- 12 Kasım 2012
- 1.152
- 1
- 38
Sağol kuzum ama yok ya geçemem artık yavaş yavaş duraklama dönemine girerim ozaman sen kaçarsın ben yine seni kovalarım canım benim öpüyorum senihoşbuldum canım...
aa öylemii..olsun ozaman tekrardan hoşgeldinn....
ben artık yedileri görmek istiyommm...nasıl olcaksa artık...aylardır 85 i bile göremedim...ama pes etmek yokk...
senide çok çok tebrik ediyorum canım bir kilo kalmış aramızda ama sen beni sollarsın...afferim sanaa....
İnşallah canım inşallah o rakamları görmeyi bende çok istiyorumFilizim senin için o kadar güzel ki sen o kadar mantıklı konuşuyorsun ki hayran kalıyorum bazen diyorum kim edebiyat okuyor :) keşke yanında yan komşun falan olsaymışım allaahhh artık sen bana kapıyı açmazdınnn
o kadar çok şey öğrendim ki senden her konuna herşey için çok teşekkür ederim senin yaptıklarını okuyorum aklıma yazıyorum ve mutlaka uyguluyorum tabi diğer kızlarıda takipteyimm al mesela pirinç pilavı artık nadir yerim ben de :) bu hafta hiç spor yapamasada kim tutar bugünden sonra benii iyi ki varsın filizcimmm iyi ki varsınızzz yaaa
etçil biri olaraktan memnuniyetlee tüketirim yaa filizim ben sahurda yumurta yiyorum ya iftarda et yiyince bişey olurmu ??
sen bize gel bacımm ev pırıl pırıl oldu ayyy kız gibi oldu yaaaa darısı başına yoruluyosun ama değiyor yani
in ce li yo rummm in ce li yo ruzzzz çok güzel yaa kyafetlerim falan fark ediyorum lakin çevremden kimse zayfladığımı söylemiyor ailemden başkaa daha yolum varr onlar incecik hallerimi görecekler inşallahh
kabızlık mevzusunda kayısı çiğ mi olsun canım ben yoğurt yiyorum o daçok iyi geliyomuş ama artık salatalık ta yerimm sıvışeyler tüketmek önemli değil mi ??
tşk ederim filizimmm darısı başına inşallah ben bu cuma senden de dokuzları bekliyorum haberin olaaaabu hafta sen de çok iyiydin ayrıcaaa
en kısa sürede yedileri bekliyorum o zaman :))))
amin aminnnn inşallah balımmmm gitsin de gelmesinlerrrr :)))))
sen yedileri bırak altıları bile görürsün bu azimleee hıhh :))))
evett evett darısı senin de başına ben senden de kısa sürede bekliyorum dokuzları
kızlar kısa kısa yazdım işyerinden ancakk bu kadar oldu akşam görüşürüp uzun uzun konuşuruzz
Sağol kuzum ama yok ya geçemem artık yavaş yavaş duraklama dönemine girerim ozaman sen kaçarsın ben yine seni kovalarım canım benim öpüyorum seni
İnşallah canım inşallah o rakamları görmeyi bende çok istiyorum
bebeklerim 7 aylık
ben geçen sene bu topiğe geldiğim kilomdayım 92 kiloyum şuan
hamile kaldığımda 83 kiloydum
nilceee tabağımı küçülterek başlamak iyi fikir ama benim asıl derdim ekmekle
ben herşeyi ekmek le yiyorum ve kısamıyorum geçen senede azaltmak çok zor olmuştu ama olmuştu
inş.yine başlayacam ama buralarda giderken bıraktığım irademi arıyorum bulan oldumu
CECO ben oruç tutmuyorum canım malum iki bebe emziriyorumyani benim ki ramazan kaçamağı değil
YOLCU hoş bulduk ben eskilerdenim ama 14 ay gibi uzun bir süredir yoktum
NİCCEE (di galiba)anladığım kadarıyla seninde bebeğin var kaç aylık emziriyormusun?
ben bu diyet işine nasıl başlıycam bilemiyorum sizleri düzenli takip edebilsem hırslanacağımda fırsat bulamıyorum ki
bu arada NURSENA cım daha önce bebeklerine tek mi bakıyorsun diye sormuştun ama ben cevap verememiştim
tek başıma bakıyorum sağolsun akşamları en büyük yardımcım eşim beraber bakıyoruz diyim
ikiz çok zor ama çok çok güzel keyifli birşey mevlam dileyen herkese nasip etsin ikiz hiç korkulacak bişey değilmiş çok güzel bir duygu
Kızlar selamlar. Geçmişi okuyamadım yoğunum biraz.
