Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol kuzum ama yok ya geçemem artık yavaş yavaş duraklama dönemine girerim ozaman sen kaçarsın ben yine seni kovalarım canım benim öpüyorum seni
İnşallah canım inşallah o rakamları görmeyi bende çok istiyorum

kızlar Aynur gidemedimi acaba dün duyduğum habere göre aklım onda kaldı
ben ben bi geçmişe dalıyım geliyoruuum

bebeklerim 7 aylık
ben geçen sene bu topiğe geldiğim kilomdayım 92 kiloyum şuan
hamile kaldığımda 83 kiloydum
nilceee tabağımı küçülterek başlamak iyi fikir ama benim asıl derdim ekmekle
ben herşeyi ekmek le yiyorum ve kısamıyorum geçen senede azaltmak çok zor olmuştu ama olmuştu
inş.yine başlayacam ama buralarda giderken bıraktığım irademi arıyorum bulan oldumu

sen yedileri bırak altıları bile görürsün bu azimleee hıhh :))))

inşallah inşallahhh....

inşallah beraberce incelicez canım....

Kızlar selamlar. Geçmişi okuyamadım yoğunum biraz.
Regl oldum dün, baya midem bulanıyor, sancım da çok... Ne yediysem çıkardım, iştahım da çok açık maşallah
Reglden sonra bomba gibi dönücem, gidicek bütüün artılar.
İnşallah iyisinizdir hepiniz. Geliyorum en kısa zamanda yoğunlukları atıp
Sizleri çok özledim!

hoşgeldin papatya hatırlıyorum senı
Allah analı babalı buyutsun bebişlerini cnm

ceco pomg tsekkürler kızlarr

album yapmaya calısacagım bakalım :44::44:

hoş geldin canım ben seni nerden hatırlıyorum bilemedim şimdi
pıhtılaşam topiğindenmiydi aceepp:44::44:
benimde bebiş var daha 2 aylık olmadık biraz erken oldu ama olsun kendimi frenlerim en azından
benimde sorunum ekmekle ve tatlıyla süt olsun diye yedikte yediikk

kızlar ya kimse yorum yazmamış dün ben yanlışmı duydum haberi acaba
uykusuzluk başımamı vurdu kii
kabede yapılan genişletme çalışmaları yüzünden umreye gideceklerin vizeleri iptal olmuşş diye duyduuum:26::26:
bi bilgisi olan yokmu
hemen aklıma aynurccuum geldi

elızcık buaralar yogunsun evet. aman dıkkat et cıtır kızımız.

ooooo regl zor gecıyormus uzuldum ya.

bız ıyıyız sen de ıyı ol hep. artılar gıder merak etme. hem de fazlasıyla gıder regl ıyı degerlendırırsen

ben duymadım canım
aynur vizeyi aldık diyordu ama gitmiştir inşallah
tel numarası olanlar arasın haber alalım.

bende dün regl oldum okadar kötü geçiyor ki anlatamam bu hafta kötü geçecek anlaşılan ikimiz için neyse dediğin gibi haftaya bomba gibi döneriz inş.....

esracıgım kızkardesım yok arkadaslarımda da annemın tutuculugundan dolayı sıkı fıkı olamadım yanı sık sık gorusmeler olmadı ardından ben ıs hayatına hepsınden erken atıldım okul olarak dısarda olan bendım evlılık olarak da erken benım oldu oyuzden kopmalar oldu anlayacagın ben hep tektım zaten tek olmasaydım boyle olmazdı hıcbırsey ama gecen yaz bırı ıle tanıstım sonrasında baska guzel ınsanlar. herkesten bırseyler ogrendım destek aldım dostluk oldu kendı topıgımde duygusum var can yoldasım her aksam benım kılomu bekleyen cok baska bır dost. benden daha kucuk ama abla resmen bana. oyuzden ınsaallah ben de sana ya da baskalarına aynı enerjıyı elektrıgı verebılırsem ne mutlu bana. ben konusurum sıcak kanlıyımdır ama herkes ıle aynı tutmaz elektrıgım benım de sana kanım kaynadı bır de bu donemde senı tamamen mesgul edelım ıstıyorum ustune dusmemdekı sepeplerden bırı de bu. normal hayatında, cevrendekı ınsanlar az da olsa buradakı sohbet sayesınde dıyet ve spor planlama derlen uzaklasman.

gelırdın ya acmazmıydım kapı mı acardım elbet. kafa dengı arkadas, komsu okadar lazım kı bana bılsen.

ınsaallah canım cuma gorurum bugun de cızelgedekı ıle aynı rakam cıktım ben zor verırım bılıyorsun ramazan ılk etkısı gecen hafta kendını gostermıs olabılır bundan sonra daha agır olabılır belkı. kısmet bakalım

sen de ıyı kı varsın guzel ınsanlar guzel kalpler olmasa ınsan ıyılık yaptıgını anlayamaz kı, faydam oluyorsa ne mutlu bana. bu bır zıncır olmalı zaten, bızler kurtuluyoruz ama baskalarını da aydınlatmak kurtarmak lazım

esra yatıncaya kadar 2.5 lt su ıcmeye calıs muhakkak

yemege corba ıle basla. yogurt corbası olur mercımek coırbası olur market urunlerınden uzak duruyoruz ev yapımı corba.

bol yogurt, salatalık, kayısı kesınlıkle faydalı olur

kuru kayısının kalorısı daha dusuk tazeye gore. ama taze de daha posalı oyuzden daha tok tutucu ozellıgı olur. sen bazen kuru kayısı ye bazen taze ye.

