayım iftara...

ne yapıcama karar veremedim henüz...düşünmedeyim...

Esoşum nerdesin çok yoruldun demi pestilin çıktı..

Aynurcum gitmiştir inşallah...

Nursena ve Zeynep aldıklarınızı güle güle kullanın ağız tadıyla...

şimdilik gittim...

kusura bakma ben seni hatırlayamadım biraz dikatsizimdir
pıhtılaşma problemim yoktu başka yerdendir belki
bebeğin hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah
çok iyi etmişsin erkenden dikkat etmeye başlamakla vermesende almassın ben doğum yaptıktan sonra 6 kilo aldım almayada devam ediyorum bakalım ne zaman dur diyebileceğim ama buraya gelip giderken gelip giderken başlayacam inşallah

selammmmmmmmm nasılsınız hatunlar? Allah hepimizin orucunu kabul etsin.aminnn. Nursenam ve Zeynebim eşyalarınızı güle güle ağız tadıyla kullanın inşallahh
aminn teşekkürederiz
aman inşallah dafiii zor biraz ama kısmet tabii
kendi evim olursaa boydan boya dolap yaptırcamm özellikle ayakkabılık
çocuklar olunca eşyalar çoğalıyoo her şeyin pratiğini almak zorunda kalıyorumm
çoğu şeyi atıyorummm anı diye saklayamıyorum bileee bi ev küçük bi ev büyükk
çok şık masalar beğendim ama eşim gözüme bakıyo kendi evimiz olunca tatlımm
hep erteliyoruzz malesef allah canımızı sağ etsin sağlık sıhat versinde olur inşallahh

merhaba 94 kiloyum bu guruba nasıl katılabilirim
hoşşş geldinnnnnn kendini tanıtarak başlaya bilirsinn kaç yaşındasınn nerden katılıyosun gibi inşallah verirsin sende kilo

41 kere maşşallah koyuyorum başka bişey demiyorumm sporr için bravo

allah uzun ömür versin eşinee

kolay gelsinn
kanaması durdumu eltinn

Canım eşinin doğum günü kutlu olsun sevdikleriyle birlikte nice güzel senelere
Bugün tartı beni ağlattı... 23 yaşındayım, 96 kiloyum...
Şimdi ağlama zamanı değil hemen toparlan ve biran önce sağlıklı beslenerek ve sporla bu işi çözmeye çalış burası senin için bi şans çünkü hemen hemen hepimiz aynı kilolardayız ve birbirimize destek olmak için burdayız seninde gazan mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…