Regl oldum dün, baya midem bulanıyor, sancım da çok... Ne yediysem çıkardım, iştahım da çok açık maşallah
Reglden sonra bomba gibi dönücem, gidicek bütüün artılar.
İnşallah iyisinizdir hepiniz. Geliyorum en kısa zamanda yoğunlukları atıp
Sizleri çok özledim!
ben duymadım canımkızlar ya kimse yorum yazmamış dün ben yanlışmı duydum haberi acaba
uykusuzluk başımamı vurdu kii
kabede yapılan genişletme çalışmaları yüzünden umreye gideceklerin vizeleri iptal olmuşş diye duyduuum:26::26:
bi bilgisi olan yokmu
hemen aklıma aynurccuum geldi
Regl oldum dün, baya midem bulanıyor, sancım da çok... Ne yediysem çıkardım, iştahım da çok açık maşallah
Sizleri çok özledim!
Filizim senin için o kadar güzel ki sen o kadar mantıklı konuşuyorsun ki hayran kalıyorum bazen diyorum kim edebiyat okuyor :) keşke yanında yan komşun falan olsaymışım allaahhh artık sen bana kapıyı açmazdınnn
o kadar çok şey öğrendim ki senden her konuna herşey için çok teşekkür ederim senin yaptıklarını okuyorum aklıma yazıyorum ve mutlaka uyguluyorum tabi diğer kızlarıda takipteyimm al mesela pirinç pilavı artık nadir yerim ben de :) bu hafta hiç spor yapamasada kim tutar bugünden sonra benii iyi ki varsın filizcimmm iyi ki varsınızzz yaaa
etçil biri olaraktan memnuniyetlee tüketirim yaa filizim ben sahurda yumurta yiyorum ya iftarda et yiyince bişey olurmu ??
sen bize gel bacımm ev pırıl pırıl oldu ayyy kız gibi oldu yaaaa darısı başına yoruluyosun ama değiyor yani
in ce li yo rummm in ce li yo ruzzzz çok güzel yaa kyafetlerim falan fark ediyorum lakin çevremden kimse zayfladığımı söylemiyor ailemden başkaa daha yolum varr onlar incecik hallerimi görecekler inşallahh
kabızlık mevzusunda kayısı çiğ mi olsun canım ben yoğurt yiyorum o daçok iyi geliyomuş ama artık salatalık ta yerimm sıvışeyler tüketmek önemli değil mi ??
tşk ederim filizimmm darısı başına inşallah ben bu cuma senden de dokuzları bekliyorum haberin olaaaabu hafta sen de çok iyiydin ayrıcaaa
en kısa sürede yedileri bekliyorum o zaman :))))
amin aminnnn inşallah balımmmm gitsin de gelmesinlerrrr :)))))
evett evett darısı senin de başına ben senden de kısa sürede bekliyorum dokuzları
kızlar kısa kısa yazdım işyerinden ancakk bu kadar oldu akşam görüşürüp uzun uzun konuşuruzz
ve aleykümselam cecoş iyiki hatırlattın benimkileride çıkartayım
Sizleri çok özledim!