et ve yumurta konusunda dert etme bol proteın lazım. yanında bol yesıllık yersen super dengelemıs olursun ıftarı da sahuru da. ama şöyle yap bır gun et ye bır gun sebze. arka arkaya et yeme mesela.

bızım kılocuklar az degıl esra. oyuzden 7-8 kılonun farkedılmesı de zor oluyor ama sen buna takılma sımdı. daha bır ay oldu. bak kışa kadar sen 80 olursun ben sana dıyeyım. ve yaza 60-55. oyuzdensen hedefe odaklan. kendın farkedıyorsun herkes de farkedecek zamanla hıc merak etme

selammmm kızlar cöö deyip kaçıcamm.spordan geldim pestil gibiydim duş kahve süperim şlmdi.hepinizi öptüm iyi gecelerrrrrr

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

İftardan sonra eşim ve küçük cimcimeyle biraz hava almaya çıktık tabi ancak eve geldik
Şimdide bir yandan Nurgül Yeşilçayın yeni dizisini izlerken bir yandanda sizlere bakayım dedim
Diziye karı koca bayıldık Sanki bizi anlatıyormuş gibi
Gece gece iyi geldi valla kendime geldim

ve aleykümselam cecoş iyiki hatırlattın benimkileride çıkartayım

sana hatırlattım ama meğer ben makineyi çalıştırmayı unutmuşum
Senin yazını görünce ay benimkiler bitmedimi hala diye bir gittim makinenin başına anam bir de ne göreyim deterjanı koymuşum kapağını kapatmışım ama düğmeye düzgün basmadığımdan çalışmamış
Tekrar bastım ondan sonra su aldığına emin olana kadar başında bekledim yıkandı şükür

Çok geçmiş olsun
İnşallah sancın ve bulantın geçer yarına
Bende herhalde 2 güne kadar olurum artık kendini ufak ufak belli etmeye başladı

Gitmiştir inşallah bizde Dafi ablanın dediği gibi vizesini aldı diye biliyoruz
Eğer gidemeseydi eminim şimdiye kadar haber verirdi böyle böyle oldu diye

İyi geceler kızlar
Bugün iftara davetliydik tüm gün iş güç yapmadım sayılır :)
Yarın eğer müsaitlerse kardeşimi çağıracağım bugün birisiyle beraberdik diğeriyle görüşemedik bu aralar özledim hem kardeşimi hem yeğenlerimi

slm canocanlar nasılsınızzz
ben akşama kadar adamıda aldım mobilyacı dolandım mutfak masam yoktu benim daha doğrusu bu eve taşınırkene kırıldı küçük kare verzalit masayla idare ediyodumm mutfakta amerikan oluncana gelen gidende olur masa alayım dedim banklı takımlar çok hoş ama çokta pahalı burda turistik yer 1 milyardan ağız açıyo arkadaşlar sanki bana koltuk takımı satıyolar
neyse hep bahçe masaları hoşuma gitmiştirr dedim nası olsa yazlık yer çokta hoş duruyo bence sıradışı bakalım verdik sipariş 15 güne inşallah gelecek inşallah güzel olur eşim normal sandalye falan alsak dedi ama ben aklıma koydum bikere neyse kataloğu bulamda netten bulursam resmini atarım bakalım beğenecekmisiniz

işte öle akşama kadar adamında benimde beynini sulandırdım oruç oruç

oruçtan sonrada çay bahçesine gittik zıpzıp var çocuklara onlar zıplarken tavla attık adamla
masa aldıya yenileyim de sevinsin garibin dedim:)))))))))
sonrada dondurma aldık eşimle bugün acayip içim yandı valla az aldım ama ben
az olunca kaloriside az oluyo ya:)))

şimdik bi bakam dedim size küçük kıza sütünü içirem gelirimm
muckssssssss

iyiki birbirimize hatırlatmışız benimkide kurutmadaydı .gerçi kurutma bitirdimi rahat bırakmıyor insanı1,2 dk.da bir sinyal veriyor çıkart diye odadan duymuyorumda dışarı çıkınca hatırlamasamda o hatırlatıyor
hayırlı olsun nursena güle güle kullan masanı az ye ama tamammı

güle güle kullan canım...

bende yamyamları anca uyuttum...gece gece yatakla bazayı dışarı koyduk alan alsın artıkın...yeniler yarın geliyo...benim evlenirken

aldığım yatagı 2 sene önce anneme bırakıp ben yeni almıştım..anamın evindede yatak odam varda...ama artık yatılmıyo batıyo

insana sağlam yatıp hasta kalkıyoduk...bende anneme yeni yatak ve baza alıp onunkileride benim odama taşıdım derken akşamım

böyle geçti....yarında bol temizlik var bakalım haydi hayırlısı....susuzluk çok zorluyo beni hiç acıkmıyorum desem yeridir ama suuuu

diye inliyorum resmen akşama kadar....

Son düzenleme:

aman yeni yataktada ne güzel yatılır çok severim yeni serilmiş çarşafı yastığıı

helede misafirliğe gittimmi en temiziz en özeli serilir yaaa ohh ütütlü ütüüü
ne yalan söleyim çocuklardan fırsat bulup bazan hatta çoğu zaman ütüemeden seriyom lastikli olunca çarşaf eee bide ben 87 kilo oluncana sabaha ütülü gibim oluverioo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…