aman yeni yataktada ne güzel yatılır çok severim yeni serilmiş çarşafı yastığıı
helede misafirliğe gittimmi en temiziz en özeli serilir yaaa ohh ütütlü ütüüü
ne yalan söleyim çocuklardan fırsat bulup bazan hatta çoğu zaman ütüemeden seriyom lastikli olunca çarşaf eee bide ben 87 kilo oluncana sabaha ütülü gibim oluverioo:)))
ayyy evet bende bayılırım mis kokulu yeni yıkanmış ve ütülü gıcır çarşaflaraa.... ama lastikli çarşafları bahardan beri ütü yapmadan seriyom...sıcakta ütüye zaten tahammül edemiyom oyüzden sadece önemli olanları ütülüyom...:26:
demek 87 leri gördün hee....bu sıra bende 87 lerdeyim geçen haftaya kadar 88 89 gidip geliyodum 9 ları görcem diyede çok korkuyodum...çok şükür ramazanla beraber 87 lere geldim geri...artık 85 i görmek istiyommm...hani bişeyi kırk kere söyleyince oluyodu....
Eki Görüntüle 756330 Eki Görüntüle 756331 Eki Görüntüle 756335
netten alıntı yaptımm bunların aynısı aldıklarımm inşşallah güzel olurr
valla bu hafta ümitliyimm 86 oldum sanırım tatile gidince ya aslında tatildede hareket yüzdüm çokta yemedim ama düzensiz yeniyo saatler şaşıyo denizden gel duş al yemek faslı 9 u buluyo ondan sanırım bide suu çok az içtim insan kendi evinde olmayınca olmuyo arkadaş
ayy bide 15 gün sonra bidaha 20 gün tatil var kocayla bu sefer çok plan var gezecemiz artık gelince kurbana kadar sıkarım sanırımm o zamanda sen 80 olursunn
Eki Görüntüle 756330 Eki Görüntüle 756331 Eki Görüntüle 756335
netten alıntı yaptımm bunların aynısı aldıklarımm inşşallah güzel olurr
evin balkonuda geniş oradada kullanırım diye düşündüm masa açılıp kapanan türden sandalye sonra alırım helebi gelsinde odanın durumuna göre onun için tabure aldım 2 tene evin içindede tam cam önünde duracak zatii aman ne bilem deşik olsun istedimm eşime diyoomm çıkarken lise yıllarında banklarda otururduk ya hepp anılar canlansın istedimm
adam bakıyo suratıma kadın oruç oruç kafayı yedi der gibi:))))))))
hoş şimdi ikimiz bi banka sığarmıyız bilmem
ay ben yine alma moduna girmeye başlıyorum sankivalla bu hafta ümitliyimm 86 oldum sanırım tatile gidince ya aslında tatildede hareket yüzdüm çokta yemedim ama düzensiz yeniyo saatler şaşıyo denizden gel duş al yemek faslı 9 u buluyo ondan sanırım bide suu çok az içtim insan kendi evinde olmayınca olmuyo arkadaş
ayy bide 15 gün sonra bidaha 20 gün tatil var kocayla bu sefer çok plan var gezecemiz artık gelince kurbana kadar sıkarım sanırımm o zamanda sen 80 olursunn
merhaba katıldın bilemerhaba 94 kiloyum bu guruba nasıl katılabilirim
Ablacım güle güle kullan eşyalarını bence çok hoş duruyolar rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsinslm canocanlar nasılsınızzz
ben akşama kadar adamıda aldım mobilyacı dolandım mutfak masam yoktu benim daha doğrusu bu eve taşınırkene kırıldı küçük kare verzalit masayla idare ediyodumm mutfakta amerikan oluncana gelen gidende olur masa alayım dedim banklı takımlar çok hoş ama çokta pahalı burda turistik yer 1 milyardan ağız açıyo arkadaşlar sanki bana koltuk takımı satıyolar
neyse hep bahçe masaları hoşuma gitmiştirr dedim nası olsa yazlık yer çokta hoş duruyo bence sıradışı bakalım verdik sipariş 15 güne inşallah gelecek inşallah güzel olur eşim normal sandalye falan alsak dedi ama ben aklıma koydum bikere neyse kataloğu bulamda netten bulursam resmini atarım bakalım beğenecekmisiniz
işte öle akşama kadar adamında benimde beynini sulandırdım oruç oruç
oruçtan sonrada çay bahçesine gittik zıpzıp var çocuklara onlar zıplarken tavla attık adamla
masa aldıya yenileyim de sevinsin garibin dedim:)))))))))
sonrada dondurma aldık eşimle bugün acayip içim yandı valla az aldım ama ben
az olunca kaloriside az oluyo ya:)))
şimdik bi bakam dedim size küçük kıza sütünü içirem gelirimm
muckssssssss
Kuzum sende güle güle kullan yeni yatağınızıgüle güle kullan canım...
bende yamyamları anca uyuttum...gece gece yatakla bazayı dışarı koyduk alan alsın artıkın...yeniler yarın geliyo...benim evlenirken
aldığım yatagı 2 sene önce anneme bırakıp ben yeni almıştım..anamın evindede yatak odam varda...ama artık yatılmıyo batıyo
insana sağlam yatıp hasta kalkıyoduk...bende anneme yeni yatak ve baza alıp onunkileride benim odama taşıdım derken akşamım
böyle geçti....yarında bol temizlik var bakalım haydi hayırlısı....susuzluk çok zorluyo beni hiç acıkmıyorum desem yeridir ama suuuu
diye inliyorum resmen akşama kadar....