kızlar ya kimse yorum yazmamış dün ben yanlışmı duydum haberi acaba
uykusuzluk başımamı vurdu kii
kabede yapılan genişletme çalışmaları yüzünden umreye gideceklerin vizeleri iptal olmuşş diye duyduuum:26::26:
bi bilgisi olan yokmu
hemen aklıma aynurccuum geldi
iyiki birbirimize hatırlatmışızSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
İftardan sonra eşim ve küçük cimcimeyle biraz hava almaya çıktık tabi ancak eve geldik
Şimdide bir yandan Nurgül Yeşilçayın yeni dizisini izlerken bir yandanda sizlere bakayım dedim
Diziye karı koca bayıldıkSanki bizi anlatıyormuş gibi
Gece gece iyi geldi vallakendime geldim
sana hatırlattım ama meğer ben makineyi çalıştırmayı unutmuşum
Senin yazını görünce ay benimkiler bitmedimi hala diye bir gittim makinenin başına anam bir de ne göreyimdeterjanı koymuşum kapağını kapatmışım ama düğmeye düzgün basmadığımdan çalışmamış
Tekrar bastım ondan sonra su aldığına emin olana kadar başında bekledimyıkandı şükür
Çok geçmiş olsun
İnşallah sancın ve bulantın geçer yarına
Bende herhalde 2 güne kadar olurum artık kendini ufak ufak belli etmeye başladı
Gitmiştir inşallah bizde Dafi ablanın dediği gibi vizesini aldı diye biliyoruz
Eğer gidemeseydi eminim şimdiye kadar haber verirdi böyle böyle oldu diye
hayırlı olsun nursena güle güle kullan masanı az ye ama tamammıslm canocanlar nasılsınızzz
ben akşama kadar adamıda aldım mobilyacı dolandım mutfak masam yoktu benim daha doğrusu bu eve taşınırkene kırıldı küçük kare verzalit masayla idare ediyodumm mutfakta amerikan oluncana gelen gidende olur masa alayım dedim banklı takımlar çok hoş ama çokta pahalı burda turistik yer 1 milyardan ağız açıyo arkadaşlar sanki bana koltuk takımı satıyolar
neyse hep bahçe masaları hoşuma gitmiştirr dedim nası olsa yazlık yer çokta hoş duruyo bence sıradışı bakalım verdik sipariş 15 güne inşallah gelecek inşallah güzel olur eşim normal sandalye falan alsak dedi ama ben aklıma koydum bikere neyse kataloğu bulamda netten bulursam resmini atarım bakalım beğenecekmisiniz
işte öle akşama kadar adamında benimde beynini sulandırdım oruç oruç
oruçtan sonrada çay bahçesine gittik zıpzıp var çocuklara onlar zıplarken tavla attık adamla
masa aldıya yenileyim de sevinsin garibin dedim:)))))))))
sonrada dondurma aldık eşimle bugün acayip içim yandı valla az aldım ama ben
az olunca kaloriside az oluyo ya:)))
şimdik bi bakam dedim size küçük kıza sütünü içirem gelirimm
muckssssssss
slm canocanlar nasılsınızzz
ben akşama kadar adamıda aldım mobilyacı dolandım mutfak masam yoktu benim daha doğrusu bu eve taşınırkene kırıldı küçük kare verzalit masayla idare ediyodumm mutfakta amerikan oluncana gelen gidende olur masa alayım dedim banklı takımlar çok hoş ama çokta pahalı burda turistik yer 1 milyardan ağız açıyo arkadaşlar sanki bana koltuk takımı satıyolar
neyse hep bahçe masaları hoşuma gitmiştirr dedim nası olsa yazlık yer çokta hoş duruyo bence sıradışı bakalım verdik sipariş 15 güne inşallah gelecek inşallah güzel olur eşim normal sandalye falan alsak dedi ama ben aklıma koydum bikere neyse kataloğu bulamda netten bulursam resmini atarım bakalım beğenecekmisiniz
işte öle akşama kadar adamında benimde beynini sulandırdım oruç oruç
oruçtan sonrada çay bahçesine gittik zıpzıp var çocuklara onlar zıplarken tavla attık adamla
masa aldıya yenileyim de sevinsin garibin dedim:)))))))))
sonrada dondurma aldık eşimle bugün acayip içim yandı valla az aldım ama ben
az olunca kaloriside az oluyo ya:)))
şimdik bi bakam dedim size küçük kıza sütünü içirem gelirimm
muckssssssss
güle güle kullan canım...
bende yamyamları anca uyuttum...gece gece yatakla bazayı dışarı koyduk alan alsın artıkın...yeniler yarın geliyo...benim evlenirken
aldığım yatagı 2 sene önce anneme bırakıp ben yeni almıştım..anamın evindede yatak odam varda...ama artık yatılmıyo batıyo
insana sağlam yatıp hasta kalkıyoduk...bende anneme yeni yatak ve baza alıp onunkileride benim odama taşıdım derken akşamım
böyle geçti....yarında bol temizlik var bakalım haydi hayırlısı....susuzluk çok zorluyo beni hiç acıkmıyorum desem yeridir ama suuuu
diye inliyorum resmen akşama kadar....