merhaba 94 kiloyum bu guruba nasıl katılabilirim
hoş geldin canım ben seni nerden hatırlıyorum bilemedim şimdi
pıhtılaşam topiğindenmiydi aceepp:44::44:
benimde bebiş var daha 2 aylık olmadık biraz erken oldu ama olsun kendimi frenlerim en azından
benimde sorunum ekmekle ve tatlıyla süt olsun diye yedikte yediikk
aminn teşekkürederizselammmmmmmmmnasılsınız hatunlar? Allah hepimizin orucunu kabul etsin.aminnn. Nursenam ve Zeynebim eşyalarınızı güle güle ağız tadıyla kullanın inşallahh
aman inşallah dafiii zor biraz ama kısmet tabiibahçede çok daha güzel durur nursena. inşallah şöyle güzel bahçeli bir evin olur hemide kendi evin
ay ben yine alma moduna girmeye başlıyorum sankidaha önümüzde batram var bayramdan sonrada kumlaya gidicez orda hiç dikkat edemiyorum. ne öğün belli ne saat.kimisi gelip kimsi gidiyor. sürekli kurup kaldırıyorum. bayram sonu ankaradan ve almanyadan misafir gelme ihtimali var.ben bu yaz kilomu korusam öpüp başıma koycam vermeyi beklemiyorum.kışa veririm kısmetse şimdi koruma modundayım
hoşşş geldinnnnnn kendini tanıtarak başlaya bilirsinn kaç yaşındasınn nerden katılıyosun gibi inşallah verirsin sende kilomerhaba 94 kiloyum bu guruba nasıl katılabilirim
iftardan once ıs cıkısı spor:
70 dk spor
eve yuruyerek varmadım arac ıle dondum esım de anahtar yoktu eve erken varmam gerektı
normalde 1 saat yapıyordum bu kez 70 dk ya vardı haftasonu dınlenmek ıse yaradı daha verımlı spor yaptım ama bugun nasıl olur bılmıyorum uykusuzum cunku.
70 dk spor ıcerık:
35 dk kosu bandında yuruyus ve bazen ara ara koşu
10 dk tempolu yuruyus
4 dk kosu 6,5
3 dk kosu 6,5
2 dk kosu 7
3 dk kosu 8
13 dk normal tempoda yuruyus
kelebek vb aletlerde kol hareketlerı calıstım. aletlerın ısımlerını bılmıyorum resımlerını de bulamadım ama şöyle anlatayım calıstıgım aletleri;
bır tanesıne kelebek denıyor kolları saga sola actıran bır alet.
bır tanesınde agırlık kaldırır gıbı kollardan tutuyorsunuz ve yukarıya kaldırıyorsunuz
bır tanesınde kurek cekerken gıbı ılerı gerı yapıyorsunuz karın da calısıyor bu sekılde.
bır tanesınde de uzanıp ayaklarınızı uzatıp, kol bolumunu kendınıze dogru cekıp bırakıyorsunuz yıne hem karın hem kollar calısıyor
100+100 durmadan toplam 200 twıst
50+50 mekık
tum hepsı 70 dk surdu.
ıftar:
ac karnına 2 lt su
1 hurma
bır kase mercımek corbası dunkunden ıcınde patates, un yok
3 kasık bulgur pılavı
3 kasık taze fasulye
5 kasık yogurt
ev lımonatası ıcınde maden suyu ve ekstra lımon vardı komsumdan aldım bır bardak
uc adet cıg kofte bol marul ıle
8-9 adet uzum
yatıncaya kadar bır bardak acık sekersız cay, 1,5 lt daha su ıctım.
ara ogun: 5-6 tatlı kasıgı dondurma
12 de yattım erken yatamadım yıne.
3:3,30 arası sahur
iki hurma
bır kase mercımek corbasını esımle paylastık
bır bardak süt
yarım domates
yarım salatalık
8-9 adet dut
4 adet kuru kayısı
yarım nektarin
dort adet zeytın
1,5 lt su ve kapanış.
4 te uyudum, 6 bucukta uyandım
günaydın canlar...
bugün çok sıcak yaf sabah sabah yandım otobüste birde trafik olunca hiç çekilmiyor...dün eşimin doğum günüydü Oruçlu olmadığım için istediğim hediyeyi rahatça gezip aldım...
bugünde eltimgilleri çağırayım iftara...
ne yapıcama karar veremedim henüz...düşünmedeyim...
Esoşum nerdesin çok yoruldun demi pestilin çıktı..
Aynurcum gitmiştir inşallah...
Nursena ve Zeynep aldıklarınızı güle güle kullanın ağız tadıyla...
şimdilik gittim...
Canım eşinin doğum günü kutlu olsun sevdikleriyle birlikte nice güzel seneleregünaydın canlar...
bugün çok sıcak yaf sabah sabah yandım otobüste birde trafik olunca hiç çekilmiyor...dün eşimin doğum günüydü Oruçlu olmadığım için istediğim hediyeyi rahatça gezip aldım...
bugünde eltimgilleri çağırayım iftara...
ne yapıcama karar veremedim henüz...düşünmedeyim...
Esoşum nerdesin çok yoruldun demi pestilin çıktı..
Aynurcum gitmiştir inşallah...
Nursena ve Zeynep aldıklarınızı güle güle kullanın ağız tadıyla...
şimdilik gittim...
Şimdi ağlama zamanı değil hemen toparlan ve biran önce sağlıklı beslenerek ve sporla bu işi çözmeye çalış burası senin için bi şans çünkü hemen hemen hepimiz aynı kilolardayız ve birbirimize destek olmak için burdayız seninde gazan mübarek olsunBugün tartı beni ağlattı... 23 yaşındayım, 96 kiloyum...